luni, decembrie 26, 2016

Înțelegeți acum de ce trebuie să fiți Stăpânul fiecărui gând și a fiecărei emoții a voastre?

Postat Maria

Faceți o respirație profundă …

Acum simțiți cum Sistemul vostru de Operare mental trei dimensional și cel cinci dimensional sunt ambele angajate în această mare tranziție …

ACUM, centrați-vă conștientizarea asupra Inimii voastre Înalte pentru a vă recâștiga înnăscuta Înțelepciune, Putere și Iubire care sălășluiește în interiorul vostru …

Este ușor de uitat acest dar din naștere în timp ce vă aflați în continuul proces de transmutare în expresiile voastre mai înalt dimensionale ale SINELUI. Vă reamintim că Chakra Inimii voastre vă încurajează să documentați mesajele pe care le primiți.

Înainte de a vă documenta experiența, este de mare ajutor să SIMȚIȚI frecvența mai înaltă a acestei informații.

S-ar putea să descoperiți cât de ușor urcă Kundalini pe coloana voastră vertebrală …

Din fericire, din ce în ce mai mulți dintre voi sunt în stare să simtă cum lumina caldă a lui Kundalini urcă din ce în ce mai ușor pe coloana voastră vertebrală către Chakra Inimii voastre …

Chakra Inimii vă încurajează să documentați orice informație pe care o primiți prin intermediul acestei lumini astfel încât Chakra Gâtului să vă poată ajuta să o auziți și să o verbalizați …

Pe măsură ce Kundalini intră pe deplin în Chakra Gâtului, s-ar putea să simțiți chemarea de a canaliza mesaje de la Sinele vostru Mai Înalt prin vocea voastră …

Fuziunea celei de-a Treia, Patra și a Cincea Chakre, vă pregătește pentru multele schimbări posibile pe care ACUM veți fi în stare să le simțiți, documentați, pentru a le înțelege mai bine și a le împărtăși cu alții …

Schimbările vor continua să aibă loc în corpul vostru, precum și în realitatea voastră, pe măsură ce Kundalini se ridică pentru a se conecta cu Lumina Mai Înaltă care intră prin Chakra voastră Coroană …

Această conexiune a Chakrei voastre Coroană cu lumina mai înaltă este cea care activează legătura dintre Mintea voastră Multidimensională și creierul vostru trei/patru dimensional.

Când sunteți conectați cu Mintea voastră Multidimensională, veți simți chemarea de a vă exprima SINELE Galactic prin artă, povești și informații pe care veți fi ghidați să le împărtășiți în modul pe care l-ați ales înainte de a vă lua actualul Vehicul Pământesc.

Aproape că acesta este ACUM-ul pentru manifestarea Noii voastre Vieți.

Sunteți pregătiți să dați drumul unor aspecte ale vieții voastre de până acum?  

Vă auzim întrebând ”La ce este nevoie să dăm drumul?”

Ceea la ce va trebui să dați drumul este cauzarea oricăror acțiuni sau/și comportamente care nu pot rezona la dimensiunea a cincea. Apoi, pentru a elibera acea cauzalitate va fi nevoie să identificați acele gânduri, emoții și acțiuni care vă împiedică să rezonați la dimensiunea a cincea.

Veți începe prin identificarea ”Primei Cauze”. Noi definim Prima Cauză ca fiind ceea ce crează primele gânduri și emoții care se unesc pentru a crea ”Primul Concept”. Pentru a schimba un comportament, trebuie să începeți cu concepția a ceea ce a cauzat acel comportament.

Concepția este ceea ce gândurile și reacțiile emoționale au creat, acompaniat și/sau a apărut din acel gând conceptual. Noi nu folosim cuvântul ”concept” doar ca pe o idee. Îl folosim și conceptual ca și în capacitatea de a concepe.

Odată ce emoțiile și gândurile se alătură pentru a concepe un ”concept”, ele încep să se lege și împletească într-o manieră multidimensională. Cele mai joase frecvențe ale legăturii conceptuale dețin frică și îndoială. Tot așa, frecvențele cele mai înalte ale legăturii conceptuale dețin iubire și lumină.

Voi setați frecvența creației voastre prin starea de conștiință pe care o aveți atunci când îmbrățișați concepția/nașterea unui concept. În timp ce vă îmbrățișați creația, voi o transmutați într-o realitate posibilă.

Când cugetați, vă gândiți la, împărtășiți, simțiți și vă amintiți alte creații similare în care ați încercat și încheiat această sarcină, concepția se umple cu amintiri emoționale.

Aceste amintiri sunt manifestări deosebit de puternice deoarece emoțiile permit conceptelor să se îmbine cu corpul vostru fizic. Această fază a ”îmbinării cu corpul vostru fizic” este foarte importantă pentru că corpul vostru fizic este componenta ființei voastre care plantează această concepție în corpul lui Gaia.

Așa cum trebuie să plantați un copac în pământ dacă doriți ca el să crească la mărimea lui completă, este nevoie ca voi să vă plantați concepția în pământul lui Gaia pentru a-i permite să crească la capacitatea sa maximă.

