marți, mai 17, 2016

Este timpul ca voi să va recunoasteti ca si Fiinte Umane Divine.

Postat Maria
Noi suntem in voi și voi sunteți in noi. Noi impreuna suntem o parte intrinsecă a Universului. Ceea ce se intampla actualmente pe Pământ, are un efect direct asupra restului Creației ... este imperios necesar ca voi să știti acest lucru. Este imperios necesar să știti că detineti rolul principal ...

Evoluția rasei voastre depinde de voi si numai de voi. Sa stiti că atunci când utilizam cuvântul *rasă*, ne referim la toți cei care trăiesc pe Pământ. Nu există decat o singură rasă - rasa umană. Nu există nici o diferentiere.

Extrem de multe lucruri se întâmplă chiar acum pe Pământ ... lucruri care se petrec în spatele scenei, lucruri despre care nu se vorbeste, deoarece unele grupuri doresc ca voi să nu le cunoasteti. Motivul acestei comunicări nu este cel de a vă informa cu privire la planul acestor grupuri, deoarece în prezent aveți acces la suficient de multe informații cu privire la acest subiect. Amintiți-vă că, cu cat va focusati mai mult atenția și emoțiile asupra agendei acestor grupuri, cu atât mai mult le veti da din energia voastra. Fiti doar constienti ca se întâmplă lucruri fără știrea voastră. Aceste lucruri se întâmplă cu scopul de a vă ține departe de adevărul care se află în fiecare dintre voi.

Noi știm cine sunteti și onorăm Sacralitatea din voi. Apartineți mai multor rase Stelare, iar puterea existenta în voi este de nepretuit. Desigur ca un astfel de lucru pare absolut de neconceput pentru mulți dintre voi. Și de îndată ce o astfel de afirmatie transpare, este ceva normal ca persoana care a menționat acest lucru, sa fie acuzata de erezie.

Ati ramas incastrati in epoca medievală, epoca Inchiziției. Ieșiti din aceasta sfera! Deschideti-va orizonturile. Realitatea în care trăiti este destul de diferita de ceea ce credeti. Iesiti din meandrele limitate, ce v-au fost inoculate. Ieșiti din închisoarea în care v-ati plasat. Ieșiti din amnezie. Voi nu sunteti doar ființe din carne și oase. Sunteți cu mult mai mult decât atât și exact acest lucru se doreste sa vi se ascunda. Nu se doreste să luati contact cu Adevărul - cel care sa va dezvăluie adevărata voastra natură, identitatea voastra reală.

Ati intrat în vremuri total critice și din păcate, cei mai multi dintre voi nu sunt conștienți de aceasta. Majoritatea oamenilor de pe Pământ continuă să trăiască în iluzia limitarii, sa fie doar ființe *umane*, iar viața rezumandu-se doar la ceea ce văd. Fiecare ființă umană care se trezește și decide să-si ridice conștiința, afectează în mare măsură restul omenirii ... si mai mult de atat ... nu doar omenirea ... ci si restul Creației.

Voi aveți posibilitatea sa accedeti informațiile ce se regasesc în centrul/Inima Ființei voastre - informații ce va vor surprinde și le veti considera a fi de domeniul science-fiction. Aveți capacitatea sa va schimbati structura moleculara, sa va dezvoltati ADN-ului si sa metamorfozati bolile care se dezvolta in corpul vostru fizic.

Detineti in voi, abilități divine, care in prezent se regasesc in stare latenta si care nu așteaptă decat ridicarea vibrației si a conștiinței voastre ca să redevina la viata. Va este cu putinta să creati lumi extraordinare, să va dezvoltati abilitățile telepatice, Va este cu putinta să calatoriti in *timp*. Aceste tehnici sunt cunoscute pe Pământ, chiar dacă ati fost facuti sa credeti altfel. Cum de asemenea, exista si portaluri interdimensionale. Portalurile care va duc dintr-o realitate in alta, dintr-o lume in alta, sunt reale. Anumite grupuri din societatea voastra sunt la curent cu aceste informații de foarte mult timp. Din dorinta de a avea acces la aceste portaluri, lăsate de civilizațiile antice, unele dintre aceste grupuri au *creat* chiar războaie. Desigur ca nu au dezvăluit niciodata adevăratul motiv din spatele acestor războaie create din egou.

Separatismul este depășit. Programele limitative implantate in constiinta voastra sunt depășite. V-ati scaldat mult prea mult timp într-o lume a credințelor, care nu doreste nimic altceva, decat să uitați cu desavarsire cine sunteti cu adevărat. Ei bine, este imposibil să uitați că sunteți Ființe extraordinare si ca aveți abilități absolut nelimitate.

Este timpul ca voi, dragi Fiinte Umane, să va aratati stralucirea Luminii voastre. Noi, cat și alte popoare Stelare, am intervenit în mod repetat, pentru a contracara diverse încercări care v-ar fi afectat extrem de mult, dar noi nu putem muncii in locul vostru.

Este timpul ca voi să va recunoasteti ca si Fiinte Umane Divine.

Detineti in voi cheile necesare pentru schimbarea lucrurilor pe Pământ.

Recunoasteti divinul din fiecare lucru, din fiecare Ființă. Indrazniti sa deveniti ceea ce Sunteti. Recunoasteți Sacralitatea pe care acest Pământ v-o poartă. Este timpul ca voi sa schimbati cursul evenimentelor ce se traseaza pe taramul vostru.

Fie ca drumul vostru să fie unul pe care sa-si puna amprenta conștiința si Lumina.

Fie ca voi sa parcurgeti drumul cu conștientizare și încredere și sa va amintiți cine sunteți cu adevărat.

Nu incetati vreodată să credeti în voi, in puterea, sursa si natura voastra. Parcurgeti drumul în mod conștient, deschizandu-va inima. Conștiința voastră creează noi realități, cele la care sufletul vostru viseaza.

Călătorie placuta tuturor.

Mesaj transmis prin Christine Poulin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...