joi, mai 20, 2010

Cel Mai Profund Adevar al Existentei Umane

Postat MARIA





 India 2002. Gazdele îl salută: „Bine aţi venit în mijlocul nostru!”. Eckhart Tolle primeşte zâmbind ghirlanda pe care i-o pun la gât organizatorii. Se amuză. În sală izbucnesc râsete. Priveşte cu atenţie publicul. Scoate ghirlanda foarte lent, cu multă grijă. O aşează lângă el. apoi aşteaptă în tăcere privind oamenii. Începe să vorbească.


 

2 comentarii:

pokerash spunea...

buana.imi place blogul tau.si eu sunt fascinat de misterele universului si spirit.iti recomand sa citesti osho (probabil ai citit deja) si joe vitalle(manual pt viata)
acum iti trimit oferta copy paste pt care te-am deranjat.nu o mai modific.ti-o trimit exact cum o trimit si altora.apropo de ecart tolle:vorbeste prea incet:)

Buna ziua!

Numele meu este Cristian.In urma trecerii in revista a site-ului dumneavoastra,as fi incantat sa colaboram(interactionam)prin schimb de linkuri.As dori sa postati pe prima pagina un link cu site-ul poker online bonus.ro , in schimbul acestui serviciu eu urmand sa va postez cate un link pe pokeronlineking.com (page rank3) , perlapoker.com si inca doua bloguri cu continut de poker.In conditiile in care acceptati,va rog sa-mi raspundeti pentru a stabili detaliile ancor textului.
Cu speranta ca oferta mea este avantajoasa,astept colaborarea cu dumneavoastra.

Cu respect
Cristian

contact @ pokeronlinebonus.ro

Anonim spunea...

Poate ca pokerul nui asa adat sa fie postat finca ruineaza multe familii.Un admirator a acestor postari meravilioase.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...