joi, iunie 09, 2016

MAGIE în devenire: luminarea de Lauren

Postat Maria
3 iunie 2016
Traducere: Ana Nicolai
Preluat de la Editura For You căreia îi mulțumesc.
Deși, în principiu, acesta e raportul pe luna „mai”, acum pot să înțeleg că informațiile din el au fost reținute (din cauza imposibilității mele de a le prezenta) până la venirea deplină a energiilor lui iunie, deoarece această lună se simte deja total diferit, față de acum două zile. Indiciu respirație de curățare.
Este clar că încă ne mai ajustăm și stabilizăm în noile făgașuri, după recenta noastră rundă de eviscerare, dar din această lună înainte pătrundem adânc în înflorirea Sinelui nostru real, întrucât cei ce se întrupează se pregătesc să-i dezvăluie lumii un nou nivel de conștiință.
În mod oficial, sper să nu mai avem de trecut vreodată prin atât de multe planete retrograde odată… totuși… voi spune că ființele stelare au fost cam exacte în evaluarea pe care au făcut-o cu privire la ce urma să vină, căci categoric că ne-am petrecut luna săpând cu buldozerul niște bolovani impresionanți ce ne barau drumul spre ținutul noii noastre vieți.
În ceea ce mă privește, nu a fost vorba de rigurozitatea restructurării, ci de d u r a t a ei. Filmul Ziua cârtiței a fost pui mic pe lângă această lună mai de proporții. A fost ca un episod nemaipomenit de anost din serialul Test de supraviețuire în doi: ‘ediția înălțare’… 21 de zile de monotonie a supraviețuirii. O grămadă de alimente, dar pic de energie pentru a le găti. Sau mânca. Fiecare zi mai epuizantă decât cea dinaintea ei, și fără niciun strop de răgaz. Oh… dar în acest show, în loc să pierdem tone din greutatea noastră, ne-am umflat… în mod dezgustător… fără vreun motiv clar.
Din fericire, a existat și elementul a atât de multe de făcut, a atât de multe lucruri ce ne-au fost cerute, dar având foarte puțină (până la zero) capacitate de a face ceva cu privire la vreunul din ele… atât de multe, încât a devenit destul de repede evident faptul că nu avem altă alegere decât cea de a ne declara învinși, de a ne relaxa și de a ne lăsa Sinele-Sursă să se îngrijească de toate detaliile, să se ocupe de tabloul de ansamblu ȘI de detaliile tabloului mic și pur și simplu să ne lăsăm eul uman să alunece ușor în credință… la nesfârșit. Și pierdut.
Pregătit de autoaprindere, acest moment al contopirii noastre e asemenea unui fuziuni nucleare ce alimentează o stea.
Motivul pentru care am fost atât de storși de vitalitate este acela că ne-am consumat cea mai mare parte din energie în subsolul corpului nostru, înrădăcinându-ne pe noi și celulele noastre în noua realitate, timp în care am mai dezgropat și scos multe rădăcini foarte încurcate, din realități învechite. Acest fapt a dus la o dezvăluire extraordinară… săpând, hârșâind, măturând… ce a scos la iveală lucruri depozitate în subsolurile noastre de care am uitat de mult sau, în unele cazuri… n-am avut NICIO idee că sunt acolo.
Toată această revelație ne permite să ne vedem rana de bază într-un mod nou (unificat), astfel ca să putem în sfârșit să rezolvăm și să eliberăm vieți întregi de reciclare karmică.
În tabloul de ansamblu, toată această pregătire și excavare a fost necesară pentru dizolvarea tiparului karmic, iar pentru a face asta a trebuit să ne dezlegăm de tot… să ne dezasamblăm pe noi și lumi, până în punctul de a deveni de nerecunoscut, astfel ca acum să ne putem reasambla, pe baza modelului nostru divin autentic.
Mergând înainte și în funcție de cât de minuțioasă a fost excavarea, vom avea bucuria de a începe să ne cunoaștem pe noi înȘine, la un nivel cu totul nou.
În final, dizolvarea tiparului karmic i-a adus pe mulți din noi într-o postură de goliciune totală, astfel ca să putem fi suficient de deschiși pentru a începe procesul a ceea ce pleiadienii numesc „umplere cu lumina lui DUMNEZEU”. (Să sperăm că vine cu păr și machiaj… DOMNUL știe de-om putea trece toți printr-o renovare.)
