duminică, mai 01, 2016

Întruparea IUBIRII: faza revelației


25 aprilie 2016, de Lauren Gorgo 

Iată-ne stând aici, de cealaltă parte a acelei călătorii dure a eclipselor, purificați dar mai înțelepți… și Doamne Sfinte, ce călătorie a mai fost.

Pentru prima oară până acum, am simțit că mi-aș dori de fapt să mă pot întoarce în portalul nașterii… că într-un fel era mai bine (?) în el, decât să fiu împinsă în intensitatea ce mă aștepta la celălalt capăt.  Impetuos sau nu, absolut fiecare din noi a fost transformat în cele mai fundamentale moduri… până în punctul în care încă nu știm în totalitate ce înseamnă asta.

Aprilie e întotdeauna o lună de tranziție clară, atât în interior, cât și în lumea din jurul nostru. Este o perioadă în care ne aflăm suspendați între realități, în care ne lepădăm de vechile piei și povești, în timp ce începem incursiunea intuitivă în adevărul nou, mai profund. Multe suflete utilizează această puternică perioadă energetică favorabilă de tranziție (la modul propriu) și pentru plecarea lor fizică, așa că toți ne eliberăm profund, într-un fel sau altul.

Nu putem fi cu adevărat maeștri ai lumii fizice, până nu/dacă nu ne întrupăm forma fizică.

Cu atât de multă și intensă transformare, în atât de puțin timp, a fost cam greu să stabilim care din capete e în sus, dar din câte aflu, acel sentiment familiar de dat-peste-cap e pe punctul de a se împământa în ceva foarte productiv.

Dacă citiți aceste rânduri, sunt sigură că știți că peste câteva zile vom trece printr-un eveniment ceresc extraordinar și rar, întrucât CINCI planete vor fi retrograde… simultan. (Jupiter, Saturn, Marte, Pluto și Mercur) Neștiind nici măcar cum să procesez acest fapt, am cerut o înțelegere mai clară despre ce va însemna el pentru aceia dintre noi aflați în chinurile întrupării.

Mi s-a oferit imaginea unui buldozer ce degaja șoseaua de un morman de moloz, cu înțelegerea că următoarele câteva luni ne vor asigura o adevărată varietate de energii favorabile pentru a muta din calea noastră unele lucruri MARI, în scopul de a degaja drumul ce duce spre viața și scopul nostru nou… în moduri cam permanente. Moduri ce vor ajuta în cele din urmă să ne dezvăluim adevărata natură.

Am impresia că ne este dată o ocazie cu adevărat extraordinară de a elibera, înlătura, reseta, restructura, învia foarte multe lucruri din trecutul nostru, înainte de a intra în a doua jumătate a lui 2016.

Asta se traduce ca o curățenie prin casă de prim ordin… chiar dacă în sens foarte literal… deoarece cu cât coborâm mai adânc în corpul nostru, cu atât mai mult trăim în spațiul nostru de locuire, fapt ce ne îndeamnă să ne eliberăm de mai multe chestii, să eliminăm excesul și să simplificăm.

Foarte mulți ani nu ne-am simțit „acasă” în noi înșine sau pe planetă, iar acel sentiment trecător de a fi între lumi s-a reflectat în căminul nostru fizic/situațiile de viață și în viața noastră. Dar acum, după ce am creat atât de mult spațiu interior… disecând și făcând ordine, detonându-ne și dezmembrându-ne întreaga existență umană… acum suntem gata să creăm ceva spațiu exterior serios, care să fie umplut de noul nostru Sine.

Prin urmare, la fel ca renașterea păsării Phoenix, începem să… măturăm propria cenușă? Cine ar fi știut.

În tabloul de ansamblu, întrucât în prezent sistemul noii realități (rețele) este ancorat (hai echipa!) și noi putem în sfârșit să ne ancorăm… atât în corp, cât și în adevărata noastră viață. Ne-am dedicat activ construirii fundației și cadrului necesare pentru tiparul noii noastre vieți, iar acum vom începe să o întruchipăm.

Și pentru că ne eliberăm de atât de multă greutate din noi, acum putem mult mai fără efort… și având mai mult sprijin universal… să aducem lumea în care locuim mai în aliniere, pentru a reflecta mai exact greu dobândita noastră ușurință de a FIInța.

