miercuri, martie 02, 2011

Energie fotonica Martie 2011


     Eu trebuie să recunosc că am verificat prognoza de fotoni şi am găsi energia fotonica aproape de cinci sau cam pe acolo,si  eu sunt fericit. Până acum, ştim cu toţii 5 este nivelul optim de energie fotonica.
Pentru un motiv necunoscut, mi se pare şapte este nivelul perfect  de energie fotonica pentru mine personal.
De acum, eu sunt bine cu nivelurile de foton ale acestei luniCu toate acestea, noi aşteptam până luna viitoare pentru a vedea dacă energia fotonului este în creştere din nou.
Comentariile dvs. sunt binevenite.

: martie 2011 Photon Previziuni
                                                                                   

                                                                                         1 -3.06
3- 3.42
5- 3.71
8- 4.97
10-5.02
13-4.63
16-5.01
19-5.23
22-5.44
25-5.13
28-4.94
31-4.83
TRANZITIA
 Celebrare şi Miscare în Bucurie
Mesaj prin Kahu Fred Sterling, 27 Decembrie 2007
Kirael:  Buna seara ! 
Tranziţia este numărul şapte în numerologia mea. Este interesant că luna a şaptea, vine la mijlocul anului. Daca vă gâdiţi la tranziţie, indiferent că este vorba despre un loc de muncă, despre prietenie, sau chiar despre procesul morţii, mâine dimineaţă vă veţi trezi şi experimenta o nouă respiraţie, o nouă viaţă.
Tot ceea ce aţi făcut până în momentul trezirii la o nouă zi, este absolut tot ce aţi fi putut face.
Pentru fiecare dintre voi, moartea de ieri este o arenă perfectă de învăţare, pentru că voi nu puteţi merge înapoi la ea. Puteţi doar să vă gândiţi la ea, dar nu veţi primi înapoi acel moment.
Deci, în rugăciune voastră, înainte de merge la culcare, aţi putea spune,
"Îţi mulţumesc, Dumnezule Creator, pentru tot ceea ce ai făcut şi pentru tot ceea ce eu am făcut şi tot ceea ce voi face. Eu am făcut totul în cel mai bun mod posibil."
Dacă aţi făcut tot ce-i mai bun, atunci numai acesta este adevărul pe care-l puteţi accepta, şi este singurul adevăr pe care-l accept de la voi. Când ştiţi că această călătorie a voastră este mai nouă şi mai strălucitoare, cu fiecare nouă zi, voi atingeţi spaţiul absolut perfect pentru a proiecta în viitor. În starea de somn, veţi şti că aţi făcut tot ce aţi putut şi aţi vrut să faceţi, iar dimineaţa următoare, va fi cea mai importantă zi din viaţa voastră. Asta va fi ceea ce creaţi pentru voi, pentru că  permiteţi luminii sufletului vostru sufletul să ardă sub voi.
 Deci, în această lumină, dragii mei prieteni, să ştiţi cât de profund puteţi, că voi faceţi totul în perfecţiune absolută. Cu cinci minute în urmă, aţi venit la acest eveniment, în mijlocul zilei şi aţi făcut tot ce aţi putut pentru asta.
Acum, spuneţi aceste cuvinte, "Am făcut tot ce am putut mai bine."
Dacă aţi fi putut face mai bine, aţi fi făcut ! Asta este energia de urcare, care vă propulsează în noua energie.  Să ştiţi că aţi făcut tot ceea ce puteţi face mai bun, chiar în acel moment, indiferent de corpul cu care lucraţi, cel fizic, mental, emoţional, sau spiritual. Puteţi îmbrăţişa toate cele patru corpuri şi spune:
"Corpurile mele sunt tot ceea ce vreau ca ele să fie. Mentalul meu este perfect exact unde este. Ar putea obţine mai bine, dar acolo unde este acum, este perfect."
Funcţia minţii este de a vedea aceste corpuri în perfecţiune.
Creierul este adevărata forţă conectoare între Dumnezeul Creator şi corpul voastru. El este de asemenea, forţa conectoare între corpul şi mintea voastră. Totul vine prin creier. Conştiinţa celulară este importantă, însă creierul este o forţa conectoare pentru conştiinţa celulară, pentru corpul fizic şi minte. Într-un sens, este o conexiune între voi şi Dumnezeul Creator, acel sentiment de conştientizare a faptului că El este la dispoziţia voastră şi poate fi chemat în orice moment din zi, dar care dormitează în proporţie de 90 %.
Partea de 10 % din creier pe care o folosiţi de zi cu zi, este ceea ce vă spune că mâna este o mână. Dacă tot ceea ce spui şi faci zilnic, se realizează pe  o baza acestei părţi de 10 % din creier, atunci restul de 90 % ce face?
Partea de 90 % din creier este cea care vă învaţă cum să respiraţi şi cum să simţiţi ce este în jurul vostru. Totul vine din aceste 90 %, până când aveţi un gând.
Despre ce gând este vorba? Să presupunem că aveţi o zi proastă. Ceva în cele 10% din creierul vostru,  loveşte peptidele care călătoresc prin sistemul vostru. Aceste peptide din acel 10%, se vor conecta ei înşişi în celulele din tot corpul, aducându-vă o senzaţie de rău. Cu alte cuvinte, dacă lucraţi cu acel procent de 10 %, iar peptidele vă produc un punct de vedere, vor perpetua sentimentul vostru de rău. Dacă acum simţiţi răul, veţi simţi răul şi mai târziu.
Acum, ce se întâmplă dacă aţi lucra cu 20 %, sau 28%, sau 30% din creierul vostru?
Să presupunem că v-a prins o răceală şi vă doare tot trupul. Din moment ce lucraţi cu un procent mai mare de 10% din creierul vostru, puteţi să mergeţi până 90% ldin creier şi să găsi ceea ce aveţi nevoie, pentru a obţine peptidele care să echilibreze acest sentiment de rău. Aceste peptide vor merge în celule voastre şi vor suprascrie (rescrie) frigul / recele. Când mediumul (care comunică) a avut o răceală, el s-a dus în celula semnăturii folosind cele 90% din creierul său, şi a aprins /activat nişte peptide, care au ieşit imediat în sistemul său, s-au conectat cu diferite părţi ale trupului său, iar el a început imediat să se simtă mai bine.
Acesta este tipul de tranziţie prin care aş dori să-l înţelegeţi că se întâmplă, atunci când atingeţi cele 90% din creier. Dacă atingeţi 90% din creier şi ajungeţi la punctul de tranziţie, deja aţi decis ceea ce vreţi să se întâmple, şi puteţi face să se întâmple. Porţiunea neutilizată din creier, are puterea de a transforma viaţa voastră. Creierul vostru este forţa conectoare între voi şi Dumnezeul Creator. Eu nu spun că corpul vostru nu este conectat, ci spun că creierul vostru este conectat cu forţa deplină a Dumnezeului Creator.
Am încercat să-vă fac să înţelegeţi, că voi sunteţi pe deplin conectaţi în Dumnezeu, 24 de ore pe zi şi 365 de zile pe an. Conexiunea este întotdeauna disponibilă pentru voi. Nu trebuie să-l vedeţi pe Dumnezeu, ca să ştiţi că este acolo. Cu ochii închişi, imaginaţi-vă că Dumnezeu este conectat în creierul vostru. Creatorul nu este în cer, ci face parte din voi, pentru că şi voi sunteţi o parte din el. Voi sunteti energia prin care Dumnezeul Creator funcţionează pe planul Pământului. Voi sunteti o particulă din Dumnezeu, întrupată dacă vreti, pentru că voi faceţi o călătorie pentru Dumnezeul  Creator.
Acesta este cel mai miraculos lucru  la care le-ar fi putut spera vreodată !


