duminică, noiembrie 17, 2013

Reflectarea inimii unul celuilalt.Grupul

Postat Maria
Salutari de acasa, prin Steve Rother

 Prezentarea lui eM (ii multumim Alexandrei pentru traducere)

Sunt Elrah din sistemul ritmic si trebuie sa va spun ca introducerea a fost foarte frumoasa. Nu va voi preda astazi, intreaga lectie. Ii voi da cuvantul lui eM. El va va vorbi, de fapt, despre un subiect care cade in responsabilitatea mea si e din domeniul meu de expertiza. Stiu ca asteptati cu totii sa vorbiti cu el, asa ca nu am nicio problema sa il las sa iasa in fata astazi si sa prezinte mesajul. Va spun asta, din motive diferite, pentru ca voi toti aveti micul vostru ego. Cu totii trebuie sa va purtati sentimentul de sine si mesajul propriu. Dar, va spun ca atunci cand il veti vedea reflectat in lumea din jurul vostru si ii veti auziti pe altii spunand ceea ce ganditi voi, sa stiti de acum ca va aflati la locul potrivit, deoarece asta se intampla Acasa. Vedeti voi, nu are nicio importanta daca eu va transmit mesajul sau daca vine Pastratorul Timpului si va transmite un mesaj elegant sau daca vine eM si va face un pic sa radeti. Noua nu ne pasa, pentru ca este acelasi mesaj. Este inima voastra, nu a noastra. Nu e deloc vorba despre noi, ci e despre voi. Asadar, sper sa va bucurati de aceasta parte frumoasa. Nu pot insa pleca, pana cand nu va dau unul din zambetele mele. Ei bine, iata-l. J Va prind de fiecare data, nu-i asa? Bine.

Vreau sa va vorbesc mai intai, putin, despre ceva ce este destul de interesant. Vedeti voi, pe planeta, voi aveti toate perceptiile voastre unii despre ceilalti si cu totii va uitati unul la altul, spunand: „Tu esti diferit de mine. Esti mai inalt. Esti mai scund, mai dragut sau mai urat.” Orice element ati folosi, pentru a va defini unii pe ceilalti, va vedeti ca fiind separati din multe puncte de vedere – lucru care a mers atat de departe, incat v-a polarizat tarile. Sunteti atat de polarizati acum, incat atunci cand unul spune una si altul spune alta, va va fi foarte greu sa duceti ceva la indeplinire, deoarece doar veti oscila dintr-o parte in cealalta. In foarte scurt timp, veti avea o energie blanda si veti avea ocazia sa va adunati asa cum facem noi Acasa. Nu ne pasa cine iese in fata. Nu ne pasa cine asculta, cine vorbeste sau cum isi spune cel care transmite mesajul. Acum, cu totii incepeti sa ascultati in alt fel, iar acest lucru scoate la iveala mesajele transmise prin channeling din fiecare dintre voi, iar spiritul din trupul vostru se schimba intr-un mod minunat. Asadar, va spun ca asta face parte din noua energie si fiecare dintre voi, ca si creatori constienti ai planetei, poate incepe sa poarte in mod intentionat mai mult din spiritul sau. Speram sa va distrati la fel de bine cum ne distram noi aici, Acasa, deoarece noi radem tot timpul, uitandu-ne la toate chestiile comice in care intrati voi, oamenii. Nu mai e mult pana cand va veti putea intoarce sa radeti si voi de noi. E in ordine, o puteti face, putem accepta asta, nu e nicio problema. Sa stiti doar ca este un joc frumos si ca speram sa va distreze.

Deveniti oameni echilibrati.

Espavo tuturor.

