duminică, ianuarie 24, 2010

Eul interior

Postat Maria



V-ati intrebat cine este ascuns in spatele mintii noastre si ne ghideaza alegerile?Chiar daca il ascultam , sau facem de capul nostru , el ne sustine intotdeauna, la fel ca un GPS , gasind noi modalitati de slalom printre gandirile si razgandirile noastre. Nu ne cearta ,nu se supara pe noi .Este intotdeauna acolo.
Este EUL INTERIOR!
Daca am avea inspiratia sa procedam cum ne ghideaza EL ,viata noastra ar fi altfel.Dar eul interior ne ofera ALEGEREA.
Intr-un computer exista o lume intreaga -pentru cei care stiu sa-l foloseasca.
Unii il folosesc la capacitate maxima , storcand si ultima informatie din el , altii se straduiesc sa invete cum sa-l stapaneasca, iar altii nu-l folosesc deloc.
Pentru ca nu stiu, pentru ca nu-i intereseaza ,pentru ca nici nu stiu cum sa-l acceseze.
Asa si viata noastra !
Ea s-ar putea schimba intr-o clipa ,in primul rand daca am afirma aceasta intentie .
Apoi , pas cu pas , vom descoperi instrumentele cu care sa lucram in aceasta alegere .

Pe măsură ce creştem pe scara vibraţională, gândurile şi trăirile noastre nu mai sunt controlate atât de mult de ego,iar ele nu mai capată aspecte de suferinţă , de mânie, de ură,de nefericire.
Ne dăm seama că responsabilitatea asupra propriei noastre vieţi, depinde în mod paradoxal de noi înşine (nu mai putem da vina pe destin, pe karmă, pe ceilalţi).
A da în continuare vina asupra altuia pentru ceea ce se întâmplă în existenţa noastră, înseamnă că acceptăm perpetuum bolile sufletului, ale trupului şi că nu ne putem vindeca niciodată .
Evenimentele, emoţiile şi trăirile din viaţa noastră devin, de cele mai multe ori, stăpâne pe noi. Gândurile noastre pline de patima sentimentelor, ne fac să nu mai putem acţiona conştient, cât in virtutea programului pe care mintea îl ştie (accesăm programul fricii, al suferinţei, al eşecului) .
Primul pas ce trebuie făcut, este conştientizarea faptului că fiecare întâmplare pusă în viaţa noastră conţine în ea şi modul de rezolvare şi vindecare, este un mod benefic de a scoate la iveală puterea personală.
Deci, în loc să considerăm aceste trăiri -tragedii, mai bine zâmbim, şi le tratăm ca pe nişte provocări personale, în care ne putem testa puterile proprii .
Pentru a rupe “lanţul slăbiciunilor” care fac din viaţa personală o dramă continuă, trebuie să schimbăm programarea noastră interioară. .
Cu toţii avem darul “liberei alegeri”, Puterea de a alege, stă în faţa tuturor,în interiorul fiecăruia există forţe nevăzute care aşteaptă să fie descoperite, şi o seamă de posibilităţi de alegere. Alegerea nu are loc niciodată, decât în interior. Şi, în momentul în care conştientizăm acest lucru, vom descoperi , că în urma alegerii, vor exista consecinţe pe care trebuie să ni le asumăm, iar tentaţia de a găsi vinovaţi în exteriorul nostru, se va micşora.

1 comentarii:

Anonim spunea...

va rog sa ma ajutati vreau sa mai vizionez filmul cu meditatie ce a disparut de doua zile. Era vorba de respiratie, canalele energetice ale organismului. Nu-mi amintesc cum se numeste exact. Adresa mea de mess stelygiuraniuc@yahoo.com Va multumesc din suflet Stelian

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...