Tranziţia Energiei între cele Patru Corpuri
Întrebare: Aţi descris procesul aducerii energiei din domeniul spiritual, prin mental, în fizicalitate.
Care este rolul corpului emoţional în acest proces?
Krael: Corpul vostru este forţa de pământare, pentru tot ceea ce existaţi pe acest plan al Pământului, este canalul pentru tot ceea ce sunteţi şi tot ceea ce faceţi pe acest plan de conştiinţă.
Deci, atunci când sunteţi în procesul oricărei tranziţii, fie că este vorba de deces, fie de un nou loc de muncă, energiile tranziţiei călătoresc din corpul vostru spiritual - ca partea voastră conectată cu Dumnezeul Creator - în corpul mental şi apoi în corpul emoţional. Corpul fizic va primi ceea ce dictează emoţiile voastre. Dacă în ultimile 60 – 90 zile aţi fost un alergător emotional, corpul vostru a fost setat, pentru o nouă stare de existenţă şi acea nouă stare de existenţă, trebuie să decupleze vechea stare.
Deci, totul se opreşte în corpul emoţional, pentru că acesta este cel mai apropiat de corpul fizic.
Corpul emoţional păstrează totul. Corpul emoţional este cel mai activ corp în această forţă a luminii sau dimensiune. Acum, puteţi întreba "Ce se întâmplă cu cel mai bun bun prieten al meu de aici, cu soţul meu," sau "prietena mea?". "El, sau Ea, nu are emoţii."
Ei bine, dacă v-aţi putea duce dincolo de văl, aţi ajunge în ceea ce se întâmplă cu adevărat. Corpul emotional poate îngreuna energia corpului fizic. Dacă vă uitaţi mai adânc, în ceace pare a nu avea emoţii, veţi găsi emoţii scânteid. Atunci când corpul mental trimite energie corpului emotional, acesta va filtra ceea va dori, păstrând şi hrănind corpul fizic după dorinţă.
Dacă credeţi că sunteţi fără emotii, sau că nu simţiţi emoţiile, să ştiţi că ceva s-a întâmplat în corpul mental, şi că acesta este deţinut în corpul emotional. De exemplu, dacă primiţi un sărut, dar nu simţiţi nimic din el, atunci să ştiţi că prin corpul vostru emotional trece o mică scânteie de lumina, iar asta este totul. Când eliberaţi emoţiile, emoţiile curg în corp, iar întregul corp se implică în acest sărut. Corpul emoţional este paznicul a ceea ce simte corpul fizic.

