joi, octombrie 06, 2011

Energie fotonica octombrie 2011 - Numerologie Kirael

Energia fotonica in luna octombrie 2011 tinde sa treaca in cea mai mare parte a lunii in gama lui 3. Ne vom simti confortabil si cei obisnuiti cu energii mai mari si cei obisnuiti cu energii mai mici. Acestea sunt zone perfecte pentru observarea OZN-urilor. Unii vor prefera sa traiasca in trecut , altii vor descoperi un nou fel de a fi. Daca vreti sa profitati de aceasta energie in inima , nu veti fi dezamagiti .
Aloha,Kahu Fred Sterling
Nivel Photon octombrie 2011
 1  4.26
 3  4.31
 5  4.21
 8  4.07
11 3.54
14 3.21
17 3.03
20 3.26
22 3.33
25 3.41
28 3.29
31 3.15

Conducandu-va viata cu ajutorul Numerologiei lui KIRAEL
(ii multumim Simonei Stanciu)
Planeta Pamint este construita pe o matrice bazata aproape complet pe numere. Ceilalti doi factori care mai intervin sunt sunetele si lumina, care sunt emise de diferitele combinatii de numere. Numerele au jucat intotdeauna un rol important in dezvoltarea si evolutia sistemelor. Nu exista absolut, pentru ca, de fapt, combinatiile numerice sunt fara limita. Cind unul dintre numere este marginit de absolut, atunci posibilitatea de crestere este anulata. Viata voastra este bazata pe o matrice din sisteme numerice. Ea se misca prin nenumarate modele de lumina si pulsatii generate de numerele din matrice. Viata voastra, ca si viata planetei are o posibilitate de crestere nelimitata. De aceea, o anume cunoastere a numerologiei poate fi foarte importanta pentru a va face sa intelegeti si sa va creati constient calea vietii voastre. De mii de ani, oamenii au inteles cum stelele le influenteaza viata, poate insa fara sa recunoasca ca astrologia are la baza de asemenea ECUATII NUMERICE.
Acum insa, puteti vedea frumusetea modului in care numerologia va afecteaza viata zilnic. Cele 10 Principii ale Creatiei Constiente din aceasta carte pot de asemenea fi privite prin prisma numerologiei, sau mai specific a numerologiei aduse in prim plan de maestrul Kirael. Principiul Adevarului, de exemplu, este primul din cele 10 principii, este atasat cifrei 1. In numerologia lui Kirael, cifra 1 este legata de Lumina Creatorului. Principiul Claritaii este reprezentat de cifra 4, numar care este legat de ginduri si procesele gindirii. De asemenea puteti folosi numerologia lui Kirael, pentru a fi constienti de energia din jurul vostru in fiecare zi a vietii voastre. De exemplu, luati data de 23 noiembrie: luna e a 11a, iar ziua a 23-a, iar cind adunati fiecare unitate separat, ajungeti la urmatoarea ecuatie 1+1+2+3=7. Cifra 7 reprezinta energia tranzitiei/modificarii. Deci, in aceasta zi a cifrei 7 ar fi bine sa fiti atenti la modificari care pot aparea in viata voastra, sau cum evolueaza anumite activitati, proiecte sau relatii care se afla in stare de tranzitie. (Nota: daca prima adunare are ca rezultat un numar format din 2 cifre, se aduna din nou cele doua unitati, pina ce rezultatul final e reprezentat de o singura cifra! ) De asemenea se poate aplica acest sistem si anilor, 2003, de exemplu este un 5 adica  anul dragostei. Folosind numerologia lui Kirael in fiecare zi, puteti sa observati cit de simpla devine intelegerea energiei si modul in care ca puteti crea o cale noua si constienta in viata. Viata voastra va evolua astfel in armonie cu Universul. Aveti in continuare un sumar al asociatiilor numerelor lui Kirael:
1  Creatorul de Dumnezeu  Cifra 1 ne ofera posibilitatea de a va reconecta cu Creatorul Luminii din voi, si ceva absolut nou este pe cale sa se intimple. E interesant ca in numerologie, numarul 1 intotdeauna urmeaza dupa 9 care reprezinta  incheierea / desavirsirea.
2 Echilibrul  Cifra 2 ne reaminteste ca lumea tri-dimensionala in care traiti este bazata pe dualitate si ca situatiile yin/yang sunt pretutindeni in jurul nostru. In acest caz, este mai bine sa priviti cu clariatte unde va aflati in acest moment ( unde vi se situeaza viata ) si sa va miscati gindurile intr-un nivel mai inalt, echilibrat al trinitati-lor.
3 Trinitatea Permiteti-va sa va lasati condusi de trinitatea Adevarului, Increderii si Pasiunii atunci cind rezulattul unei ecuatii numerice este 3. Dragostea, care e singura forta din Univers care nu are oponent, este creata si sustinuta de aceasta Trinitate, asa ca s-ar putea sa simiti aceasta trezire in sufletul vostru. Ceva minunat si stralucitor este pe cale sa se intimple in viata voastra. 4 Gindurile Cifra 4 se refera la energia gindurilor. Cind rezultatul este un 4, v-as ruga sa deveniti foarte constienti de procesele gindirii. Pastrati-va gindurile extrem de pozitive, pentru ca in lumea lor ele se pot manifesta in orice directie.
5  Iubirea  Cifra 5 reprezinta dragostea neconditionata a Creatorului. Cind rezulatul este un 5, cautati pretutindeni in jurul vostru la orice ar rezona cu iubirea si folositi-va de acel avantaj. Fiti indragostiti si simtiti ca dragoste e tot ce va inconjoara. Cind veti pune iubirea la baza oricarei dintre deciziile voastre, toate actiunile voastre vor deveni perfecte intru Lumina.
6 Maestrie / Stapinire O cifra 6 trebuie sa va reaminteasca ca  voi sunteti cei care controlati viata. Folositi aceasta calitate pentru a va focaliza pe a deveni maestru. Facetiva toate lectiile si nu lasati nimic neterminat. Ca si stapin al propriei vieti faceti decizii care sa va permita sa puteti ascede la noi nivele de perceptie a constiintei.
7 -- Transitie  Evolutie  Cifra 7 va ofera posibilitatea de evolutie si schimbare. Puteti experimenta acesea fie simultan pe nivele multiple , fie miscindu-va de la un nivel la urmatorul. De fapt va aflati permanent in mijlocul curentului schimbarii si transformarii.
8 -- Infinitul  Cifra 8 reprezinta faptul ca prezentul este experimentat in doua realitati in acealasi timp, intr-o continua bucla a timpului. Voi va aflati tot timpul in contact direct simultan atit cu energiile spiritului cit si cu ale matricei fizicului. Daca puteti sa va mentineti in centrul buclei, privind permanent in ambele directii, atunci sunteti in spatiul cel mai bun.
9  Incheierea / Desavirsirea  Cifra 9 ne indica ca suntem aproape de un sfirsit si trebuie sa ne miscam mai departe. Recunoasteti faptul ca aveti alegerea sa desavirsiti absolut tot ce doriti sa alegeti in viata voastra. Frumusetea incheierii este ca intotdeauna ne conduce spre un nou inceput, cu cifra 1 care urmeaza in sir.


2 comentarii:

Dragos spunea...

Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

MARIA spunea...

Ok, multumesc Dragos, te mai astept pe blog. Daca te-a atins informatia de pe blog , ai grija, va urma o schimbare ( buna cred). Toate bune !
Daca tu ai facut site-ul cu articole pentru copii, este bine facut , chiar foarte aranjat. Succes si tie.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...