miercuri, februarie 17, 2010

Ritualul Trecerii


Februarie 2010
 Lisa Renee
Draga Familie,
Ca urmare a masivului influx de energie introdus in campul energetic al planetei noastre, in noiembrie trecut, ne miscam acum printr-un ciclu de trei luni. De cate ori trecem printr-o transformare planetara majora (ca aceasta) veti observa ca exista un tipar de asimilare a energiei, prin care trecem cu totii la un anumit nivel. Acesta este tiparul Inaltarii Spirituale, Descarcarea datelor (a fi initiat intr-o noua frecventa), Procesarea lor (a asimila aceste energii si a rearanja sau sterge tiparele depasite din tiparul aurei noastre) si Integrarea (a ne ancora in aceste tipare reactualizate si a experimenta o perceptie diferita a realitatii). Aceste energii lucreaza in Triade sau tipare de Cate Trei. Veti observa ca, la 90 de zile dupa evenimentele energetice majore, va veti confrunta cu rezultatele acelor energii, prin aceea ca va trebui sa faceti schimbari sau sa va adaptati unor circunstante care au un impact asupra lumii fizice exterioare. Acest ultim ciclu al energiilor a inceput sa aiba un impact radical asupra vietilor noastre personale, aducand acum schimbarile atat de necesare in realitatea noastra fizica. Suferim cu totii impactul acestor energii, chiar daca participam alaturi de ele sau nu.
Ceea ce transpare in aceste vremuri este un eveniment evolutionar planetar, care afecteaza fiecare nivel al relatiei noastre cu Universul.
Sintetizarea polaritatii intru unitate
Cand avem un eveniment specific, ca cel al „Schimbului de Frecventa Stelara” din noiembrie, el reprezinta initierea planetei intr-un alt ciclu care ne misca spre o octava vibrationala superioara de „inteligenta” energetica. Aceasta inseamna ca, in acel moment, avem de ales daca dorin sa participam alaturi de acele noi energii, sau nu. Paradoxul acestor energii este ca unii dintre noi parem sa evoluam intr-un mod mai „inteligent”, avansand cu aceste frecvente iar altii nu – de fapt, ei se vor inchide foarte repede. Cand aceasta schimbare de frecventa creeaza confuzie intr-un individ care este blocat in frica, pericolul este ca mintea lui se inchide si frica devine gandul dominat.
Termenul ”inteligent” este definit aici, astfel: „A alege sa traiesti in Armonie cu Sinele, astfel incat sa poti trai in Armonie cu Universul”. Cu cat cream mai putina armonie, cu atat aducem mai multa durere si suferinta in viata noastra. Acest act al alegerii nu este unul evoluat, pentru o specie care cauta sa creasca, sa evolueze si sa se extinda.
Acest paradox este cauzat de structura „polaritatii” din realitatea noastra holografica – ea amplifica fortele opuse, cu o putere incredibila. Aceasta putere creste in functie de distanta dintre frecvente si de inaltimea octavei la care se ridica frecventa. Cum, in multe cazuri, aceste frecvente nu au o retea prin care sa fie conduse (aceasta pentru ca atat de putini oameni sunt pregatiti pentru Inaltare), ele elibereaza incredibile forte de distorsiune, care pot sa produca confuzie la un nivel liniar de perceptie. Asta este similar unui sistem de evacuare a densitatii (ganditi-va la un fum gros negru, ca un moloz astral), care trebuie sa fie transmutat in campurile de constiinta personale si colective. Aceste energii creeaza o intensitate suprareala. (In special acum, cand trecem printr-un nivel al Initierii Corpului Colectiv Emotional, care incarca campul astral 4D, impreuna cu punctele de pe axele liniilor de forta din Giza, Egipt. Aceste timpuri reprezinta un Ritual de Trecere pentru omenire. Mai multe despre asta, mai tarziu...)
Cu cat participam mai constient in propria noastra evolutie, cu atat este mai usor. Unii dintre noi vor „pleca primii” si se vor conecta cu aceste energii noi, pentru a fi „deschizatori de cale” pentru restul omenirii. Altii primesc aceste transmisii in „valuri” succesive, atunci cand devin deschisi sa le primeasca.Pentru ca natura acestei realitati holografice este polarizata intr-un sistem incarcat dual cu forte de „Electricitate Masculina” si „Magnetism Feminin”, vom percepe aceste evenimente de la acest nivel de constiinta ca „dualitate”, pana cand reusim sa intelegem cu ce interactionam de fapt. Ne-am intrupat aici ca sa vindecam acesta incarcatura de „polaritate”/ divizare, care este propriul camp de inteligenta energetica – in mod special, separare.
