vineri, februarie 11, 2011

Astrologie decembrie 2012: dezastru, ASCENSIUNE sau ambele?

Traducere Maria
Potrivit multor profeţii ceva important este pe cale să se întâmple în 2012. În 2012 ecuatorul galactic taie ecliptica la 0 grade in semnul zodiacal Capricorn . 0 grade Capricorn este punctul din zodiac cand Soarele este în timpul solstitiului din decembrie. La 21 decembrie, 11.12 GMT în timpul solstitiului din decembrie soarele este situat în apropiere de Centrul Galactic. Potrivit mayasilor Dark Rift este uterul cosmic: loc de moarte, transformare, regenerare şi renaştere. Acest moment arată sfârşitul anului calendaristic al lor.  Această parte intunecata este o gaură neagră gigantică, care este centrul Galaxiei. Această gaură neagră este o regiune de putere spirituală imensă. Pentru a şti mai multe despre ce înseamnă aceasta este interesant de a face o diagramă astrologica a solstitiului din decembrie 2012. Mai jos puteti vedea o diagramă din 21 decembrie 12.12 ora Europei (11.12 GMT), Amsterdam, Olanda. Modelul planetar va fi aceeaşi pentru toate locaţiile doar ascendentul va fi diferit. Punctele forte ale DIAGRAMEI ASTROLOGICE Soarele este la 0 grade Capricorn, punctul de solstitiu. Se face un sextil cu Neptun, chiar la începutul zodiei Pesti. Acesta este un sextil exact aproape. Orb este mai putin de o jumatate de grad. Acest aspect se poate îndrepta spre o experienţă spirituală, o pierdere sau ambele. O configurare interesanta este, de asemenea, numita degetul lui Dumnezeu şi indică schimbare şi transformări. . Yod este format din: 1. Un inconjunctie (150 aspect grad) dintre Jupiter şi Pluto. 2. Un inconjunctie între Jupiter şi Saturn. 3. O opoziţie centrala (180 aspect grade) făcuta între Jupiter şi Mercur / Venus conjuncţie. Cele două inconjunctii sunt aproape exacte, ele au o sferă de mai putin de o jumatate de grad. De fapt, inconjunctia dintre Jupiter şi Pluto este exact la 21 decembrie 2012.
SENSUL DIAGRAMEI ASTROLOGICE Pluto este planeta transformarii radicale, moarte şi renaştere. Saturn este planeta din domeniul pământesc şi da experienţele de învăţare, în special cele de natură mai dureroasa. Jupiter este planeta expansiunii. Acesta este punctul central al Yod, planeta care primeşte energia puternica a celorlalte planete implicate. Acesta se extinde, de asemenea, energia celorlalte planete implicate (în special Saturn si Pluton). Acest yod indică procese de transformare care pot fi dureroase pentru mulţi. Jupiter are un loc central deoarece este punctul focal al energiei. Acest lucru indică schimbări în sistemele noastre religioase, credinţele, sisteme filosofice. Aceste aspecte intră sub patronajul lui Jupiter. O altă configuraţie notabila este un careu cu Neptun ca punct focal: 
• Jupiter face un careu (90 aspect grade) la Neptun. 
• Neptun face un careu la Venus. 
• Venus opozitie Jupiter, aceasta este opoziţia centrala care activeaza degetul lui Dumnezeu Prin urmare Neptun, planeta spiritualitatii , ascensiunii, confuziei şi inundaţiilor este o planetă cruciala în această diagramă. 
Cei patru stalpi ai destinului sau povestea celor doi dragoni 
Am făcut Cei patru stalpi ai destinului. Acest tip de diagramă conţine patru piloni, care sunt dependenti pe ora, ziua, luna şi anul. Deoarece pilon orar depinde de locatia m-am limitat la stâlpii de zi, lună şi an. Acestea sunt aceleaşi pentru întreaga lume. În tulpinile terestre (partea de jos a pilonilor) găsim un şobolan, care este înconjurat de doi dragoni. Dragonii aproape par a face planuri să mănânce şobolanul. Dragonul reprezintă Ourobouros, dragonul mitologic sau sarpele care musca propria coada. Potrivit cosmologiei Mayase acest Ourobouros simbolizează Calea Lactee. Dragonul este un semn pământesc, şobolanul este un semn de apa. Prin urmare, această diagramă conţine apă şi pământ. În tulpini (partea de sus a diagramei) găsim yang foc. Aceasta este incendiu puternic al Soarelui sau a unui incendiu natural. În această diagramă apa este cel mai puternic element. Acesta poate fi găsit la şobolan şi în cele două Yang Waters. Un meteorit care se prabuseste în ocean ar fi o expresie a acestui grafic. Sau un Vulcan (foc şi pământ) şi explodează provocând un tsunami (apă). Aceasta ar putea indica, de asemenea, inundaţiile. Apa si Pamantul cele mai puternice elemente ale acestei diagrame sunt duşmani unul cu altul. Din moment ce apa este mult mai puternic în diagramă, acest lucru poate indica-inundaţii la scară largă. Prin urmare, evenimentele la scară largă sunt cele mai probabile inundatii . Acest lucru este confirmat si de horoscopul european în care Neptun joacă un rol crucial. În opinia mea, această diagramă indică faptul că energia este poluata de inconştienţa colectivă care se va întoarce împotriva umanităţii. Orice se întâmplă, acesta va fi o expresie de energie care este radiată de o umanitate care este în imposibilitatea de a trăi în pace şi de a face alegerile corecte (pentru pace, bunăstare, sănătate şi spiritualitate interioara). Pilon 
Pilon ZIUA         Pilon  LUNA    Pilon  ANUL
YANG FOC     YANG APĂ            YANG APĂ 
DRAGON            RAT                   DRAGON 
Este interesant faptul că în Dresda Maya Codex, una dintre putinele texte rămase Maya, sfârşitul unei ere este simbolizat de un balaur care toarnă apă pe o figura întunecată. Aici vom vedea două teme de dragon şi apă, care sunt proeminente în diagramă chineză. 
CONCLUZIE În ciuda profeţiilor, multe alte culturi Mayas şi diagramele de mai sus nu sunt convinse că se va întâmpla ceva. Există multe exemple astrologice si momente puternice, care au avut un efect subtil numai. Îmi amintesc, de exemplu eclipsa din 1999 prezisa de Nostradamus.Cu ani inainte de aceasta eclipsa , consecintele ei au fost exagerate. Cu toate acestea, nici un eveniment nu a avut un caracter şocant la nivel mondial in timpul eclipsei . Luand in considerare toate aceste lucruri se văd trei scenarii posibile: 
1. Un eveniment şocant important se întâmplă, care va fi cauza că mulţi oameni vor fi nevoiţi să-si părăsească fizic trupurile lor. Acest eveniment va fi cel mai probabil de-a face cu apă. Pentru oamenii care sunt în contact cu ei înşişi şi sunt evoluat spiritual aceasta poate însemna ca ei pot intra intr-o noua dimensiune . Care poate fi numita ascensiune. . Cu 13.000 de ani în urmă,a avut loc un mare potop care a distrus mai multe civilizaţii. Acesta a coincis cu conjuncţia solstitiul de vara (văzută din punctul de vedere al emisferei nordice) pentru Dark Rift lângă Centrul Galactic. Acum avem o conjuncţie a solstiţiului de iarnă la Dark Rift în apropiere de Centrul Galactic. 
2. Presiunea lui Saturn si Pluton va schimba sistemul de credinta al lumii într-un mod in care oamenii constientizeaza în cele din urmă ca am fost pe un drum greşit in ultimii mii de ani. Oameni şi în special guvernele vor realiza în cele din urmă că a aduce pace şi bunăstare în lume este un lucru mai bun de facut decat războaie, poluarea mediului şi crearea de mizerie. Probabilitatea de a realiza acest lucru este cred 10%. Privind la situaţia actuală a lumii este imposibil pentru mine de a veni cu un procent mai ridicat. 
3. Prin urmare, există o şansă de 65% ca nimic socant sa se intample . Întrebarea este cum să ne pregatim pentru primul scenariu? Ceea ce noi nu ar trebui să facem este construirea de adăposturi şi trecere la condiţii de siguranţă. Daca se va imtampla ceva ea va afecta, probabil,toti oamenii de pretutindeni. Nu avem unde ne ascunde. Singura metoda de a ne pregăti pentru acest lucru este să ne concentram asupra dezvoltării noastre spirituale, astfel că, dacă suntem obligaţi să părăsim trupurile noastre e bine sa fim pregatiti . Şi chiar dacă nu se întâmplă nimic, a pune accent pe dezvoltarea ta spirituala este întotdeauna o idee bună. Singurul lucru care ramane cu noi pentru totdeauna nu sunt banii noştri, bogăţia materială şi asigurarea materială, doar bogăţia noastră interioară. Graficele din decembrie 2012 sunt un alt stimulent pentru a nu consuma energia noastra pentru acumulare de bogatii materiale , ci pentru îmbogăţirea pacii si a echilibrului nostru interior.. Orice s-ar intampla sau nu in decembrie 2012, evolutia noastra spirituala este cu siguranta cel bun şi singura modalitate de a ne proteja. Din fericire, există mai multe instrumente disponibile în prezent pentru acest lucru. 
de Roeland de Looff ©

