duminică, octombrie 10, 2010

10/10/2010 Invitatie de participare la crearea noului Pamant-meditatie mondiala

Invitam toate fiintele cerului şi al pământului să ia parte la această meditaţie,. Maestrii inaltati, fiinţe de cristal, sinele nostru Divin, ghizii nostri spirituali, ingerii pazitori, zane sau spiridusi.

Ne unim cu sursa cosmică şi pământul Gaia, şi cerem protecţie şi îndrumare pentru această meditaţie. Ne îndreptăm atenţia noastră pentru a deschide inima noastră şi pe noi înşine pentru lumina divina,si pentru iubire, chintesenţa păcii universale.
În inima noastră simţim unitatea cu cosmosul, unitatea cu pământul şi cu tot-ce-este, simtim iubire, intelepciune divina, pace. Ne unim cu toţi participanţii la nivel mondial pentru a se manifesta Lumea Noua,
În legătura noastră cu puterea divină a inimii, ne recunoastem drept creatorii vietilor noastre.
Deveniţi una cu această Iubire. Alegeţi în acest moment Bucuria, Beatitudinea şi Fericirea ca starea voastră de a fi şi îmbrăţişaţi-vă realitatea voastră spirituală.
Din inima noastra , vom crea o imagine a lumii în care ne dorim sa traim. Această lume se caracterizează printr-o comuniune cu toate fiinţele în dragoste, pace, bucurie, libertate, abundenta. Ne deschidem la iubirea atotcuprinzătoare cu care suntem binecuvântaţi de sursa divină. Vom accepta aceasta dragoste, ea ne vindecă şi modifică vietile noastre. Din interiorul inimii noastre vindecate, cerem ca lumea noastră să fie transformata cu dragoste, respect, compasiune - pentru binele cel mai inalt si un mare grad de fericire şi bunăstare a tuturor oamenilor.
Toata Creatia este daruita cu putere de autovindecare. Te rog, Maicuta Pamant, sa faci efortul de a te autovindeca, in dauna celor care nu doresc asta, si spre bucuria copiilor tai care te iubesc. Te rog sa te vindeci, sa-ti ridici vibratia si sa ascensionezi acolo unde este locul tau de drept si sa ne duci si pe noi spre dimensiuni inalte, unde sa te putem iubi in sunete si culori divine, nestingheriti de umbre sau zarve incoerente.
Te rog sa-ti amintesti de momentul creatiei tale si sa daruiesti apelor tale puritatea si sfintenia acelui moment, astfel incat apele tale sa-si recapete calitatile adapatoare si vindecatoare. Te rog sa daruiesti din puritatea acelui moment si muntilor, si padurilor, si intregului glob, impreuna cu vietuitoarele ce-l populeaza, astfel incat leul sa pasca impreuna cu mielul, iar omul sa poata merge printre fiare, impartindu-le mangaieri si dezmierdari iubitoare. Te rog sa vindeci si aerul pe care il respiram impreuna cu Tine, sa-i dai puritatea si taria muntilor, sa-l imbogatesti cu arome de pin si brad, sau cu aromele florilor minunate care rasar pe frumosul Tau trup.
O muzica celesta sa rasune pretutindeni, gradinile sa infloreasca cele mai minunate flori, iar cerul intreg sa fie o Aurora Boreala. Te iubesc, Maicuta Pamant! Te iubesc Planeta Albastra! Te iubesc cu toata fiinta mea!
Lumea se transformă acum - de noi, prin puterea divină care curge prin noi. Noi recunoaştem că lumea s-a schimbat.
Lumea Noua este acum prezentă, în vieţile noastre şi pe intreaga planeta. Omenirea descopera sensul adevărat al fiinţei umane şi, din nou, îşi asumă locul său în calitate de protector al planetei.
Multumim puterii divine, sursa tuturor fiinţelor, că Lumea Nouă este acum creata. Un sentiment de fericire şi bucurie curge prin noi. Ne exprimăm recunoştinţa noastră pentru protecţia si orientarea în această meditaţie şi mulţumim tuturor fiinţelor din cer şi de pe pământ pentru ca ne-au insotit.

1 comentarii:

Natural, ca Aloe Vera spunea...

Multumesc pentru invitatie. Am si eu una, mai putin pretentioasa.
Te invit la o leapsa de nota 10.

Te bagi?

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...