marți, octombrie 29, 2013

Sustinerea transformarii Lauren Gorgo

Postat Maria


De Lauren, 23 octombrie 2013 (ii multumim Anei Nicolai, pentru traducere)
In sfarsit, o scurta pauza de odihna. Azi e prima zi de la cel mai recent raport 5D, in care am cu adevarat ceva de spus (lucru rar pentru mine), ca sa nu mai spun de capacitatea/dorinta de a-l spune.

Nu sunt atasata de acest lucru, ci doresc sa-l fac. In general, pentru ca simt, in sfarsit, un pic de alinare a migrenei persistente, pe care o am de cand a avut loc eclipsa. Ei bine, nu a trecut de tot… dar o voi accepta.

In perioada mea de repaus… da, chiar incep sa disting „perioada de repaus, de cea activa” (!)…am observat, emotionata, doua lucruri neobisnuite: 1) o legatura constanta cu IUBIREA, incepand de la echinoctiu si 2) mai multa vitalitate decat am avut din 2001, pana in prezent.

Asta nu vrea sa spuna ca energia e constanta, in special pentru ca, in momentul de fata, ne aflam intr-o perioada de purificare fizica intensa (pentru unii, ea este si emotionala), dar, pentru mine, noutatea este ca, inclusiv atunci cand sunt „intepenita” din cauza numeroaselor simptome, IUBIREA continua sa fie prezenta… si pare sa persiste.

Presupun/sper ca si altii simt acest lucru, ca desi e foarte clar ca ne adaptam la energiile echinoctiului, eclipsei de Luna, activitatii astrologice si solare, nu mai ramane decat un pic – pana la niciuna – de indoiala, cu privire la destinatia la care sosim. Ca putem simti un nou sentiment de autoritate (launtrica), cu privire la toate… chiar si atunci cand nu simtim, daca asta are vreun sens.

E ca si cum exista o asigurare de siguranta, care inainte nu a existat niciodata in totalitate, iar acum ea apare pe fundal sau sub senzatia de apasare… chiar si atunci cand ne observam cazand in vechile sabloane si/sau punem sub semnul intrebarii proportiile uriase ale acestei calatorii si amploarea sarcinii pe care ne-am asumat-o.

Daca nu simtiti nimic din toate astea, va indemn sa cautati IUBIREA, in campul vostru energetic, si sa vedeti ce va apare. Ati putea fi surprinsi. Daca chiar va simtiti departe de IUBIRE, incercati sa nu cadeti prada gandului ca iesiti din gratie. Pur si simplu, ne acordam.

Amintiti-va ce am spus in raportul precedent:

Pentru multi dintre voi, care citesc aceste randuri, aflu ca putine lucruri vor mai sta in calea catre divinitatea voastra, dar intruparea intregului adevar reclama purificarea deplina la nivelul corpului, mintii si sufletului. Se pare ca acest episod care urmeaza (Mercur retrograd?) ne va oferi o cale riguroasa de a re-concilia, re-vendica, re-integra, re-umple, re-vitaliza si, in cele din urma, re-invia si intrupa modelul Christic, in uniune cu Sursa noastra monadica.

Retineti ca, atunci cand intram prima data pe acest teritoriu nou – in cazul de fata, patrundem pe teritoriul monadic – simtim intotdeauna tot ceea ce NU este in acord, in rezonanta cu acest nivel, cu aceasta frecventa a energiei. In momentul de fata, pur si simplu ne aclimatizam cu noile altitudini.


Acest proces nu difera cu nimic de orice alt salt in constiinta din trecut, diferenta constand in intensitatea cu care e posibil sa-l simtim, din cauza ca discordanta sau contrastul dintre cine suntem acum si pe cine lasam in urma este mai mare ca niciodata. Deoarece acum vindecam rana originala de la inceput… cea a separarii… si deoarece cu totii suntem foarte epuizati, din cauza calatoriei luuuungi de intoarcere la Sine, orice clipa scurta in care ne deconectam de lumina noastra este, dintr-odată, coplesitoare, putand fi resimtita ca fiind ceva tragic, chiar amenintator… cu tot arsenalul nostru de instrumente spirituale.