Omenirea evolueaza dintr-un camp electromagnetic de constiinta intrupata prin sintetizarea acestor forte opuse intr-un camp de energie inteligenta „Neutrala”. Acest camp nu este doar sursa Genezei noastre – este o retea-matrice de cristal, care formeaza Avatarul Universal al Inaltarii.
De aici au creat Pazitorii termenul de „Integrator de Polaritate”, lansat pentru Familia Indigo. Acest camp de energie neutrala este Campul Unitatii Inteligente care emana din Miezul Universal, asa cum este proiectat de la Dumnezeu-Sursa-Creator. Atunci cand ne vindecam energiile polarizate interioare si reparam stricaciunile create in Aura noastra, devenim capabili sa intrupam campul de energie neutrala, in forma noastra fizica care, mai inainte, fusese polarizata. De asemenea, vindecam materialul nostru genetic (ADN) si vindecam timpurile Ancestrale ale trecutului, prezentului si viitorului. In multe limbaje (si unele cu distorsiuni) acest act al intruparii Inteligentei Unitatii este numit Costiinta Cristica Cosmica.
Reparitia lui Cristos pe Pamant este o fraza care se leaga de intelegerea directa a tiparului destinului pentru procesul evolutionar 3D al omului, in timpul acestul Ciclu al Inaltarii. Nu e un camp individual, ci un camp al constiintei inteligente de grup. Aceasta este o fraza pe care multi dintre noi am mai auzit-o inainte. Noua revelatie pentru Omenire este ca incepem sa intelegem ca originile, conflictele si istoriile ascunse ale Constiintei Cristice (Inteligentei Unitatii) se extind cu mult in afara acestei planete, in Multiversuri. Acest lucru incepe sa ne deschida mintile, ca sa intelegem ca, in calitate de Inteligenta (ca si vindecarea formelor umane, pentru a sustine acesta Inteligenta), Constiinta Cristica nu si-a avut originea pe Pamant. Mai mult decat atat, ca Extraterestrii au avut intotdeauna o interactiune, influenta si interferenta directa cu istoria evolutiei planetei – sau, in unele cazuri, cu distrugerea. Nimeni nu ne-a spus ca Iisus Cristos – ca un camp de inteligenta – a fost de fapt Extraterestru la Origine – si ca Noi Toti suntem Extraterestrii la Origine. Acestea sunt revelatii care apar in acest Ciclu al Constiintei Galactice, care se desfasoara in acest moment. Este posibil ca ghicitoarea Sfinxului sa inceapa sa fie dezlegata in acest an...
Gandirea aliniata
Cei mai multi dintre noi intelegem complet gresit ceea ce „vedem” sau percepem ca realitate. Aceste activari de frecventa cresc perceptia polaritatii amplificate, care, atunci cand este inteleasa gresit, creeaza o perceptie eronata a „binelui” si „raului”. Aceasta este o gandire eronata, care izvoraste din judecata programelor inteligentei egotice 3D.Ea creeaza suferinta mentala si amplifica corpul de durere, cunoscut si sub numele de Corp Emotional Astral. Suferinta si durerea se vor usura, imediat ce incepem sa practicam iubirea neconditionata si acceptarea (iertarea) tuturor circumstantelor.
O persoana nu va putea sustine, in mod eficient, Lumina Sursei Interioare si astfel sa exprime „Vibratia Adevarului”, decat daca va stapani acest „test spiritual”. Corpul Mental si Corpul de Durere (Imaginea de Sine) se vor interpune mereu in calea adevaratei Esente. Corpul Mental si corpul de Durere (Astral) creeaza o gandire egoista si infrumusetata, care ne va mentine, in general, in aceleasi tipare repetitive, menite sa le repetam mereu, ca un caine care se invarte in jurul cozii. Ca sa rupem aceste tipare distructive, trebuie sa trecem in „Gandirea Corecta”.
Spus altfel, asta inseamna sa va dedicati pentru a va reactualiza procesele de gandire, intr-o octava de rezonanta mai inalta, in corpul vostru mental. Asta inseamna sa parasesti corpul mental 3D (Inteligenta Plexului Solar), ca stare fixa de perceptie a identitatii.
