miercuri, aprilie 13, 2016

Respirati, relaxați-vă și lărgiti-va percepția in timp ce vorbim

Postat Maria
Am venit să vă spun că in cadrul acestui segment de timp, înainte de momentul în care veți primi unda verde ... fiecare secundă este extrem de prețioasa. Cum să va explic mai bine? Respirati, relaxați-vă și lărgiti-va percepția in timp ce vorbim.
Chiar acum, totul este super-condensat. Chiar in timp ce va extindeti în noua Lumină, în aceasta clipa, toate experiențele și sentimentele voastre sunt intensificate și presate. Istoricul personal, lecțiile și chiar ființa voastra incarnata, sunt relativ comprimate. Realitatea colectivă este comprimată. De parca totul s-ar comporta ca un arc uriaș tensionat, care este gata să se descatuseze, printr-o magnifica eliberare/lansare, la fel cum a facut Brigada de Lumină din Dinarland, iar diverse Grupuri au obținut accesul deplin asupra fluxului de Prosperitate. Deja aveti acces acum la energiile Prosperitatii și Libertatii. Cum le veti utiliza?
Odata cu aceasta compresie vin multe oportunități utile. Cu putina voință din partea voastra, este extrem de ușor sa va reevaluati starea interioară. De asemenea, este extrem de ușor sa efectuati orice Curățenie interioară de Primăvară, deoarece tot ceea ce intenționați se întâmplă într-o clipă, daca ați observat? Colosalele evenimente energetice din martie au marit potentialul oportunităților pentru Ascensionarea voastra. Aceasta este perioada Primavaratica a existenței voastre întrupate. Și este momentul prețios dinaintea intrarii in acțiune a Primăverii pe Pământ. Și desigur cu ajutorul vortexului puternic, care s-a format prin și pentru cei care pornesc din interiorul lor, aceasta va fi cea mai mare Imprimăvarare din istoria Pământului!
Este usor sa stoarceți si ultima picatura de esenta a Bunătății din acest timp prețios, înainte de declansarea acestui vortex incarcat de primavara. Trebuie doar să fiti dispusi să renuntati la tot ce a fost. Ati prins ideea? Mergeti inlauntrul vostru. Priviti cu atentie. Si fiti sinceri cu voi, pentru numele lui Dumnezeu. Suntem gata să va ajutam. Mergeti in dulapul vostru interior și faceti ordine, fara menajamente. Daca un comportament nu este în aliniament cu noua Lumina din acea zi, renuntati la el! Nu-l pastrati in ideea ca va fi de folos intr-o alta zi. Daca un gând nu-l slujește pe Dumnezeu, Iubirea sau Lumina – indepartati-l. Permiteti îngerilor să vină și să-l recicleze în ceva ce poate și-i va servi pe Toti în Era de Aur, care a început.
Va parasesc acum, nu inainte de a va oferi o îmbrățișare mare, în timp ce voi continuați Curățenia de Primăvară. Chemati-ne sa va ajutam și sa va sprijinim. Nimeni nu trebuie sa treaca prin aceasta curățare singur. Noi vă îndemnam să beneficiati la maximum de aceasta oportunitate prețioasă oferita de aceasta perioada de comprimare, pentru vindecare, revizuirea vieții, transformare, schimbarea paradigmei interioare si Ascensionare. Alegerile voastre actuale va vor pregăti și vor face din voi vasul mărit al Iubirii și Prosperitatii care v-ati pregătit sa fiti. Numărătoarea inversă continuă. Pe locuri! Fiti gata! Start!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...