joi, mai 06, 2010

Frecventa Vibrationala a pamantului se schimba

Postat MARIA
Rezonanţa este definită în dicţionarul Oxford ca: „a răspunde la vibraţiile unei frecvenţe anume, în special prin vibraţii puternice proprii", în metafizică, este asociată cu Legea universală a Rezonanţei. Această lege afirmă, în principiu, că ceea ce se aseamănă, se atrage.
Corpurile noastre sunt sisteme de energie, iar noi toţi oscilăm la propria noastră frecvenţă de vibraţie unică, ce reflectă suma a tot ce am experimentat de-a lungul eonilor timpului.
Noi avem ceea ce se numeşte un sistem de patru corpuri „inferioare" - care sunt denumite „inferioare", datorită frecvenţei lor de vibraţie sau rezonanţă - şi, de asemenea, avem corpuri superioare, sau câmpuri de energie, care rezonează la o frecvenţă mai înaltă, mai fină. Rezonanţa lor poate fi comparată cu notele muzicale cântate pe un pian sau instrument cu coarde. Instrumentul poate fi acordat sau dezacordat.
Toxicitatea din gândurile negative, emoţiile negative nerezolvate, poluanţi, gunoaie, hrana necorespunzătoare etc, afectează câm¬purile de energie ale corpului. Acestea, la rândul lor, influenţează frecvenţa noastră de vibraţie şi determină dacă suntem „acordaţi" sau „dezacordaţi". Experienţele din viaţa trecută şi experienţele din viaţa curentă sunt toate păstrate în memoria celulară şi se reflectă de asemenea în frecvenţa noastră de vibraţie. în cartea sa Vindecarea Cuantică, doctorul Deepak Chopra afirmă că o celulă este o memorie care a construit materie în jurul său, formând un anumit tipar, iar corpul este locul pe care memoria îl numeşte acasă.


Mulţi indivizi sunt acum motivaţi de o dorinţă lăuntrică puternică de a trăi cu adevărat în viaţă bucuria, echilibrul, armonia şi iubirea necondiţionată. Aceste experienţe sunt, în mod automat, ale noastre, atunci când ne re-aliniem corpurile noastre fizic, emoţional, mental şi spiritual la frecvenţe înalte, mai rafinate. Re-alinierea frecvenţei noastre este ca şi cum am acorda o coardă a unui instrument la înălţimea sa perfectă.
Cu cât sunt mai fine frecvenţele pe care le emitem, cu atât sunt mai frumoase experienţele de viaţă pe care le atragem prin intermediul Legii universale a Rezonanţei.
De exemplu, corpul fizic poate rezona perfect cu nota muzicală „do", câmpul de energie al corpului emoţional cu nota „re", câmpul de energie al corpului mental cu nota „mi", iar corpul spiritual cu nota „fa". Atunci când aceste câmpuri de energie sunt perfect acordate cu „notele" lor, ele funcţionează împreună în mod armonios, iar viaţa devine magică. Atunci când sunt dezacordate, muzica este discordantă, neacordată, iar viaţa noastră nu curge armonios, sau nu o simţim ca fiind armonioasă.
Standardele şi aşteptările diferă de la individ la individ. La fel cum acordarea precisă a unui instrument este vitală pentru un muzician de profesie, un profan cu o ureche neantrenată nu poate recunoaşte nuanţele fine şi este, în mod corespunzător, mai puţin pretenţios. Există apoi, puncte personale de referinţă şi noi toţi ne fixăm standardele proprii de acceptabilitate. Cu toate acestea, oricine care simte câtuşi de puţin că viaţa sa poate fi mai bună, va avea de câştigat prin realinierea şi acordarea câmpurilor sale de energie la o rezonanţă mai fină şi prin găsirea înălţimii de ton perfecte pentru acestea.
In dorinţa lor de a îmbunătăţi calitatea şi/sau lungimea vieţii, în ziua de azi multe persoane îşi urmează propria călăuzire lăuntrică pentru a se purifica - nu numai la nivel fizic, ci şi la nivel emoţional şi mental. Ele mănâncă mai puţin, de preferinţă mâncare uşoară.
Din punct de vedere emoţional, ei procesează şi renunţă la bagajul emoţional - emoţii de frică, ură, vinovăţie, grijă, nelinişte, supărare, mânie etc, - care, atunci când sunt nerezolvate, sunt înmagazinate în diferite organe ale corpului fizic. Această stocare a emoţiilor negative creează blocaje în câmpurile noastre de energie şi, în cele din urmă, duce la boală. La nivel mental, ei recunosc limitările impuse în viaţă de gândirea negativă şi felul în care energia urmează gândirea pentru a ne crea realitatea.
Gândurile, cuvintele şi acţiunile sunt forme de energie şi orice trimitem în exterior ni se întoarce, în conformitate cu legea karmică şi cu Legea Rezonanţei. Aceasta este natura energiei: orice ne oferă viaţa este acolo - din cauză că noi am atras-o către noi, prin frecvenţa noastră de vibraţie.
de a acţiona întotdeauna pentru cel mai înalt bine al tuturor fiinţelor, cât şi pentru binele nostru cel mai înalt, ne vor schimba rezonanţa şi, în consecinţă, experienţa noastră de viaţă.
în următoarele capitole, se descrie mai în detaliu cum putem proceda, în mod conştient, ca să realiniem frecvenţa noastră de vibraţie, pentru a fi mai acordaţi cu fiinţa de lumină divină care suntem în esenţă. Pe scurt, una dintre cele mai puternice căi de a ne acorda câmpurile noastre de energie la rezonanţa lor „perfectă" este prin meditaţie şi prin a ne petrece zilnic un timp în Marea Tăcere dinăuntrul nostru.
Dincolo de uşurarea realinierii efective din punct de vedere energetic, meditaţiile ne permit să ne deschidem către călăuzirea lăun¬trică - să învăţăm să ascultăm şoaptele Sinelui nostru Divin, până când şoaptele devin o voce clară şi puternică. Atunci când acţionăm bazân-du-ne pe ea, această călăuzire ne permite să trăim bucuria, iubirea şi armonia pe care le căutăm în toate aspectele vieţii noastre. Meditaţia aliniază câmpurile noastre energetice spirituale, mentale şi emoţionale. Această realiniere se reflectă în câmpul de energie, corpul nostru fizic, şi îl modifică.
Dieta, mâncarea uşoară, apa pură, proaspătă, angrenarea în exerciţii uşoare, nestresante, ne permit să ne realiniem, să reconstruim şi să ne modificăm zilnic câmpul de energie al corpului fizic şi să ne dezvoltăm sănătatea, vitalitatea şi longevitatea; însă nici una dintre acestea nu are puterea meditaţiei, atunci când mărim la maximum aportul de prana printr-o respiraţie specifică şi permitem energiei luminii albe să ne vindece şi să ne transforme.
Trăim într-o perioadă atât de minunată - zorii unei noi ere - şi avem capacitatea să creăm realitatea pe care o dorim, pur şi simplu, prin modificarea semnalelor energetice pe care le emitem şi prin înţe¬legerea legilor care guvernează întreaga materie.
www.jasmuheen.corn

