miercuri, mai 25, 2016

Pe măsură ce viața se reduce la forma ei cea mai simplă, oamenii se reconectează la mirarea și magia ei în toata splendoarea.

Postat Maria
Mult progres are loc pe măsură ce oamenii revad evenimentele din trecutul lor și fac pace cu ei înșiși. Altii au experimentat schimbari drastice de viata din cauza unor circumstanțe neprevăzute care au venit peste ei dintr-o dată și care i-au lăsat fără locuințe sau resurse iar acum încearcă să facă față cu efectele dezastrului care a avut loc. Ei pur și simplu trebuie să înceapă de la început și să-și creeze viața din nou. Ei găsesc modalități de a ajunge unul la altul pentru a-și împărtăși sentimentele lor, pentru ca ei să se poată vindeca de trauma prin care au trecut. Ei merg înainte, prin acest sprijin reciproc.

Aceștia sunt ajutați de către oamenii plini de compasiune din țara lor și, într-adevăr, si din alte țări, deoarece lumea se adună în unitate pentru a ajuta în orice fel posibil. Mulți oameni din țara lor și din alte orașe s-au oferit voluntar pentru a merge în zonele devastate și pentru a începe sarcina dificilă de a curăța resturile pentru a permite să se construiască o nouă fundație. Alte grupuri de persoane sunt formate ca echipaje de curațare pentru casele care au rămas, deoarece acestea trebuie să fie curățate și pregătite pentru a fi locuite din nou.

Oamenii au răspuns cu iubire și generozitate în inima lor. Lucratorii în Lumină ai lumii s-au unificat în trimiterea rugăciunilor lor și energiilor calmante în zona de interes. Iubirea în toate aspectele sale își face cunoscută prezență celor care au nevoie. Procesul de vindecare începe acum să aibă loc în toată lumea a căror vieți au fost atinse și transformate de marea curățare care a avut loc. Cei care au fost afectați sunt înconjurați de iubirea și ajutorul dimensiunilor spirituale. Pe măsură ce viața lor este reconstruită, ei își vor aminti de bunătatea oferită lor în timpurile de nevoie și se vor strădui să răsplătească, oferindu-se altora cu fiecare ocazie care vine în fața lor.

Aceasta este puterea iubirii în acțiune și calea de urmat pentru întreaga omenire. Atunci când oamenii trec dincolo de interesul de sine și permit compasiunii să curgă în inimile lor și în spiritul lor, ei permit Divinității să fie în lume cu ei. Fiecare are o scânteie vitală a divinității în interior și această scânteie, este cea care acum se aprinde in inimile oamenilor din întreaga lume iar aceasta se răspândește în strălucirea ei pe întreaga planetă. Lumea și oamenii săi sunt reînnoiți, întineriți și regenerați.

Pe măsură ce viața se reduce la forma ei cea mai simplă, oamenii se reconectează la mirarea și magia ei în toata splendoarea. Experiența lor devine o călătorie magnifică de posibilități infinite iar ei prosperă în bucuria pe care această simplitate o întoarce lor. Zâmbetele și umorul abundă iar acest lucru atrage posibilități și mai mari, deoarece gândurile pe care le au în interiorul lor manifestă mai mult din tot ceea ce oferă universul abundent.

Pănă săptămâna vitoare…
EU SUNT Hilarion

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...