In ultimele luni, mesajul ferm de la Pazitori este ca omenirea are doi ani ca sa paraseasca corpul mental 3D si modul lui de gandire. Daca nu, amplificarea polaritatii ii va aduce grupului suferinte incredibile – nu ca pedeapsa de la Dumnezeu cel nevazut, ci pentru ca energiile planetare nu vor mai suporta acest mod de gandire, fara sa apara consecinte drastice. Asta este ceea ce inseamna sa „parasesti” corpul mental 3D, sau Statia de Identitate a Plexului Solar si sa te muti intr-un tipar superior. Deschide inchizatorile mintii, prin curatarea programelor de frica si fii deschis si flexibil in fata schimbarii si a ideilor noi. (Acest lucru a fost discutat, in detaliu si permanent, in comunitatea ES, in newsletterele din ultimele 4 luni si Telecursurile lunare. Este foarte recomandat sa studiati Primul Curs al Inaltarii, care este disponibil in comunitatea de web sau in magazinul ES. Intrati pe website ca sa cititi in ordine toate articolele incepand din noiembrie 2009). Vibratia Adevarului este exprimata cand Samanta de Esenta Divina Ilumineaza intregul corp si emana in exterior. Pe masura ce Aura creste in puterea propriei Esente Eterne, sfera de influenta asupra mediului inconjurator creste si ea. Intregul mediu inconjurator este re-armonizat, prin puterea acestei Vii Surse de Lumina.
Aspiratie personala versus Inspiratie Divina
Este de asemenea important sa intelegem puterea de seductie prin carisma personala, care este deseori proiectata dinspre oameni si este o cu totul alta forta decat Vibratia Adevarului. Seductia, carisma, este o forta a chakrei a doua si izvoraste din inteligenta corpului astral inferior. Este cu totul posibil sa discernem aceasta forta, atunci cand intelegem de unde izvoraste. Aceasta forta este una dintre cele mai importante forte de control, pentru ca ea limiteaza libertatea omenirii si creste suferinta, in nenumarate moduri.
De-a lungul istoriei, am vazut multi leaderi spirituali si vindecatori carismatici care au confundat impulsurile Aspiratiei Personale, cu Inspiratia Divina. Acest lucru isi are originea intr-o gandire aliniata gresit si in perceptiile ei, create de constiinta distorsionata a egoului. De aceea este absolut necesara – pentru cineva care incearca sa-si stapaneasca impulsurile gandurilor – existenta unui model de constiinta care sa descrie nivelele de inteligenta. Fara aceasta putere de stapanire – in mod special pentru o persoana publica – individul este condamnat sa decada, pentru ca egoul va bloca evolutia spirituala. Aspiratia Personala izvoraste din inteligenta egoului 3D, a „vointei personale”. Acesta constituie o mare parte a fenomenului New Age – faptul ca produsele incurajaza materializarea dorintelor personale, prin obiecte fizice. Inspiratia Divina este vointa Divina si nu o impunere a vointei personale asupra altuia. Intotdeauna garanteaza suveranitatea si cedeaza toate alegerile individului in cauza. Asta inseamna ca manipularea prin marketing, presiunea de vanzari si inselarea nu sunt aliniate inspiratiei Divine. O persoana trebuie sa fie ea insasi si sa se alinieze pentru a fi congruenta cu ceea ce „reprezinta” in exterior. (Nu este o sarcina usoara, deci aveti compasiune pentru curajul necesar pentru a implini acest lucru). Acesta este motivul pentru care cultivarea discernamantului personal, prin acceptarea responsabilitatii complete pentru alegerile personale, este o cheie pentru a evita aceasta „capcana” a initierii spirituale. Sau sa folosim aceste experiente ca lectii si oportunitati de a vindeca, transcende si evolua la o octava superioara de inteligenta. Noi TOTI invatam – si acesta este un instrument de comunicare plina de compasiune, daca ne amintim acest lucru, in interactiunile noastre cu ceilalti.