Manifestând cu Capacitatea - Măestria Minţii
Întrebare: Ne puteţi spune cum să tranzităm capacitatea- măiestria minţii nooastre, spre niveluri mai mari?
Kirael: Capacitatea minţii merge în corpul mental. Corpul mental este păstrătorul capacităţii mentale. Când aduceţi energia creierului în corpul fizic, cu scopul de a realiza ceva, acea energie trebuie să intre în corpul emoţional. Feriţi-vă de faptul că această energie poate scurtcircuita procesul, sărind  peste corpul emoţional şi mergând direct în corpul fizic.
Când planificaţi  o excursie, voi decideţi unde vreţi să mergeţi, chiar dacă nu aveţi bani. Deci, vă puneţi intenţia în capacitatea - măestria mentală, şi apoi îi permiteţi să plece, sau să renunţe. Asta se va întâmpla, sau nu, căci depinde de cât de puternice sunt dorinţa şi intenţia. Deci asta este acum cheia.
Dacă doriţi să se întâmple, va trebui să intraţi în joc. Va trebui să trageţi această dorinţă din corpul fizic în corpul emoţional. Trebuie să simţi ceea ce doriţi să obţineţi din această călătorie. Când dorinţa voastră este ridicată, acea energie va intra în corpul spiritual, iar corpul fizic se va simţi asta. Corpul fizic se implică şi evoluează cu un pas mai aproape de destinaţie.
Acum să presupunem, că două sau trei zile mai târziu, n-aţi ajuns nicicum mai aproape de obiectivul vostru. Mergi în grupul capacităţii - măestriei minţii şi spuneţi: "Bine, aici vom vom face ceva." Amplificaţii energia şi de fiecare dată când o amplificaţi, voi o mutaţi din corpul fizic în cel emoţional şi apoi în corpul vostru spiritual. Capturaţi sentimentul acelei călătorii şi-i permiteţi să plece din nou. Acesta este modul în care funcţionează capacitatea - măestria mentală din lume.
Amintiţi-vă că măestria - capacitatea mentală, este în corpul mental. Luaţi acea dorinţă, acea energie, în corpul spiritual, care va duce energia spre corpul emoţional şi apoi direct în corpul fizic. Ea se va manifesta ca un singur lucru - călătoria dorită. În mintea mea nu există nici o îndoială, şi la fel nici în mintea voastră nu trebuie să existe vreo îndoială. Dacă este numai o problemă de bani, aceşti bani vor veni. Este garantat, dacă voi prelucraţi mental şi investiţi emoţiile voastre în acest proces.
Dacă sunteţi un spiritualist şi aţi pregătit ceva in corpul mental, să ştiţi că acest corp mental se joacă frecvent cu Dumnezeu. Deci, ia-ţi corpul mental în corpul spiritual şi spune-i, "Ce face băiete aici? Ce faci? Vino aici şi ajutaţi-mă să-mi inaginez cum să fac această călătorie." Pe măsură ce energia aprinde dorinta voastră, puneţi totul în corpul emoţional şi eliberareţi-l în fizicaliate. Această călătorie este garantată.

Depozitarea Energiei Erupţiilor (exploziilor) Solare
Întrebare: În ultimii patru sau cinci ani, am observat că atunci când activitatea erupţiilor  solare este foarte mare, simt durere fizică în trupul meu, în special în  osul sacru,. De fapt, fizic, aici am fost  fulgerat de lumină. Va avea un efect de echilibrare activitatea peptidelor în reducerea durerii în corpul meu, în aceste momente?
Kirael: Da, desigur, n-am nici o îndoială. Erupţile solare provin din soare. Tu ai o forţă magnetică în corpul tău. Dacă te uiţi la soare, cum stă în centrul celor douăsprezece planete, asta semănănă cu fiul Dumnezeului Creator. Voi  îl numiţi Mastrul Isus. Acum nu-ţi spun că tu esti Maestrul Isus, ci doar că duci cu tine flacăra solară. Dacă te duci înapoi la momentul când te-ai născut, vei afla că un o flacară solară s-a oprit brusc /sălbatic. Ai capturat acea flacără solară în sufletul tău, de fapt în plexul solar, ca să fiu exact. Ea a fost întotdeauna acolo şi de aceea lumina te-a fulgerat. Dacă şti că se apropie un fulger, fi atent, pentru că ceva se va schimba în viaţa ta şi vei primi mai multe informaţii.
Asta nu înseamnă că deja n-ai primit informaţii. Deja ai primit, dar aceste informaţii vor scânteia în douăzeci zile, sau pe aproape. Fascicolele luminoare care vin, sunt destinate pentru voi şi pentru planul Pământului. Ele vor intra şi va vor fi păstrate în procesul corpului vostru. Tu vei construi această energie si vei şti ce să faci cu ea la momentul potrivit. În luna Ianuarie sau Februarie a anului 2008, vei şti exact ce să faci cu toate aceste fascicole luminoase, care au ccrescut în ultimii cinci sau şase ani. Tu eşti un dar divin şi vei fi un lucrător miracol. Asta este o parte din ce se va întâmpla în Ianuarie / Februarie, anul viitor.