Se pare că ne îndreptăm spre niște momente cathartice foarte mult așteptate.


Apare capacitatea de susținere de sine

Primele cuvinte pe care le-am auzit când m-am așezat să scriu raportul au fost următoarele:

Se apropie o eliberare. Acest lucru evocă multe conotații, așa că dați-ne voie să fim mai expliciți în ceea ce transmitem: ieșiți dintr-un vechi ciclu de dependență umană și intrați într-un ciclu nou de susținere de sine. 

După câteva săptămâni de excavare interioară foarte temeinică și de demolare a structurilor vechii vieți, cei care lucrează cu aspectele lor cele mai înalte pot începe acum să se adapteze la ceea ce aflu că e numită o energie nouă și superioară a forței vitale… un curent de energie personală ce este independent, se autoinformează și, foarte important, se autoguvernează.

A activa această nouă energie a forței vitale înseamnă a crea spațiu pentru ea, a elibera reziduurile restante din trecutul nostru, astfel ca să fim liberi să ne extindem în cocrearea conștiinței noii lumi. Măsura în care creăm în noi spațiu va genera noul spațiu din jurul nostru, construit de adevărata esență interioară a cine suntem în ultimă instanță. (citiți: un copac poate crește doar pe atât de înalt pe cât de adânci îi sunt rădăcinile) Atunci când aducem în prim plan această esență autentică, ne eliberăm în mod organic de vechile concepte și structuri de care am depins cândva și le înlocuim cu structurile luminii suverane, necesare pentru autosusținere.

În plan colectiv, ca grup de suflet în curs de înălțare, ieșim dintr-o experiență de învățare ce s-a bazat pe energeticele „dependenței umane”, iar în procesul desprinderii de natura noastră umană (inferioară), în mod paradoxal, suntem capabili să ne unim și să fuzionăm mai profund cu ea. Anul acesta trecem la mai mult din cunoașterea noastră „umană”, iar faptul de a ne implica din nou în viața umană, cu întreaga noastră natură divină, reclamă un non-atașament (emoțional) total, astfel ca să putem participa din nou în lume și să slujim într-o manieră nouă, superioară… dintr-un spațiu lăuntric divin mai total prezent, mai ancorat. 

Enigma este că, pentru a deveni în întregime o parte din omenire din nou e necesar să fim total independenți (având Sinele ca Sursă).

Chiar înaintea perioadei de eclipse/echinocțiu, Liga Națiunilor Galactice a precizat faptul că pe măsură ce ne fizicalizăm ca DUMNEZEI, devenim simultan mai profund umani… că, cu cât ne conștientizăm mai mult ca FIInțe divine, cu atât suntem mai conectați cu natura noastră de ființe umane. 

De aceea, celor care ne întrupăm ne-a fost oferită ocazie după ocazie de a deveni tari ca piatra în ființa noastră… de a ne echilibra energia masculină-feminină, de a ne depolariza, de a ne comanda spațiul și autoritatea, de a fi stabili și de a ne consolida în Sinele-Sursă, astfel ca eul uman să poată să facă față, să răspundă, să asiste și să slujească  (prin FIInțare pură) de pe o poziție de detașare totală. Inițierea în acest grad de măiestrie a adus în prim plan rămășițele celei mai adânci răni de bază a noastre, exact în acest scop… pentru a înfrunta, simți și elibera un alt strat din ultimele vestigii din interior, ce au provocat separare în sistemul corpului inferior, astfel ca să fim liberi să ne unim cu aspectul uman, cel care ne va permite să ne alăturăm apoi (în siguranță) experienței umane colective.

Aceste răni de bază sunt atât de încărcate de vieți întregi de condiționare dureroasă, încât e nevoie să avem un grad avansat de măiestrie, pentru a  ne pregăti în sfârșit să încheiem socoteala cu ele… adică e necesar să fim suficient de conștienți pentru 1) a înțelege întregul adevăr, 2) a ne asuma respons-abilitatea pentru acel adevăr și 3) a iniția acțiunile curajoase necesare pentru a ne schimba sistemul realității, acolo unde încă mai există durerea separării… fără să alunecăm la loc în iluzie. Prin urmare, măiestrie.

