luni, februarie 08, 2010

Vindecarea emotionala



Corpul nostru este haina fiintei noastre spirituale si reflecta starea noastra emotionala . Emotiile dau efecte in organism , în funcţie de natura lor şi sunt scufundate în memoria corpului greu de gestionat, deoarece atunci când acestea au fost suportate,au perturbat fluxul de energie vitală,cauzand tulburări.
Emoţiile sunt cauza principală a bolilor. Furia, frica, mania si alte emotii, umplu organismul de energie negativa si in timp , aceste emoţii slabesc corpul fizic si creeaza rigiditate , dureri, disconfort general, care în cele din urmă poate cauza boli mai grave , precum tumori şi cancer.
Medicina alopată a pierdut contactul cu conceptul de baza al vindecarii reale. Oamenii se îmbolnaveasc din mai multe motive.

Fiecare boala ne spune ca ignoram o parte din sinele nostru si ca trebuie sa facem o schimbare in fiinta noastra. Ignorarea mentala, emotionala si spirituala a corpului nostru ne conduce la boala.
Emoţiile sunt fundamentul pe care se construieste viata noastră. Ele ne inspira, dar ne si limiteaza.
Furia este ,de multe ori , impulsul pentru îndeplinirea scopurilor, în timp ce frica are efectul exact opus. Confuzia pe de altă parte, cauzează haos. Fericirea şi bucuria sunt contagioase şi dezvolta tot ceea ce facem. Dar de ce fericirea si bucuria o experimentam mai putin in viata, in timp ce frica, furia si confuzia domina?
Emotiile negative ne limiteza si ne fac sa avem o perceptie falsa despre sine. Durerea de cap este rezultatul direct al confuziei emotionale, iar mania provoaca acumulari de toxine in ficat.
Mania , confuzia şi neîncrederea, contribuie la o societate care este coplesita. Este timpul pentru schimbare.
Uită-te la prieteni şi membrii ai familiei ca si cand te-ai uita in oglinda , ca si cum ar fi propriile reflexii ale tale. Ce te deranjeaza la ceilalti si ce iti provoaca manie, este o parte din tine care nu a fost vindecata . Va sugerez sa incepeti sa nu criticati pe nimeni din jurul vostru . Acest exercitiu va ofera oportunitatea de a limita problemele emotionale.
Permiteti celorlalti sa reflecte înapoi bunatatea , empatia dumneavoastra . Odata ce ati localizat limitarea , este timpul pentru schimbare.
Tiparele emotionale incep sa se schimbe atunci cand am decis sa limitam emotiile negative. Pune o întrebare de genul: " "De ce sunt atât de furios tot timpul?" Constientizand faptul ca esti furios , poti incepe vindecarea.
Toata lumea a avut momente de neliniste si nesiguranta in viata si au actionat inadecvat la un moment dat.
Aceasta poate fi doar momentul de care aveati nevoie pentru a o lua de la inceput. Elimina acesta furie din corpul tau .
Următorul pas pozitiv ar fi sa respiri profund. Ce poti face pentru a scapa de aceasta manie care doare, si sa ierti pe cei care au cauzat-o? Aminteste-ti ca acest lucru l-ai fi putut face chiar tu , si incearca sa oferi iertarea .
Nu trebuie sa te considerati vinovat de ceva .
In orice caz , o situatie grea care a generat emotii negative , te-a ajutat sa incerci sa te schimbi . Te-a obligat sa iei masuri , intr-un fel sau altul, asupra interiorului tau si a actiunilor tale. In acest fel ai inchis usa trecutului .Uita-te in interiorul tau si vei vedea un adapost confortabil care te va proteja mereu. Fii si comporta-te cu ceilalti asa cum ai vrea sa se poarte ceilalti cu tine . Atunci nu vei mai avea nici o emotie negativa care sa te constranga, si sa te imbolnaveasca!
In cazul in care aceste sentimente vor sa revina , sau un “strain” bate la usa ta cu ganduri negre, spune-le (mental sau verbal), ca acesta este spatiul tau si nu le pemite sa intre! Aveti control asupra vietii voastre!
Folositi terapia cu esente de flori, terapia prin culoare si terapia prin cristale ,pentru o vindecare vibrationala a emotiilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...