duminică, iulie 10, 2016

Totul este bine și totul este perfect.

Postat Maria
Voi sunteți cei care mențin cea mai înaltă frecvență care este disponibilă pe planetă iar acest lucru presupune statornicie în a rămâne fideli vouă indiferent ce situații întâlniți în viața voastră. În calitate de reprezentanți ai Divinului, revine sarcina fiecăruia dintre voi să fiți modele pentru a arăta calea, să fiți cei incoruptibili care stăruiesc pe calea lor spirituală íntrucât toate indicatoarele familiare de-a lungul drumului s-au schimbat acum. Voi pășiți într-un teritoriu necunoscut cu credință și curaj și creați noua realitate ín timp ce ínaintați și este bine. Tărâmurile înalte vă aplaudă și vă sprijină în timp ce faceți această călătorie și niciodată nu o faceți singuri.

Pe măsură ce lumea din jurul vostru íncheie finalitățile care au loc, voi sunteți un membru important în determinarea voastră de a vedea lucrurile până la rezultatul final care înseamnă cel mai bun rezultat pentru binele suprem al tuturor în procesul de ascensiune. Veseliți-vă, și fiți cei ce înalță mereu spiritele celor din jurul vostru, întrucât în timp ce apar schimbări și au loc transformările în toate domeniile existenței umane, voi rămâneți raza de soare și de speranțå atunci când arătați calea de urmat. Oamenii lumii în acest moment sunt înfometați pentru veștile bune, ei tânjesc să simtă pacea în inima , mintea și sufletul lor și să găsească o fundație solidă pe care să se stabilească și să progreseze ferm pe o planeta care este în metamorfoză și renaștere.

Există semne pretutindeni că schimbările sunt în mișcare, trebuie doar să observați natura și regnurile ei pentru a începe să înțelegeți că această renaștere are loc nu numai la nivelele macrocosmice, ci, de asemenea și, la nivelele microcosmice, în cele mai mici detalii și extinzându-se spre exterior. Animalele și păsările se adaptează la schimbările care au loc printr-o înțelegere înnăscută că ele trebuie să se contopească pentru a supraviețui, crește și prospera. Unele specii de pasari si animale salbatice se unesc în eforturile lor de a crea noi specii mai adaptabile la noile condiții care sunt în prezent în curs de dezvoltare. Faceți-vă timp pentru a fi în aer liber ,pentru a viziona și observa aceste mutații care apar. Veți găsi multe astfel de schimbări.

Pentru oameni, în timp ce privesc prin lentila mass-mediei de știri, pare că lumea este pe cale să cadă în haos și totuși, viața continuă să țină pasul cu vremurile. Există o mare flexibilitate în sufletul uman, căci a văzut multe în călătoria sa, prin multe vieți și experiențe și are capacitatea și cunoașterea profundă cât și resursele interioare disponibile pentru a continua ferm înainte. Se cuvine ca toți oamenii să-și păstreze picioarele ferm pe pământ (NT* sa fie împamântati) iar spiritele lor elevate pe măsură ce trec prin schimbările interioare și exterioare, care au loc la fiecare nivel în timpul acestor vremuri. Este benefic să dezvoltați capacitatea de a elibera și de a elimina lucrurile care nu mai sunt productive sau favorabile pentru creșterea și bunăstarea voastră prin atitudinea voastră și prin modul în care reacționați ín fața întâmplărilor din lumea voastră.

Pe măsură ce sunteți îndrumați prin înțelepciunea voastră înnăscută,aceasta vă deschide spre o mai bună înțelegere a minunilor și misterelor universului nelimitat în care locuiți și a gloriei care sunteți în timp ce creați un nou întreg, care este mai mare decât suma tuturor părților voastre. Revendicați-vă dreptul de a face sau de a fii ceea ce doriți. Alegerile voastre sunt nelimitate și este nevoie doar să le trăiți . Atingeți potențialul care locuiește în interiorul vostru și mergeți în armonie cu direcția voastră interioară, cu credință și determinare necontenită. Totul este bine și totul este perfect.

Până săptămâna viitoare ...

Eu Sunt Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...