Rezolvarea Problemelor în Stare de Transă
Intrebare: Uneori simt multă tristete sau durere şi vreau să o eliberez, dar am o perioadă dificilă.
Atunci când  pare că nimic nu funcţionează, cum să ne mutăm într-o stare de iubire?
Kirael: Energiile pe care le simţi, sunt deja aliniate cu tine. Pentru a le şterge, trebuie să înveţi să mergi într-o stare de transă, dar numai câţiva dintre voi pot face asta. Dacă aveţi o problemă care lucrează în corpul fizic şi care a venit prin intermediul celorlalte trei corpuri, pentru tine va fi dificil să duci încă trei corpuri în spaţiul acestei transe.
Ia unul din cele trei corpuri – iar cel mental este de obicei cel mai uşor – asta însemnând că trebuie să treci de cel emoţional - şi să asculţi ceea ce-ţi spune, iar apoi ascultă-te pe tine însuţi. Tu eşti  conectat la Dumnezeul Creator. Spune Dumnezeului Creator, că trebuie să găseşti o cale de ieşire din orice dilemă ai fi. Dilema va fi scoasă din fizicul tău, din emoţionalul tău, şi plasată în lumea ta mentală.
Acesta este locul unde vei trata cu ea.
Lumea mentală este un spaţiu de mare putere, aproape de lumea spirituală. Din lumea ta mentală, poţi atrage în corpul tău spiritual, pe Eu Sunt TOT ce Sunt şi să întorci /răsuceşti  corpul mental peste Eu Sunt. Dacă faci acest lucru, vei constata că ai posibilitatea să muţi trecutul, indiferent de necazurile tale.
Priveşte acum ce aţi făcut, uitaţi-vă din locul unde vă aflaţi acum în corpul fizic, dar corpul fizic nu are nimic de  discutat. Acesta este momentul când peptidele se concentrază, iar Dumnezeul Creator, sau de ce vreţi să-i spunem, trimite în această energie, o mică fracţiune (bit) de timp, doar o fracţiune, o măsură. De aici începe. Puteţi să-l faceţi să se mişte mai repede, tragând conştient corpul spiritual în corpul vostru mental. Peptidele vor merge în celulă, celula va intra în ceea ce vreţi să se întâmple, iar voi veţi spune, "Oh, Doamne, m-am simţit mai bine. Chiar m-am simţit mai bine.""
Întrebare: Ce este acest spaţiu, acea dinamică, acea scânteie, care face pe cineva să fie diferit atunci când tranziţionam de la un lucru la altul? Este că ceva ce putem accesa sau face mai uşor să se întâmple?
Kirael: Vorbim despre acea scânteie din creierul vostru, care ridică o peptidă şi călătoreşte cu ea într-un anumit loc, unde se întâmplă ceva, iar cele patru corpuri creză o forţă de conectare şi credeţi că, "Oh, Doamne,  mă simt un pic mai bine". Puteţi face acest lucru după voie. Atunci când trebuie schimbat ceva, puteţi spune, "Stai un pic, nu mă mai doare. Nu mai permit să mă doară." Veţi descoperi că toate cele patru corpuri  intră în această etapă de tranziţie.
Nu contează dacă te duci în ţesatura eterică, în spirit, sau în corurile mental sau emoţional, care le-aţi ales să ieşţii mai întâi din corpul fizic. Corpul fizic este cel care vă reţine în acest plan al Pământului. Cu toate acestea, nu sunteţi blocaţi în acest plan. Aveţi posibilitatea să tranziţionaţi de aici, părăsind corpul fizic şi intrând în alte corpuri şi alte tărâmuri.
Să presupunem că vă simţiţi slăbiţi. Aveţi o zi proastă care este accentuată de unele circumstanţe, însă înainte de a cunoaşte asta, nu poţi face nimic. Te simţi din ce în ce mai jos şi mai jos, până când doar vreir să mori.
Ei bine, ştii ceva? Iată ce trebuie să faceţi. Va trebui să muriţi. Trebuie să părăsiţi fizicul şi să vă duce-ţi în alte corpuri, pentru a găsi ceva care într-adevăr merită avut. Dacă nu, atunci veţi fi în acelaşi spaţiu şi mâine şi poimâine şi în a treia zi, şi asta e trist. Asta este cel mai tristă parte a tuturor. Noi  putem vedea când faceţi aceste lucruri. Ne uităm la voi şi vă auzim plânsetul. Dar noi nu plângem pentru voi, nu ne simţim rău din cauza voastră, ci doar vrem să vă ajutăm.
Doar întindem o mână. Permiteţi-ne să să vă simţim. Permiteţi-ne să simţim ceea ce simţiţi voi şi luaţi o decizie conştientă, ca să vă simţiţi mai bine. Nu ştiţi că ceea ce se întâmplă, este pentru ca vă fie mai bien?

