joi, martie 25, 2010

Energia vibrationala

Postat MARIA



Legea mentalului
Această lege cosmica întruchipează adevărul că realitatea umană este, în esenţă, mentala. Universul infinit este viu şi inteligent. Stiinta dovedeşte că creierul fizic uman nu creează constiinta (gândire), ci este doar un canal .
Suntem un pachet de unde care radiaza in univers,gandurile noastre influenteaza in mod spontan realitatea fizica.
Fiecare gând are propriile vibraţii electromagnetice. Realitatea se creeaza prin legea cauzei si a efectului, daca iubesti, atragi dragostea, daca esti fericit si crezi in fericire o vei atrage , daca urasti , vei atrage in viata ta ura.Pentru ca universul este mental, realitatile din viata ta se creaza prin intentia si gandurile tale.

Gandurile noastre au vibratii electromagnetice si fiecare gand din mintea noastra va duce la distrugerea, respingerea sau atragerea si materializarea dorintelor .De asemenea gandurile noastre individuale contribuie la tesatura experientelor umane colective si de aici la realitatea in care suntem nevoiti sa fiintam.
Mediul in care traim , este concretizarea materiala a gandirii noatre
Din ziua in care ne-am nascut am fost invatati ceea ce este si nu este posibil in experienta noastra ca umani. Deci am fost limitati din start de propria noastra conditie umana.
Acum omenire a inceput sa-si modifice limitele .
Limitele sunt cele pe care le stabilesti tu!
Legea vibratiei
Nimic nu sta in loc, totul este in miscare si modificare vibrationala. Aceasta lege a universului a fost si este in continuare verificata de stiinta moderna.
Această lege explică faptul că diferenţele dintre manifestările din materie, este rezultatul ratei variabile ale vibratiilor energiei şi a mintii în primul rând. De la inteligenta cosmica la cea mai mica forma a materiei totul este energie care vibreaza cu o frecventa mai mare sau mai mica .
Totul este vibraţie, inclusiv gandurile noastre sunt clasificate ca vibratii EEG (electroencefalograma ).
Gandurile sunt ENERGIE PURA care urmareste propriile vibratii.
Si la celalalt capat al scalei , exista forme dense de materie a caror vibratii sunt atat de mici , incat par ca sunt in repaus.De la atom, electroni molecule la lumi intregi si universuri infinite , totul este in miscare vibrationala .
Universul este vibratie in vibratie – dela mic la mare.
Controlati-va vibratiile de gandire si veti controla viata voastra.
Totul in dimensiunea materiala este dual , totul are pereche opusa , toate adevarurile nu sunt decat jumatate de adevar , dar pentru a exista in echilibru trebuie conciliere si compasiune.
Ce diferente exista intre zgomot şi linişte? Între înalt şi scund ? Între pozitiv şi negativ? Între alb si negru?Toate aceste adjective sunt parti ale perceptiei noastre.
Toti oamenii sunt la fel - doar diferiti in perceptia lor asupra lor insisi si a noastra fata de ei .
"Binele şi Răul", sunt poli ai aceluiasi, polarizarea devenind o alchimie mentala .
Când modificam perceptia noastra asupra unui lucru , sentiment , emotie , schimbam implicit si energia vibrationala a corpului nostru .
Uita-te dincolo de duelul alb-negru ,si vei descoperi ca ele sunt o iluzie , multi presupun ca doar una din contrarii poate fi urmata. Incearca sa cauti modul in care cele doua contrarii pot sa coexiste.

2 comentarii:

Dana spunea...

....corect!Atragi ceea ce esti!Pana la urma vorba aia:nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.Totul depinde de noi.


O zi fericita, Maria!

MARIA spunea...

Multumesc, pentru sustinere Dana. Sa fii ocrotita si indrumata de Sinele tau divin in orice clipa a vietii .

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...