miercuri, iunie 15, 2016

Primiți-vă cu bucurie Sinele copil în Inima voastră înaltă!


Suzanne Lie și Arcturienii: ATMA și elementalii



  Arcturienii: Dragi ascendenți, pe măsură ce vă continuați metamorfozarea, procesul de întoarcere la sinele vostru multidimensional, vă veți plasa din ce în ce mai mult atenția pe SINELE care deveniți.  Ați eliberat toate acele componente care nu vă mai sunt necesare și, în același timp, micuța voce a copilului interior se mai face auzită: ”Ia-mă cu tine!”.
.
Primiți-vă cu bucurie Sinele Copil în Inima voastră Înaltă! Sinele Copil este Spiritul vostru Divin, Sinele vostru Înalt, cel cu care v-ați identificat ca fiind voi înșivă înainte de a vă începe procesul ascensiunii. Pe măsură ce vă acceptați Copilul Divin în inima voastră, voi vă eliberați atașamentul față de Roata vieții și a morții trei-patru dimensională.
Copilul Divin reprezintă primele voastre opt celule stocate în ATMA flăcării întreite din inima voastră înaltă. În aceste prime opt celule se află tot ceea ce voi ați învățat în multele voastre încarnări pe Pământul fizic. Aceste opt celule conțin și tiparele altor încarnări ale voastre în care v-ați întors la SINE, ascensionând.
.
Când ați murit, v-ați întors în Roata vieții și a morții, în aura patru dimensională a planetei Pământ. Atunci când ați ascensionat v-ați întors la corpul vostru de lumină cinci dimensional. Corpul de Lumină este cel care vă poartă peste marele gol (vidul) dintre dimensiunea a patra și a cincea, și dincolo de ea.
.
Pe parcursul acestei ere de transformare planetară, mulți ascendenți își vor lua Copilul Divin în Inima lor Înaltă, pentru a rupe orice legătură cu 3D (Roata vieții și a morții). Mulți dintre voi, cei care vă puteți întoarce la dimensiunile mult mai înalte, alegeți să vă conectați cu pragul lumii cinci dimensionale pentru a ajuta la crearea Noului Pământ.
.
Vă rugăm să vă amintiți că în fiecare versiune a dimensiunii a cincea și dincolo de ea nu există timp. Prin urmare, voi intrați într-o realitate care a existat întotdeauna și care este, în același timp, în procesul creației. De fapt, de fiecare dată când călătoriți interdimensional voi vă amestecați Marea voastră Esență Multidimensională cu o realitate care vă resetează Esența, precum și întreaga realitate. Această resetare creează opțiuni și oportunități care nu au existat înainte. Astfel, voi intrați într-o realitate care a existat dincolo de timp iar prezența voastră creează o schimbare în acea lume. Vedeți acum, dragi ascendenți, cât de multă putere aveți în voi?! Aveți capacitatea de a modifica o întreagă realitate prin simplul fapt de a vă amesteca Esența cu acea realitate!
.
De fapt, chiar și aflându-vă în vehiculul vostru pământesc legat de timp voi influențați conștiința colectivă și planetară cu fiecare expirație a voastră. Mai mult de atât, voi inspirați conștiința colectivă și planetară cu fiecare inspirație a voastră. Știați că respirația voastră are o astfel de putere?
.
Prima voastră respirație, chiar la naștere, a dovedit că sunteți vii (conectați la Jocul 3D), după cum ultima voastră respirație indică faptul că ați murit (v-ați deconectat de la Jocul 3D). Esența spirituală intră în forma voastră la naștere și iese când muriți. Cu toate acestea, deoarece voi sunteți esență spirituală, voi nici nu vă nașteți și nici nu muriți. Forma voastră este cea care se naște și moare. Pentru a intra într-o realitate bazată pe formă mai întâi trebuie să vă creați un corp bazat pe rezonanța moleculară și configurația acelei realități. Apoi, când corpul este pe deplin format, Spiritul vostru intră în acea formă.
.
Când intrați într-o realitate care este dincolo de formă, pur și simplu vă calibrați conștiința la frecvența acelei realități și vă amestecați conștiința cu acea realitate. Noul Pământ rezonează pragului dintre dimensiunile formei trei/patru dimensionale și subplanurile mai înalte ale dimensiunii a cincea în care forma este o opțiune și nu o indicare a faptului de a fi viu sau mort.
.
