marți, martie 29, 2016

Din eclipsa de lună se va naște dorința arzatoare de a va căsători cu Sinele ...

Postat Maria

Intrati intr-un lung coridor, un lung interval de abundenta, care va activa rețelele și conexiunile dintre Cer și Pământ.
Intrati într-un cerc, in care va vor fi asculte rugăciunile, cererile si cele mai profunde dorinte ale voastre.
Primiti aceasta mare pecete a Luminii. Este vorba despre o mare defragmentare a conștiinței umanitatii ce deschide ușa spre un minunat portal interstelar, aducator de regenerare, vindecare și speranță.
Acesta este un pas important în ascensiunea voastră, in trezirea voastră ca si colectiv. Nu este o luna, care afectează întreaga comunitate, ci întreaga omenire. Va atinge umanitatea la cel mai înalt nivel.
Acest spatiu este in plina desfasurare, spatiul inimii va deveni standardul de umanism. Fiti un colectiv. Fiti gata să scrieti povestea vieții voastre în această mare trecere plină de evenimente.
Sunteți unici și umanitatea se pregătește sa traiasca cel mai mare big bang al ei, cea mai mare trezire a sa. Acest lucru este vazut și perceput ca pe un cadou.
În acest interval, este momentul să renuntati la reproșuri, să depuneti armele, sa scrieti istorie, cea pe care o doriți în strafundul celulelor voastre.
În acest interval, sufletele rebele vor fi transformate în adancul inimii lor, pentru a renunța la speranța unei dualitati fără sfârșit.
Sunteți aproape de acest sfârșit, de aceasta oscilare. Veti avea ratiunea sa va ridicati la cer și sa ajungeti in inima, prin credința și cântecele susținătorilor Luminii. Este timpul sa va descoperiti partile intunecate de sub sclipirile aurite.
Acestia nu sunteti voi. Nu sunteti reali. Nu apartineti acestei Lumi. Veniti dintr-o lume în care nu există nici un conflict, nici un interes. Conștiința voastră cosmică este în creștere pe măsură ce intrati in coliziune cu realitatea voastra.
Intrați in această Lume cu un picior pe cate o treaptă. Este timpul sa incheiati aceasta cursa infricosatoare si sa o duceti spre Glorie. Trebuie să va împacati acum inimile cu spiritul păcii.
Organizati sedinte de vindecare în acest mare interval, vor fi miraculoase. Veti purcede la vindecarea trecutului și la tot ce v-a îngradit libertatea.
Organizați-va, faceti-va ordine în viata, în mintea voastra, pentru a face loc schimbarii.
Intrați într-un taram al eliberarii. Noi coduri ajung pe Pământ. Impregnati-va cu Lumina lor.
Noi porti de acces si linii atemporale se vor deschide creand accesul și posibilitatea de a va crea propriile rețele.
Puneti capăt la tot ce va nelinisteste, închideți ușile trecutului și axati-va pe noțiunea de sacralitate. Veti trece prin noi porti ale timpului. In definitiv totul trebuie să fie concretizat, după cum doriți. De acum inainte trebuie sa fiti gata. Nu va exprimati mai mult decat va este permis de catre autoritatea voastra superioară. Veti pasi cu totii pe calea conștiintei necesare pentru recuperarea in bune conditii a echilibrului energetic pe Pământ. Cine nu a facut-o o va face, în timp ce tot ceea ce a existat va fi reprimat si eliberat de substanța sa. Va veti confrunta cu o coliziune între energiile trecutului și cele avangardiste, binefăcătoare pentru omenire. Spiritele vor trebui sa faca fata acestei schimbari cosmice, acestei cizelari interioare. Insa voi sunteti puternici și pregatiti pentru asta.
Acționati cu totii împreună, caci obiectivul întregii omeniri nu este să stați în așteptare, ci mai degrabă sa iubiti suficient de mult pentru a va elibera și nu pentru a va degrada.
Primiti sigiliul/codul celor 24 de bătrâni, apostoli ai omenirii.

http://messages.terrenouvelle
Traducere: Light Writer

1 comentarii:

Anonim spunea...

Cand ???
am albit asteptand....

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...