Beneficiile Programării in Starea de Somn
Întrebare: Este importantă programarea în stare de somn? De asemenea, ceea ce este diferenţa dintre o schimbare, o tranziţie şi o finalizare?
Kirael: Când te duci la culcare timp de opt ore, ceea ce nu vrei, dar hai să spunem ce dormi opt ore, ai dori să dai sinelui superior o energie suficientă ca să-l ţi ocupat. Dacă nu-i dai o misiune să lucreze pentru tine, sinele tău superior va face ceea ce place să facă. Iar asta acesta nu este neapărat ceva rău, pentru că el va face mereu ceva util pentru tine. Totuşi, nu asta este ceea ce doriţi cu adevărat.
Acum, pentru a face diferenţa dintre o schimbare, o tranziţie şi o desăvârşire, aici nu există nimic.
Nu există o diferenţă între Principii, atunci când sunt folosite împreună, cum ar fi Încrederea şi Capacitatea /Măestria Minţii, sau Adevărul şi Pasiunea. Cu toate acestea, dacă le luaţi separat şi vă concentraţi asupra lor, puteţi vedea o diferenţă. Tranziţia, care nu este unul dintre cel Zece Principii, este un proces prin care măsuraţi rezultatul vostru. Cu toate acestea, o tranziţie este mai mult o finalizare, în care vă aflaţi în procesul de schimbare, iar într-o finalizare voi aţi terminat o fază şi începeţi alta, care de asemenea este o tot schimbare. Tranziţia este procesul care conduce spre schimbare şi astfel aceasta cuprinde finalizarea.
Când voi oamenii măsuraţi rezultatul vostru, întotdeauna măsuraţi cel mai prost rezultat posibil.
N-ar trebui să fie aşa, dar aşa este. Întotdeauna ar trebui să măsuraţi cel mai bun rezultat posibil.
Când te rogi, tu măsori. În rugăciunea ta, spui că ai făcut tot ce s-a putut, dar ştii că mai este mult de făcut şi că mâine vei face mai bine. În starea voastră de somn, noi vă oferim lucruri de făcut, care vă vor aduce mai aproape de rezultatul vostru măsurabil. Indiferent dacă faceţi sau nu lucrurile pe care vi le-am dat de făcut, totul depinde de voi. Noi doar le-am pus acolo pentru voi, iar restul depinde de voi.

Tanziţionarea între Matrici
Întrebare: Poţi să explici despre tranziţionarea între matrici? Mă simt ca şi cum am un picior într-o matrice şi celălalt picior în altă matrice, iar eu sunt la mijloc.
Kirael: Pe măsură ce călătoria voastră se adânceşte, ai absolută dreptate, căci ai fiecare picior într-o matrice diferită. De fapt, ai luat ambele picioare în fiecare matrice. Chiar acum, corpul tău emoţional intră în acel ciclul de şaizeci / nouăzeci zile, despe care am vorbit mai devreme. Când în seara asta intri starea de somn, du-te în corpul tău mental şi conectează-te cu Dumnezeul Creator.
Spune-i Dumnezeului Creator care este obiectivul tău cel mai important. Gândiţi-vă la acest lucru cu claritate. Daţi tot ce este Dumnezeului Creator, iar Dumnezeul Creator va pune peptidele în sistemul vostru. Peptidele vor elibera multe energii, pentru a vă aduce în corpul vostru emoţional.
Această energie nu va intra direct în corpul tău fizic. Ea va veni în corpul emoţional, deoarece în cazul tău, corpul emoţional este un pic mai încordat. Chiar nu gândeşti corerct. Când te întorci în corpul mental, să iei cel mai important lucru care-l doreşti şi te gândeşti la el. Apoi eliberează-l şi acesta va călători în acest corp emotional. Acum, corpul tău emoţional va lucra, va fi activ în gândire. El va lua gândurile şi le va pune în corpul fizic, care nu va şti ce să facă cu aceste gânduri, deoarece acestea vor fi puternice. Corpul fizic îţi va oferi sentimentul "ce-i asta?". Când iei acel sentiment, veţi şti ce să faci cu el. La nivel fizic, vei face mişcarea corectă. Mişcarea corestă este orice doreşti. Nu te vei rătăci. Nu vei vagabonda. Vei fi pregătit si te vei duce acolo undei trebuie să ajungi. Asta va lua doar un moment ca să se întâmple.

