marți, mai 24, 2016

Mesaj de la Sinele meu Superior.

Postat Maria

20 mai 2016
Traducere Const. Mihăilescu.

Asigurăm că toate bunele și marile câștiguri se acumulează în spatele scenei. Următoarele două luni s-ar putea dovedi a fi cele mai importante din perioada actuală și recentă.
Mike
Se anticipează că evenimentele vor progresa suficient pentru a se permite popularizarea unui anunț care urmează să fie făcut, și care va reprezenta începutul cunoașterii marilor adevăruri de către umanitate.
În realitate, timpul care s-a pierdut până acum, deși cel mai scurt, comparativ cu alte vremuri, s-a datorat încrâncenării întunecaților. Timpul a lucrat în defavoarea lor căci pas cu pas puterea forțelor întunecate a diminuat din ce în ce mai accelerat.
Energiile New Age aduc adevărul care rezultă din creșterea vibrațiilor nu numai a ființelor umane dar și a întregului sistem.
Multe progrese se fac în ritm accelerat, unul dintre ele, și foarte important, este legat de răspândirea tehnologiei pusă la dispoziție lumii întregi de către Fundația Keshe. Această tehnologie a fost inspirată din cunoașterea universală și cei care au primit-o depun eforturi constante pentru răspândirea ei.
Timp de mulți ani invențiile celor din această fundație, au fost boicotate pentru a nu fi făcute publice. În pofida acestei opoziții, ele s-au răspândit astfel că aproape în toate colțurile lumii există documentația de producere a acestei aparaturi.
Fabricarea acestor echipamente depinde acum de modul și hotărârea cu care vor acționa cei interesați.
Important este ca, prin presiune populară, dacă va fi necesar, guvernele să treacă la fabricarea pe bandă a acestor dispozitive necesare în fiecare gospodărie, în fiecare familie.

Cei care vă iubesc au făcut tot ceea ce era necesar pentru a-și respecta promisiunea; de acum încolo, vouă vă revine sarcina să finalizați acțiunea, dacă doriți, cu adevărat, să vă oferiți facilități nemaiîntâlnite până acum pe Pământ, de obținere a energiei libere, hranei gratuite (prin multiplicarea esenței a oricărui produs), vindecarea oricăror afecțiuni și eradicarea bolilor, înlocuirea combustibililor fosili sau nucleari etc.
Nu așteptați ca guvernele să întocmească programe în acest sens, IMPUNEȚI-LE!
În curând se va da și un comunicat planetar oficial în care se va recunoaște existența acestei tehnologii. Este foarte posibil să nu se comunice și proveniența tehnologiei, dar asta nu mai are importanță.

Pe măsură ce vibrațiile se ridică, tot mai mulți oameni se „trezesc” și nu se mai lasă manipulați.
Prea mult timp ați fost făcuți să credeți în nimicnicia voastră și în destinul vostru nespiritual. Creșterea în înțelegere a crescut foarte mult, în ciuda încercărilor altora de a vă menține cu privirea în pământ.
Pentru cei care caută adevărul există multe surse de încredere pe internet de unde puteți afla adevărul. Intuiția voastră vă va ghida către ele și tot ea vă va feri de sursele mincinoase.
Timpul a sosit pentru ca fiecare suflet care caută adevărul să devină în mare măsură propriul lui sfătuitor. Asta veți obține dacă vă ascultați inima și dacă vă rupeți de realitatea cotidiană în care se promovează majoritar interesul material, profitul, câștigul, nu neapărat onorabil.
În prezent, lumea este inundată cu probleme care provin din vechile energii, dar acestea vor fi eliminate treptat și pacea pe care o căutați va pune stăpânire pe ființa voastră. Faceți din aceasta preocuparea voastră cotidiană, permanentă!
Aceasta poate părea a fi o sarcină imposibilă, dar lucrurile necesare pot fi schimbate în bine brusc, așa cum se întâmplă într-un accident vascular cerebral.
Dragilor, starea de pace se apropie rapid de voi.
Imediat după această fază va urma o deschidere pentru importante și profunde schimbări, care, de altfel, sunt în curs de desfășurare, dar pe care, din cauza aglomerării de evenimente, ele rămân neobservate. Veți fi surprinși cât de mult ați progresat în acest timp al „nebuniei” generale. Pașii următori sunt pregătiți.
Dar cel mai important va fi momentul în care, după sacrificii, eforturi și îndoieli, pacea se va instaura definitiv pe Mama Pământ și Noua Eră va începe să fie o certitudine.

Continuați să vă aduceți aportul important la edificarea noii ere, primind lângă voi din ce în ce mai multe suflete. De fapt efectivele Forțelor Luminii cresc mereu, printr-o acțiune de voluntariat intensă și nemaiîntâlnită până acum în civilizația umană. Puțin a mai rămas până când cei angajați în această muncă vor primi bonificațiile, ca recunoaștere a muncii lor plină de abnegație și, uneori, de risc.