Salutari, sunt eM si sunt foarte fericit sa ma aflu aici, in aceste zile, deoarece se intampla atat de multe si va spun ca Pastratorul are o mica problema cu energia mea in mod special. El incearca sa ii gaseasca ritmul. Spune: „Nu, asta suna prea mult a Pastratorul Timpului.” Asa ca, are tot felul de probleme, incercand sa isi dea seama unde sunt, iar parte din problema o constituie polaritatea, pe care voi o vedeti pretutindeni. Nu e gresit, asa ati fost voi crescuti pe planeta Pamant. V-ati aflat intr-o situatie foarte polarizata, traind intr-un camp al dualitatii. Ei bine, voi vedeti lucrurile in alb si negru, sus si jos, bine si rau si asa mai departe. Acum, incepeti sa vedeti totul dintr-o perspectiva complet diferita, deoarece incepeti sa vedeti posibilitatile. Acum puteti, pentru ca voi sunteti creatorii si creati prin alegerile voastre. Este foarte simplu si foarte usor de inteles, atunci cand priviti in urma la viata voastra; cand priviti inainte insa, este complet diferit si foarte greu de vazut. Polaritea cu care are de furca Pastratorul acum, cand e vorba despre mine, vine din faptul ca eu sunt echilibrat. Nu sunt nici feminin, nici masculin. De fapt, el are dificultati chiar si cu cuvintele. Nu exista cuvinte pentru asta, asa ca ii este greu si, desigur, toti invatatorii se ofera sa ii dea cuvintele. Este o provocare noua pentru el, o zona noua, aceea de a nu descrie o fiinta umana prin polaritati extreme. Voi toti o luati in aceasta directie si aici se intampla foarte multe. Energia feminina se intoarce pe planeta Pamant. Ati stiut cu totii ca vine, deoarece ati vazut pendularea energiei masculine si a dominatiei masculine de atatia ani, pe planeta Pamant. V-ati distrat cu totii cu ea. Oricum, cel putin unii dintre voi. Si desigur, unii dintre voi au fost si victime. V-ati jucat jocurile, dar acum a venit vremea schimbarii, nu-i asa?


Iata cum stau lucrurile. Vine echilibrul, dar voi nu ati fost niciodata echilibrati. Ati trecut doar prin starea de echilibru, indreptandu-va catre una dintre extreme si, de fiecare data, ati facut-o in acelasi fel: in miscare. O, nu va mai amintiti timpurile in care femeile conduceau Pamantul! Va putem spune, pentru ca voi nu va mai amintiti, ca si ele au incurcat lucrurile la fel de tare ca si barbatii, asa ca nu va faceti griji in privinta asta. Sa stiti doar ca a existat intotdeauna aceasta pendulare inainte si inapoi. Va vom opri la mijloc si va vom da ocazia sa respirati si sa vedeti cum se simte echilibrul. Campul in care ati intrat este un camp al trialitatii, departe de dualitate. Este aproape ca si cum ar fi o noua parte a voastra, despre care incercati sa aflati mai multe, intrebandu-va: „Cum sa o folosesc in viata mea de zi cu zi? Cum pot castiga echilibrul?” Ei bine, sunt unele elemente noi care apar si eu va voi impartasi astazi, unele dintre ele. Devine din ce in ce mai usor pentru Pastrator sa imi poarte energia – a facut-o deja de patru sau cinci ori, asa ca se gandeste ca a devenit expert. Totusi, ce de surprize mai avem noi pentru el, deoarece este capabil sa poarte doar o anumita cantitate de energie feminina, in acest corp foarte masculin al lui si mai are si sistemele lui de credinte, care inca il mai incurca din cand in cand. Vom rezolva si asta, nu va faceti griji.

