sâmbătă, mai 29, 2010

Sa invatam sa meditam- un documentar de exceptie

Postat MARIA
Cel mai bun mijloc de a intra în legatura cu sfera de forta a subconstientului este sa-ti induci o stare modificata de unitate deplina a fiintei, determinata de intensa sugestie mentala, în care modul de a gândi si de a actiona este în întregime independent de contextul situational dar se afla sub totala influenta a mentalului. Un element care ne permite verificarea legaturii directe cu subconstientul este sa ne simtim într-un fel de somnolenta - euforica - supervigilenta în care constientizam ca trupul si mintea sunt intim fuzionate datorita unei relaxari profunde. Realizata suficient de bine, aceasta comunicare da nastere unei stari de forta interioara, pe un fundal de încredere nemarginita, în ceva misterios si esential care ne patrunde si ne depaseste emanând dintr-un centru- focar care se afla simultan pretutindeni în fiinta noastra, mult dilatata ACUM, în afara conturului corporal (fizic), în aceasta stare trebuie transmisa clar si mentinuta cât mai mult cu putinta, însa NESCHIMBATA, ideea implantându-se ferm în sfera dinamizata a subconstientului.
"Deepak Chopra-Learn how to meditate"

 
alegeti limba romana !




8 comentarii:

Son of the Earth spunea...

Da, facem schimb de link. Multumesc pentru interes si va rog ca numele care apare in blogroll sa fie exact numele blogului, copiati antetul mai exact.
După ce o sa apar in blogroll o sa va adaug si eu. O zi placuta

Anonim spunea...

gata. mersi si eu

Alexsso spunea...

De unde il pot scoate si eu, cu tot cu subtitrare daca se poate, sa-l uploadati undeva... :)

Anonim spunea...

foarte bun documentaru a/ti schima viata daca al antelegi,totul e energie, iar noi oameni oscilam an fuctie de informaiile pe care le primim de la oameni,mediul anconjurator ,,,cu cat starea de perceptie este mai fina ,antelegi mai bine.

Costin spunea...

vreau si eu sa downloadez documentarul subtitrat in romana, unde as putea sa il gasesc.

Anonim spunea...

Costin foloseste acest program http://google2srt.sourceforge.net/en/ pentru a extrage subtitrarea :) sau il descarci de aici http://www.youtube.com/watch?v=80U2jKtfzxc si are subtitrarea inorporata :)

MARIA spunea...

Multumesc . Eu nu ma pricepeam.

Costin spunea...

mersi tomavasi

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...