După atât de multă golire… care a început de fapt serios la echinocțiul/eclipsele din martie… intrăm în noul anotimp și a doua jumătate a anului pregătiți să primim/să ne realimentăm/să ne umplem din nou. Noile noastre canale deschise, rezultate din soluționarea finală a unor obstacole importante din viață (rămășițe ale rănii de bază), se pregătesc se fie inundate de Forța noii vieți.
Intrând în iunie, atenția ni se îndreaptă acum spre alchimizare, spre a înțelege cumva lucrurile prin care tocmai am trecut și motivul lor. E timpul să „preschimbăm în aur asta”… să ne decretăm autoritatea interioară de a efectua schimbări exterioare.
E timpul să transmutăm banalul în MAGIE!
Descinderea divinității
Este deci destul de clar că viața și corpul nostru fizic trec în acest moment prin schimbări fără precedent.
De la începutul lunii mai, mulți din noi își îngrijesc sinele și celulele pe parcursul unei transmutări destul de extinse, ca pregătire pentru coborârea divinității în autoritatea noastră oarecum omenească, de nivel pământean. De bună seamă că această degajare a fost foarte minuțioasă și, cu toate că nu am ieșit încă la liman… Luna nouă din acest weekend va vesti o schimbare URIAȘĂ, ieșirea din acea etapă de degajare… ce va da în final prioritate dezvăluirii unor realizări de SINE și transformări mult așteptate.
În timp ce trecem prin atât de multă muncă umană grea, profundă, ascunsă, categoric că în anumite momente poate fi dificil să ne menținem perspectiva, dar adevărul e că lucrurile au fost ATÂT de excesive pentru că pregătim fiecare celulă din ființa noastră pentru întrupare. Aceasta a fost o fază foarte fizică, ce a inclus pentru mulți unele provocări serioase în plan fizic… adică probleme de sănătate, presiuni financiare, provocări în relații, mutări, schimbări de carieră, în sistemele noastre de valori, dorințe și motivații de viață etc… tot ce are legătură sau privește faptul de a fi om este bombardat cu lumină.
Înțelegeți că totul din realitatea noastră trebuie să se eleveze și să se restructureze, pentru a se alinia cu modelul nostru divin (salutare șablon nou-nouț al site-lui TWYH ), începând cu sinele/celulele noastre fizice.
Alinierea cu modelul nostru divin înseamnă pur și simplu transpunerea celulelor noastre într-o structură (receptivă) mai adecvată luminii, în scopul de a ne găzdui divinitatea. Acest fapt ne oferă acces direct la planul nostru spiritual, după care putem proiecta/imprima în mod clar conținutul lui asupra lumii din jurul nostru, astfel ca întreaga noastră viață și tot ce conține ea să reflecte adevărul deplin despre cine suntem cu adevărat.
Apropo, acesta e motivul pentru cei aproape douăzeci de ani în care ne-am golit.
Acum, pentru cei în curs de întrupare, luna iunie inițiază o nouă călătorie de reamintire, pe măsură ce ajungem să dezvoltăm o relație minte-corp cu totul nouă (grație recentului ciclu de Mercur retrograd), aflată în aliniere deplină cu Sinele nostru superior. Potrivit Consiliului Suprem Pleiadian, această relație nouă (reconectare) înseamnă că transformările fizice și revelațiile vor deveni noul standard.
Noua relație minte-corp își are fundația în IUBIREA universală… fapt ce deblochează o inteligență mult superioară, în fiecare celulă din FIInța noastră. Prin urmare, pe măsură ce eliminăm separarea dintre sine și Sursă, prin întruparea sufletului, comunicarea cu sinele-celulele noastre va fi mai coerentă, receptivă și foarte intuitivă.
Drept rezultat, biologia noastră devine 1) mai puțin un mister, 2) mai inteligentă în mod activ 3) echilibrată și armonioasă și 3) foarte receptivă la comenzile noastre (mintea superioară). Acest fapt va schimba totul cu privire la ființarea într-un corp, iar în următorul anotimp cel puțin, vom asista fără îndoială la lucruri extraordinare.
