joi, noiembrie 24, 2016

Viața începe unde se termină zona de confort

Postat Maria
Viața începe unde se termină zona de confort.

Nu vei găsi gloria în mijlocul siguranței tale, ci la marginea ei. Nu vei găsi iubirea într-un loc în care ești acoperit, ci în spațiul în care ești gol.

Trebuie să-ți asumi niște riscuri. Nu trebuie doar să ridici zarurile, ci să le și arunci. Așa că intră în joc. Nu ai nimic de pierdut, în afară de șansa de a câștiga.

Viața nu este îndeajuns de lungă încât să stai pe tușă. Și nu va trebui să te gândești mai mult de o secundă, până să realizezi de ce ai primit acest mesaj astăzi.

Cu dragoste, prietenul tău Neale 

2 comentarii:

Anonim spunea...

Aha ,asta inseamna ca noi cei care traim in Romania (majoritatea)am aruncat zarurile .Exista vreun loc in Romanica unde sa te simti in siguranta ?

Neicaio spunea...

Oare câţi şi cum vom înţelege acest mesaj?, câţi vom îndrăzni să facem acest pas?, în contextul în care avem nevoie mereu de confirmări, care de care mai absurde, trăind într-un non-sens şi dirijaţi de o minte-ego falsă?. De câte ori am părăsit acestă zonă drumurile m-au întors înapoi în haos, poate nu e încă timpul?, deşi îl simt depăşit. Încă mai aştept si mai lupt şi mai sper.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...