Reamintindu-ne informaţiile obţinute în Stare de Somn
Întrebare: Sunt capabil să-mi aminteasc, în stare de somn mea călătoria făcută pentru a obţine informaţii de la Lordul Metatron. Poţi vorbi despre asta?
Kirael: Sigur că poţi. Când comunici, va trebui să mergi acolo de unde ai plecat înainte.
Desigur, Metatron este o fiinţă puternică, însă înspatele lui metatron, există o altă energie sau forţă, cu care poţi vorbi. Dacă poţi ajunge acolo unde este Metatron, îl vei auzi şi apoi poti să te duci dincolo de Metatron. Spune-I lui Metatron că te vei intoarce. Du-te dincolo de el, ca să găseşti această particulă de energie despre care vorbesc. Explică-i ceea ce faci. Doar vei şti că este acolo şi că este Lumină. Tu nu va fi capabil să o vezi, ci doar vei şti. Acestei energii îi poţi spune orice. După două sau trei zile, vei avea fiecare parte de informaţie la care te-ai fii putut gândi vreodată. Ea va veni la tine şi-ţi va da numele său, pe care-l poţi aduce înapoi pe Pământ.
În privinţa reamintirii călătoriilor tale şi a informaţiilor pe care le primeşti, va trebui să vorbesc despre  noua energie, despre care tocmai am vorbit. Problema este că aceasta nu a învăţat jargonul  voastru. Ea nu are o undă bună pentru a se conecta la toate cele patru corpuri. Pe de altă parte, ai putea vorbi cu Metatron şi să-ţi reaminteşti practic ceea ce ai auzit, pentru că Metatron poate vorbi limba ta.
Dacă primeşti un mesaj de la Metatron şi-l vei auzi în mod clar, sau chiar într-un mod semi clar, este în regulă. Doar du-te înapoi în spaţiul în care te-ai întalnit cu Metatron şi vorbeşte din nou cu el.
Vorbeşte-i despre orice există sub soare. Metatron nu blochează energia. Tu eşti cel care blochează venirea energiilor, pentru nu eştii sigur de ceea ce vei auzi. Asta poate fi o teamă de ceva, sau ar putea fi ceva ce nu recunoşti. Tu vei lua trecutul, dacă vei continua să vorbeşti cu Metatron. Dacă asta nu funcţionează, chamă pe cineva să se implice cu tine în acest efort. Ia pe cineva care să pună întrebări lui Metatron, când acesta vorbeşte cu tine. În cele din urmă acesta va deveni mai puternic şi apoi atunci tu vei avea toate cele patru corpuri implicate. Înainte de a ştii asta, vei face comunicări şi tot ceea ce vrei să faci. Când îţi conectezi cele patru corpuri, vei fi în comunicare şi nu vei fi în măsură să -ţi aminteşti nimic. Acesta este punctul pe care-l încerc să-l fac.

Absorbind Lumina Zeiţei
Întrebare: Când ai menţionat soarele, Zeiţa Luminii a intrat în mintea mea. Cred că pentru mine, cel mai important lucru este de a fi conectat la Zeiţa Luminii. Problema este că sunt distrus, sunt supraincarcat de Zeiţa Luminii. Este minunat, este vesel, dar corpul emotional necesită mult timp pentru echilibrare. Vrei sa-mi dai un sfat?
De asemenea, lucrez cu ceva, numit vindecarea în infraroşu şi-mi acordez vibraţiile mea la soare.
Au vreo legătură cu exploziile solare?
Kirael: O Zeiţă are contact permanent cu toate cele patru corpuri ale tale. Zeiţa este Lumina Soarelui de care vine de la soare. Când Zeiţa Lumină trimite energia sa, aceasta loveşte soarele. Acesta este modul în care vă contactaţi cu suprafiinţa voastră. Această lumină a soarelui, petrece douăsprezece ore pe zi, aici pe Pământ. Veţi şti că este aici, chiar dacă este înnourat. Energiile Zeiţei ştiu că eştii atât de mult curăţat în lumina soarelui, deoarece energia este conectată la Forţa Divină prin lumina soarelui. Asta este calea.
Eşti la fel ca la doamna care a vorbit mai devreme. O parte a corpului absoarbe aceste erupţii solare. Nu ştii când se întâmplă, dar când reflecţi la ea mai târziu, spuni, "Oh, ăsta a fost minutul în care emanaţia a plecat." Nu mai este nevoie să te duci acolo. Tu ai captat aceste gânduri, aceste erupţii şi le-ai blocat în corpul tău mental. Când te duci în corpul mental, vreau să tragi acea energie în partea spirituală a corpului mental. Ştiai că toate cele patru corpuri ale tale, au fiecare câte patru părţi?
Corpul mental are o parte mentală, o parte spirituală, una emoţională şi una fizică. Corpul spiritual este o forţă conectoare între Dumnezeu, Zeiţă şi tine. Asta este cea care te face să te prinzi despre ce este vorba, să faci cuplezi…... Ai nevoie să intri în contact cu aceste erupţii solare, captează-le, pune-le într-un singur loc în corpul tău, şi du-le în corpul tău mental. Le muţi automat în corpul spiritual şi acolo este locul în care trebuie să  rămână.
Chiar acum, voi permiteţi intrarea acestor erupţii solare în corpul mental. Apoi, ele trec prin  corpul emoţional în corpul fizic. Energia va căuta un loc, care o va ascunde până când va fi gata de utilizare. Asta este ceva ce numai Zeiţa trebuie să ştie. Veţi folosi energia Zeiţei, mai mult decât v-aţi gândit vreodată, deoarece în această schimbare, este vorba despre această Zeiţă a Luminii. Zeiţa nu are nimic de-a face cu tipul de sex, masculin sau feminin căcu este vorba de Lumina Iubirii. Voi aţi preluat această energie solară în corpul vostru solar şi lăsaţi-o acolo, iar apoi permiteţi fiecărei particule să iasă şi aşezaţi-o oriunde doriţi.
Opriţi trimiterea acestei energii solare în corpul emotional şi trimiteţi-o în corpul fizic. Trimiteţi-o chiar în cel spiritual. Există o carte eterică, în cele patru praguri, însemnând cele patru corpuri, ale corpului spiritual. Trebuie doar să luaţi aceste erupţii de lumină ale soarelui şi vă conectaţi cu ele şi să le puneţi în această carte. Este la fel ca o carte normală, pe care o deschideţi şi veţi vedea lucruri despre care niciodată n-aţi fi crezut că sunt posibile.