Acum, că Mercur e în mișcare directă, ne vom putea focaliza din nou obiectivul, pentru a sesiza unele din efectele programului (software-ul) noului om (5.0) și modul de utilizare a noilor biotehnologii din el, pe măsură ce fizicalitatea noastră devine mai plină de viață, curgând liber cu Forța vieții și fiind în mod inerent mai dinamică.
Pentru a ajunge la această fază următoare, a coborârii, e necesar ca eul-celulele noastre fizice să se trezească în totalitate, pentru a-și realiza potențialul deplin, ca întrupare a Sursei.
Acesta e punctul în care se află în clipa de față mulți dintre noi.
Starea de întrupare a Sursei nu este ceva ce poate fi atins cu ușurință în timp ce te afli în formă umană, așa că vrem să începem această transmisie cu o înțelegere simplă despre ce înseamnă cu adevărat să ’întrupezi modelul divin’.
A vă întrupa modelul divin înseamnă a introduce un nivel de frecvență a conștiinței ce provine din aspectul vostru cel mai elevat. El este partea cea mai elevată din voi, aflată aici pentru a se descoperi, prin experiența încarnării voastre umane.
Dat fiind că acest lucru este pentru suflet o strădanie măreață, el este și cel mai provocator… pentru că în el se află cheia veritabilă pentru a debloca întregul proces de creație.
Să fim mai clari…
Cheia necesară pentru a avea acces la formula algoritmică a creației divine autentice este întruparea fizică a frecvenței IUBIRII (528 Hz).
Această frecvență a Sursei, cum am numit-o în trecut, este frecvența prin care sunteți capabili să vă realizați întregul potențial uman… este codul de creație, ca să spunem așa, care vă permite acces direct la elementele fundamentale necesare pentru a crea la nivelul conștiinței lui DUMNEZEU.
Crearea la nivelul conștiinței lui DUMNEZEU include totul, de la acces la genomul uman, până la crearea de lumi și universuri, deși, în toate cazurile, creație adevărată începe cu dorințele voastre cele mai profunde și personale venite din inimă.
Ca atare, fiecare dintre voi, aflat în procesul întrupării modelului divin, a fost adus față în față cu visurile sale cele mai dragi.
Ați reușit în căutarea dobândirii IUBIRII, v-ați aventurat adânc în umbra a tot ce stătea ascuns, iar în timp ce ați făcut asta ați descoperit însăși fundația a cine sunteți în esență, la nivelul cel mai divin.
În această privință, ați ajuns să înțelegeți că visurile voastre cele mai dragi sunt nimic mai mult – și cu siguranță nimic mai puțin – decât expresia cea mai firească a cine sunteți în mod autentic… și totuși, în calea atingerii acelor visuri au existat nenumărate blocaje.
În multe cazuri, blocajele pe care le păstrați nu sunt doar din această viață, căci cu siguranță că adâncimea și severitatea merg mult mai adânc decât puteți să discerneți clar, doar în experiența acestei încarnări… și totuși, suntem aici ca să vă spunem că aceste blocaje nu mai există.
Că ați ajuns la un nivel al întrupării voastre ce vă permite să vă mutați în viața voastră reală, să vă îndepliniți visurile cele mai dragi, de pe o poziție de non-rezistență absolută… iar aceasta, dragilor unși, e magie în devenire!
Non-rezistență aplicată
De cealaltă parte a acestui ciclu colosal de degajare a esenței, mulți vor trece la practica a ceea ce pleiadienii numesc: stare de non-rezistență aplicată.
Non-rezistența e starea de curgere absolută. Aplicarea curgerii absolute e înrudită cu spontaneitatea spirituală, în care fiecare clipă înseamnă încredere, a fi DESCHIS, pentru a-i da voie experienței vieții să ne convoace… în care fiecare oportunitate e valorificată cu curaj.
Prin starea de curgere absolută dorințele ni se materializează fără efort, fără numeroasele piedici din experiențele încarnărilor noastre trecute și a interacțiunii karmice ce a avut stăpânire asupra creațiilor noastre.
Non-rezistența e adevărata noastră stare (divină) de FIInțare, pe care acum începem să o cunoaștem în viața actuală, ca FIInțe umane.