Drept rezultat, ne-am petrecut cea mai mare parte a lui aprilie tăind corzi, ca niște ninja karmici foarte antrenați, eliberând ceea ce s-ar putea numi „dovezi din viața reală” despre creații personale din trecut… în special acele creații din realitatea noastră fizică ce au depins de cineva sau ceva care să ne susțină. (NOTĂ: Atunci când nu luăm sabia în mână, corzile vor fi tăiate pentru noi… acestea tind să pară niște scenarii de genul tras preșul de sub picioare. Aceste versiuni mult mai puțin amuzante pot fi în mod cert mai dramatice, dar ele servesc în ultimă instanță aceluiași scop… de a ne trezi/deschide la pasul următor ce ne cheamă înainte în expansiunea noastră continuă și eternă.)

Dacă ați petrecut mare parte a lunii absorbiți în mod conștient de rana voastră de bază, se poate să fi observat că tăierea corzilor karmice a fost diferită de dățile trecute… fiind mai definitivă și fermă. Există în interior o tărie crescândă, ce ne permite să ne rostim adevărul cu o autoritate interioară ce poate veni doar din faptul de a ne IUBI total pe noi. Drept rezultat, e posibil să aveți în vedere o aptitudine nou descoperită de a vă împărtăși sentimentele sincere fără frică (de respingere) sau mânie… până în punctul în care sunteți dintr-odată capabili să spuneți lucrurile pe care nu le-ați putut exprima, probabil de vieți întregi.  
Luna aceasta ni s-au oferit foarte multe ocazii descurajante uimitoare, pentru a aduce mult necesara încheiere a situațiilor de viață depășite și a relațiilor de dependență. Fie că s-a întâmplat în viața reală sau în munca de analizare a viselor, sufletul nostru a fost ferm hotărât să găsească și să vindece acele locuri inconștiente unde încă mai avem legătură cu lumea 3D și metodele ei polarizante… toate acestea ca pregătire pentru a transpune în realitate susținerea de Sine.

Capacitatea de susținere de Sine ne cere să ne eliberăm de orice atașament uman… acele locuri/relații care ne iau din energie (expresia feminină) sau în care noi luăm (în mod inconștient) energie de la alții (expresia masculină) sunt aduse în centrul atenției în noi, tocmai pentru acest motiv.

Nu putem să intrăm în unitate/ne întrupăm întreaga divinitate, dacă avem relații parazitare, așa că toate atașamentele mentale, emoționale și fizice trebuie cauterizate. Spunând acestea, înțelegeți că atașamentele se pot manifesta și spiritual… și anume eliberarea de contracte vechi (karmice) de slujire/dinamici de relație stabilite intenționat (de noi), în timp ce parcurgeam procesul de revendicare a sufletului nostru, dar care și-au încheiat demult scopul etc.

Acest proces de despărțire îl afectează pe fiecare din noi în moduri profund personale, dar firul comun tuturor este: autoritatea de Sine.

E necesar să fim foarte vigilenți și extrem de tenaci cu acest proces de detașare, întrucât este de primă importanță pentru succesul nostru în faza următoare a măiestriei fizice. Știu că asta a însemnat unele lecții de viață dure, pierdere și experiențe foarte neplăcute… atât personale, cât și colective… dar toate acestea fac parte din încheieri ce dau naștere la cel mai înalt nivel de noi începuturi, de care fiecare din noi este capabil în prezent.

Ca întotdeauna, cheia este să rămânem prezenți la procesul propriu unic și să îl respectăm fără rezerve.

Atunci când o facem, atunci când ne punem pe noi și procesul de întrupare înainte de orice altceva, devine o acțiune mai lipsită de efort… în mod similar, atunci când încercăm să forțăm sau să născocim ceva în noi sau în jurul nostru, provocăm rezistență la fluxul forței noastre vitale nou apărute și… ei bine… știm foarte bine ce provoacă rezistența.

Eliberarea de dependența exterioară și activarea simultană a dependenței interioare asigură ceea ce am numi un sistem de creare a noii vieți… ce ia naștere în acest moment, chiar în timp ce scribul nostru transmite aceste cuvinte.

Acestea fiind zise, dorim să reducem orice neliniște posibilă a unora dintre voi care citesc aceste rânduri și care e posibil să se simtă nepregătiți pentru acest salt. Înțelegeți că, pentru toți, starea de autosusținere reală este un proces treptat, inițiat de Sine… care este plin de IUBIRE și de activări personale, stimulate de o bunăvoință la nivel de suflet.

