duminică, mai 15, 2016

Prognoză lunară pe luna mai Tema principală a lunii mai este ÎNCREDEREA!

Postat Maria
Am supraviețuit energiilor din aprilie (unii din noi cu greu), iar acum înfruntăm un joc nou, un vis nou, posibilități noi, un nou sentiment de sine și mult necunoscut. La fel de puternic pe cât a agitat aprilie lucrurile, luna mai ne furnizează o ocazie influentă de a ne schimba jocul și de a trece la acel vis nou pe care ni-l dorim cu disperare. Unora din noi le va fi necesar un salt de credință, iar altora doar bunăvoința de a da voie lucrurilor noi să intre în viața lor într-un nou mod.

Acest fapt va reclama multă încredere și disciplină în eliminarea oricărui atașament de vechile moduri de gândire, judecare și îndoială. Cea mai importantă lecție din această lună este să ai încredere și să-i dai voie vieții tale să fie susținută să se desfășoare într-un mod foarte nou, cu care nu ești familiarizat, dar pe care îl întâmpini și îl primești cu bucurie. Este util să-ți menții o „minte neștiutoare” și să ai încredere că totul se materializează cum ar trebui. De asemenea este important să fii atent la așteptările și presupunerile ce te conduc și te blochează din nou în experiențe vechi din trecut.

DE exemplu, dacă în trecut ai avut întotdeauna o experiență aparte legată de faptul de a te întâlni cu o anumită persoană sau de a face o anumită treabă ori sub influența unui aspect astrologic deosebit, ai în vedere faptul că de data aceasta aceeași experiență ar putea fi foarte diferită, într-un joc nou, un vis nou și sub o serie nouă de influențe. Această considerație reclamă să-ți elimini așteptările pasive că lucrurile se vor desfășura mereu ca de obicei. E necesar să renunți la presupunerile tale și să-i dai universului ocazia de a-ți oferi o experiență diferită.

Prin urmare, data viitoare când faci planuri de a-ți petrece timp cu o rudă dificilă sau de a te ocupa de o sarcină care în trecut era întotdeauna dificilă, decide că experiența poate fi diferită, apoi ai încredere că așa va fi. Așteptările provenite din mintea ta sunt bazate pe experiențe trecute și pe limbajul din trecut. Nu există limbaj intelectual pentru viitor, întrucât viitorul nu și-a făcut încă apariția. Așa că îți faci un deserviciu așteptându-te ca viitorul să se desfășoare la fel ca în trecut.


E timpul să schimbi jocul. Iar asta înseamnă să stabilești REGULI noi pentru tine. Examinează în ce măsură tiparele din trecut creează o regulă negativă ce-ți ghidează viața iar și iar în aceeași direcție. Unele din acele reguli sunt pozitive, altele sunt negative. Aici ne interesează în principal regulile negative, dar dacă ai o regulă pozitivă ce limitează dezvoltarea și direcția nouă, e posibil să fie necesar să o revizuiești și pe ea.

Iată câteva exemple:

Primești întotdeauna cel mai rău loc sau primești întotdeauna cel mai bun loc.

Atragi întotdeauna oamenii potriviți sau atragi întotdeauna oamenii nepotriviți.

Intri întotdeauna într-o dispută cu o rudă, atunci când o întâlnești.

Te îmbolnăvești întotdeauna într-o anumită perioadă din an sau nu te îmbolnăvești niciodată.

Nu ai niciodată timp suficient.

Nu ai niciodată noroc sau ai întotdeauna mult noroc.

Stabilirea de reguli noi pentru tine este o modalitate de a-ți structura intențiile să se îndrepte într-o altă direcție. Am vorbit de luni de zile și chiar ani pe tema „să plece vechiul și să vină noul”. Luna aceasta va susține acest fapt într-un mod important, atât timp cât poți să elimini cu adevărat „vechiul” și să întâmpini „noul”. Iar asta cere ÎNCREDERE.

Un alt aspect influent și captivant al acestei luni este recunoașterea puterii intuiției tale ca principiu călăuzitor în a-ți stabili intențiile și a avea încredere într-o direcție nouă. Intuiția nu ține de intelect și ne ajută să „simțim” lucrurile, în loc să le raționăm. Amintește-ți că acțiunea de a raționa folosește limbajul din trecut și experiențele trecute, pe când intuiția percepe viitorul.
Intuiția îți „cunoaște” valorile reale, iar valorile tale sunt elemente de bază pentru fundația viitorului tău. Nu mai este acceptabil să fii angrenat în activități ce sunt în opoziție cu valorile personale și integritatea ta. Faptul de a te îndrepta spre ceea ce dorește inima ta și cu care intuiția ta este de acord va fi cel ce va schimba în final jocul. Ai așadar încredere în intuiția ta, ai încredere în noile tale reguli, ai încredere în sincronizarea potrivită și ai încredere în noul joc.

