marți, mai 31, 2016

Sunteți pregătiți pentru următorul pas?

Postat Maria


Mesaj de la Grupul Arcturian, prin Marilyn Raffaele, mai 2016

 Salutări, dragilor! Ați fi foarte plăcut surprinși daca ati vedea cât de multă lumină se revarsă acum pe Pământ din multe locații diferite! Ochii încep să se deschidă și urechile încep să audă! Toate aceste lucruri pot părea ca și cum nimic nou nu se întâmplă și că mai degrabă lumea merge înapoi, dar nu este așa!

O mare parte a corupției de care acum deveniți conștienți a fost ținută ascunsă majorității, într-un sistem energetic care a susținut-o, iar orice persoană a căutat să expună aceste activități a fost eliminată, pur și simplu. Nu este mai multă corupție astăzi, ci aceste lucruri ies acum la lumină datorită tehnologiei moderne și a conștiinței aflate în evoluție.

Lumea se trezește la împuternicirea de sine și la înțelegerea că fiecare are capacitatea de a alege pentru sine. Acest lucru se manifestă și în exterior, pe scena politică a SUA. Acesta este modul în care funcționează evoluția în dimensiunea a treia.

De-a lungul istoriei, mistici foarte evoluați și învățători s-au încarnat cu scopul de ”a însămânța” conștiința umană cu adevărul spiritual, pentru că mintea (condiționată de credințele dualității și separării) este capabilă să acceseze numai ceea ce este prezent deja în conștiința colectivă. De obicei, acești învățători au fost considerați eretici (sau mai rău!) și mulți dintre ei au fost omorâți pentru învățăturile lor. Pentru că învățăturile acestor lucrători întru lumină au devenit parte din conștiința colectivă, ele sunt acum disponibile oricui este deschis și pregătit să le primească.

Vine un punct în călătoria evolutivă când, ocolind mintea umană condiționată, veți începe să primiți din interior orice fel de informații sau adevăr care este necesar. Acesta (interiorul) este sursa adevăratei creativități! Artiștii profund talentați nu construiesc pe ce este deja cunoscut, ci permit în totalitate noului să curgă de la nivelul mai profund.

Vremea de haos este modul de curățare al Gaiei de energiile dense ale trecutului și prezentului, energii care este nevoie să fie eliminate, ca parte a procesului ei de ascensiune. Atât timp cât omenirea continuă să polueze planeta, creând energiile discordante și de rezonanță joasă ale războiului și separării, ea va fi forțată să-și facă propria sa curățare.

Vă vorbim astăzi despre iertare, o fațetă a iubirii necondiționate care se dovedește a fi nu numai foarte dificilă, ci a devenit un blocaj pentru cei care încearcă să intre în iubirea necondiționată. Mulți dintre voi ați avut experiențe care v-au rănit profund, la toate nivelurile, în această viață, precum și în viețile trecute. Ca rezultat, voi mai purtați încă emoții ale resentimentului, ale urii, furiei, rușinii, vinii, fricii etc., atât în memoria celulară, cât și în cea conștientă. Pentru că acum sunteți pregătiți din punct de vedere spiritual, este necesar a fi recunoscute și curățate aceste energii, atunci când își fac apariția. Declanșate de câte o persoană sau situație, ele apar atunci când sunt cel mai puțin așteptate, surprinzând și fiind jenante pentru individ. Memoria celulară stocată, declanșată de vreun eveniment, este rădăcina furiei rutiere, a atacurilor de panică și a temerilor excesive, precum și a multor alte condiționări umane.

Indiferent de cât de adânc sunt îngropate (sau negate), vechile energii rezonează și influențează sistemul de credințe și alegerile fiecarui individ. Mulți au ajuns să creadă că nu vor putea niciodată să ierte o anumită persoană, sau persoane, chiar dacă doresc să facă acest lucru. Pentru unii, refuzul de a ierta este o alegere conștientă, dar pentru aceia dintre voi care vă aflați bine înaintați pe calea voastră spirituală, alegerea iertării de sine și a altora indică faptul că sunteți pregătiți pentru următorul pas.

Trebuie înțeles faptul că fiecare își creează Planul Sufletului încă înainte de naștere. Este planul care include toți jucătorii importanți pentru orice lecție sau lecții au fost alese ca fiind necesare pentru creșterea spirituală. Acești jucători fac parte de obicei din același grup de suflet și au experimentat multe alte vieți împreună, în diferite roluri, oferindu-se voluntar, din iubire, să-l joace pe ”tipul rău”.

