luni, septembrie 06, 2010

OZN-urile exista -Dovada suprema

Postat MARIA
CEL MAI BUN DOCUMENTAR DESPRE OZN-URI, FILMAT VREODATĂ.
VREŢI DOVEZI CĂ EXISTĂ OZN-URI? AICI LE GĂSIŢI!
Un documentar care ne învaţă ce sunt şi cum se văd OZN-urile.
SENZAŢIONAL e puţin spus!

http://fymaaa.blogspot.com/

3 comentarii:

Anonim spunea...

nu pot urmari sa ceva. nu stiu care-i motivul mintea mea respinge din start orice documentar sau articol despre OZN. macar de curiozitate sa accept asa ceva. nu pot.
legat de extraterestri idem. nu pot urmari documentare pe aceasta tema. nu stiu de ce mintea mea nu vrea sa le accepte. sunt curioasa si manifest curiozitate fata de acest subiect dar din prime randuri pe care le citesc pe aceasta tema mintea mea le respinge automat si efectiv nici moarta sau rastignita pe cruce cu limba scoasa afara de 5 m nu as putea sa citesc asa ceva. nici daca as primi tot globul pamantesc cadou nu pot depasi blocaju asta. am ajuns la o consolare: si soarele ii tot extraterestru ca tot ce exista in afara terei.
legat de ozn-uri tot ma uit spre cer in speranta ca voi vedea unul si nimic. macar vreo pasare sa vad si eu care sa semene cu o broasca sau ceva dar nimic.

Anonim spunea...

acelasi lucru mi se intampla cu tot ce gasesc pe internet despre masonerie. citesc primele randuri si gata. blocaj. nu mai pot continua. nu stiu de ce.

Anonim spunea...

FILMUL ESTE FOARTE INTERESANT,IN SPECIAL ULTIMA PARTE REFERITOARE LA APA,FAPT CARE MI-A DATAT DE GANDIT!MAI EXACT,DACA EI SUNT CREATORII NOSTRII ATUNCI SE EXPLICA FAPTUL CA VIATA NOASTRA DEPINDE DE APA,DE CONSUMUL DE APA,CA SUNTEM APROAPE 100%APA,ETC!CE ZICETI?

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...