luni, martie 28, 2011

Multumesc Maria Timuc

Da ,Maria Timuc , iti multumesc pentru articolul tau.
La prima vedere s-ar putea sa ni se para ca trebuie sa ne punem frana viselor , dorintelor si iubirii noastre.
Dar nu este asa..
Universul ne da intotdeauna ce ne dorim , doar ca mai trebuie ceva adaugat gandurilor , rugaciunii noastre.
Dupa ce alegi experienta a ceea ce vrei sa traiesti in viata ta, adaugi ca totul sa se manifeste conform binelui cel mai inalt al celor implicati.
Si atunci universul va sti ce are de facut , va alege acea cale care nu va aduce nefericire celor de langa noi .
Si daca din imensitatea de potentiale , nu exista nici o posibilitate de traire a dorintei noastre , atunci Universul va gasi calea de a ne impaca cu noi insine .
Te imbratisez Maria Timuc !

Un pom nu-şi doreşte să înfrunzească, să înflorească, să facă fructe, cum nici o floare nu se gîndeşte cum să se facă mai frumoasă, or mai colorată. Natura conţine un program puternic, ascuns în sămînţa însăşi, care îngrijeşte viaţa şi frumuseţea pomului sau a florii. Este evident că şi omul se naşte dintr-o sămînţă, şi el conţine, deja, un program de creştere, de dezvoltare, de înflorire şi de frumuseţe. Dar, dacă întreaga natură “înţelege” să urmeze programul înscris în propria-i sămînţă, omul – tulburat prin credinţe şi prin tipare mentale - încearcă să schimbe natura, prin dorinţe care sunt împortiva vieţii. Prin dorinţe care nu sprijină binele propriu şi al celorlalţi. Avem nevoie să ne fixăm în minte noţiunea de a cere ceea ce este spre binele tuturor.
Altfel, se întîmplă să cerem insistent bogăţie şi cineva ..să moară, pentru ca dorinţa să ni se împlinească. Este posibil să cerem insistent un anume partener şi el să ne fie adus în preajmă prin evenimente nefericite pentru mulţi alţi oameni. Dorinţele ni se împlinesc cu preţul suferinţei proprii şi a suferinţei altor oameni de cîte ori ele nu sunt naturale, aşa cum este floarea pomului sau fructul său. Dacă programul nostru de viaţă nu conţine figura unui om bogat, vom atrage bogăţie prin dureri incalculabile. Aceasta este o mare taină a existenţei noastre. Taina dorinţei ne dezvăluie că suntem programaţi numai pentru binele tuturor. Un pom este programat să dăruiească frumuseţe şi să hrănească fiinţele cu roadele sale. Ca şi el suntem noi, oamenii, programaţi pentru a dărui frumuseţe şi hrană sănătoasă celor din jurul nostru. Prin dorinţe hazardate, prin percepţii şi gînduri care nu sprijină viaţa, afectăm viaţa şi ne dezicem de natura noastră adevărată. .
Dacă dorinţele nu sunt naturale şi nu sprijină binele, energia se blochează, iar blocajul aduce durere, ură şi distrugere. Curgerea firească a energiei crează întîmplări de viaţă în care toţi sunt ajutaţi. Suntem resposnabili de noi înşine şi de cei din jur de îndată ce ne dorim un lucru oarecare. Universul ne spune întotdeauna “da”, numai că - pentru a ne împlini dorinţele – mulţi se pierd în durere, noi de asemenea şi nu au ochii destul de mult deschişi pentru a vedea. Să însoţim, aşadar, fiecare dorinţă cu gîndul “îmi doresc să mă iubească acest om, să am bani mai mulţi, să fiu fericit, or sănătos, dacă este spre binele cel mai înalt al meu şi al tuturor. Dacă nu este aşa, sunt capabil să renunţ la dorinţa mea”! Capacitatea de a renunţa la împlinirea unei dorinţe ne va face mai buni, mai înţelepţi şi întotdeauna ne va pune în armonie cu universul. El ne cunoaşte nevoile cu adevărat şi le răspunde prin crearea unor evenimente care sprijină pe fiecare. Chiar şi oamenii necunoscuţi răspund inconştient pentru împlinirea dorinţelor noastre. Să deschidem larg ochii şi să vedem că aceasta nu este doar o taină, ci descrie natura a ceea ce considerăm a fi miraculos.

sursa

6 comentarii:

Amza Catalin spunea...

Totul e atat de tacut, linistit si impacat cu ceea ce este, doar noi suntem singurii agitati si neimpliniti. Un pom poate fi oricand un model de a trai, acesta doar exista, nu-si doreste nimic ci doar se lasa mereu surprins de manifestarile intregului cu care e complet identificat. Oricare va fi intentia ta, un pom nu te va judecat niciodata , doar te observa si asteapta reactia ta in fata lui. Un pom niciodata nu va suferi pentru ca el e liber de orice dorinta, nu are o forma statica ci se regaseste in tot, isi extinde Existenta prin tine! Nu judeca, fi doar un martor sensibil in fata Existentei tale!

MARIA spunea...

Catalin , pe zi ce trece intelegi mai bine si mai complet ce este viata . Poate tu , daca ai reusit sa privesti lucrurile in alt mod , o sa ai alta cale de a trece prin viata .
Mai frumoasa , mai calma , mai plina .
Esti tanar , foarte tanar -profita!
Te imbratisez !

Maria Timuc spunea...

Multumesc si eu cu toata dragostea si iti multumesc!

maria timuc spunea...

Am vrut sa spuns ca "te imbratisez cu toata dragostea si iti multumesc"..

MARIA spunea...

Draga mea,
Nici nu banuiesti ce reprezinti pentru mine.
O schimbare de destin, raspunsuri exact la dilemele mele in fiecare zi .
Iti sunt recunoscatoare si te iubesc.

Anonim spunea...

Your mode of describing all in this post is in fact nice, every one be able to simply understand
it, Thanks a lot.

Also visit my web blog :: diet plans that work

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...