În pregătirea pentru călătoria voastră peste golul dintre dimensiunile trei/patru și a cincea, forma voastră fizică se află în procesul transmutării în corp de lumină. Pe măsură ce forma voastră se transmută într-o frecvență mai înaltă de exprimare, același lucru îl face și întreaga voastră realitate, pentru că și planeta Pământ ascensionează. Prin urmare, atât oamenii, cât și planeta își recalibrează forma la frecvențe din ce în ce mai înalte.
.
Deoarece corpul vostru este format din elementele realității pe care voi o experimentați, atunci când realitatea voastră se transmută în frecvențe mai înalte, voi trebuie să vă potriviți cu acea schimbare de frecvență pentru a rămâne în acea realitate. Conștiința voastră se recalibrează în mod constant la frecvențele din ce în ce mai înalte ale Luminii, iar corpul trebuie să se recalibreze și el. Dacă starea voastră de conștiință devine mult mai înaltă decât corpul vostru, atunci voi veți ”muri”, deoarece conștiința voastră este prea înaltă pentru a putea fi conținută de acel vehicul de frecvență mai joasă.
.
Vehiculul vostru pământesc este alcătuit din expresiile trei dimensionale ale pământului, aerului, focului, apei și spirit/eter. Expresiile patru dimensionale ale acestor elemente ale corpului vostru sunt cunoscute ca elementali.
.
Elementalii pământului sunt numiți gnomi; elementalii aerului – silfide; elementalii focului – salamandre; elementalii apei – ondine; iar elementalii eterici reprezintă spiritul viu din toate formele.
.
Elementalii patru dimensionali mențin respirația Gaiei în ei și împărtășesc esența ei cu voi prin intermediul inspirației voastre.
.
Cu fiecare inspirație, elementalul pământ vă aduce frecvența mai înaltă a formei Gaiei în vehiculul vostru pământesc; elementalul aer menține  respirația;  elementalul foc menține sinapsele neuronale;  elementalul apă, sângele și fluidul cerebrospinal;  și elementalul eteric menține conștiința. Apoi voi expirați expresiile mai înalte ale conștiinței pentru a contribui la transmutarea Gaiei, așa cum și ea și-a împărtășit transmutarea  cu voi. În acest fel, forma voastră transmutândă se aliniază cu forma transmutândă a Gaiei (prin munca elementalilor pământului). Respirația voastră transmutândă (elementalii aer) se aliniază cu atmosfera transmutândă a Gaiei. Sistemul vostru nervos transmutând (elementalii foc) se aliniază cu joncțiunile sinaptice transmutânde din sistemul ”electric” al Gaiei. Transmutarea tuturor fluidelor voastre corporale (elementalii apă) se aliniază cu apele și oceanele transmutânde ale Gaiei. Pe măsură ce conștiința voastră se transmută de la eteric (patru dimensional) în Spiritual (cinci dimensional), conștiința personală se aliniază cu conștiința planetară, ceea ce înseamnă transmutarea din trei/patru dimensional în cinci dimensional.
.
Reprezentarea fizică a Gaiei este Pământul trei/patru dimensional, iar reprezentarea cinci dimensională a Gaiei este Noul Pământ.
.
Pe măsură ce voi, cei care ascensionați, vă aliniați conștiința personală cu conștiința planetară a Gaiei, precum și cu TOȚI locuitorii ei, voi contribuiți foarte mult la ascensiunea planetară. În același timp, marea masă a corpului ascendent al Gaiei contribuie la ascensiunea voastră personală. De asemenea, câștigați avantajul suplimentar al unei tranziții pașnice pe Noul Pământ pentru că sunteți înconjurați și protejați de întreaga planetă ascendentă.
.
Provocarea în această configurare a ascensiunii (deoarece există multe versiuni ale ascensiunii) este că vă puteți îndoi cu ușurință că ascensionați, pentru că nu plecați nicăieri. Dacă ați ascensiona mai repede decât planeta ați fi trași afară din acea realitate și ați simți ca și cum ați părăsi Pământul. Atunci ați avea dovada fizică a ascensiunii voastre. Cu toate acestea, dovezile fizice ale ascensiunii voastre nu sunt în concordanță cu aceasta. Cel mai bine este să eliberați nevoia ego-ului de dovezi și să aveți încredere în cunoașterea voastră interioară. Din moment ce voi și Gaia sunteți UNA, voi ascensionați împreună. În acest fel, întoarcerea implică și oameni și planetă.
.
Noi, arcturienii și familia voastră galactică, cu multă iubire ne alăturăm vouă, deoarece cu toții ne întoarcem ca O SINGURĂ PLANETĂ și OAMENI!
.
Traducere Monica Poka

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...