O dobândim prin transcendență… învingând orice atașament (frică) de tărâmul fizic, fapt ce ne dă libertatea de a intra în plenitudinea vieții cu întregul Sine intact, fără a fragmenta sau compartimenta acele aspecte ale noastre pe care mai înainte le-am lăsat în urmă, din cauza traumelor din trecut.
După atât de mulți ani de ucenicie/atât de multe inițieri și de obișnuințe înrădăcinate de autoprotecție de bombardamentele fotonice, suntem obligați să ne retragem un pic la acest capitol… luna aceasta ne vor fi date oportunități de a capitula în orice domenii în care încă ne mai cramponăm.
Pentru cei care coboară mai adânc în planul pământesc, dintr-un punct al absolutului, acest lucru va însemna o claritate și înțelegere a voinței ce depășește tot ce v-ați imaginat sau cunoscut, în prezent sau înainte.
Această mișcare cu curgerea curentului, să-i spunem, este starea de constituție dinamică la care am făcut referire în trecut… este punctul de aliniere personală cu Forțele universale, prin care deveniți UNA cu propriul univers, ca să spunem așa.
Deveniți Universul vostru
A deveni propriul Univers este o călătorie foarte lungă… de vieți… de dus la bun sfârșit.
Este apogeul autosustenabilității, punctul culminant al stării de constituție dinamică ce ne permite să curgem foarte armonios cu energia de construire/reparare a Forței vieții, ce caută să țâșnească în prim plan, pentru a ne ajuta în creațiile noii noastre vieți.
De bună seamă că această ‘energie nouă, integrată, a Forței vieții’, cum am numit-o noi, nu e deloc nouă… ci doar nouă pentru voi, în acest moment, în acest punct central din curentul vieții voastre eterne.
Iar atunci când o invocați, aduce cu ea o Forță a schimbării care li s-ar părea distrugătoare celor nepregătiți, în sensul că ea efectiv distruge, prin Forța voinței voastre superioare, tot ceea ce-i împiedică curgerea.
În această privință, mulți au fost vârâți de curând în ceea ce ați numi ‘storcător’, pentru că la acest stadiu din evoluția voastră pur și simplu nu există să oprești Forța vieții. Ea a fost decretată de către VOI și împreună cu Forțele ce vă guvernează realitatea, în măsura în care fiecare din voi a observat această energie intrând în viața voastră fizică, într-o formă sau alta.
Ca atare, dorim să reducem orice frici nejustificate de puterea ei, căci aceasta e restructurarea energiei, despre care am vorbit, și care este aici pentru a VĂ susține… acesta e locul în care Forța universului se întâlnește cu voința voastră umană, pentru a vă activa voința universală… da, este unirea voinței universale cu voința voastră… unificarea dorinței umane cu cea divină.
Dorința divină acționează în interesul unui Sine mult mai vast și, procedând astfel, poate părea altora drept altruistă. Dar adevărul este că, la nivelul unificat al conștiinței, noi acționăm tot timpul în interesul Sinelui nostru deoarece… hm… nu EXISTĂ nimic altceva decât Sinele. – Create As LOVE™/Creează ca IUBIRE™.
A deveni universul propriu este punctul măiestriei din care suntem capabili să ne încredem total în DUMNEZEUL lăuntric, până la a putea renunța la toate dependențele exterioare, ca să ne deschidem deplin, fără frică, pentru a-i da voie Forței universale să curgă nestingherită prin noi.
Înseamnă a ne extinde câmpul energetic, până la a-i da voie sistemului personal solar-sufletesc să se contopească în orchestrare infinită și continuă, cu totalitatea sistemului solar-sufletesc în mare, în scopul de a ne crea în mod conștient vidul propriu independent, dar în mod inerent conectat, al experienței vieții transcendente.
Prin acest „vid al experienței vieții” putem realmente să ocolim, să transcendem și chiar să manipulăm legile naturii, după cum e potrivit pentru exprimarea unică a sufletului nostru și dorința lui de experiență… în parteneriat cu întreaga creație și spre binele suprem al creației însăși.
Prin urmare, atunci când spunem că deveniți universul vostru, o spunem destul de ad literam, căci creați o versiune a vieții nemaicunoscută până acum, în conformitate cu planul vostru divin.
