luni, martie 28, 2016

Echinocțiu-eclipse: culoarul adevărului

Postat Maria

20 martie 2016, de Lauren
Echinocțiu fericit! Abia îmi vine să cred că deja suntem la jumătatea ciclului de eclipse și că în prezent intrăm în ceea ce se numește „culoarul adevărului”, întrucât începem să ne aliniem cu energiile învierii ale Paștelui, ce vor fi transmise cu multă intensitate pe durata apropiatei Luni pline/eclipse.
Intrând în acest sezon planetar următor, vom da peste unele schimbări majore, căci sferele celeste se pregătesc să etaleze una din perioadele cele mai fenomenale din istoria umană.
Întrucât în acest moment de pe pământ ne mișcăm atât de repede (la nivel perceptual) prin timp și spațiu, de multe ori nu ne putem da seama pe deplin de proporțiile și magnitudinea unor astfel de schimbări, până nu se manifestă în dimensiunile fizice. Potrivit Surselor mele, asta e ceea ce vestește 2016… începând cu primăvara (în emisfera nordică) și cu apariția ciclică a noii vieți.
Doar IUBIRII îi este permis să intre în lumea nouă… din fericire, IUBIREA este tot ceea ce avem nevoie.
De când am intrat în luna martie și mi-am adus energia în interior, pentru a-mi observa procesul propriu și energiile care vin, aud într-una că „totul e pe punctul de a se schimba” și că „ pe pământ n-a mai existat niciodată un moment ca acesta.
Am mai aflat că „acest moment, de acum, e motivul pentru care atât de mulți care au fost aici de la bun început revin pentru ÎNCHEIEREA (unei ere)”… că promisiunea pe care am făcut-o Pământului și omenirii a fost aceea că într-o bună zi ne vom întoarce ca să ne împlinim destinul, ca Sori ai lui DUMNEZEU, ca să pregătim drumul și să construim structurile necesare pentru susținerea tuturor ceilalți în a-și aduce aminte și ca să ajutăm planeta în călătoria ei de a deveni o ființă solară divină.
Cu alte cuvinte, pentru unii, în ACEASTĂ viață devine clară întreaga noastră călătorie… iar ea începe acum (anul acesta). Este răsplata pentru desfășurarea a mii de vieți, iar realitatea acesteia devine palpabilă. Oricât de stereotip ar suna, aceste e MOMENTUL pe care l-am așteptat… nu doar în ultimele câteva decenii, dar în întreaga noastră călătorie a experienței de viață ca pământeni inconștienți.
Ne aflăm în ceea ce se numește „momentul impresionant de final”… un sfârșit de proporții epice (la modul real), ce este aliniat cu un început nou și uluitor al experienței umane, cum n-a mai cunoscut această planetă vreodată. Iar pe măsură ce ne avântăm în următoarele câteva săptămâni, fiecare din noi va fi chemat să se ridice la un nou nivel de conștiință.
Pentru cei care au ales întruparea, asta va însemna eliberarea de vechea lume, o separare de linia temporală 3D, ce vor duce la unificarea spiritului cu materia. Această fuziune este cerința esențială pentru dezvăluirea conștiinței corpului superior, ce va activa noile tehnologii ale corpului, despre care ființele stelare au vorbit în rapoarte trecute.
Mi se spune că după ce are loc asta ne putem aștepta ca trupul noului om să-și înceapă călătoria unică de conștientizare, ceea ce înseamnă că aceia care sunt pregătiți (mental, emoțional și spiritual) vor trece printr-o serie de mutații biologice necesare să ne susțină sistemul pentadimensional de chakre și corpul de lumină (christic), în lumea formei. Din câte se pare, acest lucru va produce o stare euforică, atunci când cei pregătiți să intre în lumină își vor duce la bun sfârșit contractele de slujire din lumea 3D, iar după acea eliberare se vor putea implica total în misiunile lor divine din lumea 5D. (citiți: pentru asta am venit)
Deși această reamintire a adevărului divin va fi o experiență foarte extatică, mi se mai mai spune că va veni un moment în care acel proces de deconectare/reconectare va influența foarte mult rețeaua conștiinței lumii. De aceea, ni se spune să rămânem treji și să ne folosim discernământul în treburile noastre zilnice, întrucât trecem printr-o perioadă și mai accelerată de frământare colectivă.
În zilele ce vin, vom fi îndemnați să acordăm o atenție deosebită modalităților în care începem să ne adaptăm la noua viață, la lumea din jurul nostru, pe măsură ce devenim canale conștiente, curate ale Sursei. Următoarele câteva luni până la solstițiu vor constitui o perioadă în care ne vom echilibra noua experiență divin-umană cu cei din jurul nostru, învățând să interacționăm cu lumea „în care trăim dar de care nu aparținem”, din perspectiva recentă de trezire, născută din mintea DIVINĂ.
În concluzie, potrivit ființelor galactice, vor fi multe de observat pentru fiecare din noi, în felul său propriu… iar în următoarele 4 săptămâni îndeosebi, vom fi martori la multă „noutate”, atât în noi, cât și în lumea din jurul nostru.
În acest raport special, ce ne-a fost dăruit de Ierarhia Spirituală (organul de guvernare al maeștrilor înălțați ce dirijează evoluția spirituală a tuturor celor care doresc să se reunească cu conștiința divină/conștiința lui DUMNEZEU), deschizătorilor de drumuri le este în sfârșit oferit „pașaportul” pentru a pătrunde în lumină.
Lauren
ThinkWithYourHEART.com ©As LOVE, Inc. 2016 Toate drepturile rezervate.
http://thinkwithyourheart.com/catego…/new-articles-category/
Traducere: Ana Nicolai

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...