Pentru aceia dintre voi care se simt pregătiți să intre în această stare de ființare plină de lumină, lunile ce vin conspiră la reușita acestei experiențe, pe măsură ce vă pregătiți să intrați mai total în starea de fizicalitate christică.
.
Starea de fizicalitate christică

Starea de fizicalitate christică este punctul de unire al Sinelui nostru uman cu cel divin. Este locul în care se întrețes realitățile noastre combinate, pentru a crea o experiență întrupată, unificată, a IUBIRII christificate, pe măsură ce devenim un canal împământat fizic al FORTEI.

Acest punct central al experienței noastre ca om nou, generată de inimă, este locul în care putem să ne recunoaștem divinitatea și să ne acceptăm natura umană… în timp ce acționăm din ambele locuri simultan. Acest lucru ne oferă o libertate creatoare extraordinară, capacitatea de a ne alege liniile temporale și sistemele realității posibile și de a ne modifica experiența de viață după plac. Atunci când facem asta, atunci când dobândim acces la aceste noi câmpuri ale conștiinței ce ni se prezintă concomitent acum, asimilăm în plan fizic FORȚA, pentru a deveni un Christos viu.

Acest proces este la fel de magnific pe cât e de provocator, prin aceea că ajungem să înțelegem cu adevărat că lumea din fața noastră nu e născută din lumea pe care o lăsăm în urmă… că efectiv nu există referință pentru ea. Avem de creat posibilități noi la fiecare pas de pe drum… direcționând „date” din cunoașterea noastră lăuntrică spre imaginația noastră, în scopul materializării lor în realitatea noastră… și cu bărcile pline de credință.

Toată această necunoaștere este deliberată… ea ne eliberează de așteptări, care ne stingheresc sistemul noii vieți. Așteptările servesc rezultatelor similare până la identice, pe când starea de măiestrie christică se referă la o expansiune constantă, la libertatea de a ne simți îndeajuns de în siguranță ca să facem alegeri spontane și să vedem o direcție a vieții la care nu ne-am gândit, știind în același timp că ea are potențialul de a ne aduce un grad de împlinire pe care încă nu putem să-l vedem sau chiar să ni-l imaginăm.

Iată ce înseamnă noul nivel (grad de măiestrie) al scopului vieții noastre… să avem încredere în experiența și scopul fiecărei clipe din viață, fără să limităm rezultatul.

Acest nivel mai înalt al scopului reprezintă de asemenea ceea ce energia noii forțe vitale vrea să ne ajute să descoperim (și să deblocăm) în ființa noastră… curajul de a slăbi strânsoarea fricii… de a ne întări credința și fermitatea, pentru a ne avânta înainte, în direcția noastră adevărată… de a anula structurile de credință și rutinele depășite, astfel ca să ne eliberăm de limitare… de a debloca barajele ce ne comprimă forța vitală, pentru a cunoaște ceva mai bun, mai aliniat.

Toată această noutate poate provoca o adevărată criză de vindecare/identitate și cu siguranță că în săptămânile recente a dus la un proces de debarasare masivă de vechi… acele lucruri cu care se poate să ne fi identificat cândva nu mai fac parte din descrierea de sine, așa că avem să ne redefinim (încă o dată) cine suntem, dintr-un punct al absolutului, de pe o poziție de evaluare sufletească pură/sinceră.

Procedând astfel, e posibil să lăsați în urmă o lume de care ați depins cândva, fără care poate că v-ați gândit că n-ați putea trăi. Și totuși, iată-vă stând aici, total noi și adevărați… pregătiți să vă trăiți viața fără acele definiții care cândva v-au limitat sau distras, v-au ținut pe loc ori v-au menținut neînsemnați.  

În căutarea libertății voastre supreme, ați susținut, în bunăvoința voastră de a lăsa în urmă lucrurile depășite, că acum sunteți deschiși la ceea ce se prezintă nu vouă, ci CA fiind voi. Pentru că în sistemul de creație a acestei noi vieți, viața este VOI… prezentat. 