Cum se va manifesta luna

PE PLAN PERSONAL

Luna aceasta ai ocazia de a-ți schimba considerabil obiceiurile, tiparele și crezurile despre tine. Există de asemenea o ocazie de a-ți dezvolta intuiția și de a începe să te încrezi în ea, într-un mod în care nu ai putut s-o faci în trecut. Influențele pe care le avem și sprijinul vremurilor pot garanta faptul că orice schimbare și reinițializare pe care le faci pentru tine pot fi permanente.

Întrucât vremurile cer o schimbare totală pentru a avansa, orice schimbare personală în care pui un angajament și o încredere deplină va deveni permanentă, atât timp cât continui să ai încredere în ea. Mai există un aspect de a intra în ființa ta și a-ți spune adevărul despre ceea ce este important pentru tine. Care sunt valorile tale? Unde ai făcut compromisuri? Lucrurile de care te decizi să te desprinzi și să le lași în urmă au un caracter definitiv.
Nu fi surprins dacă treci prin momente în care plângi după trecut, chiar dacă el a fost pozitiv și bun. Într-un fel, părăsești cuibul zonei tale de confort și te avânți în necunoscut. Atunci când privești înainte în viitor, stabilește-ți intențiile din înțelepciunea și intuiția inimii tale, apoi ai încredere că ești pe drumul cel bun.

RELAȚII

În această lună relațiile pot însemna multe lucruri. Unele te vor testa, altele te vor susține, unele îți vor confirma că ești pe drumul cel bun, iar altele vor fi cea mai mare provocare a ta. Lecțiile din relații din această lună vor include faptul de a lucra cu intuiția și cunoașterea mai profundă cu privire la ceea ce e sănătos și ceea ce nu este sănătos. De multe ori e greu să renunți la ceva cunoscut și familiar, chiar dacă știi intuitiv că nu mai este potrivit pentru tine.
În tabloul de ansamblu al schimbării și evoluției, să ai încredere în faptul că atunci când se deschide un spațiu, în el există de fapt ceva mai bun și care te susține mai mult. Luna aceasta pot exista momente în care ești sătul și iritat de comportamentul altora. Fii foarte atent la obiceiurile tale inconștiente de a tolera relații care nu-ți mai servesc și desprinde-te de ele, dacă e potrivit. E posibil să jelești pierderea, dar să găsești libertate în spațiu.

SĂNĂTATEA ȘI CORPUL FIZIC

Aceasta este poate cea mai importantă zonă a încrederii și credinței, luna aceasta. Avem sisteme de credință colective foarte puternice cu privire la sănătate, boală, îmbătrânire, vindecare și ceea ce e posibil și imposibil pentru corpul uman. Fără a fi nevoie să „știm” mental, aceasta e luna în care să extindem definiția a ceea ce considerăm a fi adevărat și să invităm unele concepte aflate la marginea „cutiei” să înceapă să apară.

Domeniul corpului fizic este locul în care poți vedea imediat care îți sunt regulile și convingerile despre ceea ce e cu putință și lucrurile de care ești capabil. Analizează-ți regulile personale despre sănătatea, greutatea, nivelul de energie, stările sufletești, capacitățile, provocările, limitările tale, cât de mult somn ai nevoie, cât de multă hrană ai nevoie și, în general, ce anume are nevoie corpul în conformitate cu ceea ce ai fost învățat.

E timpul să modifici jocul, iar corpul este un loc extraordinar unde să exersezi implementarea unui set nou de reguli și în care să ai încredere că așa va fi.

MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Fii martor aici cu privire la mediul înconjurător și ai încredere că totul se întâmplă cu exactitate potrivit unui plan mai vast. Evenimentele legate de mediu vor continua să fie intense, imprevizibile, supărătoare, radicale și total scăpate de sub control.
Lucrurile asupra cărora chiar ai control sunt cele din mediul tău apropiat. Întruchipează o schimbare în jocul tău, curățând, clarificând ceva, eliberându-te și schimbând lucrurile. Este un moment bun pentru a fi cu adevărat atent la mediul personal. Ce anume poți schimba? Ce poți actualiza? De ce anume te poți debarasa? Care este lucrul pe care l-ai acceptat și pe care nu îl mai observi, dar care nu-ți mai este de folos? Fii proactiv și ai încredere că atunci când renunți la ceva faci loc pentru ceva nou.

