joi, ianuarie 21, 2010

Flacara violet

Postat Maria


Energia creatoare (Dumnezeu), in bunatatea si dragostea ei , a ascuns in noi toate uneltele creatiei. Pe masura ce evoluam(crestem in vibratie ) incepem sa descoperim aceste unelte.
AUTO-Transformarea a fost obiectivul omenirii de la inceputurile ei ,nevoia de a depasi energia negativa si a o transforma in energie divina devenenind tot mai accentuata pe masura ce societatea oferea haos si razboi.
Fiecare fiinta umana foloseste energie si in stare de veghe si in stare de somn. Toata lumea este creata din vibratii si formă, prin intermediul conştiinţei individuale în fiecare clipă. Folosirea constientă a flacarii Violet este mijlocul prin care orice fiintă umană poate elimina discordia din propriul interior si de la imperfectiune.
Putem accesa flacara violet apeland la propria noastra Prezenta Eu sunt(sinele divin)si apoi sa vizualizam si sa simtim aceasta flacara care trece prin corp si in jurul lui . Legea universului spune ca fiecare OM trebuie sa purifice „creatia lui (sa elimine limitarile si dizarmoniile din interior.).Flacara violet ne ajuta sa ne ridicam vibratia interioara si sa avem o alta perspectiva asupra realitatii.Nu este posibil ca altcineva sa faca acest lucru pentru tine .Din moment ce tu ai creat imperfectiunile, tot tu esti acela care trebuie sa le purifice si sa le transforme.

