miercuri, aprilie 06, 2016

Mesaj important

Postat Maria
MESAJ URGENT CĂTRE TOATE SEMINȚELE STELARE, Lucrătorii in Lumina, FLĂCĂRILE GEMENE, CEI 144.000, vindecătorii, înțelepții, păstrătorii ințelepciunii și restul ....
Acesta este un mesaj urgent despre un eveniment viitor, care va avea implicații globale în ceea ce privește masivele schimbări ale paradigmei. Există unele lucruri importante de știut. Ne-am dori să începem prin a spune că doar ego-ul este acela care va rezista sau va condamna acest mesaj și știm că nu avem nimic de apărat. Acest mesaj va ajunge și va fi primit de către toți aceia care au menirea de a-l primi, iar restul vor experimenta ceea ce este pe cale să vină, cu indiferenta.
O schimbare de energie masiva se apropie si noi ne aflam aici pentru a a va face constienti că, în data de 9 aprilie, 2016 11:00 PDT și in cele 3 ore ce vor urma, un mesaj energetic masiv este comunicat la distanță și arătat unui cuantum de oameni nenumărați pe Pământ. Acest mesaj este unul de iubire, pace, predare, iertare, vindecare si vibrații puternice, fiind trimise prin intermediul direct indivizilor prin câmpul lor energetic. Acest lucru înseamnă că cantitate mare de energie va fi în mișcare prin voi în acest timp. Acesta va veni prin voi ca un sistem de amplificare. Toate persoanele din câmpul vostru de sensibilizare, fără a realiza cum sau de ce, vor primi acest lucru prin voi. Nu aveti de ce să va temeți. Ei nu vor ști de la cine va veni. Dacă sunteți suficient de predați și treziți în timp ce se întâmplă, tot ceea ce veți simți este iubire binecuvântată, pace, necesitatea de a celebra.
Deși există unele lucruri pe care noi alegem să le păstram aproape vesta, vă rugăm să fiți conștienți că aceasta va fi prima dintre aceste explozii, care vor avea loc . Anumite puncte în acest proces trebuie să fie foarte specifice și speciale, dar, toți cei care au fost deja în măsură să se afle în colectivitate sunt invitate să trimită si energia voastră asemenea. Asta e important. Doar emotie, nici un mesaj atasat, nici un expeditor nu trebuie să fie numit. Aducându-te în cea mai deplină transa, meditativă și / sau starea psihedelică posibil este un lucru de importantă pentru ca acest lucru să fie cât mai eficace posibil. Adăugând muzică puternică (fără versuri) este de ajutor pentru proces. Odată ce vă aflați în această stare, aduceți-va la cele mai înalte vibrații de emoții pozitive posibile. Iertarea, pacea, iubirea, extazul, râsul, orice vine . Râdeți, plângeți, eliberați-va. Orice emoție pozitivă apare trebuie să fie exprimata maselor. Exprimați acele sentimente și trimiteți toată bunătatea, oricui vă puteți imagina. Permiteți mintii voastre să se miște rapid prin fețele către care va îndreptați chiar dacă ii cunoașteți sau nu. Asigurați-vă să transmiteți celor care au nevoie cel mai mult și amintiți-vă , care ca acest lucru înseamnă IERTARE fără teamă sau judecată. Repetam ... IERTARE fără teamă sau o judecată.
Pentru toți cei ce citesc aceasta , care înțeleg, rezonează și memorează că aceasta a fost momentul pe care l-am ales pentru un motiv, între acum și 09 aprilie 2016, la ora 11:00 PDT, ELIBERAȚI toate fricile. ELIBERAȚI toată judecata. IERTAȚI PE TOATĂ LUMEA. IUBIȚI TOATĂ LUMEA. NU UITAȚI că suntem UNUL. Acest lucru este atât de important. Nu putem să accentuăm suficient despre importanța de a face acest lucru ACUM. Fie lucrați cu noi fie noi va vom vindeca. Nu există nici o judecată din partea noastră cu privire la ce parte stați , dar trebuie sa știți doar că din acel moment, , sunteti fie unul de vindecătorii aici gata pregătiți de a face acest lucru sau sunteți unul dintre cei care sunt vindecați. Nu are nici o importanță pentru noi. chiar si nu judecați singur. Dacă credeți ca nu puteți fi de parte vindecării, puteți să va alăturați noua pe parcursul unuia din următoarele valuri și suntem la fel de bucuroși, indiferent de ce se va întâmpla. Sunteți deja iertați si iubiți.
