miercuri, iunie 08, 2016

Uimitoarea Voastra Expansiune!

Postat Maria
Pot confirma, așa dupa cum v-am spus prin nenumarati alti canalizatori mult iubiti, că următoarele două luni vor fi o fereastră extrem de importanta în multe domenii - financiar, da, dar, de asemenea multe, multe alte domenii ale vieții vor fi afectate masiv de evenimentele care plutesc acum in aer. Entuziasmul care pluteste in aer este real. Lasati-va entuziasmul sa prinda aripi. Procedand astfel, creați siajul care duce evenimentele la finalizare iar observatorii care anterior nu s-au implicat, o să ramana inmarmuriti.* ~ Tatăl

Tatal Dumnezeu:

Iubitii mei Copii Pământeni, vin la voi astazi cu imense sentimente de admirație și recunoștință, din partea mea si a Mamei Dumnezeu și de asemenea din partea numerosilor vostri prieteni apropiați și membrilor de familie de pe navele Federației Galactice cat și din partea devotatei Companii a Cerului, care vegheaza asupra voastra îndeaproape si cu blandete. Noi toti va admiram rezistenta, determinarea și credința de neclintit în fața dificultăților unice ale acestor vremuri.

Suntem conștienți ca timpul trece – iar voi așteptati dovezi spectaculoase și clare cum că lumea se schimbă cu adevărat – insa pentru voi pare a fi o eternitate, altfel spus în termeni terestri, este un moment dificil. Acest lucru nu minimalizeaza înfăptuirile colosale pe care le realizati in fiecare moment din perioada acestei tranziții fără precedent. Ceea ce ati realizat în decursul ultimilor ani este cu adevărat miraculos raportandu-ne la orice standard și v-ati descurcat fără prea multe informații coordonatoare sau comunicari – v-ați descurcat doar prin intermediul credinței și iubirii. Sunteți minunati.

Și Tu Faci Parte din Rețeaua Noastra Integrata

Vedeti voi, s-ar putea spune ca noi aici in dimensiunile superioare funcționam ca o rețea integrată. Suntem cu toții într-o comunicare constantă unii cu altii. Suntem cu adevărat Unul și suntem conștienți de acest lucru în fiecare moment. In schimb pentru voi cei din dimensiunile inferioare lucrurile stau cu totul altfel, trebuie să depasiti ziua fara incurajarile altor persoane Multi dintre Lucratorii in Lumina care sunt implicati în programele financiare, juridice și politice cruciale si care vor schimba viețile tuturor, detin foarte putine date unii despre altii. Ați primit doar o mica parte din ceea ce cu adevărat constituie accesul la informația care se obține prin intermediul mesajelor canalizate, de la numărul tot mai mare de culegători de informații, care au curajul sa le publice pe internet.

Există încă o opacitate aproape absoluta în mass-media cu privire la progresele monumentale realizate in aducerea Pământului în lumină. Așa cum am explicat, acest lucru a fost in avantajul nostru, deoarece le-a permis dragelor noastre *Cizme de pe teren* să opereze în anonimat virtual, oferindu-le o mai mare siguranță atat lor cat și sarcinilor lor precare, până în momentul in care Anunțurile vor deveni oficiale. A fost un echilibru delicat, aceasta continuitate a celor mai complexe și de anvergură programe, avand un rezultat garantat fără a fi necesara implicarea a ceea ce voi ati numi: informatii canalizate *normale*. Ceea ce înseamnă că cei mai mulți dintre voi v-ați jucat rolurile fara a cunoaste în mare parte imaginea de ansamblu, vizand doar progresul imediat, impreuna cu ceea ce puteati percepe cu acuitate putin in avans.

