sâmbătă, iulie 31, 2010

Energia fotonica August 2010

Postat MARIA
Cea de a treia dimensiune este aproape de sfarsit, astfel încât corpul vostru tri-dimensional va fi supus transformarii. Trebuie sa continuam sa respiram prana , sa ne obisnuim cu noul nivel de energie pentru a putea face fata patrunderii in a patra si a cincea dimensiune. De aceea ,energia fotonica va prelungi şi consolida corpul dumneavoastră până când veţi obţine posibilitatea si abilitatea de a trece de a treia dimensiune Daca vreti sa ajungeti pe planul dimensiunii a patra , va trebui sa utilizati energia fotonului. Este uimitor cât de multi dintre voi sunt de acord că energia fotonica din iunie la niveluri mai mari pare a fi fost revigoranta. Previziuni energie. Ar fi bine pentru noi toţi să ne concentram pentru o încetinire a creşterii energiei fotonice în această lună, probabil pentru a ne lasa sa respiram putin dupa avalansa de fotoni din iulie.Ar putea fi o precautie pentru a ne lasa sa ne obisnuim cu noua energie. Aceasta este luna august, luna a 8 -a şi cu aceasta vin vânturile de schimbare. Vă rog scrieti cum treceti prin aceasta perioada. Este foarte important de aflat cum trec diferite persoane , din diferite parti ale lumii , prin aceste energii. Email: PhotonForecast@kirael.com [mailto: PhotonForecast@kirael.com] Aloha, Kahu Fred Sterling
Nivel fotoni august 2010
1 7.25
3 7.46
5 7.34
8 6.98
10 7.12
13 7.02
15 6.91
18 6.77
21 6.21
24 6.95
27 6.83
28 6.18
31 6.23

5 comentarii:

Dan Ioanitescu spunea...

Buna seara,
O intrebare, daca nu e cu suparare. Cunoasteti vreo metoda sau tehnica de utilizare a energiei fotonului in asa fel incat beneficiind de ea sa se poata ajunge in dimensiunea a patra?

MARIA spunea...

Toate schimbarile care se petrec acum pe pamant ne indica faptul ca Suntem deja in dimensiunea a patra .Energia fotonica poate ajunge in corpul nostru prin respiratie constienta (prana)
Respiratie, meditatie , relaxare. pace. Am sa postez cat de curand tehnici de respiratie si asimilare a pranei. cu bine si fii pe faza!

Anonim spunea...

cunosc eu: sa fii si nu sa cunosti; metoda si tehnica este de a simti nu de a cunoaste; cerebralul impiedica, emotionalul faciliteaza.

Anonim spunea...

scuze ca m-am grabit si nu am practicizat eliberarea de conditionabil(ul imediat: oboseala si foamea); bineinteles ca toate alegerile noastre ne conduc spre o limita a suportabilitatii (martiriu - a se vedea filmul Martyr) pentru ca din lux nu se poate percepe divinul; incercati sa aflati constient limitele suportabilitatii (metoda si tehnica care le-ati cerut).
in rest, cogito ergo sum, carpe diem si ecce homo (fiul omului) care am devenit toti!
si nu uitati: totul este relatare relevare si revelare. templele si bau (dragonul). de la plin la preaplin cu tangenta la sine insusi: Hermes.

Anonim spunea...

Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News.
Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?

I've been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it
Have a look at my weblog - sdfksdlaflksd.com

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...