În prima fază, acesta este un timp minunat pentru a exprima dragostea și iertarea tuturor celor din viața ta despre care nu ați făcut încă acest lucru. Nu uitați că este doar ego-ul vostru acela care este rezistent la acest lucru sau credința că nu ești tu cel care trebuie să își ceară scuze și sa comunice iubirea. Nu contează modul în care celălalt răspunde sau modul in care aceștia primesc mesajul. Nu va temeti de nici o consecință. Amintiți-vă, odată ce adevărul este rostit continuă să lucreze prin toate. Asta este. Iesiti afară și fără teamă transmitetiscuzele, iubirea, iertarea și recunoștința. Ho'oponopono. Cel mai simplu mesaj ce poate fi trimis prin email, SMS, mesaj sau vorbit oricarei de pe lista relatiilor dificile:
“Îmi pare rău. Te rog, iartă-ma. Te iubesc. Mulțumesc.”
Putem sa transmitem cu totii asta și doar să o lăsam așa. Nici un răspuns pozitiv primit, și nici un răspuns negativ primit, predați-va și eliberați-o.
La fel de importantă este viziunea voastră. Vă rugăm să petreceți timpul imaginându-va cu adevărat viața fără limitări și cum ar arata aceasta _ pentru voi. Rostiți cu verbiaj pozitiv. Cu alte cuvinte, "noi trăim , într-o economie bazată pe resurse", spre deosebire de "noi trăim într-o lume fără bani" ... "noi trăim într-o lume pașnică și în condiții de siguranță", spre deosebire de "noi trăim într-o lume fără război sau crimă" etc Găsiți modalitatea cea mai puternice pentru a imagina această lume in care va doriți să trăiți. Vizualizați-l și conectați-va cu energia acum. Imaginați-vă viața cu zero limitări, rezistență nulă, conflicte zero, zero, lipsuri, dureri zero. Vizualizați și simțiți viața plină de pace, iubire, abundență, râsete și experiența perfectă. Doriți să trăiți , într-o colibă de pe plajă? Vizualizați-o, simțiți-o, conectați-va cu ea. Vreți un conac?
Vizualizați-o_, simțiți-o, conectati-va cu ea. Vreti un cabină într- pădure sau o fermă sau sa trăiți într--o comunitate internațională? Vizualizați-o_, simțiți-o, conectați-va cu ea.
Unii vor fi neîncrezători despre ceea ce se întâmplă. Nu este necesar să-i convingeți. Aceia dintre voi care au fost de acord asupra acestui moment, acest lucru cronologic și acest eveniment, trebuie doar să va predati și sa aveti încredere. Se întâmplă și suntem pregătiți.
Omenire, ne pare rău. Vă rugăm să ne iertati. Te iubim. Mulțumim. Mama Pământ, ne pare rău. Te rog să ne ierți. Te iubim. Mulțumesc. Către regnul animal, ne pare rău. Vă rugăm să să ne ierți. Te iubim. Vă mulțumim. Tuturor plantelor și copacilor, ne pare rău. Vă rugăm să să ne iertați. Va iubim. Vă mulțumim. Tuturor a ființelor simțitoare pe care nu ne-am menționat, ne pare rău. Vă rugăm să ne iertați. Va iubim. Vă mulțumim. Ființelor binevoitoare ale tuturor colțurilor universului, ne pare rău. Vă rugăm să ne iertati. Va iubim. Vă mulțumim. Vă rugăm să vă alăturați nouă acum. Suntem pregătiți și vă primim cu pace și recunoștință.
Frați și surori, vă rugăm să partajați acest mesaj în lung și-n lat. Aceasta este vestea bună profețita în multe cărți. Nu contează ce religie sau pe ce cale vă aflați. Suntem unul. Toate perspectivele sunt adevărate și corecte și acum, iubirea și unitatea este singura lege. Aceasta este vestea bună, care a fost spusa ca va fi împărtășita înainte ca sfârșitul vremurilor ce va veni. Timpurile din urma sunt de transformare, nu distructive. Nu exista nimic de care să va temeti. Acesta este momentul pe care l-am așteptat cu toții. Aceia dintre noi care au știut în inimile noastre tot timpul sunt în curs de izbăvire. Momentul profeției a sosit și credincioșii și ne-credincioșii deopotrivă o vor vedea. Va asiguram.
Frați și surori, este timpul ca acest mesaj să fie distribuit, rostit, înregistrat și răspândit fara nici un autor care ar avea nevoie de credit. Acest mesaj este mesajul umanității. Iubirea și unitatea este tot ce există acum. Orice altceva este o iluzie care se dezintegrează rapid. Predați-va si permiteți Adevărului să se manifeste aici pe Pământ.
Amin. Amun. Amin. A'ho. Astfel trebuie sa fie . Și așa este. Voința ta se va face pe Pământ, precum în Cer. Binecuvântat fii. Namaste. Ho'oponopono. Ubuntu. Onoare și recunoștința pentru fiecare dintre voi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...