Vă puteți aștepta, de acum încolo, ca în orice moment să se producă un exod masiv, chiar total, al vechilor energii care, neavând alternativă, vor părăsi planeta voastră. Despre ele veți rămâne cu anumite amintiri pe care le veți dori uitate pentru totdeauna.
Cei care încă nu s-au convins, nu s-au trezit, puși în fața faptului împlinit, vor avea un adevărat șoc și aproape instantaneu vor alege Lumina.
Viitorul va părea ca un vis devenit realitate și aceasta mai ales la constatarea că întunecații v-au părăsit și libertatea a devenit modul vostru de viață. Sunt vizați mai ales aceia care nici măcar acum nu au clar că existența lor de până acum a fost grav afectată de forțele întunericului. Chiar și progresele obținute în ultimii 70 de ani nu sunt clar înțelese de multe ființe umane.
Au fost „ajutați” să aibă suspiciuni de către Cabală, care s-a strecurat peste tot și a dosit mai toate tehnologiile avansate pe care comunitatea le-a primit de la frații ei din univers. În plus, Cabala și-a pus în aplicare tehnologia de influențare a minților umane făcând să se creadă că înapoierea și suferința fac parte din destinul omului. Acum, prin Fundația Keshe, vi s-au pus la dispoziție primele dispozitive care vă vor schimba viața.
Vor urma și altele, din ce în ce mai multe și mai necesare, prin care viața voastră va deveni mai prosperă, mai îmbelșugată, timpul disponibil putând fi folosit pentru evoluția voastră spirituală.

Modificările care așteaptă să fie introduse vor aduce solidaritatea între oameni, dispariția noțiunilor de „bogați” și „săraci”. Nimeni nu va fi uitat, și, bineînțeles, celor mai nevoiași li se va acorda prioritate.
Toată lumea va avea, în cele din urmă, îndeplinite condițiile esențiale pentru o viață decentă și un trai confortabil.
Bogăția planetei va fi un bun al tuturor, fără a exista discriminări de niciun fel. Toată lumea va avea acces la toate înaltele tehnologii. Deocamdată, diferențierile care se mai manifestă sunt consecințe ale încărcăturilor karmice încă nelichidate.
Va exista, totuși, un interes general, și nimeni nu va mai considera că el a făcut destul și că este cazul să se oprească. Dorința fiecăruia de a cunoaște și de a-și crește nivelul de conștiință nu se va încheia niciodată. Mereu veți fi interesați să renunțați la vechi și să vă deschideți celor mai înalte și fine energii. Veți părăsi, prin imbold interior, vechile energii și vreți fi mereu dornici de a curăța locul de tot ceea ce a fost creat de energiile joaselor frecvențe.

Multe civilizații diferite din univers colaborează cu Gaia pentru ca împreună să stabilească cele mai importante modalități de schimbare. Nimic din vechile vibrații nu va mai rămâne, căci totul va fi transformat și înălțat în vibrații de ordin superior.
Programul care se implementează acum prevede instaurarea primei perioade de pace de 1000 de ani. Cu siguranță că un asemenea interval va fi suficient pentru schimbarea oricăror mentalități retrograde, a oricăror sentimente de ură și de separare. Va fi creată o lume a iubirii, înțelegerii și bunei conviețuiri. Printre voi se vor plimba îngerii și alte ființe divine.
Noua planetă Pământ își va etala frumusețile care vor bucura inimile oricărei viețuitoare, o adevărată armonie va exista pe planetă și nici-o ființă nu va mai fi hrană pentru altă ființă. Adică, vor dispărea noțiunile de „pradă” și „prădător”.

Se pot spune multe despre viitorul sistemului vostru planetar, dar oricât de multe ar fi, ele vor fi depășite de realitate.
Treptat, nevoia utilizării unui sistem monetar va dispărea.
Ați fost sclavii banilor și majoritatea dintre voi ați suferit din lipsa lor. Asta se va schima cât de curând.
Păstrați-vă calmul și încrederea, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul vostru.
Noi nu glumim când vă spunem despre toate acestea. Prin credința voastră, fiți alături de noi!.
Vor exista unele schimbări mai dure, inclusiv în ceea ce privește Pământul fizic, dar manifestarea lor va fi ținută în limitele suportabilului de către Forțele Galactice. Oricum, aceste fenomene vor fi de scurtă durată și niciodată generale.
Vă las cu dragostea și binecuvântările mele. Lumina să vă călăuzească pașii și gândurile.

Acest mesaj vine prin Sinele meu Superior.
În Iubire și Lumină.
Mike Quinsey.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...