Pe măsură ce concepția voastră crește, așa creșteți și voi, creatorul ei. Pentru că voi v-ați conectat conceptul la corpul vostru fizic, precum și la corpul planetei, voi – Creatorul fizic al acestei Concepții – deveniți profund legați cu propriul vostru corp fizic, precum și cu corpul fizic al pământului în care l-ați împământat.

În acest fel, concepția nu numai că este profund legată de vehiculul vostru fizic pământesc, ci și de vehiculul fizic Pământesc al lui Gaia. Pentru că concepția voastră este împământată în Gaia, ea călătorește mai adânc în corpul lui Gaia în căutarea altor concepții similare.  

La început, aceste concepții se ”joacă” ca și copiii. Ele ajung să se cunoască între ele și își ”împărtășesc jucăriile”. Dar care este jucăria unei ”concepții”? Desigur, jucăriile ar fi manifestările fizice ale acelei concepții.

Prin urmare, ceea ce a fost cândva un gând care s-a împletit cu o emoție se transformă într-o posibilă manifestare fizică. În miezul acestei realități posibile se află concepția originală.

Când realitatea fizică ”posibilă” a fost plantată în Pământ, aceasta a dat ”rădăcini”. În același fel în care rădăcinile unei plante se întind prin pământ pentru a găsi și a se conecta cu rădăcini asemănătoare, o concepție împământată călătorește prin pământ pentru a găsi concepții împământate similare.

Aceste concepții împământate se împletesc cu alte concepții împământate pentru a crea ”vlăstari” din ”rădăcina” inițială care s-a extins pentru a găsi mai multe de același fel cu ea. Vă rugăm să vă gândiți la aceste ”rădăcini” mai mult ca și la ”motoarele de căutare” ale calculatorului vostru, în care ”biții” de informație se inter-conectează atunci când găsesc ceea ce caută.

Această inter-conectare crează concepții de gradul doi, trei, patru sau multe altele posibile. Aceste concepții posibile se leagă, se împletesc și cresc pentru a crea realități posibile. Aceste realități posibile au provenit inițial din ”prima concepție”.

Ați fost conștienți de modul în care gândurile și emoțiile voastre au dobândit o viață proprie pentru a-și crea o realitate proprie?

Aveți voi, creația, ”controlul” acestei creații/realități? Problema este că cei mai mulți dintre oamenii creatori ai acestor ”concepții concepute” NU sunt conștienți de ceea ce ei au creat, sau măcar conceput, și care a devenit o realitate.

Cei mai mulți oameni nici măcar NU concep modul în care gândurile și emoțiile lor aleatoare pot să-și ia o viață a lor proprie pentru a deveni idei care cresc, caută alte idei de aceiași factură și crează o realitate.

Înțelegeți acum de ce trebuie să fiți Stăpânul fiecărui gând și a fiecărei emoții a voastre?

”Oh”, vă auzim spunând, ”dacă acest lucru chiar se întâmplă, asta ar fi doar la nivel celular.”

Da, desigur. Dar amintiți-vă că, cândva ÎNTREAGA viață a început la nivel celular.

”Oh”, spuneți voi, ”asta nu-i o problemă deoarece va fi nevoie de MULT TIMP înainte ca aceste concepte să călătorească de-a lungul SPAȚIULUI pentru a se conecta unul cu celălalt și să crească.”

Cu toate acestea, noi, Arcturienii, trebuie să vă reamintim că Gaia se expansionează dincolo de matricea Ei trei/patru dimensională a Spațiului/Timpului și intră în cinci dimensionalul Ei AICI și ACUM. În această realitate cinci dimensională, nimic nu are nevoie de ”timp” pentru a fi creat și totul umple fiecare AICI imaginabil în acest ACUM.

Ceea ce vă reamintim este că vechea Matrice 3D/4D este deconectată de la corpul Ei planetar pentru că frecvența sa de rezonanță este prea joasă pentru a menține orice legătură cu iminentul corp al lui Gaia, planeta cinci dimensională.

Oamenii, a căror conștiință este limitată la rezonanța celei de-a treia dimensiuni și patru joasă, sunt total inconștienți de tot ceea ce v-am împărtășit până acum. De fapt, dacă am încerca să le spunem, ei nu ar vrea – putea să creadă aceste lucruri.

De asemenea, ei nu ar putea nici măcar să audă mesajele noastre mai înalt dimensionale pentru că conștiința lor și, astfel, și gândurile și emoțiile lor, sunt prinse în frica pe care au fost instruiți să o poarte. Ne pare rău că atât de mulți oameni au fost instruiți să poarte frica, dar acea instruire a început încă de la căderea Atlantidei.

De asemenea, regretăm să spunem că cei care s-au pierdut în frica lor s-au legat în mod inconștient la Matricea 3D, care este ”rețeaua de frecvență” a lui Gaia 3D și 4D de jos, care a fost creată de cei întunecați pentru a conține și controla orice persoană, loc, situație sau lucru pe care l-ar putea conține și/sau controla.