La fel cum o raza de lumina trece printr-o prisma reflectand-o în sapte culori, lumina spirituală se împarte în sapte culori, sau "raze" - fiecare dintre care avand calitati divine specifice. Flacara violet vine de la raza violet, care are calităţi de mila, iertare, libertate şi transmutare.
Culoarea Violet a fost mult timp asociat cu spiritualitatea. Având  cea mai mare frecventa in spectrul vizibil, violetul este punctul de trecerea la urmatoarea octava de lumina. Pentru cei din vechime, aceasta culoare transcendentala a fost una spirituala, mai degraba decât un fenomen fizic.
Adeptii acestei teorii au cunoscut modul de utilizare a flacarii violet din timpuri vechi , dar a fost ascunsa . A fost pusa la dispoziţia publicului la începutul acestui secol de catre un maestru Ascensionat numit Saint Germain. Maestrii Ascensionati, sunt fiinţe spirituale luminate, care au trait pe pământ ,ca tine si ca mine. Ei au echilibrat karma lor si au îndeplinit motivul lor de a fi. Apoi au urcat, s-au reunit cu Energia creatoare. Stim numele a cativa maestrii ascensionati - Isus Hristos, Buddha ,Krishna-ei sunt mult mai multi, dar nu-i cunoastem.
Cum putem neutraliza greselile din trecut care ne tin prizonierii realitatii din clipa de fata?
De vreme ce nu putem merge inapoi in timp , flacara violet are puterea de a şterge, sau transmuta cauza, efectul, şi chiar memoria greşelilor noastre din trecut. Transmutarea inseamana un mod de a schimba ,a modifica forma, aspectul sau natura lucrurilor. Flacara Violet are puterea de a schimba energia negativa in energie pozitiva, întunericul în lumina, "soarta" în oportunitate. De asemenea Flacara Violet , sterge "karma rea" nascuta din greselile noastre.
Actiunile noastre din trecut - si bune si rele - se întorc la noi. Aceasta este legea karmei. Aceste decrete cosmice care ne fac sa traim intr-un cerc perpetuum,  pot fi sparte prin utilizarea Flacarii Violet.
Flacara violet este capabila de a transmuta sau atenua karma noastra negativa, înainte de a se întoarce la noi.
La nivel fizic, flacara violet poate ajuta la vindecarea trupurile noastre prin eliminarea karmei care ne face vulnerabili la boli. Dar cauza reala a bolii este de multe ori înrdacinata în mintea noastra si in emotiile si fricile noastre.
Astazi, s-au descoperit mai multe despre modul în care gândurile şi emotiile pot afecta sanatatea noastra. Cercetarile au aratat ca ura şi alte gânduri negative si sentimente de fapt, au creat cantitati  de acid in exces în organism, care nu se poate asimila. Aceste gânduri negative si sentimente de multe ori au originea in problemele emotionale si psihologice.
Cicatricele sufletesti vechi si amintirile dureroase pot fi vindecate si se dizolva în cazul în care aplicam balsamul de vindecare al flacarii violet.
Flacara violet lucreaza prin schimbarea "vibratiei". În fizică, vibratia este viteza de oscilaţie . La nivel atomic, vibratia este viteza cu care electronii orbiteaza în jurul nucleului atomului. Flacara violet lucreaza, prin schimbarea vibratiei la acest nivel.
Sptiul gol dintre nucleu si electroni poate deveni blocat de energia negativa de „karma”. În cazul în care atomii din corpurile noastre şi aura devenin coplesite cu aceasta negativitate, electronii se misca mai lent si mai lent, si vom începe să rezonam mai mult cu negativitatea, si mai putin cu lumina - avem o vibratie mai mica, si devenim mai putin spirituali.
Flacara violet transmută aceasta energie negativă. Ea nu o indeparteaza , dar o transforma în lumină. Pentru că exista o densitate mai mică în interiorul atomului, electronii se rotesc mai repede şi mai repede, majorând astfel vibratia noastra .
Flacara violet eliberează aceasta energie şi re-stabileşte armonie si echilibru.
Flacara violet are capacitatea de a aduce aceasta transformare in noi insine prin transmutarea elementelor negative. Aceasta are capacitatea unica de a transforma frica în curaj, anxietatea în pace şi ura în dragoste.
Flacara violet este practic şi uşor de utilizat.
Gasiţi un loc unde nu veti fi deranjati, si stati confortabil într-un scaun cu coloana vertebrala dreapta , picioarele neincrucisate si picioarele pe podea. Mâinile pe picioare, cu palmele orientate în sus.
Flacara violet este invocată prin intermediul meditatiei ,o rugaciune vorbita, insotita de vizualizare. Una dintre cele mai simple cai de a invoca flacara violet este: "Eu sunt o fiinta de foc violet! Eu sunt iubirea lui Dumnezeu" Respirati adânc şi centrati-va în inima . Incepe încet, vorbind cu dragoste, devotament, emotie. Repetarea acestei rugaciuni consolideaza puterea sa, si ne apropie mai mult de lumina.
Odata ce sunteti familiarizat cu aceasta rugaciune puteti închide ochii în timp ce va concentrati pe vizualizarea flacarii violet. Vedeti-va în faţa unui foc mare, aproximativ nouă metri înălţime si sase metri latime. Culoarea este violet în imaginatia ta, si vei vedea flacarile cum pulsează ondulandu-se în infinite nuante de violet, cu gradatii de violet şi roz
Putem adauga o rugaciune colectiva : În numele Energiei creatoare, rog aceasta flacara violet sa fie multiplicata şi utilizata pentru a sprijini toate sufletele de pe această planeta, care sunt în nevoie. Eu multumesc şi accept ca toate acestea sa fie facute pentru binele suprem cu voia lui Dumnezeu.
“Flacara violet este În actiune acum în mine . Spirala Radianta, flacara violet, Cobori, acum prin mine, Spirală care radiezi flacara violet, Sunt liber, eliberat
Flacara violet, vino si expandeaza lumina.
Descopera puterea lui Dumnezeu pentru Stralucirea flacarii violet,
Vino, transmuta acum toate energiile negative care ma impiedica sa evoluez.
Flacara violet este Respiratia a lui Dumnezeu în interiorul fiecarei celule
Energizeaza mintea si inima cu toata dragostea
Cauta toate durerile ascunse,elibereaza-ma de toate temerile si fricile din viata mea,
Ajuta-ma sa –mi desavarsesc evolutia mea pe acest Pamant”.

Si asa este ¡ Multumesc!

5 comentarii:

Lumina Faptelor Bune spunea...

Doamne ajuta Maria,ai un blog bine structurat,si captivant...Dumnezeu sa te ajute in tot ceea ce faci

ness spunea...

Frumos Blog . Felicitari si multe posturi.

MARIA spunea...

Multumesc pentru cuvintele calde!

Anonim spunea...

ne incurcam in tot felul de inchipuiri si facem din crestinism un ghiveci . putem oare sa nu le amestecam ?

ALMA's spunea...

Foarte interesant...ne putem ajuta de culoarea violet in imbracaminte pentru un efect mi puternic...?

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...