In plus, chakra a doua este corpul dorintelor sau programul corpului instinctual, care, lasat necontrolat si indisciplinat, dezvolta programele de dependenta. De aceea, Gandirea Corecta este cruciala. Programele de dependenta inseamna ca identitatea este dependenta de o actiune sau credinta (si, in unele cazuri, de control) pentru a se elibera de anxietate sau de presiunea emotionala perceputa pentru a consolida acea identitate. Cand o actiune te defineste si trebuie sa o repeti continuu, pentru a-ti consolida identitatea, esti in pericol de a creea si perpetua programe de dependenta. Cand aceste comportamente te aduc in pragul autodistrugerii, multe straturi de entitati astrale si parazite se simt invitate sa-ti distruga Aura si corpurile eterice. Pe masura ce corpul tau slabeste, ai nevoie de o sursa de energie si, in general, vei deveni vampir emotional pentru cei din jurul tau. Daca, in continuare, refuzi sa preiei controlul asupra spatiului tau si sa fii in propria putere, vei experimenta comportamentul vampiric, pana la punctul in care Aura ta va fi sparta. Odata ce Aura este bolnava, corpul devine bolnav si sunt sigura ca puteti urmari si singuri progresia liniara. De aceea este esential sa folosim curatenia spirituala, ca un scut 12D pentru a sustine si a intari Corpul de Lumina, cat si pentru a construi discernamantul energetic si pentru a sustine si intari Puterea Interioara Divina personala si suveranitatea.
Dumnezeu este arhitectul ciclurilor
Daca inveti sa intelegi tiparele creatiei, cum ar fi arhitectura energiei si arhetipurile individuale pe care fortele spirituale le folosesc, ca sa se intrupeze in materia fizica, vei fi eliberat de confuzia si iluzia ca tu (ca si minte egotica) detineti controlul acestei realitati. (Muzica matematica, care este tiparul structurii realitatii noastre holografice – care reprezinta, la randul lui, Legile Naturale ale lui Dumnezeu). Acest lucru in sine creeaza o eliberare deplina de suferinta, pentru ca devii capabil sa relationezi cu lumea exterioara, fara sa-ti proiectezi nevoile personale. Dorinta noastra de a realiza Gandirea Corecta, pentru a fi aliniati la sursa noastra spirituala interioara, este o cerinta pentru a fi eliberati de straturile de suferinta ale corpului mental si de corpul sau de durere. Corpul mental este cel care produce suferinta si durerea. In consecinta, controlati-va gandurile si dedicati-le alinierii corecte cu Sursa voastra interioara – si veti fi, in final, eliberati de durere.
In ciclul Convergentei Armonice catre Divergenta (1987-2007), concentrarea principala a „deschizatorului de drum” evolutionar a fost sa aduca intelegerea de baza si fundamentala a naturii noastre spiritual-energetice, pentru a pava drumul pentru procesul Inaltarii omenirii. Ni s-a dat informatie cu lingurita, ca sa nu ne dezmembram psihologic, fapt care este o cheie importanta in procesul evolutiei. Controlul mental in aceasta realitate a devenit atat de puternic, incat corpul mental al fiintei umane este extrem de fragil si in pericol de fragmentare. Daca suntem prea fixisti in ideile noastre mentale despre realitate, fara o cumpatare si instrumente de evolutie, o noua paradigma a gandirii poate fi extrem de distructiva pentru acea constiinta. Planeta este sub asediu din punct de vedere al controlului mental, iar din acest asediu au rezultat multe finte umane care incearca sa se impuna prin forta asupra altora, prin comportamente limitative controlate, care sunt acceptate social. In unele cazuri, daca urmezi formatul acceptat, esti recompensat material, dar esti violat spiritual. Sursa conflictului a oscilat intre minte si suflet, si asta i-a creeat sufletului uman de grup, incredibile daune emotionale si raniri. Durerea si daunele care aurezultat ca o consecinta a acestor actiuni nu pot fi exprimate.
Stapanirea Corpului de Durere in dezvoltarea spirituala
Nu prea multi invatatori ne vorbesc despre durerea implicata in procesul de vindecare spirituala. Noi am devenit o societate a evitarii durerii si a negarii fricilor. Stapanirea corpului de durere este o reflexie directa a nivelului de maturitate spirituala, la care a ajuns o fiinta. Cu toate astea, singura metoda de a vindeca si reabilita aceasta dauna emotionala, care creeaza durere, este de a avea curajul de a o privi in fata, fara sa o judecam. Este de asemenea necesar ca persoana sa aiba o imagine exacta a realitatii inconjuratoare, astfel incat sa poata trai in lume, fara sa fie afectata negativ de ea. Aceasta este calea Integratorului de Polaritate. Ceea ce ascundem de noi, pana la urma ne raneste – si nu ne mai putem permite o evadare in negativ, prin perpetuarea negarii ca aceasta durere exista.