În cele din urmă, toată această golire ne deschide acum la un ciclu de viață cu totul nou, nemaicunoscut pe pământ… ce ne permite să ne trăim în formă multidimensionalitatea, capacitatea de a deveni esența a ceea ce am fost și vom fi mereu.
Întruparea IUBIRII

În starea noastră de fizicalitate christică în devenire, ne dezvoltăm capacitatea de a ne discerne natura umană de cea divină… de a ne eleva mai consecvent spre perspectiva minții superioare și de a observa experiența umană inferioară… compliniri ale recentului ciclu de Mercur retrograd.

În acea perioadă am trecut printr-o upgradare radicală la programul sistemului noului om (5.0) și, deși categoric că încă ne mai întindem mușchii mentali, aflu că apropiatul ciclu de Mercur retrograd (28 aprilie) va asigura fundalul pentru integrarea informațiilor de nivel mai înalt existente în jurul noii noastre „autorități asupra minții-corpului”, rezultate din acea upgradare.

Acesta (împreună cu Marte retrograd) va fi un ciclu de integrare foarte important, destinat să inaugureze alinierea corpului fizic (Marte) cu mintea superioară (Mercur). Mi se spune – foarte clar de fapt – că acum ni se cere să aducem corpul dincolo de granițele morții fizice, la expansiunea conștiinței necesare pentru renașterea lui totală (starea înviată)… că eul nostru fizic se pregătește să se alăture cu totul Sinelui divin, în călătoria în lumea nouă. Fapt care probabil înseamnă că în săptămânile ce urmează vom avea ceva pregătire (citiți: transmutare) de făcut în această privință.

Cu cât ne întrupăm mai mult adevărul autentic, cu atât ni se restructurează mai mult corpul și viața fizică, ca să reflecte acea autenticitate. Acesta e un concept foarte important pentru procesul de întrupare a sufletului, pentru că nu putem fi cu adevărat maeștri ai lumii fizice până nu/dacă nu coborâm total în forma fizică.

Mai mult decât orice, în clipa de față, asta înseamnă să ne acceptăm total natura umană, vindecând scindarea (dogmatică) introdusă adesea între „natura umană și cea divină”… prevalentă chiar și în special în unele cercuri spirituale, în care orice atenție acordată aspectului uman este făcută să fie câh de către superstițiile iraționale. Nu putem să fim idioți. Natura noastră umană e doar divinitate mai densă… pentru a reuși să ne întrupăm e necesar să o considerăm egală oricărui alt aspect al Sinelui.

Uniunea minte (superioară) – corp (inferior) va schimba tot ce e legat de viață și stilul în care o trăim. De acum și până la solstițiul din iunie în special vom fi susținuți să ne înțelegem capacitatea de a alchimiza existența fizică cu ajutorul conștiinței… să avem autoritate asupra corpului și vieții noastre cu ajutorul minții (superioare).

Atunci când corpul va deveni la fel de iluminat ca mintea, fiecare fațetă a vieții va trebui redefinită.  
Terapia implicării

Atunci când intrăm în fazele mai fizice ale măiestriei noastre umane, facem acest lucru în numele întregii noastre familii umane.

Prima noastră responsabilitate față de Sine este să vindecăm în interior sciziunea uman-divin, iar atunci când le vom arăta celor din jurul nostru cum e să întregești acea separare, vom fi chemați noi înșine să ne alăturăm lumii, în unitate cu TOT ceea ce este, cu întregul nostru Sine integrat ca UNU.

Întreaga rațiune pentru care suntem acum-aici este aceea de a împărtăși întruparea IUBIRII (nu doar învățăturile), dar pe durata metamorfozei noastre foarte lungi, izolarea și solitudinea sunt/au fost adesea necesare. Acest lucru a creat spațiul necesar pentru a deveni ADEVĂRAȚI, pentru a reunifica, dar acum suntem pregătiți pentru un angajament în viața reală, întrucât timpul în care să ne implicăm din nou și să relaționăm cu lumea se apropie pentru unii… pentru alții e posibil ca asta să fie deja o realitate.

Asta nu înseamnă neapărat că devenim din nou o parte din societatea 3D (a separării), ci mai degrabă că avem nevoie să relaționăm cu lumea, de pe o poziție a conștiinței unificate… trăind ca ființe pentadimensionale în lumea tridimensională… adică „în această lume, dar nu din ea”.

