marți, mai 03, 2016

Valul X .3 se îndreaptă spre marele său apogeu!

Postat Maria

Ființe de Lumină, după cum știți, Timpul se prăbușește, are un impact negativ asupra lui însuși și energia din spațiul vostru devine tot mai mare.
Voi ați venit aici pentru a utiliza această energie pentru voi, în primul rând .
Veți face trasee de conștiință și veți atrage energie în trupurile voastre, care ii va ajuta pe ceilalți, astfel încât aceștia să nu fie nevoiți să treacă prin ce treceți voi.
Ați ajuns să faceți toate acestea pentru umanitatea care nu realizează ceea ce se întâmplă, pentru că oamenii nu sunt conștienți suficient și nu pot păstra în trupuri, încă, vasta cantitate de energie necesară ascensiunii!
Multe ființe au început să simtă, deodată, această energie, fără nici un fel de pregătire.
Voi atrageți Lumina pe planetă, Lumină care este un ansamblu de date și informații și, pe măsură ce faceți acest lucru, veți putea crea noi cărări pentru conștiință, pentru a explora, fără a scoate un cuvânt și realizați că, de fapt, cuvintele nu mai funcționează atât de bine, pentru că eticheta unui lucru nu este lucrul în sine și acel lucru și-a extins bine vechiul său 3D – eticheta descriptivă.
Noi orizonturi ale Conștiinței crează noi realități, noi opțiuni și noi modalități de viață și de bunăstare.
Iată, de ce, colapsul programului 3D este inevitabil:
Nu deține Lumină și nu promovează Viata;
Nu deține posibilități multidimensionale, însă voi, ca punte de legătură a Cerurilor cu Pământul, aduceți Lumină într-un sistem, în care o extindeți la o frecvență mai mare, acolo unde poate veni un cuantum infinit de oportunități, cu zero eforturi de energie!

Acesta este, cu adevărat, un Timp uimitor în evoluția voastră!
Datorită Valurilor masive de Lumină Cosmică care intră pe Pământ în acest timp, gama de modulații a fost modificată, Acum și energii din afară lucrează pentru a transforma planeta.
Aceste energii vă desăvârșesc.
Ele nu pot transforma planeta din afară, planeta Pământ trebuie transformată din interior.
Energiile aduc, pur și simplu, raze cosmice creatoare, care vă penetrează corpurile si crează saltul evolutiv în interiorul corpurilor voastre.
Odată ce înțelegeți utilizarea adecvată a emoției și începeți să dețineți controlul asupra frecventei voastre, veți fi capabili să difuzați aceste raze.

In acel moment nu veți mai alimenta frecventa fricii în acest plan al existenței..
Există multe Ființe de Lumină și Iubire, Acum și Aici, împrăștiați de la un capăt la celălalt al Pământului, deținând în corpurile lor cantități masive de date de Lumină, pentru întreaga umanitate, pentru a fi capabilă să facă saltul cuantic, dintr-o specie primitivă către una galactica!
Al Treilea si ultimul Val de Lumină gamma, care este nemaiîntâlnită în acest Cosmos, este așteptat pe data de 20 Iunie 2016 si va transforma, în curând, întreaga viată din Univers, într-o forma superioară sie înseși!
Stați în așteptare având în vedere că Marele Eveniment Orizont se îndreaptă către un apogeu cosmic, în vara anului 2016!

Iubire imensă,
Traducere
Dida Aurelia

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...