Așa cum cei care sunt prinși în frică, creatorii fricii sunt prinși și ei la rândul lor în Matricea 3D pe care au creat-o pentru a-i ”prinde pe alții”.

Această situație a funcționat bine pentru ei atâta timp cât a existat timpul și spațiul. Când a existat timpul, ei au putut crea situații pline de frică care au avut loc ”tot timpul” și în ”fiecare spațiu asupra căruia și-au putut menține controlul.”

Cu toate acestea, în cinci dimensionalul AICI al ACUM-ului, NU există timp și NU există spațiu. Prin urmare, nu există nici o separare între ”conducător” și ”condus”. De asemenea, ”conducătorul” nu are o întârziere în timp între ceea ce trimite în afară și când i se întoarce înapoi.

Prin urmare, în exact același ACUM în care Cei Întunecați își trimit în afară câmpurile lor de energie pline de frică, ei experimentează instantaneu exact aceiași frică pe care ei cred că au trimis-o altora. Pentru că NU există SPAȚIU între cel care trimite frica și cei către care frica este trimisă, trimițătorul experimentează instantaneu frica pe care crede că a trimis-o altora.

Deoarece foștii receptori ai fricii și-au expansionat conștiința în dimensiunea a cincea, ei pot recunoaște instantaneu mesajele învăluite în frică și pot folosi Focul Violet pentru a transmuta acea frică în iubire necondiționată.

Focul Violet și Iubirea Necondiționată cinci dimensionale crează un sentiment profund al Conștiinței Unității cu întreaga viață. Cei Pierduți care trăiesc prin intermediul ”Puterii Asupra Altora” nu văd nici un beneficiu în Conștiința Unității pentru că nu pot exercita nici o ”putere asupra” cuiva care este în totală unitate cu ei.

Din fericire, copiii Celor Pierduți nu sunt la fel de pierduți. Din ce în ce mai mulți din această generație sunt interesați în experimentarea Puterii Interioare pe care alții din grupul lor ca vârstă par să o experimenteze. De fapt, ei nu au dorința de a avea Putere Asupra Altora așa ca și părinții lor pentru că ei au fost destinatarii ”puterii asupra” manifestată de părinții și ”bătrânii” lor. Ei văd și faptul că prietenii lor care își găsesc Puterea Interioară sunt mult mai fericiți.

Ei observă și faptul că Puterea Interioară pe care unii oameni din generația lor o afișează este foarte neobișnuită și ispititoare. Ei descoperă și faptul că cei care și-au îmbrățișat propria Putere Interioară dezvoltă o abilitate de a crea, concepe și împărtăși cu alții un tip de manifestare pe care nici măcar figurile lor cele mai autoritare nu le recunosc.

Noile generații ale Celor Pierduți nu sunt atât de ”pierdute” pentru că ei ”găsesc” în alții din generația lor o profundă camaraderie și un simț al scopului împărtășit.

Mai mult de atât, ei ajung să-și aleagă propriul lor scop, în loc să ”rămână în umbra” altora care au putere asupra lor. Din fericire, Cei Pierduți sunt atât de ”pierduți” în egoistul lor simț de Putere Asupra Altora încât nici măcar nu-și dau seama că au început să-și piardă ”puterea asupra” propriilor lor copii.

Deoarece părinții pot funcționa numai în formatul Matricii 3D, ei nu pot să perceapă profunda transformare care are loc în și pe planeta Pământ. De fapt, aroganța lor îi chiar orbește să vadă transformarea în propriii lor copii care avansează rapid în tineri adulți.

Între timp, în adâncul Pământului lui Gaia, concepțiile cinci dimensionale se alătură pentru a crea o infrastructură interioară prin înființarea, organizarea și aranjarea terenului pentru baza unei noi fundații planetare. Organizațiile de bază, sistemele și serviciile colective se manifestă la nivel celular și se manifestă în ceea ce pare total LIPSIT DE TIMP.

Simultan, aroganța conducătorilor separați care au Putere Asupra Altora, îi ține pe aceștia atât de ocupați să se lupte între ei cu privire la ceea ce se schimbă, încât nu pot și nici nu vor recunoaște că nevoia lor de a menține Puterea Asupra Altora este cauza problemelor lor.

Prin urmare, ei își mențin sarcina lor principală de a crea frica ca și mijloc de control ASUPRA altora. Pentru că sunt atât de ocupați să-și mențină trecutul, ei își pierd propria lor putere interioară, precum și Puterea lor Asupra Altora.

Puterea asupra altora poate fi, și a fost, invizibilă. Cu toate acestea, creșterea Conștiinței Unității Puterii Interioare devine tot mai vizibilă.

De asemenea, în timp ce Puterea Asupra separă, Puterea Interioară UNEȘTE.

Noi, Familia voastră Galactică și Celestă vă invităm să vă UNIȚI cu noi în timp ce simultan vă UNIȚI cu Gaia. În acest fel vom crea o Matrice de Lumină cinci dimensională pe care o vom dezvolta în AICI-ul ACUM-ului.


1 comentarii:

Anonim spunea...

In a 5-a dimensiune felia de unt va cadea mereu cu untul in sus.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...