AFACERE/PARTENERIATE/PROIECTE

Același concept de a lucra cu mediul este valabil pentru afacere, parteneriate și proiecte. E nevoie să ai încredere că faptul de a renunța la ceva cu care te-ai luptat mult timp te va conduce doar spre libertate și spre ceva mai bun și mai aliniat cu tine. Luna aceasta mulți vor lua decizii importante de a părăsi în sfârșit un serviciu toxic, de a încheia un parteneriat care nu mai e viabil sau de a renunța la un proiect care a însemnat luptă.
Există nevoia de a AVEA ÎNCREDERE că atunci când se închide o ușă se deschide alta. Chiar dacă nu poți să vezi drumul, e necesar să ai încredere că el te duce în direcția bună. În loc să încerci să-ți dai seama cu ajutorul minții încotro mergi, ai încredere în intuiție și lasă ca proiectul potrivit, munca sau parteneriatul potrivit să te aleagă.
Energiile instabile și zbuciumate din aprilie încă mai acționează întrucâtva, influențând nevoia de a reexamina valorile și adevărul, înainte de a înainta într-o nouă direcție.

DATE ȘI INTERVALE DE TIMP

1-7 MaI: Acest interval este pentru a intra în interior, a explora ceea ce e dezechilibrat și a-ți stabili un drum nou. Este o săptămână bună pentru curățare și clarificare, desprinderea de tot ce e toxic, stabilirea de granițe noi, rostirea adevărului ție însuți cu privire la ceea ce nu mai funcționează și în care să ai răbdare cu iritările care încă mai mențin lucrurile un pic agitate.
Unele intenții își vor găsi în sfârșit făgașul și-și vor urma cursul, fiind susținute de un drum clar. Alte intenții se vor izbi de un zid de dificultăți și vor fi zădărnicite la fiecare cotitură. Iar alte intenții vor avea o claritate și un grad de angajament încă evaziv.

Este important să începi să ai cu adevărat încredere în proces și să nu-ți judeci viața sau acțiunile altor oameni printr-o focalizare limitată pe latura negativă. A avea încredere înseamnă mai mult decât simplul fapt de a rosti cuvintele. Înseamnă a înmâna la modul sincer procesul spiritului și a merge înainte dintr-un loc al intuiției. „Știi” ce este potrivit, așa că dacă în jurul tău există un pic de haos și confuzie, din cauza planetelor retrograde, ai răbdare și încredere că totul se va desfășura așa cum ar trebui atunci când e momentul potrivit.
6 mai: Luna nouă e vineri, 6 mai, ora 23:30 (ora României. N.tr.). O zi pământeană, puternică în care să ai recunoștință pentru ceea ce este diferit și se mișcă în viața ta. Celebrează-ți darurile și fii inspirat de ceea ce poți să guști, să simți și să schimbi cu alții. Este o zi bună pentru a-ți băga mâinile în pământ și a sădi ceva plante, fizic sau simbolic.

Îngroapă trecutul și înfruntă viitorul cu ajutorul valorilor, intuiției și încrederii tale. Cere ca marele nostru aliat, pachamama, Mama Pământ, să hrănească acele semințe și să te ajute pe tine și noile tale intenții să devină cele mai frumoase flori.

8-15 mai: O perioadă de testare, de perseverență, de a-ți găsi tăria interioară, de a lucra altfel cu „timpul” și de a-ți reevalua valorile. Este de asemenea o perioadă în care pot fi luate decizii grele pentru schimbările necesare. Ai sprijin în a te elibera de ceva din trecut, o manifestare a unui sistem vechi de credință sau ceva de care te cramponezi, ca fiind o siguranță cunoscută, chiar dacă poți vedea clar că nu îți mai este potrivită. Aceste schimbări pot fi dificile, deoarece renunți la lucruri cu care te-ai obișnuit și care îți sunt familiare. E posibil să existe și un proces de jelire. Dacă schimbarea ți se întâmplă ca efect secundar al deciziei altcuiva, accept-o și privește-o ca pe o ocazie favorabilă pentru restabilirea ta.

Chiar dacă nu poți vedea drumul din față, va fi necesar să folosești ÎNCREDEREA ca pe bunul tău cel mai de preț, în timp ce faci saltul de credință la ceva nou. E foarte important să reziști tentației de a defini ce te aștepți să se întâmple în viața ta, pe baza experiențelor vechi. Exersează-te să fii ca un copil care nu are o bibliotecă de experiențe trecute care să-i influențeze așteptările. Anticipează ca lucrurile să fie diferite de cum au fost înainte, păstrează-ți mintea și inima mereu focalizate pe ceea ce este nou.