Mai mult decât atât, atunci când vă veți reuni și vă veți combina universurile, ca să zicem așa, veți crea împreună ceea ce am numi un multivers al creației noi, prin care fiecare în parte va participa în propriul sistem de creație fluidă, dar având o intenție unificată pentru Planul cel Mare.
Receptori bluetooth umani
Atunci când ne revendicăm starea de autosustenabilitate reală pentru a ne decreta pe deplin planul divin… starea de constituție dinamică ce curge liber cu energia universală (IUBIRII)… ajungem de asemenea la reconectare/aliniere cu PLANUL divin pentru Pământ, ce interacționează cu Raiul, dacă vreți, și cu toți cei care participă la el.
Perioada aceasta este atât de captivantă deoarece e domeniul din viață în care începeți să vă puneți în practică aptitudinile unice și să vă reuniți cu alții care fac același lucru.
Recenta perioadă de Mercur retrograd a fost responsabilă de o parte foarte mare din această reconectare, întrucât am fost supuși la o actualizare extinsă a comunicării, astfel ca să putem să auzim, să vedem, să percepem și să ne ROSTIM cu claritate adevărul universal (citiți: purificări la nivelul urechilor/ochilor/nasului/gâtului), în conformitate cu modelul nostru divin. Acest sistem de comunicare de nivel superior ne va schimba viața într-un mod memorabil.
Și înțelegeți că… o parte din acea upgradare extraordinară al noului nostru sistem de comunicare include „tehnologia bluetooth activat”. Ei bine, un fel de.
Consiliul îmi spune că, similar tehnologiei noastre bluetooth, procesorul și sistemul nostru de comunicare upgradat ne permite să „detectăm și să ne conectăm automat” cu cei aflați pe o lungime de undă similară… dar diferența dintre tehnologia bluetooth de pe planetă și ceea ce e încorporat în genetica noastră galactică constă în raza pe care îi putem detecta pe cei care au frecvență similară.
Spre exemplu, în timp ce tehnologia bluetooth impune în prezent ca noi (dispozitivele noastre) să ne aflăm fizic în câmpul unui transmițător care să-i recepționeze semnalele, tehnologia noastră interioră nu e limitată de timp/spațiu, așa că putem interacționa cu rude stelare, din orașul nostru natal și până la galaxii de pretutindeni. Incredibil.
La asta ne referim așadar, atunci când spunem că viața vi se va schimba într-un mod memorabil, căci în curând veți comunica mai direct cu cei care sunt aici pentru a contribui la Planul Divin… împărtășind o nouă rețea neurală de idei, concepte și înțelegeri extinse, cu toți cei ce se reunesc ca să cocreeze noi structuri de susținere pentru o societate iluminată.
În această privință, veți începe să vedeți că ‘rolurile’ voastre se armonizează într-o manieră complexă în puzzle-ul global, căci multe momente de Aha! vor apărea, atunci când vă veți uni mental cu semenii voștri colaboratori.
Evident că puterea noastră e dată de numărul nostru, dar la fel este și pentru oportunitatea noastră crescândă de „succes material”. Avem acces la o rețea de inteligență împărtășită, ce oferă fiecăruia din noi capacitatea (și opțiunea) de a ne cocrea intențiile bazate pe IUBIRE, într-o manieră ce nu a mai fost posibilă până acum.
Din această stare nouă de interconectivitate cu toți ceilalți aflați aici pentru a făuri Modelul Raiului, mulți dintre noi vor fi chemați/inspirați să se alăture la acțiuni noi, colective, ale inimii. Aceste acțiuni noi sunt vitale pentru Planul cel Mare și vor începe să se consolideze cu adevărat… să se împământeze în fizicalitate… de la momentul solstițiului înainte.
Luminarea
În timp ce deveniți conștienți de apropiatul moment al solstițiului, e posibil să simțiți că începe să apară un sentiment al certitudinii cu privire la numeroasele voastre momente de finalizare ce conduc la acest punct de mijloc.
Ca atare, am vrea să afirmăm că ajungeți într-adevăr în stația a numeroase acțiuni din viața cea nouă.
