miercuri, decembrie 14, 2016

12:12 – Portalul Trinității

Postat Maria

Iată că sosește Vântul Solar: Dacă locuiți în apropierea Cercului Polar, pregătiți-vă pentru Luminile Nordice.
Un flux de vânt solar se apropie de Pământ, cu viteză mare, de 700 de km / s.
Primul contact, cu gazul care se deplasează rapid, ar putea produce, pe 07 decembrie și 08 decembrie, furtuni și aurore geomagnetice clasa – G1. (Spaceweather.com)
Dragi Suflete frumoase!
Raport Energetic © de Tiffany Stiles
Săptămâna trecută am avut o Flacără Solară puternică, care a erupt din Soarele Central Galactic.
Acest lucru a creat furtuni geomagnetice de Clasă M1. La rândul lor, razele gamma fotonice au inițiat mai multe descărcări și upgrade-uri prin amestecarea cu biofotonii noștri.
Acest lucru a adus o explozie de energie, apoi un somn odihnitor, pentru a integra puternicele descărcări de energie.
Sâmbătă a avut loc o explozie majoră de energie pozitivă. M-am simțit minunat! N-am întâlnit o persoană cu o stare neplăcută. Toată lumea a fost înnobilată de acest impuls pozitiv de energie.
Această energie a combinat conjuncția Lunii cu Venus, cu un alt impuls de energie de „Iubire”.
Toată lumea a simțit Iubirea! Am primit o dublă explozie de energie pozitivă, ceea ce a determinat, de asemenea, echilibrarea Chakrei Sacrale sau sub activarea / hiper activarea conștientizării.
Energia Chakrei Inimii explodează în conștiința Uniunii Conștiinței colective!
Seara trecută, Marte a întâlnit conjuncția Lunii, ceea ce a amplificat energia de repaus, detoxifierea a început și a fost lansat momentul fiecăruia, pentru introspecție.
Acest fapt aduce lucrurile la suprafață pentru a fi vindecate, degajate, iertate și Eliberate !

Eliberați tot ceea ce nu mai servește țelului vostru suprem, deci, este loc pentru a accepta noul care vine.

Parcurgând acest pas important, veți scurta drumul transformării voastre, creșterii și evoluției în procesul de Ascensiune.
Nu mai este o chestiune, de cât de mult timp poate păstra cineva lucrurile îngropate, lucruri prea incomode pentru a le face față.
Acestea vor continua să iasă la suprafață, până când le veți accepta, vindeca și elibera. Îngroparea lor nu mai este o opțiune.
Duminică / ieri, au adus momente de odihnă pentru integrare, iar astăzi aduce detoxifiere pentru a elimina toxinele și a efectua o eliberare suplimentară de energii joase, astfel încât, descărcările pot crește și mai mult frecvența de vibrație.
Astăzi, s-ar putea să simțiți inflamații, pielea sensibilă la atingere și dureri musculare, ca efecte ale detoxifierii.
Beți multă apă, meditați, împământați-vă, acordați-vă cu energia Pământului și consumați alimente ușor digerabile. Faceți o baie caldă cu fulgi de magneziu sau sare Himalaya; vă va ajuta la sprijinirea detoxifierii și la ameliorarea durerilor musculare.
Puteți adăuga, în apa pentru baie, uleiuri esențiale preferate și un cristal de cuarț clar, de asemenea, pentru a elimina energiile inferioare și pentru a stimula frecvența de vibrație.
Asigurați-vă că veți curăța și reîncărca cristalul după aceea.
După cum am menționat mai sus, avem furtuni geomagnetice, din cauza unei găuri coronale deschise. Pentru a vă pregăti pentru mai multe descărcări, asigurați-vă că veți continua acest proces de detoxifiere, azi și mâine.
Ne apropiem rapid de Portalul lunii Decembrie:

12*12

Portalul Trinității, Activări ale Merkaba Conștiinței lui Hristos, Conștiința Uniunii Minții, Trupului și Spiritului

Până la deschiderea și închiderea acestui portal, Portalul Transformării din 10 octombrie – 10:10 – și Portalul Transformării Spirituale, al Evoluției Sufletului din 11 noiembrie – 11:11 – vor continua ieșirea din matrix.

Aceste trei portaluri puternice se deschid și se închid în fiecare an, aducând o transformare masivă, o trezire spirituală accentuată, o conștiință superioară a Unității, o sete sporită de cunoaștere, adevăr și integritate.

2016 este al nouălea an de Transformare, Schimbare, Sfârșituri și Karma.

Cum acest an se grăbește să se sfârșească, voi veți simți, de asemenea, o grabă de a termina proiecte neterminate, pentru a pune lucrurile în ordine, pentru organizare și Finalizare!
Mulți s-au confruntat cu schimbări de profesii  în acest an, Profesând în Alte Domenii.
În acest an, mulți și-au îmbrățișat darurile metafizice și au început să le folosească, pe deplin, în serviciul altora.
Pentru mulți, 2017 va fi un an care îi va propulsa mai departe și mai adânc în domeniile lor de expertiză.

2016 a fost un an de compensare a karmei și vindecare a legăturilor karmice.

Odată ce cineva a trecut prin acest proces laborios, eliberarea karmei prin situații necruțătoare sau relații, devine o prioritate pentru a merge mai departe.
Învățarea Drumului cu fluxul Divin al energiei a adus, multora, înțelegerea că lucrurile încep să meargă și, de asemenea, că pentru o transformare mult mai lină și mai ușoară, în viața noastră este necesară eliberarea și existența însăși.
Pierderea controlului și încercarea de a nu mai controla rezultatele situațiilor, aduc o mare ușurință a lucrurilor, ceea ce vă ușurează accesul la cel mai înalt și Divin țel al vostru, Aici.

Îmbrățișați schimbarea și noul care vine în viața voastră, Acum, deoarece toate acestea sunt un aranjament pentru o mare abundență în 2017, în toate domeniile vieții voastre!

O meritați și ați muncit mult în acest an, pentru a  atinge acest important punct, Aici și Acum, din viața voastră.
Fiți pregătiți pentru lucruri mari și o mai mare schimbare la orizont.
Și continuați să fiți acea schimbare, pe care doriți să o vedeți în lume.
Vă trimit multă Iubire tuturor. ~ Tiffany
Link original:
Traducere:
Dida Aurelia

1 comentarii:

Anonim spunea...

Ar trebui sa caut pe okazii o umbrela pt furtuni geomagnetice.


Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...