Relaționarea cu alte persoane, având întregul nostru adevăr, este o cale pe care nu am pregătit-o încă, așa că, la fel ca în cazul restului călătoriei, ea va necesita noi aptitudini, noi adaptări și o practică  dedicată măiestriei în care unii au fost deja împinși, dar pe care toți o vom implementa din ce în ce mai mult, pe măsură ce ne întrupăm tot mai mult.

Dacă nu simțiți încă imboldul de a fuziona cu lumea, nu vă faceți griji. 1) Nu toată lumea va fi dornică de asta în acest moment și 2) chiar dacă sunteți, mai avem încă două luni (cel puțin) de ajustare interioară serioasă la complexul nostru minte-corp total nou, până să ne putem simți super pregătiți să interacționăm cu viața, la acest nivel nou.

Amintiți-vă totodată că manifestarea noastră are loc de obicei în valuri… este un proces continuu de moarte-naștere, nu ceva pe care îl trăim toți deodată. De fiecare dată când dăm naștere unui nou aspect al nostru, simțim nevoia să ne îndreptăm spre exterior într-un mod nou, având o disponibilitate pentru viața nouă, ce e stimulată de o înflorire interioară… o deschidere și o încredere naturală, ce evocă o dorință foarte palpabilă de a împărtăși mai mult din ființa noastră. Și chiar atunci când dăm naștere unei părți noi/adevărate din Sinele nostru divin, ne putem simți chemați brusc în coconul nostru, pentru a asimila și integra acea nouă naștere și/sau a ne întări pe parcursul morții unui aspect/unei expresii vechi al/a eului.

Acesta e un ciclu foarte natural de in-spirație/ex-pirație, al întrupării în corp fizic a Sinelui Sursă și nu ceva pe care să vrem să-l grăbim. El nu va dura o veșnicie, dar procesul de renunțare la cocon e posibil să continue pe durata acestui an (universal 9), pe măsură ce ne întărim aripile și ne mărim stabilitatea și capacitatea de a ne menține adevărul în forma fizică.

Diferența dintre transformările din acest an și toate celelalte, ce ne-au condus până aici, este că fiecare ciclu de moarte/naștere vine cu un potențial nelimitat pentru schimbări de viață reale și durabile.

Apariția dorințelor noi

Aceia dintre voi care în prezent trec de la un sistem de creație bazat pe dependența exterioară, la un sistem al durabilității și libertății reale, veți observa că apar dorințe noi… dorințe ce au zăcut adormite, ca parte din procesul vostru de trezire și revendicare, sau pe care poate nu le-ați activat în viața prezentă.

Aceste dorințe ce înmuguresc vorbesc despre activarea planului vostru divin și de numeroasele expresii pe care Sinele vostru multidimensional aspiră să le trăiască în corp fizic.

Datorită intensității eclipselor, urmată de ghinionul dublu al Lunii pline (Wesak), voi fi prima care afirmă că nu a fost deloc ușor să iei contact cu vreo dorință, ca să nu mai vorbim despre „dorințele de nivel nou”, și totuși, dorul subtil de experiența vieții noi începe să fiarbă încet în cazanul nostru.

Pleiadienii îmi împărtășesc că aceste dorințe ne pot lua prin surprindere, că mai există aspecte din noi ce trebuie să fie dezvăluite și care, cum spun ei, aspiră să se exprime în moduri pentru care e posibil să nu fiți pregătiți.

Ascultați și bucurați-vă, căci asistați la întoarcerea acasă a spiritului vostru pe pământ! 

Orice dorințe noi de viață nouă ce se trezesc trebuie să fie sărbătorite pur și simplu pentru că există, spune CSP, deoarece sunt un indiciu incontestabil al intensificării coborârii noastre, al „sosirii sufletului nostru în planul terestru”. Ei mai vor să înțelegem că atunci când dăm naștere dorințelor de nivel nou e posibil de asemenea să simțim tentațiile din vremurile de demult, de a înăbuși aceste expresii, de frica plauzibilității lor.

La aceasta noi spunem să renunțați la toate concepțiile din trecut, introduse pentru a vă „proteja” de pericole. Nu mai e nevoie să „jucați în condiții de siguranță (evitați pericolele. N.tr.)”, ca să spunem așa, ci pur și simplu să jucați.