CSP descrie această stație (solstițiul) ca pe o stație în care se intersectează multe trenuri ce conduc la numeroase experiențe noi de viață care au fost puse în așteptare, în unele cazuri de vieți întregi, pe măsură ce fiecare din noi se apropie tot mai mult de momentul în care aduce roadele adevărului sufletului.
Care e trenul în care ne vom îmbarca de aici va depinde întru totul de cât de clari și siguri suntem cu privire la a avansa la etapa de materializare a visurilor noastre cele mai adevărate și sincere… dar, foarte important, fructificarea adevărului sufletului și materializarea dorințelor noastre cele mai adânci e condiționată de un eveniment apropiat vizând corpul de lumină, ce trebuie să ne activeze total conștiința corpului nostru nou/superior.
Se pare că numeroase transformări la care am fost supuși începând cu perioada eclipse-echinocțiu, ce ne-a pregătit apoi pentru degajarea foarte riguroasă ce a început în mai, ne pregătesc acum, în iunie, pentru ceea ce CSP numește „luminare”… un moment (sau mai multe?) ce va marca profund întregul anotimp ce se apropie, de la solstițiu până la echinocțiu.
Se pare că ar fi o reinițializare regală.
În această privință, aflați că vor apărea numeroase experiențe noi, cu lucruri noi de descoperit despre voi.
Cei ce se întrupează ‘se luminează’ realmente din interiorul fiecărei celule a ființei lor, prin aceea că fiecare celulă conține acum încărcătura de mitocondrii necesară pentru a se autosusține… asemănător celulelor solare din tehnologia voastră terestră, fiecare celulă din corpul vostru începe să fie capabilă să păstreze o încărcătură solar-sufletească.
Acest nou mod de ființare, de a vă percepe ca Dumnezeu uman încarnat, va iniția pentru mulți dintre voi un sejur nou… căci pe măsură ce vă luminați dinspre interior, vă reclamați identitatea ca ființă de lumină ‘responsabilă’ de propriul câmp energetic.
Acesta este, de bună seamă, un privilegiu extraordinar, dar și o mare responsabilitate, prin aceea că e necesar să vă amintiți de ‘puterea’ voastră și de felul în care curge, în fiecare moment acum.
Programare prin intenție
A ne aduce aminte în fiecare clipă de puterea noastră înseamnă a avea mereu autoritate conștientă asupra celulelor și realității noastre.
Pe măsură ce intrăm în a doua jumătate a anului și ne conștientizăm mai deplin conștiința corpului nou/superior, vom remarca nu doar o autoritate mai mare asupra inteligenței celulelor noastre, dar și nevoia de a fi mai vigilenți în a ne programa celulele să devină mai receptive.
Pe măsură ce ni se „luminează” celulele, biologia noastră răspunde cu mai multă acuitate nu doar la intenție, dar și la mediul nostru…
Atunci când începeți să interacționați cu conștiința corpului, în această manieră nouă, veți ajunge să înțelegeți și aptitudinile lui noi, prin experiența vieții.
Ne referim la faptul că inteligența voastră celulară este mai receptivă la mediile în care sunt prezenți alții, așa că în timp ce înaintați prin viață veți ajunge la o înțelegere și aplicare mai bună a biotehnologiilor voastre noi.
Mulți dintre voi sunt deja antrenați în practica programului „Cell Speak” și, cu toate că tuturor ni se dau, în felul nostru, directive de a ne programa prin intenție inteligența corpului, de a ne obișnui să ne comandăm experiența fizică, mulți trec în prezent la un nivel al conștiinței corpului în care a fi conștient de inteligența noastră celulară e o necesitate.
