sâmbătă, aprilie 30, 2011

Cea mai inalta stare a iubirii umane este unitatea unui suflet in doua corpuri.

Fiecare are un suflet geaman, nimeni nu este singur. Flacara ta geamana este o iubire care transcede timpul, dupa multe vieti, prin toate epocile, chiar si dupa ce ultima suflare este respirata. Este o flacara arzand. Este flacara iubirii. Dumnezeu este acea iubire si este iubirea din care Dumnezeu te-a creat sa fii parte, de la inceputuri.
Cea mai inalta stare a iubirii umane este unitatea unui suflet in doua corpuri. Doua suflete cu un singur gand, doua inimi cu o singura bataie. In vise si in iubire nu sunt imposibilitati. Si cand unul din ele se intalneste cu cealalta jumatate, actuala jumatate din el, fie ca e un iubitor al tineretii sau de alt soi, perechea se cufunda intr-o “minunare” de iubire, prietenie si intimitate... si nu vor fi in afara vederii celuilalt nici pentru un moment. Acestia sunt oamenii care-si petrec vietile impreuna si nu pot explica ce vor unul de la celalalt. Intensa dorinta din fiecare din ei fata de celalalt nu este dorinta de “contact” (de orice natura), ci de ceva ce sufletul fiecaruia din ei isi doreste, dar nu poate spune. Rareori iti intalnesti flacara in fizic. Iubitul/iubita ta pot fi pe pamant, insa cand doua personalitati se aproprie poate fi inca ceva “frictie”, desi stiti ca sunteti cu adevarat “flacari gemene la suflet”.
Va puteti aminti durerea despartirii la inceputul timpurilor si sa o vindecati la intalnirea voastra. Sunteti meniti sa fiti impreuna sa impartiti cu lumea, uniunea perfecta. Sunteti destinati sa fiti invatatori spirituali impreuna, sa aratati lumii uniunea flacarilor gemene. Odata erati impreuna o singura forta, masculina si feminina, dar cum ati “coborat” in existenta pamantului, ati devenit “separati” si ati fost de acord cu Inteleptii sa faceti asta. Ai fost intr-o calatorie proprie, separat de iubitul/iubita ta, si de cateva ori v-ati reintalnit, in unele incarnari. Dar planul era sa mergeti pe cont propriu, sa duceti lumina de unii singuri lumii. Fiecare din voi are o anumita misiune, ca individ. Cum vietile au progresat incarnare dupa incarnare, aproape ca ati si uitat unii de altii. Deoarece fiecare in Suflet stie deja cine este el sau ea in toate aspectele sale, deoarece toate acele Aspecte impreuna fac Unul.
Avand mai mult si mai multe conversatii intime, mai mult si mai mult ras, mai multa si mai multa lumina curgand in toata fiinta. Cum lumina curge prin tine, afecteaza corpul fizic si schimba structura. Infrastructura. ADN-ul intregului corp fizic. Flacara ta este activata deasupra coroanei, ajungand pana la cel putin cele 5 chakre, deasupra coroanei, ajungand la nivelul Christic si dincolo. Astfel vei recapata claritatea, scopul divin, bucuria si balansul prin flacara reaprinsa din coroana ta in sus. Deoarece Iubirea sufletului tau imbinata cu iubitul/iubita ta este dincolo de visele umane, dincolo de limbajul uman, deoarece Gemenii sunt facuti din esenta lui Dumnezeu care este inconmesurabil in Iubirea Sa si astfel esti si tu! Pentru ca este Eterna. Vei “invata” intelepciune la infinit. Veti fi liberi ca Gemeni sa mergeti dupa cum doriti in alte galaxii, planete, sa intelegeti toate formele de existenta, de lumina, de inteligenta, toate formele de emotie, bazate pe Iubire. Pentru ca Iubirea este infinita, este frumusete, este pretioasa, este Totul. Uniunea flacarilor gemene este intentionata sa fie magnificarea serviciului lor catre Dumnezeu si umanitate, este o chemare inalta si sfanta.
 


Sufletele gemene renunta complet la toate grijile, indoielile. Au incredere ca sunt “ingrijiti” si “intretinuti”, indiferent de situatie. Sunt doua corpuri cu un singur suflet si o singura bataie impartind o iubire neconditionata. E bine sa aveti rabdare stiind ca tu si Flacara ta Geamana veti fi reuniti in timp Divin. Nu poti face nimic sa grabesti asta. Sunteti capabili sa va trimiti iubire unul altuia astfel. Este iubire asa cum nu ai trait-o niciodata. Este o putere imensa. Dincolo de toate, ti se da Iubire Divina.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc mult! Interesant articol!
Iubire & Lumina!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...