5 comentarii:

Anonim spunea...

thxx

Anonim spunea...

fiecare are un destin
totui de la dumnezeu
el stie pentru orice fiinta ce merita
dumnezeu e tatal
dar niciodata nu ne da mai mai mult decit putem duce
;e tatal nostru spiritual si_i e mila sa ne sacrifice
lupta pentru noi
dar nu trebuie sa profitam de asta
trebuie sa avem credinta in el in bunulk dumnezeu

Anonim spunea...

nu trebuie sa profitam de bunatatea lui dumnezeu
trebuie sa ne rugam in fiecare zi cu creinta
sa vorbim cu el cu maicuta domnului ca si cu maama noastra
asa spunea par intele arsenie
sa ne spunem oful in fata icoanei maicutei domnului si ea stie ce sa faca si cum sa le rindu7iasca

Anonim spunea...

e o zi inainte 2012 2012
si o zi dupa aer 1109'01 cu apa 1103'11 este foc 2212'12 nu?

GI001 spunea...

Cred ca se vor pune bazele noii paradigme
Jupiter in Gemeni sugereaza un nou sistem filosofic o noua conceptie cu privire la viitor sau a convingerilor noastre despre bunastare si cum trebuie sa arate viitorul. Revelarea unor secrete oculte sau prabusirea unor entitati economice pot fi pietrele de temelie - semnele care i se vor arata in aceasta perioada si vor aduce im prim plan discutii sau opinii despre un nou sistem de organizare

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...