Pentru aceia dintre voi care se chinuie in momentul de fata, sunt rugata sa va reamintesc ca lucrul cel mai abil pe care-l putem face, atunci cand simtim ca legatura noastra cu IUBIREA se intrerupe, din cauza intensitatii purificarii umbrei, e sa ne ferim de indoiala.

Indoiala reprezinta doar o deconectare de divinitatea noastra. In acest caz, maiestria inseamna sa ramanem constienti de puterea noastra superioara, chiar si atunci cand nu-i putem simti prezenta. Un moment de „simuleaza, pana reusesti”.

Simpla intelegere a faptului ca nu cadeti din nou in dualitate poate fi suficienta ca sa va mentineti la suprafata, in mijlocul energiilor amplificate, dar mai aflu ca aceasta etapa de inviere inseamna sa indepartati energiile karmice reziduale (bazate pe separare), existente in corpul vostru fizic… sa eliberam din celulele noastre, ramasitele fricii, care ne-au hartuit inca de la inceput (rana originala a separarii).

Mai aflu ca ramificatiile initierii acestei contopiri cu monada se vor intinde pe durata toamnei, ca sa ne putem adapta la aceste frecvente noi… ca vom ajunge sa fim conectati, in moduri minuscule, care vor continua sa creasca, pana cand, in final, vom fi ajuns la intregul nostru potential biologic.

Eclipsele ne sustin foarte mult in aceasta experienta de aducere a Sinelui nostru in corpul fizic, dar, intrucat Mercur e retrograd, am sentimentul ca aceasta parte din calatorie nu va fi accesibila prin intermediul mintii, ci doar prin experienta… astfel ca, a ramane in inima si a ne simti calea de acces va fi elementul cheie.

Si chiar daca, in urmatoarele cateva saptamani, vom integra aceste energii, vor fi si momente in care vom putea simti prezenta lui Christos, in celulele noastre. Fireste ca vor exista si intervale de timp in care ne vom simti grei, coplesiti de densitate… moment in care trebuie sa ne amintim ca, in ambele cazuri, continuam sa avansam spre realizarea deplina.

Contopirea cu monada e guvernata, in totalitate, de prezenta noastra EU SUNT, asa ca trebuie sa ne bazam (cititi: sa ne abandonam) pe inteligenta ei. In mod inevitabil, acest proces se va incheia, pe masura ca corpul va putea mentine si sustine frecventele Christice, fara impotrivire… de buna seama ca acest lucru va fi diferit pentru fiecare in parte, depinzand de cat de multa separare (emotie neintregita) a mai ramas in celulele noastre, insa putem ajuta la actualizarea lui, asigurandu-ne o stare mai confortabila.

Iata cateva lucruri benefice, pe care – spun cei din lumea nevazuta – le putem face, ca sa sprijinim aceasta transformare deosebit de magica, dar cu totul fizica:

· Ne putem programa zilnic celulele, cu directive centrate pe inima

· Ne putem programa apa, cu intentii IUBItoare

· Ne putem pune corpul in miscare: facand exercitii usoare, plimbandu-ne in natura, intinzandu-ne si respirand, zilnic, aer curat

· Ne putem insufleti celulele, facand respiratia (IUBIRII)

· Putem determina energia cosmica sa ne incarce corpul si sa curga, nestavilita, prin sangele si venele noastre

· Directionandu-ne, prin intentie, forta vitala, catre partile sau zonele din corp in care simtim disconfort, putem elibera incordarea fizica

· Ne putem vizualiza corpul Adam Kadmon (de Lumina), coborand in adancul fiintei noastre si contopindu-se total cu corpul fizic

· Putem afirma ca hrana si combustibilul corpului nostru este acum IUBIREA si ca ajungem sa depindem din ce in ce mai putin de hrana fizica, ca sa ne sustina

Iata o declaratie puternica de intentie, pe care mi-a dat-o recent inteligenta celulelor mele, pentru a sustine procesul de intrupare:

Curentul Tau cosmic de energie vesnica curge in mine si prin mine. Sunt vindecat, sunt intreg. Sunt binecuvantat, sunt extaziat. Sunt nemuritor, sunt nemurire. Sunt IUBIRE manifestata. SUNT IUBIRE. SUNT IUBIRE. SUNT IUBIRE.