Aşchii din Fracturarea Eneregiei
Întrebare: Am experimentat cu această emoţie rostogolitoare despre care ai vorbit declaraţia de deschidere. Am văzut prefacerea emoţională, aşa cum rezultă din fracturarea energiei. În cazul în care acestea sunt frânturii, vom folosi peptidele pentru a ajuta  mutarea mai rapidă a frânturilor?
KIRAEL: Aceste frânturi sunt destinate pentru corpul vostru fizic şi vor apărea în lumea voastră fizica. Orice aţi aveţi în matricea voastră, ar trebui să treacă prin corpul spiritual, pentru doar un moment, pentru a obţine binecuvântarea, apoi ar trebui să se mute în cel emoţional şi apoi în corpul fizic. Odată ce energia intră corpul fizic, veţi şti ce să faceţi.
Ştiţi ce, chiar acum voi credeţi că vorbesc cu voi, însăe sinele vostru superior de asemena mă ascultă. În această călătorie de  mişcare a energiei în corpul fizic, o veţi simţi la cel mai înalt nivel mintal,  pentru ca a fost curăţată în corpul spiritual şi adusă în corpul emoţional. Veţi şti ce să facaceţi cu ea.
În clipa în care ştiţi că corpul spiritual este pe cale să primeascăi energia, doar permiteţi-vă să ştiţi că atunci o veţi lua în corpul fizic.
Pune intr-un loc de energie, până când acesta devine parte completă din voi. Corpul vostru este sensibil la aceste frânturi /aşchii de energie. Cei mai mulţi dintre voi, se luptă cu aceste frânturi, atunci când le primesc. Însă voi admiteţi-le în corpul emoţional şi ele se aşează, pentru mult timp. Vine timpul, în care energia este împins în afara corpului tău emoţional, spre locul unde în care aveţi cu adevărat nevoie de ea. Acum este terminată .
Dacă ştiţi că această energie este în corpul vostru emoţional -de exemplu, aveti un plâns sfâşietor că energia vrea înapoi prin corpul mentale in corpul spiritual, unde poate fi curăţată şi apoi să o treceţi  prin corpul emoţional în corpul fizic. Când energia pătrunde în corpul emoţional, acesta preia frânturile, ca să spunem aşa. Corpul emoţional nu ştie ce să facă cu energi, aşa că el apucă tot ce poate. De aceea, oamenii au nevoie să  meargă la psihiatru. Energia este colmatată în corpul emotional. Amintiţi-vă, că dacă vă duceţi în corpul voastru emoţional şi găsiţi această energie, daţi-o afară.. Trimiteţi-i înapoi în corpul spiritual, pentru a fi curăţată şi apoi să luaţi-o în corpul fizic şi începeţi din nou. Asta va crea o mare diferenţă pentru voi.