Asta nu se refera doar la unul dintre noi, sau la un grup de elita – se refera la TOTI cei care suntem pe planeta. Chiar daca tu, personal, traiesti in Nirvana, ceilalti 7 miliarde de pe planeta nu fac asta – si, in realitate, sunt chiar lipsiti de libertatile personale de a trai conectati in mod abundent cu sursa lor interioara. Data viitoare cand auziti pe cineva spunand ca polaritatea nu exista si ca nu are importanta, amintiti-va sa priviti la imaginea globala. Nu este fara importanta pentru milioanele care inca mai sufera pe acesta planeta, fiind la mana celor care vor sa perpetueze aceasta stare de lucruri, ca un instrument de mentinere in sclavie. Nu este intelept sa te lupti cu sistemul din exterior, in niciun caz nu este intelept sa te lupti sau sa opui rezistenta. Punctul de putere este – si va fi intotdeauna – neutralitatea (nicio incarcatura emotionala legata de abilitatea de a accesa in mod corect si a „observa” ceea ce se intrevede energetic). Schimbarea incepe in interiorul nostru, prin cresterea constiintei si, pe masura ce ne incarcam din interior pentru a fi cei care mentin iubirea si pacea, si ne devotam in serviciul celorlalti, vom trai si vom fi martorii miracolelor de pe aceasta planeta. Aceasta este greaua munca pe care, Lucratorii intru Lumina, Deschizatorul de Cale Evolutionara, Fiintele Indigo si Stelare, o fac impreuna, in colaborare, pentru a construi si a implementa aceste noi sisteme pentru omenire. Sa aveti respect si veneratie pentru toate rolurile care Construiesc Podul catre UNICUL. Dedicati-va practicii spirituale zilnice, pentru a va intari corpul si conexiunea interioara si pentru a deveni stapanii corpului vostru de durere. Avem nevoie unii de altii, acum mai mult ca niciodata!
Informare asupra portii astrale
Trecem acum prin schimbari majore in structura Corpului Colectiv Emotional Uman pe aceasta planeta, altfel cunoscut sub numele de Corp Astral. Axa principala pentru deschiderea acestui camp al constiintei planetare este in zona Giza, Egipt. Din cauza multelor amintiri cataclismice si devastatoare ale intregii omeniri, care sunt pastrate in liniile temporale ale acestei zone a planetei, in acest an acesta zona are oportunitatea de a vindeca, rezolva si de a sterge ceea ce a tinut omenirea in intuneric si suferinta din ignoranta, timp de eoni. Multi dintre noi am asteptat aceste timpuri (Sfarsitul Eonului Intunecat) si vom lua curajul si inima Marelui Leu Alb (Sphinx) pentru a descoperi aceste mistere ale noastre. Acest an va fi ca un pelerinaj de intoarcere in aceasta parte a istoriei noastre Galactice, si multi dintre noi vom regasi si retrai amintirile a ceea ce s-a intamplat in timpurile Egiptene.
Trebuie sa vedem ceea ce a fost ascuns. Vom deveni mai constienti de drumul Initierii Spirituale (Inaltarii), si vom traversa intrarile dimensionale. inspre porti de trecere spre octave superioare(Ochiul lui Ra si Ochiul lui Horus). care conduc spre Lumile Celor Binecuvantati. (He-Ru ca Unul). Este rolul tau, nu te teme, este o cale necesara. Noi (ca rasa) va trebui sa facem fata celor care au fost ascunse de omenire timp de secole, pentru ca este timpul Ritualului de Trecere. http://en.wikipedia .org/wiki/ Rite_of_passage
Pe masura ce inaintam pe aceasta cale, sa stii ca ai o familie care te iubeste, te apreciaza si te protejaza. Nu renunta niciodata si persista in conexiunea ta si devotiunea de a-L servi pe Dumnezeu-Sursa, in modul pe care-l simti potrivit tie. Aceasta este tot ce ai vreodata nevoie, indiferent de cum arata lucrurile din exterior. Pe masura ce continuam Aventurile acestui an, stai in lumina Caii Inimii tale Avatar! In acest an – si in cei urmatori – ar trebui sa experimentam, mai mult ca niciodata, sustinerea energetica si conexiunea cu Familia noastra care Evolueaza!

Cu iubire,

Lisa © 2010, Lisa Renee www.energeticsynthesis.com/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...