Dacă nu preluați controlul conștient asupra biocâmpului vostru, ce vă guvernează funcțiile celulelor, veți cădea pradă energiilor din jurul vostru. – Cele Șapte Surori din Pleiade, în Cell Speak™
NOTĂ: Dacă nu știți de faptul de a-i comanda inteligenței și lucrați în direcția întrupării, recomand cu căldură să vă înscrieți la acest e-program. De bună seamă că nu e ‘obligatoriu să te întrupezi’, dar informațiile din el creează un cadru valoros pentru a înțelege/lucra cu conștiința corpului superior… în special acum, că intențiile noastre din fiecare clipă determină cât de grațios gestionăm schimbările continui din vehiculul nostru. Dacă banii sunt un impediment, ofer un plan de plată, iar pentru o perioadă limitată de timp voi oferi de asemenea o reducere de 15%, pentru cei care citesc raportul de față. Folosiți codul de cupon CS15TWYH
Mi se spune că pe cei care suntem programatori experimentați, această practică ne va răsplăti, prin aceea că vom ajunge la un punct de concretizare, în care corpul fizic și conștiința superioară interacționează, pe măsură ce natura noastră umană se unifică cu cea divină ca O singură conștiință… că închidem breșa dintre sinele superior și cel inferior, până la a sesiza deja un răspuns mai imediat de la sistemul nostru de comunicare minte-corp recent upgradat și foarte avansat.
Conducând spre această unificare, am trecut printr-o purificare de proporții, ca pregătire pentru ea, întrucât a fost necesară pentru a deschide canalele pentru forța noastră vitală, astfel ca această inteligență superioară să poată circula fără obstrucții prin meridianele din corp. Orice zone „slăbite” în care e nevoie să ne depășim gândurile/cre-zu-ri-le în limitare au fost/sunt evidențiate exact pentru acest motiv… pentru a dărâma orice baraje restante ce stăvilesc Forța IUBIRII noastre.
Acest flux neînterupt al forței vieții va desfunda multe artere ale experienței vieții creative, întrucât vă eliberați de numeroasele blocaje ale tiparului karmic al corpului vostru, prin ceea ce s-ar numi o ‘scădere a densității’.
Agentul schimbării
Faptul de a ne păstra o autoritate conștientă asupra „puterii noastre (superioare) și curgerii ei în fiecare clipă” este o practică pe care este clar ca vă fi necesar să o deprindem în lunile următoare, în special în ce privește lumea din jurul nostru.
Acum, și vrem să fie clar acest lucru… vine un moment din care vă veți contopi atât de total în timpul real, încât va fi necesar să fiți foarte abili cu conștiința corpului vostru superior și a sistemului lui de comunicare avansat.
Prin asta vrem să spunem că la începutul lunii ce vine (iunie) veți întoarce pagina, trecând la un nou nivel al transformării, ce vă va cere să fiți acordați la vehiculul vostru, ca agent al schimbării.
Pe măsură ce fuzionăm în conștiința UNICĂ, iar biosistemul avansat ni se luminează pentru a activa mai multe tehnologii supraumane din matricea ADN-ului nostru, vehiculul nostru corporal (infuzat cu vibrația IUBIRII) devine un „agent al schimbării” pentru el însuși.
Deja începem să simțim acest lucru în acțiunile noastre, indiferent că e la nivel conștient sau nu.
Cu alte cuvinte, pe măsură ce ni se activează conștiința corpului superior, iar fiecare celulă se umple de lumină de la încărcătura solar-sufletească, devenim în esență „traductori”, în sensul că vom fi capabili (prin pură rezonanță) să modificăm, să vindecăm, să transmutăm energiile din jurul vehiculului nostru fizic. „A lumina” cu ajutorul propriei încărcături solar-sufletești înseamnă (la nivel fizic) a deveni un SOR al lui DUMNEZEU.
Pe măsură ce ne întrupăm total sufletul, ne purtăm propria „încărcătură” (fotonică), fapt ce înseamnă că devenim mai capabili de conversie (a energiei)… de a influența mai prompt energia în planul fizic… așa că din ce în ce mai mulți vor remarca o schimbare clară în cei din jurul nostru, atunci când interacționează cu câmpurile energetice ale altora.
Deși în cele mai multe cazuri acest lucru va avea un efect pozitiv asupra celor cu care interacționăm, Consiliul precizează că această conversie a energiei nu se va traduce tot timpul astfel, motiv pentru care e necesar să fim „acordați la vehiculul nostru, ca agent al schimbării”.
Vor exista cazuri în care e posibil ca lumina voastră să clarifice mai mult decât e pregătită persoana respectivă să vadă sau să descopere, oricum, în astfel de situații veți simți că apar divergențe și veți ști de asemenea cum să procedați în continuare.