Marea Voastra Credința V-a Facut sa Traiti cu Temeritate

Noi înțelegem cât de greu a fost pentru voi să continuati sa avansati. De multe ori ati beneficiat doar de vocea interioara a propriei intuitii. Tânjeati dupa un grup mai larg de tovarăși și prietenii cu care sa va împărtăși speranțele și visele. Insa pentru cei mai mulți dintre voi, familiile și prietenii sunt negativistii și scepticii care-si bat joc de convingerile voastre profunde conform cărora RV / GCR (reevaluarea) este reala, NESARA este cu adevărat în curs de desfășurare, iar Pământul este in curs de aderare spre Noua și veșnica Era de Aur. Voi sunteti cei care ati pastrat vie flacara jocului, iar atunci când știrile vor izbucni - și vor izbucni intr-adevar - voi sunteți cei care veti deveni *dintr-o dată* în ochii lor, prezicătorii străluciti.

Asa dificil cum a fost, ați profitat de oportunități si ati adunat mesaje de peste tot precum aceasta si ati format o rețea restrânsă de oameni cu care sa împărtășiti aceleași valori, dintre care pe mulți nu i-ati mai întâlnit sau cu care nu ati mai vorbit vreodata fata in fata, în această viață. V-ati incurajat și v-ati inspirat unul de la celălalt și împreună ati creat legături mai puternice cu noi, cu Sinele voastre Superioare si cu Ingerii si Ghizii voștri. Ați construit o comunitate din pura voința și dorința ferma de a aduce pacea si abundenta pe preiubita noastra Terra. În felul vostru unic, va îndepliniti contractele de viață și chiar mai mult de atat. Aceasta este minunea care ne face sa lacrimam și ne umple inimile de bucurie - capacitatea voastra netarmurita pentru dragoste și dedicarea de a utiliza această capacitate a voastra, pentru Binele Suprem.

Pot sa va asigur, Preaiubiti Lucratori in Lumina, că toate actiunile au fost contabilizate; fiecare gând si fiecare sentiment. Energia ființei voastre este contribuția voastră și darul oferit altora. Inspirația voastra ii ridică pe toti. Pe masura ce Eu și Mama ridicam vibrația lumii voastre și chiar pe cea de dincolo de aceasta, ritmul s-a accelerat și fiecare acțiune a Iubirii și Luminii are un impact mult mai mare decât înainte. În mod similar, acțiunile care aduc durere sau suferința au o reverberație la fel de rapida, creând întuneric și durere în jurul celui care o inițiază. Nu mai este posibil să-ti ascunzi acțiunile de altii, atunci când aceste acțiuni sunt distructive sau negative. Pe masura ce energiile se accelereaza, rezultatele sunt rapide și decisive. Acest lucru vă ajuta pe voi să mariti ritmul in vederea realizarii scopului nostru comun Divin dorit - Pace, Prosperitate, Bucurie, Armonie si Iubire pentru fiecare ființă de pe Pământ.

Puteți să-l simți, nu-i asa? Invățați să priviti spre noi, sa va bazati pe noi pentru a va trimite DulceataIubirii noastre, pentru a va alimenta și pentru a vă susține. Vi s-a permis să ajungeti profund în interiorul vostru, pentru a va descoperi adevăratele daruri și sa va aduceti contribuția pe care doar voi o puteti realiza. Pe masura ce timpul s-a scurs, ați realizat o cantitate enormă de muncă profund interioara, transmutand și degajand energiile vechi. Ati devenit mai abili și mai siguri cu fiecare zi, dezvoltandu-va darurile unice, cum nu ati mai facut-o niciodată înainte.

Daca darul vostru este un foc interior, aprins; dacă darul vostru este bucuria, aduceti acea bucurie la fiecare întâlnire, indiferent de circumstanțe. Daca sunteti Purtatori ai Luminii, căutați sa eliminati fiecare umbră întunecată; dacă darul vostru este Transmutarea, s-ar putea sa va simtiți bolnavi și epuizati, insa veti învăța să va extindeti pentru a va mari capacitatea și viteza de vindecare.