Echilibrarea energiilor masculine si feminine, din fiecare dintre voi

Va vom vorbi despre vibratia din lume. Am vorbit intotdeauna despre ea si acesta este de fapt teritoriul lui Elrah, e lucrarea lui. El se afla aici pentru a va arata diverse moduri de a lucra cu vibratia si felul in care o faceti deja. Fiecare dintre voi are profund in adancul sau o semnatura vibrationala. Ea este de fapt asociata cu sunetul semnatura despre care am vorbit mai devreme asa ca exista aici multe conexiuni pe care le veti vedea in multe domenii. Semnatura vibrationala este propria voastra vibratie, este vibratia voastra asa cum ati decis sa o purtati pe Pamant, in acest corp fizic. Unii dintre voi poarta o energie foarte masculina, puternica si altii poarta o energie foarte feminina, voi pendulati si va decideti sa va exprimati in moduri diferite. Ei bine, acest lucru s-a schimbat. Campul este acum deschis, pentru a va putea echilibra in polaritatea in care energia feminina poate reveni. Energia masculina a fost mult mai puternica decat energia creatoare si permisiva, feminina si toate acestea fac parte din fiecare dintre voi. De-a lungul multor vieti, v-ati dezvoltat obiceiul de a veni cu o energie sau cu alta si multi dintre voi v-ati perfectionat chiar preferinta asupra modului in care va place sa va jucati pe planeta Pamant. Cei mai multi dintre voi au venit ca femeie sau ca barbat de multe ori, pentru ca asa va simtiti confortabil. Pastratorul se simte foarte confortabil intr-un corp barbatesc si foarte inconfortabil cu energia feminina; el a putut sa isi aleaga preferintele la inceputul acestei incarnari. Acum, energiile s-au schimbat si puteti incepe cu totii sa va echilibrati – ceea ce deja si faceti. Provocarea vine din partea sistemelor voastre de credinte, acele parti din voi, de demult, care spun: O, trebuie sa fie asa” sau „O, trebuie sa ma port asa.” Acest lucru s-a intamplat nu demult cu Pastratorul si cu Pastratorul Pastratorului. Erau la Amsterdam, in sectiunea gay, a Cariterului Luminilor Rosii si Barbara a spus: Trebuie sa ma leg la sireturi. Poti sa imi tii poseta, un pic? Dintr-o data, ea a disparut si Pastratorul a ramas pe loc, cu poseta in mana, simtindu-se foarte inconfortabil in aceasta postura. Au ras cu totii si au mers mai departe, dar asta a scos la iveala exact acel sentiment neplacut, legat de perceperea sexualitatii. Acestea sunt zonele care va vor impiedica, la inceput, sa va gasiti echilibrul. Aveti cu totii capacitatea de o face si va miscati in aceste directii care sunt atat de frumos de urmarit; e minunat sa va vedem straduindu-va sa atingeti perfectiunea. Asta sunteti. A trebuit sa fiti imperfecti, pentru a ajunge aici. Planeta Pamant este un loc imperfect. Atunci cand sunteti aici, trebuie sa va ascundeti imperfectiunile si sa va straduiti sa atingeti perfectiunea. Este atat de frumos. Sunteti atat de incredibili.

O noua sensibilitate la vibratie

Numele tau: Reflectia TA in Univers.

Nu aveti idee de ce sunteti capabili, dar sunteti pe cale sa o aflati. Va voi vorbi despre celalalt domeniu aflat tot pe teritoriul lui Elrah, vibratia. Voi toti sunteti sensibili la vibratie, intr-un mod nou, chiar daca inca nu ati descoperit asta. Ce ati descoperit este lipsa voastra de confort, in legatura cu ceea ce ati construit deja. Multi dintre voi si-au construit stiluri de viata, case, locuri de munca, cariere si relatii si, dintr-o data, s-au simtit complet nesatisfacuti, extrem de stanjeniti, acolo unde se aflau si avand nevoie de schimbare, fara sa stiti insa deloc incotro sa va indreptati sau ce sa faceti. Va vom da cateva idei foarte simple, chiar acum si Elrah se va intoarce si va continua sa imbunatateasca aceasta lucrare, un pic mai mult. Ce va spunem noi este ca sunteti de multe ori afectati de propria voce si cuvantul care se repeta cel mai des si care merge direct la inima voastra, este propriul nume. Cum v-ati ales cu acest nume? Cei mai multi au stat pe umarul mamei sau al tatalui vostru, atunci cand v-au ales numele, strigandu-va numele si incercand sa ii faceti sa-l auda. Si atunci, ei spuneau: „Ce-ar fi sa-l cheme asa? Numele asta suna… pe de alta parte, imi place atat de mult actorul asta, ca imi voi numi copilul dupa o stea de cinema.” Multi oameni ajung sa aiba tot felul de ritmuri diferite si nume care nu li se potrivesc de loc. De ce nu se potrivesc? E foarte simplu; este un ritm. Va puteti schimba putin numele, adaugand o litera in plus la final sau la mijloc. Puteti chiar sa scoateti ceva din el si sa va schimbati tiparul ritmic al numelui. Numele vostru este reflectia voastra in univers si credinta voastra. Atunci cand auziti numele respectiv, sunteti voi. Asigurati-va ca este ceva ce va place si, daca nu, incepeti sa va creati universul, schimbandu-va numele. Nu e nicio problema, asta se face tot timpul pe planeta Pamant. Acum va spunem ca numele va precede si voi deveniti incredibil de sensibili la vibratia sa, care se reflecta spre univers si inapoi la voi. O puteti vedea acum, in moduri noi.

