sâmbătă, martie 20, 2010

Legi universale

Postat MARIA


LEGEA MINTII
Determinarea cauzala este in totalitate mentala.Gandurile proprii devin realitatea voastra! ele sunt creative.....obtineti ceea ce aveti in minte, in majoritatea timpului......ganditi-va incontinuu la lucrurile pe care le doriti si refuzati sa va ganditi la cele pe care nu le vreti!
LEGEA VALORILOR
Intotdeauna va purtati in concordanta cu valorile si convingerile cele mai profunde. Ceea ce spuneti si faceti, ce alegeti-in special, in conditii de stres-reprezinta expresia exacta a valorilor proprii, indiferent daca le recunoasteti!
LEGEA MOTIVARII
Tot ceea ce faceti sau spuneti este dictat de dorintele, impulsurile si instinctele proprii.Acestea pot fi constiente sau nu....Cheia succesului consta in a va stabili telurile si a va determina motivatiile proprii!
LEGEA ASTEPTARILOR
Orice asteptati cu incredere are tendinta de a se materializa in lumea din jur. Intotdeauna actionati in concordanta cu asteptarile pe care le aveti, iar acestea influenteaza atitudinea si comportamentul oamenilor din jurul vostru.....
LEGEA ALEGERII
Viata voastra reprezinta suma tuturor alegerilor pe care le-ati facut pana in momentul de fata. Intrucat sunteti intotdeauna liber sa alegeti la ce sa va ganditi, aveti controlul complet al vietii voastre si a tot ceea ce vi se intampla!
LEGEA OPTIMISMULUI
Pentru a va bucura de succes si fericire in toate domeniile vietii, este vital sa aveti o atitudine mentala pozitiva. Atitudinea voastra este expresia standardelor, convingerilor si sperantelor pe care le aveti!
LEGEA CONTROLULUI
Aveti o parere buna despre voi in masura in care simtiti ca detineti controlul asupra propriei vieti!Primul pas spre sanatate, fericire si performante inalte este sa preluati controlul total asupra gandirii si actiunilor proprii si asupra situatiilor din lumea care va inconjoara!
LEGEA COMPENSARII
Universul este total echilibrat si in ordine perfecta.Intotdeauna veti fi recompensat din plin pentru tot ceea ce faceti.Veti obtine ceea ce oferiti!Puteti avea mai mult daca veti contribui cu mai mult....
LEGEA EFORTULUI DEPUS
Toate sperantele, visele,telurile si aspiratiile voastre sunt atinse prin munca serioasa.Cu cat munciti mai mult, cu atat deveniti mai norocos....nu exista scurtaturi!
LEGEA DECIZIEI
Hotararea este o calitate vitala a tuturor oamenilor de succes.Fiecare salt mare inainte din viata voastra, are loc dupa ce ati luat o decizie clara de un anume fel.
LEGEA FERICIRII
Calitatea vietii voastre este determinata de modul in care va simtiti la un anumit moment.Cum va simtiti depinde de felul in care interpretati ceea ce se intampla in jurul vostru, nu de evenimentele in sine.....Niciodata nu este prea tarziu sa aveti o copilarie fericita;va puteti intoarce oricand pentru a schimba felul in care va explicati acele experiente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...