Va aflati în Faza Finala

Știti că aceasta faza, nu este una fără sfârșit. Ci este un moment de plenitudine, de fructificare, un moment de dezvoltare a noilor nivele neexperimentate inca, ale expansiunii spirituale. Dacă citiți mesajul, sunteți un membru al echipei spirituale a Lucrătorilor în Lumină. Sau ați putea lua de asemenea parte la munca in domeniul financiar, social sau politic, insa principalul scop a fost cel de a construi portaluri si poduri, ce conduc spre Ascensionare. Acest lucru înseamnă, desigur, că sunteți conștienți de conectarea voastra cu noi și de participarea voastra la ceva mai mare decât voi, care este orânduit de Cer. Vă pot promite că Lumina care este pe cale sa izbucneasca va da sens tuturor eforturilor voastre, atat in sfera activitatii voastre cat și la nivel spiritual.

Pot confirma, așa dupa cum v-am spus prin nenumarati alti canalizatori mult iubiti, că următoarele două luni vor fi o fereastră extrem de importanta în multe domenii - financiar, da, dar, de asemenea multe, multe alte domenii ale vieții vor fi afectate masiv de evenimentele care plutesc acum in aer. Entuziasmul care pluteste este real. Lasati-va entuziasmul sa prinda aripi. Procedand astfel, creați siajul care duce evenimentele la finalizare iar observatorii care anterior nu s-au implicat, o să ramana inmarmuriti.

S-au înregistrat progrese enorme în randul sistemelor financiare, bancare și de securitate. Vechile sisteme ale Cabalei, care au permis furtul și de care beneficiază cei mai bogați dintre voi, au fost de asemenea complet demontate și înlocuite cu practici bancare noi și transparente cat si cu securizarea sistemelor informatice. Nu va mai exista nici un furtisag, spălare de bani, taxe false și preluari ilicite. Zilele de dezvoltare a instrumentelor derivate sofisticate și a practicilor complexe de contabilitate pentru ascunderea escrocheriilor penale s-a terminat, iar inițiatorii și practicantii unor astfel de jocuri murdare, sunt acum investigati si în curând se va ajunge cu arestările la nivelele superioare ale cabalei, impermeabile anterior.

Totul se desfășoară așa cum am sperat, iar în unele privințe chiar si mai bine pentru ritmul lin. Noi am fost în măsură să consolidam eforturile voastre, sa va asiguram siguranța și fondurile ce urmeaza sa vina, iar în perioada interimatului si mai multi Lucratori in Lumina din randurile doi si trei s-au trezit pentru a inalta valul cu ajutorul propriilor lor daruri unice, aflate intr-o continua expansiune.

Fiecare dintre voi lucrează la capacitate maxima și chiar mai mult decat atat. Nu există două ființe la fel în sarcinile pe care le au de indeplinit sau abilitățile pe care le detin. Aceasta este partea minunată a eforturilor voastre pline de provocari. Fiecare suflet este unic si crucial pentru propria implinire și fiecaruia i s-a dat sansa sa străluceasca. Nimeni nu este mai puțin important sau mai puțin vital decât oricine altcineva, pentru succesul acestui Proiect istoric al Ascensionarii. Fiecare dintre planurile și misiunile voastre de viață au fost perfect adaptate impreuna cu echipele Cerești si au luat în calcul cele mai mari daruri și cele mai inspirate vise ale voastre, cu gandul la îndeplinirea propriei Ascensionari.

Ramaneți pe pozitii iubiților și priviti spre Lumina Aurie a Noii Ere a Gaiei, ce va veni cu bucurie si incantare. Este era voastra, a frumoasei voastre planete, este timpul sa deveniti cea mai pura și Autentica forma a Voastra - Sinele pentru care ati venit aici sa fiti.

Eu sunt Tatăl Dumnezeu, cel mai inflacarat fan al vostru, aici impreuna cu preaiubita voastra Mama.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...