În diferite momente, în multele voastre șederi pământești, cineva sau mai mulți v-au cauzat vătămări fizice, emoționale sau mentale. Acest lucru este adevărat pentru toată lumea. Memoria celulară stochează aceste experiențe și, până ce ele nu sunt curățate, sunt duse mai departe în fiecare nouă încarnare. Rareori se manifestă pe deplin în fiecare încarnare, cu excepția cazului în care acest lucru face parte din planul sufletului individului. Memoria celulară este motivul pentru care s-ar putea să reacționați la o anumită persoană cu frică sau antipatie, chiar și atunci când nu o cunoașteți.

Sunt unii care petrec vieți trăind și identificându-se cu mândrie ca victime, construindu-și întreaga identitate în jurul evenimentelor din trecut. Această stare de conștiință poate oferi un prim pas spre împuternicirea de sine a celui care trăiește încă pe deplin într-un sistem de credințe trei dimensional, – dar voi sunteți pregătiți să vedeți și să acționați dintr-un nivel mai înalt, unul care nu opune rezistență, nu acoperă și nici nu revendică unele traume ca fiind ale voastre personale! Voi sunteți pregătiți ”să înfigeți securea la rădăcină”, nu-i asa?!

Este nevoie de curaj să examinezi profund acele situații care te mai țin în robie, pentru că este de înțeles că nu ați mai dori să re-trăiți emoțiile dureroase care reflectă starea voastră de conștiință din acel moment. Nu contează cât de profund ați încercat să îngropați aceste experiențe: furia, rușinea, frica etc. care le însoțesc! Ele trebuie să fie recunoscute ca făcând parte din câmpul vostru de energie. Îmbrățișarea fiecărei emoții sau gând personal cu respect, cu lipsă de rezistență, și chiar cu iubire, pentru lecțiile oferite, este o parte extrem de importantă a iubirii SINELUI.
Onorați-vă pe voi înșivă și emoțiile voastre, fără să căutați să le ocoliți cumva, sau să le eliminați fără să le examinați, având credința că ele nu fac parte din adevărata spiritualitate! Nu vă luptați să atingeți vreun concept de iertare sau să-l folosiți pentru a trece peste emoțiile de furie, frică, rușine, resentimente etc. care vor apărea în timp ce căutați să iertați!
Recunoașterea și respectul pentru toate aspectele SINELUI, chiar și pentru acele părți care nu vă plac, sunt necesare, pentru că Sinele nu poate fi niciodată exclus din UNUL!
Când vă simțiți pregătiți, întrebați-vă: ”Ce am învățat din această experiență? Este interpretarea pe care eu o dau bazată pe concepte trei dimensionale, așa cum sunt ele prezentate de sistemul de credință al dualității și separării, sau îmi permit să văd această experiență cu noua mea vedere (perspectivă) bazată pe adevăr?

De exemplu, în viața umană, abuzurile din copilărie se transformă ulterior în multiple probleme pentru adult. Cu toate acestea, este nevoie să înțelegeți că abuzurile din copilărie sunt alese adeseori ca parte din Planul Sufletului, încă de dinainte de naștere. De multe ori ele sunt alese de către sufletul care simte că este suficient de evoluat și pregătit acum să învețe împuternicirea de sine, să treacă dincolo de căutarea validării de la alții și să curețe vechea memorie celulară abuzivă purtată încă din alte vieți.

Înțelegeți că niciunui suflet nu-i este permisă planificarea unei experiențe de viață care să fie dincolo de capacitatea sa ca evoluție de a învăța din ea. Fiecare este întodeauna ghidat cu iubire de către ghizii săi, precum și de către alte ființe de lumină, dar pentru că majoritatea oamenilor sunt în imposibilitatea de a vedea aceste ajutoare mai înalt dimensionale cu ochii umani, ei cred că sunt singuri, fără nici un ajutor, și că sunt victime.