Muzica si ritm : cea mai noua cale de invatare

Este ceva interesant, in legatura cu ceea ce spunea Pastratorul si, desi nu-mi place deloc sa fac asta, dupa atatia ani, trebuie sa il corectez un pic. A intrat in panica acum, dar se va calma, intr-un minut. Spune: „Cum adica, sa ma corectezi?” Simplu, el le-a spus oamenilor ca exista o parte neobisnuita a creierului vostru, care are de-a face cu muzica. Va spun asta din mai multe motive, deoarece ati folosit-o cu totii in diverse moduri, chiar daca nu va considerati ca fiind muzicali. Aceste ritmuri constituie baza a tot ceea ce voi numiti muzica. Este, de fapt, un tipar ritmic. Luati toate elementele care v-au fost date, cele pe care a trebuit sa le invatati pe dinafara si prin locurile unde ati invatat limbi straine. Apoi, luati acele lucruri pe care nu le-ati putut invata asa si lucrurile pe care le-ati invatat in copilarie, cu ajutorul muzicii – cum ar fi, alfabetul. Multi dintre voi au invatat cantece pe care le repetati ca si copiii, deoarece se afla intr-o alta parte a creierului vostru. Ce va spunem noi este ca nu exista nicio parte muzicala a creierului vostru. Aceasta este corectia adusa la ceea ce a spus Pastratorul, in legatura cu existenta unei parti muzicale a creierului vostru, pe care o puteti dezvolta si folosi. Intreaga emisfera dreapta a creierului vostru are de-a face cu muzica; exista o zona, chiar deasupra urechii si o alta zona, putin mai departe, care au de-a face in particular cu muzica. Chiar daca multi dintre voi au venit cu o zona muzicala foarte dezvoltata a creierului, foarte putini o folosesc pentru muzica. Nu e vorba neaparat despre muzica, ci despre ritm. Pot aceia dintre voi, care au invatat ceva de genul alfabetului, cu ajutorul muzicii, sa isi aminteasca literele alfabetului, fara sa il cante? Este usor, dar pot sa pun pariu ca majoritatea dintre voi nu pot scapa de melodie*. Tot trebuie sa cantati ABCDEFG … HIJK… LM… NOP…este un ritm al vostru. Pe asta v-ati bazat cunoasterea si acesta va constitui cel mai nou mod de invatare, deoarece nu e nevoie sa faceti santuri noi si sa va intariti constant emisfera stanga a creierului. Puteti trai, in mod spontan, in emisfera dreapta.

* in scolile cu predare in limba engleza, alfabetul se invata pe o anumita melodie. N.T,

Va face ritmul numelui vostru sa zambiti?

