marți, ianuarie 03, 2017

Dincolo de limitele minţii nostre raţionale există o ASPIRAŢIE, un DOR de preafrumosul desăvârşirii noastre

Postat Maria
Dincolo de limitele minţii nostre raţionale există o ASPIRAŢIE, un DOR de preafrumosul desăvârşirii noastre, sau, dacă vreţi o CHEMARE dulce căreia este greu să îi rezişti. Este chemarea Timpului dinafara Timpului , acolo unde imposibilul devine posibil, Miracolele se întâmplă şi visele se împlinesc. Când am intrat prima oară în mod conştient în această vibraţie am crezut că sunt în Ţara Zânelor Tinereţii , Ţara fermecată a Poveştilor.
Starea de ATENŢIE SPORITĂ pe care v-am propus-o pentru ziua de Luni a acestei săptămâni, ADMIRAŢIA, UIMIREA şi CONTEPLAREA frumuseţii sunt nişte căi simple, extrem de simple, accesibile oricui.Încercaţi-le ori de câte ori doriţi şi într-o zi, exact când vă aşteptaţi mai puţin, veţi începe să simţiţi libertatea nelimitării, pacea acestui Ţinut fermecat. Vor fi la început scântei de conştiinţă pură dar cu timpul ele vor deveni tot atâtea puteri frumoase.
Pentru Ziua de Miercuri a acestei săptămâni vă propun să vă oferiţi câteva clipe în care SĂ SIMŢIŢI cum faţa voastră se destinde şi emană o luminozitate tandră şi senină. Simţiţi că ridurile feţei voastre dispar pur şi simplu. Ca şi cum s-ar încărca cu o energie cristalină, proaspătă. Ca o transparenţă tăcută. Câteva clipe în care să vă simţiţi liniştiţi şi fără riduri. Aceste clipe vă vor face să simţiţi efectele Timpului dinafara Timpului. Picătură cu picătură se face un Ocean. Fiecare clipă trăită în acest fel sau în-altul asemănător vă va conduce către Forţa voastră interioară., veţi deveni un receptor al cunoaşterii universală. Şi aici începe Marea Aventură a Devenirii sau mai bine zis, a Regăsirii Luminii care suntem.
Lidia Bîrsan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...