3 comentarii:

Iosif Torok spunea...

Copilaria mea dela 3ani si pana la 9 ani a fost lipsit de tata,El fin inchis iar inpreuna cu fratele meu am fost crescuti de bunica sau de matuse,sub atenta spraveghere a mamei noastre.Ia fiind nevoita sa ne castige existenta. Cresterea noastra a fost mereu sub indrumarea inpotriva tatalui nostru ca afost asa si asa si nea lasat singuri cu mama din cauza unor viciuri. Am simtit nevoia sa subliniez aceste intamplari pentru a sublinia faptul ca omul cum a vazut prima lumina pe acest pamant incepe experimentarea si subconstientul incepe serviciul de inmagazionare a tuturor evenimentelor din viata omului. Primul gand sfatuit si acceptat a fost sa nu mi iubesc tatal.Fapt care a marcat toata viata mea. Dar a fost un experiment care ulterior mi a dat ocazia comparari si tot odata reparari prin eliminare din subconstient a comportamentelor negative cu ajutorul care se numeste IUBIREA. In primul rand la adresa copiilor si a familiile lor.Deci daca catva anisori pot avea atata influenta prin gandire negativa care ma au insotit acea scurta perioada si repararea pri eliminarea inca partial din subconstient acelor ganduri negative,dureaza zeci de ani,ce sa mai spunem de evenimentele intregii vieti.Sant enorm de multe de spus.Astfel gandirea noastra incontinu sa repete cuvintele: IUBIRE,TOLERANTA,IERTARE,AJUTOR NECONDITIONAT si CREDINTA SUPREMA pentru DIVINATATE,pentru ca vedeti,cat de subtil ne va surprinde MANTUITORUL la a DOUA VENIRE sau poate a si VENIT.

Iosif Torok spunea...

Sant foarte deceptionat.Atat de mult ma m bucurat ca in sfarsit am gasit o publicatie la gustul meu prin LUMINA EULUI INTERIOR si dupa ce am trimis o publicatie,ma m hotarat sa studiez si camerele creatiei.Mia placut mult introducerea si cand am ajuns sa scriu in prima camera iata totul in englezeste si atuncea ma ntreb unde este iubirea voastra? de ce amagiti pe cei necunoscatori de limba engleza? Voi va iubiti numai interesele voastre? Dar eu totus va iubesc si raman cu consolarea ca mam intalnit cu un caz prin care pot sa mi testez capacitatea de a ierta si de a raspunde la un gest de injosire cu toleranta. Imi pare rau ca atat de repede sa intrerupt colaborarea noastra. PAMINTUL VIBREAZA SI PENTRU CUNOSCATORI DE LIMBA ROMANA:

MARIA spunea...

Nu trebuie sa stii engleza, posteaza in limba romana. Totul este in ordine, nu acuza, totul tine de noi. Multumesc

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...