Am echivalat intotdeauna emisfera stanga a creierului vostru, cu raiul si pe cea dreapta, cu pamantul. Emisfera dreapta vede totul – posibilitatile, oportunitatile, curgerea energiei si toate celelalte lucruri de care ne ocupam aici, Acasa. Voi incercati sa etichetati totul. „Nu poate fi real pentru mine, pana cand nu il pun intr-o cutie, cu o eticheta pe ea.” Asta face emisfera stanga a creierului; zonele muzicale sunt insa in mod particular ritmuri si, de aceea, va rugam sa va ganditi mai intai la numele vostru, mare parte din reflectia voastra. Care este ritmul numelui vostru si daca vi se potriveste. Aceasta este cea mai mare intrebare, deoarece pentru a va face calea prin lume mai usoara sau pentru a o transforma in calea minimei rezistente, veti incepe prin reglarea lucrurilor marunte. In asta sta magia, in toate elementele pe care le puteti vedea acum, dintr-o alta perspectiva si pe care nu le puteati depista inainte. Este o lume noua. Faceti toti parte din ea, intr-un fel minunat si eu voi fi aici sa va ajutat sa reflectati asta, in mai multe feluri decat va puteti imagina. Incepeti prin felul in care va numiti. Cum va spun? Cum sunteti numiti? Ce este asta? Si cum puteti schimba lucrurile, astfel incat, atunci cand va auziti numele, sa zambiti?

Familia lui E

Sunt multi dintre voi care provin din familia lui E. Eu voi spune doar ca aceasta este vibratia familiei pe care o aducem in ceea ce Pastratorul numeste grupul. Noi nu folosim acest termen, grupul. Noi nu folosim niciun fel de cuvant pentru a ne descrie, este un ritm si e o parte foarte frumoasa a noastra, care le poate fi accesibila tuturor, doar prin propria inima. Nu e vorba sa va invatam noi ceva, este vorba sa va ajutam sa va reamintiti ceea ce stiti deja. Ati dat atat de multe deoparte din ce aveti, pentru a putea juca acest joc de-a oamenii, in care pretindeti ca sunteti imperfecti. Va descurcati destul de bine si puteti face acum, pasul urmator. Este foarte bine. Perfectiunea voastra incepe sa revina in multe si frumoase feluri si asa se fac noii pasi catre umanitate.

La inceput a fost rasul

Cu totii purtati responsabilitatea tuturor celorlalti de pe Pamant. Sunteti conectati cu totii, sunteti toti parte unii din ceilalti si nu puteti separa degetele unul de celalalt, chiar daca degetele nu stiu unul de celalalt, nu-i asa? Ei bine, asta sunteti si incepeti sa recunoasteti acest lucru si sa intariti legatura care va uneste pe toti, in feluri atat de minunate. Va impartasesc ceva… un ras…pentru ca aceasta reprezinta una dintre cele mai marete vibratii care exista in intregul univers. La inceput a fost un sunet care a fost un ras. A creat totul si a fost cea mai frumoasa exprimare a luminii, pe planeta Pamant. Va voi aduce multe mesaje dragilor, dar Elrah s-a dat la o parte, pentru ca eu sa va pot aduce acest mesaj si sa va puteti obisnui cu ritmurile mele. Un pic din energia mea se exprima destul de diferit, deoarece incerc sa aduc in acest corp, cat pot mai mult din echilibrul masculin/feminin. Nu e deloc usor, deloc usor. Vom mai lucra la asta, dar, intre timp, sa stiti ca va iubesc. Sunteti atat de importanti aici. Nu aveti idee despre ceea ce faceti deja – si inca cu atata gratie. Continuati lucrarea asta incredibila si sa stiti ca vom fi aici, cu idei, concepte si unelte pe care sa le folositi in noul vostru rol de asumare a puterii. Deveniti creatori constienti, avand la fiecare pas constiinta intreaga a spiritului vostru. Este cel mai frumos lucru pe care l-am vazut de partea aceasta a voalului… vreodata. Va multumim pentru asta.

Ne face cea mai mare onoare sa va cerem sa va purtati cu respect unul fata de celalalt. Aveti grija unii de ceilalti ori de cate ori puteti si nu uitati sa va jucati frumos impreuna. Insa, inainte de a pleca, cred ca trebuie sa va las putin ras…hahaha.


1 comentarii:

Bucuresti servicii spunea...

Va multumim

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...