Sinele Superior şi Corpul mental
Întrebare: Cu o lună în urmă, am cerut Sinelui Superior, să-mi preia corpul (fizic). Desigur, trebuie să proceseze asta prin corpul emoţional, care este o călătorie în sine. Este ceva ciudat în asta? Este ca un scurt circuit?
Kirael: Nu, nu este un scurt circuit. Tu trebuie să înţelegi că de fapt tu tragi Sinele Superior până în corpul mental. Odată ajuns în corpul mental, Sinele Superior ştie ce să facă cu ceie 90%. Sinele Superior ştie cum să procedeze, fără implicarea proceselor. În procesul mental, veţi avea toate cuvintele pentrru a gândi. Sinele Superior merge în faza mentală şi acum cele 90% sunt disponibile pentru a lucra cu ele. Asta eliberează imediat lucrurile din emoţionale în corpul fizic.
Acum, acea energie va veni ca un fulger de lumină. Dacă priviţi la televizor sau la orice altceva, aţi putea spune brusc, "Oh, Doamne, mă doare. De ce fac asta?" Acest sentiment este energia pe care aţi eliberat-o înapoi în corpul fizic. Ea trebuie să-şi găsească locul în corpul fizică şi se va băga singură, în aşa fel încât să se poată lucra cu ea şi să fie introdusă într-un alt nivel de conştiinţă. Deci, fizicul vostru va fi supraîncărcat cam 80 % din timp.
Între timp Sinele Superior este în corpul mental, folosind nouăzeci la sută din creier, care în general este nefolosit, El este de asemenea şi în corpul spiritual. Corpul spirital este Sinele Superior.
Acesta o să vă întrebe, "Ce faci? L-am trimis acolo jos. De ce-l trimiţi înapoi aici?" Pentru corpul spiritual va fi confuzie, însă o să vă dea timp pentru a returna energia prin corpul emoţional şi cel fizic.
Dacă nu pierdeţi încrederea, dacă veţi continua să mergeţi, în fiecare zi Sinele Superior va şti cum să facă mai bine. El nu poate pune aceste gânduri din mentalul vostru, prin intermediul emoţionalului, în corpul fizic.
Vă puteţi juca cu ele afară şi dacă nu vă pierdeţi credinta, de fiecare dată veţi câştiga o stea de aur.  La urma urmei, corpul fizic este aici, reprezentând Dumnezeul Creator.
Voi sunteţi fizici şi pe măsură ce  aţi devenit conştienţi de aceste energii şi pe măsură ce le puneţi în corpul fizic prin intermediul corpului emoţional, veţi fi câştigători. Toate energiile care par un pic mai dense, întunecate sau nefamiliare pentru că sunt atât de numeroase, vor deveni mai luminoase. Voi de asemenea veţi deveni mai luminoşi şi este absolut perfect.
Întrebare: Este oare mai mult profitabil, rentabil, satisfăcător, ca pe termen lung să permiţi Sinelui Superior să preia călătoria noastră, decât să ceri pur şi simplu Sinelui Superior să facă ceea ce ne-ar plăcea să facă?
Kirael: Da. Aţi venit aici ca să fiţi în corp fizic, ca să aveţi un corp şi să utilizaţi corpul mental, cel emoţional şi cel spiritual în legătură cu corpul fizic, care este reprezentarea de către voi a Dumnezeului Creator. Voi sunteti aşa cum vrea Dumnezeu vrea să arate. Sunteţi numai o particulă magică, care a fost pus împreună de un accident. Voi puteţi intra în corpul spiritual şi să aduceţi-l prin corpul emoţional şi va fi întotdeaua ţinta fizică."

Vindecarea cu Iubire a cancerului pulmonar
Întrebare: Am un prieten care are cancer pulmonar şi probleme cu ficatul. Medicul îi spune că mai are de trăit numai trei - şase luni. Am nevoie de îndrumare ta, pentru a spune-mi cum să-l ajut.
Kirael: Lumea medicală nu a avut prea mult succes cu cancerul pulmonar. Când matricea /planul vostru conţine o călătorie cu cancer pulmonar, ea de fapt vă va scoate din acest plan de conştiinţă. În cazul în care prietenul tău nu vrea să iasă din acest plan, atunci tu trebuie să începi cu el o tehnică / practică simplă. Puneţl prietenul să se întindă pe burtă. Apoi va trebui să faci pe spatele lui două trinităţi şi se torni iubire în acei plămâni. Tu trebuie să afli cât de mult sunt deterioraţi deja plămânii. Dacă ajungi acolo prea târziu, s-ar putea să nu mai fi în măsură să-l aduci înapoi. Nu pierde încrederea.
Este nevoie ca de două ori pe săptămână să te duci acolo, să puni mâinile tale pe spatele lui şi doar să-l iubeşti cu tot ceea ce poţi. Toată lumea să-l iubească, împreună cu mine. Toată lumea îl iubeşte chiar acum şi-i dă toată iubirea de care sunteţi în stare, pentru că asta va opri acest cancer pulmonar.

Declaraţie de închidere
 Am venit pentru a vorbi despre tranziţie, am făcut tot ce mi-am propus să fac şi sunt mândru că pot să spun asta. V-am dat  o nouă viziune despre viaţă. Dacă faceţi ceea ce aţi spus că veţi face, atunci veţi fi în fruntea mulţimii, ca să spunem aşa. Într-adevăr, nu este vorba de a fi înaintea nimănui., ci este vorba de a fi protectorul sufletului cuiva.
Tot ceeace eu pot fi, este să fiu protectorul vostru.
Deci, pentru protecţia voastră, iubirea mea vă iluminează, iar eu sunt în Lumina lui Dumnezeu.
Dumnezeu este Tot ce Este.
Bună seara.
 
© Kahu Fred Sterling

Trad Pa RA 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...