E posibil să existe și situații în care să remarcăm că, prin simplul fapt de a fi prezenți într-un loc, apare o așa-zisă perturbare sau haos… în orice caz, nu e ceva de care să vă alarmați sau cu care să fiți precauți, ci doar de care să fiți conștienți, căci va deveni o experiență tot mai preponderentă, pe măsură ce învățăm să pășim pe pământ cu luminile aprinse.
Amintiți-vă că pe măsură ce tot mai mulți dintre noi își întrupează divinitatea, pe planetă se va revărsa din ce în ce mai multă energie, fapt ce va avea înrâurire asupra tuturor lucrurilor, de la micro până la macro. Sarcina noastră este doar să rămânem ‘conștienți de perimetrul nostru’, de prezența noastră și de efectul ei asupra lumii înconjurătoare.
Vor exista la fel de bine momente în care se poate să constatăm că prezența noastră a adus multă pace sau vindecare, de fapt mi se spune că datorită acestui fapt unii dintre voi sunt/vor fi atrași spre noi practici de vindecare… ce se aliniază cu coeficientul vostru nou, superior, de lumină.
Spunând acestea, înțelegeți că pe măsură ce vă întrupați, sunteți un vindecător, prin însăși structura ființei voastre… și ne referim la modul propriu la acest lucru, întrucât în biologia voastră au existat tehnologiile luminii, necesare să producă realmente schimbări înălțătoare în lume.
Valuri de lumină
Ultimul lucru pe care mi l-a împărtășit Consiliul a fost ideea că activarea conștiinței corpului nostru superior, făcută posibilă prin întruparea corpului christic solar-sufletesc, va produce valuri reale de lumină activatoare, pe tot cuprinsul planetei.
Mai exact, mi se arată că vor fi trei valuri, ale căror efecte vor dăinui până în 2017.
Atunci când aceste valuri uriașe de lumină vor undui prin rețeaua planetară, vor crea posibilitatea de întrupare deplină pentru unii, alții vor deveni mai conștienți de înălțare în general sau de înălțarea proprie, iar cei care joacă rolul „aspectului inconștient al omenirii” vor simți efectele/se vor trezi, datorită evenimentelor „terestre” exterioare.
Iar pentru toți cei chemați să administreze pământul, vom începe să ne (re)conectăm cu semenii păzitori, prin noua rețea neurală a inimilor trezite. Faptul de a ne reuni într-o comunitate de susținere comună între noi și pentru Planul cel Mare va semnala apariția numeroaselor deschideri și oportunități pe care le-am așteptat… ce ne vor permite în cele din urmă să stăm bine înfipți pe ambele picioare și să dobândim un elan real în lumea fizică.
Nu toată lumea se va activa în același timp sau la fel, căci e necesar să existe un echilibru, pentru ca pământul să se ocupe de distribuirea unei cantități atât de mari de energie DUMNEZEIASCĂ. Ca atare, vor exista valuri de ascendenți, să le spunem (în astronomie, însemnând înălțare a unui astru deasupra orizontului. N.tr.), și anume trei valuri, despre care vom vorbi.
Atunci când aceste valuri se vor revărsa peste globul pământesc, veți fi foarte informați de schimbările ce vor veni, ca urmare a acestei lumini ce se răspândește.
Înțelegeți că, în curând, cantitatea de lumină de pe pământ va atinge proporții nemaivăzute și, ca atare, vor exista multe lucruri la care să fiți martori, cu care să interacționați, pe care să le învățați și cu care să vă dezvoltați. Noua lume abia începe să prindă formă și, cu toate că rezultatele vor fi extraordinare, acest fapt nu va fi lipsit de provocări.
În acest sens, vă recomandăm să rămâneți conectați doar la mecanismele interioare ale planului sufletului vostru și să refuzați să acceptați altă realitate decât cea existentă în inima voastră.
Pur și simplu nu v-au mai rămas motive pentru care să vă compromiteți în vreun fel visurile.
Acest moment al contopirii noastre este ca fuziunea nucleară ce alimentează o stea. Pe măsură ce natura noastră umană interacționează cu cea divină pentru a deveni O SINGURĂ conștiință unificată, ne pregătim de autoaprindere.
Rezultatul?
Mii se stele iau naștere pe pământ.
ThinkWithYourHEART.com ©As LOVE, Inc. 2016 Toate drepturile rezervate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...