miercuri, martie 23, 2011

Lecţia de zbor

Am simtit de curand , ca mi s-au activat aripile eterice si pot calatori energetic atunci cand ma focusez asupra unui loc, sau persoane. 
In acel moment simt cum intreaga mea fiinta eterica intra in energia persoanei respective si ma ajuta sa inteleg ce se petrece acolo. 
De cele mai multe ori gasesc emotii sfasietoare , temeri, blocaje , incapacitate de a comunica . Empatizez cu acea persoana , intru in sufletul ei si stiu instinctiv care este cauza traumei. 
Dar nu pot influenta nimic, nu am voie sa ma implic si nici nu cred ca as putea schimba ceva eu. Pot in schimb sa ridic un pic valul de pe chipul omului a carui energie o proiectez. 
Ca sa devii inger uman trebuie sa incepi prin a face curatenie in propriul suflet, sa vezi cu curaj toate emotiile pozitive si negative si sa-ti asumi rolul de curatitor al celor nefolositoare . 
Mintea va fi foarte activa in aceasta perioada de curatire, va incerca sa te ingenucheze , sa-ti spuna ca vei trece prin multe furtuni , va incerca sa te fereasca prin neimplicare , prin aducere aminte a unor situatii cand totul devenea prea mult si prea greu de realizat. 
Daca ai curaj si ai reusit sa te iubesti pe tine insuti, vei face pasul urmator. 
Din cea mai pura sursa , care se afla in inima, chemam cu iubire ingerul nostru pazitor care ne-a fost harazit din nastere , il acceptam ca parte din noi si il rugam sa ne invete cine suntem cu adevarat , cum sa ne desfasuram calatoria noastra din dimensiunea dualitatii in dimensiunea Iubirii si Armoniei.
De aici incolo fiecare face calatoria in felul lui autentic , original , unic , prin iubirea pe care o gaseste in interiorul sau , fiecare evolueaza prin alegerile sale. 
Ceea ce trebuie constientizate sunt aripile care deja exista in fiinta noastra. 
Si astfel putem sa ne apropiem unii spre altii, lumina spre lumina, ne putem ajuta sa ne reamintim ca suntem fiinte inzestrate cu capacitatea de a „zbura” inima langa inima , suflet langa suflet pentru a crea o noua lume in care sa fim Unul. 
Zbor catre mine insumi , zbor catre oamenii din jurul meu , pentru ca impreuna sa construim un nou joc.
Maria

Lectia de zbor
[Nichita_Stanescu ]
Mai întâi îţi strângi umerii,
mai apoi te înalţi pe vârful picioarelor,
închizi ochii
refuzi auzul.
Îţi spui în sine:
acum voi zbura.
Apoi zici:
Zbor.
Şi acesta e zborul.

Îţi strângi umerii
cum se strâng râurile într-un singur fluviu.
Îţi închizi ochii
cum închid norii câmpia.
Te-nalţi pe vârful picioarelor
cum se înalţă piramida pe nisip.
Refuzi auzul
auzul unui singur secol,
şi-apoi îţi spui în sinea ta:
acum voi zbura
de la naştere spre moarte.
După aceea zici:
Zbor.
Şi acesta e timpul.
Îţi strângi râurile
cum strângi umerii
te înalţi pe behăitul caprelor.
Zici: Nevermore.
Şi apoi:
fâlf
dai din aripilie altcuiva;
şi apoi
eşti el,
iar el
este pururi altcineva.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...