joi, mai 12, 2016

Viața într-un corp uman este menită să fie gustată, îmbrățișată și experimentată!

Postat Maria
Mulți dintre voi au experimentat sentimentul de tristete si au observat aceste tipare emoționale din experiențele voastre de viață trecute și ne bucurăm să vedem că deveniți mai pricepuți în observarea și eliberarea lor în loc să aveți de-aface din nou cu acele energii vechi. Felicitări! Voi redobândiți măiestria asupra emoțiilor voastre! De asemenea, este posibil să fi observat că aceste amintiri sunt cele care au fost îngropate adânc în conștiința voastră și care se află în experiențele din tinerețe.. Asta înseamnă că curățarea celulelor voastre funcționează mai profund ca oricând înainte. Pemiteți acestei curățări să aibă loc și intenționați să le înlocuiască pe acestea cu Lumina albă pură a energiei Cristice.

Vedem că sunteți obosiți și că tânjiți ca acest proces să ajungă la un final iar faptul că vechile sentimente din tinerețe ies la suprafață înseamnă că acest proces de curățare este aproape complet. Imaginați-vă mici sori luminoși care strălucesc și se rotesc în fiecare dintre cele șapte chakre majore și mențineți această imagine pentru câteva momente de mai multe ori în fiecare zi. Acest lucru grăbește procesul de curățare și vă va aduce aminte că sunteți o Lumină strălucitoare în această lume! Voi vă mutați în tărâmurile mai înalte ale conștiinței, adevărata sursă a puterii personale și într-o înțelegere mai profundă a identității voastre eterne. Există unele momente când această conexiune vă conduce la revelații semnificative în ceea ce privește scopul vostru pentru care v-ați întrupat în aceste timpuri.

Fiți în pace, dragii noștri. Viața într-un corp uman este menită să fie gustată, îmbrățișată și experimentată! Prin urmare, este necesar să fiți o parte din tot ce este în mediul vostru imediat, să fiți în momentul fiecărei experiențe cu conștiență. Nu amânați și așteptați o altă zi pentru noul început, deoarece acesta are loc chiar în acest moment. Vă aflați în timpurile de transformare cele mai miraculoase,iar aceasta este o oportunitate rară pentru a vă desfăta în fluctuațiile ce apar moment de moment. Există posibilități minunate și îndrumări pentru experiența voastră de viață iar claritatea înțelegerii vă îndrumă să vă direcționați propriul destin într-o realitate strălucită.

Acestea sunt timpuri interesante cu multe oportunități ce intră în câmpul de vise al fiecărui individ. Pe măsură ce "dezordinea" din interiorul vostru este curățată și înlocuită cu o mai mare Lumină a înțelegerii, unele dintre dorințele și visele anterioare ale fiecărei persoane sunt prezentate ca o direcție pe care aceste persoane se pot concentra pentru a aduce acele vise si dorințe la realizare și manifestare. Acestea sunt visele care vă pot aduce o mare bucurie și fericire în timp ce încercați să "le manifestați" în experiența curentă.

Pe măsură ce fiecare persoană manifestă ceea ce îi aduce împlinire, energia pozitivă ce este creată ajută câmpul colectiv al conștiinței să se îndrepte spre extinderea orizonturilor pentru toți. Ceea ce părea imposibil în trecut va fi acum cu ușurință manifestat de multe persoane. Această stare a ființei este susținută de afluxul de noi energii pe măsură ce oamenii realizează că pot crea rezultate fericite pentru ei înșiși și că sufletul lor vrea sa experimenteze mai mult din aceste momente. Aceasta este starea naturala a fiintei pentru fiecare suflet de pe planetă.
Până săptămâna viitoare,

Eu Sunt Hilarion

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...