Cele mai întunecate momente din viață sunt adeseori puncte de cotitură necesare pentru creșterea dincolo de starea de conștiință veche. Pentru individ, aceste momente întunecate nu sunt percepute drept pozitive, dar vor fi înțelese mai târziu (chiar după ani) când emoțiile s-au liniștit și există o receptivitate la o mai profundă înțelegere. Aveți încredere în proces, știind că, odată ce ați ales să evoluați, veți primi toate experiențele care vă sunt necesare.

Iertarea nu înseamnă că cel care care v-a cauzat durere trebuie să vă devină acum cel mai bun prieten! Iertarea nu este negare, ci este o stare de conștiință atinsă care vede imaginea de ansamblu și știe că nimic nu este întâmplător. Ea înțelege că toate situațiile au fost create să rezolve și să încheie ceva dintr-o viață anterioară, sau pentru a prezenta acele oportunități necesare dobândirii unei stări mai înalte de conștiință.

Să nu uitați niciodată că voi nu sunteți ființe umane, voi sunteți ființe spirituale care au ales să experimenteze separarea ca aspect al călătoriei voastre către amintirea a cine sunteți!

Energia dominantă a dualității și separării pe Pământ le permite adeseori celor pregătiți pentru o mai profundă conștientizare să dea cu capul de pragul de sus de atâtea ori de câte ori este necesar până când pot spune: ”trebuie să existe o cale mai bună!”, și să se deschidă, astfel, la mai mult.
Situațiile karmice din viețile trecute intră de multe ori în capacitatea de a ierta chiar atunci când sufletul evoluat știe că este pregătit să rezolve și să curețe tot ceea ce este vechi și încheiat.
Karma este o echilibrare a energiei, și nu o pedeapsă, așa cum mulți cred! Odată recunoscută, karma poate fi rezolvată și curățată, chiar dacă alte persoane implicate nu sunt pregătite sau capabile să coopereze la un nivel mai înalt. Este o chestiune de a merge în interior, de a recunoaște divinitatea înnăscută a celuilalt, sau a celorlalți, de a elimina orice corzi energetice rămase (declarați-vă intenția și cereți ajutor dacă nu știți cum să eliminați corzile energetice!), și apoi mergeți pur și simplu mai departe, știind că totul s-a încheiat. Pe măsură ce starea de conștiință a cuiva evoluează mai profund în adevăr, energiile karmice rămase se dizolvă în mod automat, fără nici un efort, sau chiar fără știrea persoanei, pentru că, atunci, karma nu mai face parte din acea conștiință. Karma este o problemă activă mai mult pentru cei care mai sunt încă puternic condiționați de credințele trei dimensionale.
Iertarea este o chestiune de intenție, o alegere, este solicitarea unui ajutor pentru a înțelege mult mai profund, și este permiterea desfășurării procesului, în timp ce persoana trăiește la cel mai înalt nivel de conștientizare al său. Eforturile depuse de sinele cuiva pentru a depăși negativitatea și vina, pentru unele acțiuni trecute, efortul nu este necesar, pentru că frecvențele mai înalte înlocuiesc automat frecvențele mai joase, dizolvându-le pur și simplu în neantul care sunt. Acesta este cel mai evoluat mod de ”îmbunătățire a sinelui”.
Anii de muncă interioară pe care ați făcut-o își strălucesc acum lumina asupra a tot ceea ce mai are nevoie de curățare sau înțeles de la un nivel mai înalt. Iertarea este o componentă a acestui proces. Intrați în sarcini mult mai dificile de evoluție, pe măsură ce vă curățați reziduurile rămase – măturând și în colțurile sistemului vostru de credințe și rezolvându-vă probleme îndelung ignorate sau îngropate.

Este ca și cum ați fi ales să mergeți la un film. Faceți alegerea și plătiți ca să vedeți povestea. Vă implicați și adeseori experimentați furie, frică, tristețe, milă etc. pe măsură ce povestea se desfășoară. Experimentați stări emoționale înalte și joase în funcție de acțiunea care are loc. Totul se simte foarte real. Apoi cade cortina și filmul se încheie, iar voi părăsiți cinematograful cu deplina conștientizare că ați fost un observator. Nu pretindeți în mod personal ca povestea să fie realitate. Aceasta este Scoala Pământ! Fiți observatori! Doar observatori! Această conștiință perfectă și necondiționată care voi sunteți, nu deține vise de separare!

Noi suntem Grupul Arcturian

Marilyn Raffaele, Sursa
Traducere Monica Poka

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...