Aceste dorințe de nivel nou ne vor conduce la un nivel cu totul nou al experienței de viață, proporțional cu noul nivel al forței noastre vitale, așa că va fi posibil să ne trezim în situații în care vom avea nevoie să transmutăm/transcendem orice apăsare/crezuri depășite cu privire la „dorința omenească”.

Drumul dorinței trebuie să fie liber și degajat de distorsiuni, pentru ca lumina noastră să pătrundă și să învie această parte din trecutul/neamul nostru uman. Pentru unii asta ar putea însemna eliberare sexuală, pentru alții ar putea deschide calea spre o existență și prosperitate mai creativă, mai plină de sens. În toate cazurile, acest flux nou de forță vitală va încerca să depășească rapid obstacolele și să ne elibereze de orice limitări pe care le avem în prezent cu privire la expresia dorinței.

E necesar de asemenea să fim conștienți de faptul că aceste dorințe de nivel nou iau ființă în stilul păsării phoenix… prin vechile căi încurcate ale dependenței umane, prin acele limitări bazate pe frică pe care le-am respectat cu știință sau cu neștiință, în locul vocii reale a sufletului nostru și a exprimării totale a sinelui… așa că dacă la început vă simțiți ciudat sau chiar intimidați din cauza noutății și/sau amplorii lor, ni se cere să nu înăbușim sau reprimăm exprimarea lor, ci să le dăm voie să ne însoțească, având credință în drumul noii noastre vieți.

Atunci când suntem agățați în dependență umană, nevoia noastră de acceptare/aprobare ne reduce drastic gradul de exprimare, până în punctul în care suntem incapabili să ne acceptăm și să ne adoptăm sentimentul de Sine multidimensional și dinamic și aptitudinile reale ale sufletului. Pentru a ne întrupa pe deplin, aceste zone de rezistență (rușine) ce ne împiedică exprimarea totală a Sinelui trebuie aduse în centrul atenției, vindecate și în final întregite.

Sentimentul convingător de limitare a diminuat exprimarea deplină a divinității, în fiecare din cei care citesc aceste rânduri… ea este partea din voi la care ați lucrat neobosit, în unele cazuri vreme de milenii, pentru a o aduce în corp fizic, iar acest moment vine acum pentru aceia dintre voi care au fost suficient de curajoși ca să lucreze asupra lor până la final.

În această privință, să știți că tot ceea ce odinioară a fost o parte măreață și inseparabilă din voi se întoarce acum pentru a fi împărtășită… este venirea noii lumi în planurile pământești prin fiecare din voi, iar precursorii conștiinței noii lumi sunt primii cărora le revine să exprime acest șuvoi de energie într-o manieră pură, deplină, completă și unică.

Această deschidere spre noua forță vitală creatoare din voi determină de asemenea primele dintre numeroasele experiențe de cel mai înalt ordin, ce trebuie încorporate total în curentul vieții voastre, dar care au rădăcini în multe vieți trecute anterioare.

Pentru că viața actuală este apogeul tuturor acelor multe vieți în care ați adunat și calificat aceste frecvențe pe care le primiți acum, pentru a le aduce în totalitate în lumea formei.

În articolele trecute am căutat să precizăm că tot ceea ce se află în fața voastră este nimic, comparativ cu ceea ce se află în spate, dar aceste cuvinte sunt în general ignorate, pentru că nu a existat o experiență reală de viață care să califice aceste frecvențe noi, DIVINE.  

Și totuși, iată-vă pe toți aici, așteptând nașterea în fizicalitate a acestor energii foarte străvechi, primordiale, știind că ceea ce urmează să înfăptuiți reprezintă întreaga amploare și întregul scop al divinității voastre. ÎNtr-un corp. Pe pământ. Împreună cu toți cei care vi s-au alăturat în multele vieți din trecut, în care ați lucrat în direcția ACESTEI vieți!

Înțelegem că greutatea purificării v-a tăiat entuziasmul, dar ceea ce am dori să extrageți din aceste cuvinte este înțelegerea faptului că în clipa de față, ACEASTA este dezvăluirea tiparului vostru divin, tiparul pe care l-ați păstrat atât de mult timp din istoria voastră umană, dar pe care niciodată nu l-ați putut transpune pe deplin în realitate, în corp fizic.