16-22 mai: Suntem extenuați, unii din noi fiind deziluzionați sau îndoiți. Am făcut oare alegerile potrivite? Putem fi oare așa de egoiști? Merităm ceea ce cerem? De ce nu sunt mai multe semne care să ne spună că suntem pe drumul cel bun?

Aceasta e o perioadă confuză de evaluare interioară, în care încrederea în valorile și alegerile tale devine un factor foarte important. E necesar să ai încredere în indiferent unde ești, cu cine ești și ce faci, ca fiind exact lucrul care te-a ales. Relaxează-te și bucură-te de călătorie, oricare ar fi ea.
Acest interval de timp susține cu adevărat partea de „ființare” a cine suntem. FII intențiile tale, FII noile tale reguli, FII încrezător, FII inspirat, FII răbdător și FII dispus.
22 mai: Luna plină este duminică, 22 mai, la ora 00:18 (ora României. N.tr.). Această Lună plină este un aranjament pentru o mișcare și manifestare extraordinară. Este o perioadă productivă, în care poate fi utilizată multă putere și energie pentru a-ți alimenta noul joc. Dacă ai fost consecvent în încrederea și adevărul tău și hotărât în intențiile tale, drumul tău va fi clar, deschis și pregătit pentru trafic.
Dacă încă mai ești în locul agitat al confuziei, ambivalenței și fricii de schimbare, ai de muncit.

23-31 mai: Totul e pregătit. Aceasta e o perioadă de mișcare, de fructificare și acțiune. Uneori e posibil să simți că lucrurile se mișcă un pic prea repede și sunt scăpate de sub controlul tău, dar e necesar să ai încredere că toate astea au fost puse în mișcare de intențiile tale de schimbare și de disciplina de a lăsa trecutul în spate. E posibil să nu înțelegi tot ceea ce-ți iese în cale, dar e necesar să ai încredere că este lucrul potrivit.

De exemplu, poate că întâlnești o persoană cu care ai un sentiment intuitiv foarte puternic al legăturii cu ea, dar e posibil să nu vezi încă clar unde în viața ta s-ar potrivi. Sau poți avea un sentiment puternic de a avea nevoie să mergi undeva, să studiezi ceva sau să faci un proiect, dar nu știi de ce. Există o parte din tine care știe de ce, dar nu e partea intelectuală. Acesta e momentul în care apare încrederea, iar claritatea mentală va veni. Urmează-ți așadar inima și ai încredere în ea. Atât timp cât mergi înainte din integritatea, valorile și intuiția ta, nu ai cum să eșuezi.

O lună extraordinară,

Lena

© 2016 All rights reserved. www.thepowerpath.com

Poți să faci copii ale acestui articol și să le distribui în orice mijloc mass-media dorești, atât timp cât nu ceri bani pe el sau nu-l alterezi în vreun fel. E necesar să recunoști meritul autorului și să incluzi această notă de copyright.
Lena Stevens

Lena este învățător și practician șamanic cunoscut pe plan international. Și-a făcut ucenicia timp de 10 ani cu un șaman huichol din Mexic și a studiat vindecarea șamanică transculturală din numeroase tradiții, printre care cea din bazinul Amazonului, amerindiană, nord europeană și siberiană. În ultimii 25 de ani Lena a predat și a lucrat cu indivizi, grupuri, afaceri și comunități, contribuind la readucerea în viața oamenilor a înțelepciunii bazate pe natura șamanică. Una din specialitățile ei este tradiția woven song (tiparelor de cântec. N.tr.) a tribului shipibo din Amazonul peruvian, cântarea lui Icaros sau cântecele de vindecare. Munca de vindecare individuală cu aceste tipare de energie, prin intermediul cântecului și altor tehnici șamanice, a avut un impact puternic asupra clienților ei. Lena este coautoarea cărții „Secrets of Shamanism, How to Tap the Spirit Power Within" (Secretele șamanismului, cum să accesezi puterea spiritului lăuntric) și contribuie la „The Power Path" (Drumul puterii). Împreună cu soțul și partenerul ei Jose, este cofondatoarea și unul din instructorii principali de seminarii Power Path și a Școlii de șamanism.

Traducere: Ana Nicolai

Ana Nicolai
Practician de bază de vindecare reconectiva și Reconectare
www.reconectarea.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...