În acest sens, conștientizați faptul că deveniți modelul desăvârșirii voastre DUMNEZEIești, că voi înșivă l-ați inițiat, la începutul coborârii voastre în inconștiența omenească, și că acum vă veți întoarce la el, în înălțarea deplină în DUMNEZEIrea voastră.
Începe faza revelației

Ultimul lucru pe care mi l-a împărtășit Consiliul a fost ideea că mulți din noi intră într-o perioadă în care vor începe să vadă/simtă unele schimbări în ființa și în viața lor, ce sunt rezultatul a ceea ce ei numesc „faza revelației”.

Evident că această fază urmează după îndepărtarea rănii de bază, care ne grăbește întoarcerea la inocență, încheierea „Cărții Vieții” (finalizarea întregii povești umane 3D) și procesul final de purificare, prin care mulți au trecut în timpul portalului eclipsei, pentru a putea primi proverbialul „veșmânt alb”.

Aceasta e hirotonisirea noastră în „faza de umplere”, ce urmează fazei insondabile de golire.

Iată ce mi se spune…

Noul tipar (solar) conține coordonatele necesare ca să ne orientăm chemarea divină adevărată din vehiculul nostru pământean… chemarea noastră adevărată este esența pe care o aducem în fiecare fațetă a ființării noastre, în viețile noastre de experiență, în mare parte fără să ne dăm seama.

Acest tipar se împământează acum atât de total în corpul/viața noastră, încât în curând vom începe să ne reorganizăm alegerile din viață (dacă nu am făcut-o deja), pentru a le alinia cu noile coordonate care sunt de fapt foarte străvechi și profund intrinseci cui suntem în esență și în mod autentic. Ca atare, vom trece la o nouă expresie fizică a Sinelui, care de fapt nu e deloc nouă, dar ni se va părea a fi foarte nouă.

E stabilit să aibă loc ceea ce am numi o calibrare importantă, ce va cuprinde restul acestui sezon planetar. Am vrea să vă oferim unele informații, sperând că veți înțelege că nu e nimic de care să vă temeți în zilele ce vin, ci că este o perioadă în care să primiți cu brațele deschise ceea am numi începutul fazei revelației.

Când spunem ‘revelație’, facem referire la schimbările vizibile din voi și din jurul vostru.

Pe măsură ce pe pământ începe faza revelației, și voi vă deschideți la schimbările fizice ce au loc în corpul și viața voastră.  

Aceste schimbări rezultă din apariția noului tipar al luminii solare, care cuprinde coordonatele și codurile responsabile de restructurarea vehiculului vostru fizic, precum și de schimbările stabilite să aibă loc în structura vieții voastre fizice autentice.

Aflu că, odată ce vom intra în următoarele câteva săptămâni (și fără îndoială scopul din spatele acestei reuniuni masive de planete retrograde), vom fi la curent cu noi și numeroase conștientizări și înțelegeri profunde despre corpul fizic în particular, pe măsură ce noile tehnologii existente în noul nostru sistem de operare uman încep să se activeze.

Vor fi lucruri noi de observat, la care să fim atenți… aflu din nou că multe din lucrurile despre care am știut întotdeauna că sunt adevărate, vor începe să devină realitate. Acest fapt îmi este arătat ca un proces de dezvăluire mai mult decât orice altceva… de fapt m-aș încumeta să spun că nimic din ceea ce ne privește nu se schimbă pe atât de mult pe cât devine.

Veți trece printr-un proces de revelare a cine ați fost mereu și, ca atare, e posibil să ajungeți să vă vedeți ca fiind cu adevărat foarte diferiți. Aceasta este esența voastră pură, ce a strălucit în rare străfulgerări, dar care acum vine în expresia ei deplină. 

Noi am numi faptul de a vă vedea într-un mod nou un prim pas în direcția devenirii. În acest sens, e posibil să observați că chipul pe care-l priviți în oglindă începe încet să se preschimbe în expresia rafinată a celui care ați simțit mereu a fi voi cel real… reprezentarea fizică a Sinelui bazat pe simțire, pe care vechiul vostru tipar (karmic) nu l-a putut transmite.

Vă rugăm să ne spuneți, custozi ai Noului Pământ… nașterea tiparului acestei vieți noi va schimba absolut totul.

ThinkWithYourHEART.com  
sursa 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...