In final, trebuie sa ne amintim ca aceia dintre noi, ai caror corpuri elementale si-au incheiat contractele de a le sluji, sunt in prezent singurii directori ai corpului lor fizic. Asta inseamna ca trebuie sa avem o atitudine de conducere, pentru a ne administra si guverna biologia, cu ajutorul inteligentei IUBIRII.

Corpul nostru Christic necesita ca noi sa ne comandam acum biologia – si nu viceversa. Acest lucru va deveni mai usor de facut, din momentul in care suntem pe deplin ancorati pe pozitie, punct in care schimbarile noastre fizice vor deveni imediat evidente … si, din cate aflu, repede… sub conducerea constiintei Christice.

Ca sa ne ajute in continuare, mi se spune sa fim atenti… ca, pe masura ce lucrurile ne devin mai usoare, vom dori sa trecem rapid la lucruri mai marete, dar sunt avertizata sa ramanem prezenti in proces, pe deplin si complet… ca, in momentele in care simtim imboldul de a ne lua avant, e necesar sa fim constienti ca, dupa aceste rafale de energie, vom avea nevoie de perioade scurte de odihna. Se pare ca acest lucru va fluctua, pana ce corpul va deveni total capabil sa faca fata aspectului Christic.

In momentul de fata – si indiferent cat de usoara sau grea e pentru voi aceasta calatorie de inviere – bineinteles ca aceasta e o perioada de ingrijire, de rabdare si de dezvoltare, pentru aceia dintre noi care invata sa traiasca pe acest teren nou. Acest proces difera de oricare altul, asa ca suntem indemnati sa ne abtinem sa-l etichetam… sa ne atasam de vreun rezultat… sau sa sustinem cu tarie, ca orice aspecte clarificate reprezinta tot aceeasi eliberare de reziduuri.

Mai exista multa transformare care trebuie sa FIE cunoscuta, dar suntem la un nivel cu totul nou, in aceasta privinta… ce nu va reclama la fel de multa suferinta sau greutate, ca in vremurile trecute.

Suferinta nu e necesara aici… disconfortul mai exista, dar acum suferinta este o alegere clara. Mai clara ca niciodata. Pe masura ce ne adaptam la noul drum pe care ni l-am creat, avem nevoie sa facem alegerea constienta, de a ne simti in pace cu caracterul nou si neobisnuit, al intregului proces. E necesar sa ramanem ancorati in cunoasterea noastra intuitiva, sustinuti de lumina noastra si sa ne lasam sentimentele sa curga fara retinere… in timp ce ramanem fermi in urmarirea IUBIRII, amintindu-ne ca orice lucru aparut si care nu face parte din IUBIRE, are doar nevoie de IUBIRE.

Daca, in vreo imprejurare, iesim din starea de bucurie, asta se intampla deoarece nu ne dam voie sa FIm exact asa cum suntem… fara impotrivire. Dati-va toata permisiunea de a fi orice incercati sa nu fiti si veti simti ca apare energia spiritului, pentru a se uni cu voi.

Suntem mai aproape ca niciodata de rai… mai exact, raiul e foarte aproape de noi. Sunt foarte multe lucruri bune care urmeaza sa vina, iar, in clipa de fata, suntem in toiul pregatirilor pentru a le primi pe toate, pentru a le crea. Ne pregatim sa primim raiul in inima, in mintea si in corpul nostru, iar aceasta reconectare fizica va permite, in final, ca intregul flux de vitalitate sa circule liber, prin fiecare strat al sistemului corpului nostru, care va fi desavarsit in curand… moment in care ne vom trezi, pe deplin, ca Dumnezei-creatori-oameni.

http://thinkwithyourheart.com
Traducere: Ana Nicolai

2 comentarii:

Unknown spunea...

Ma simt atat de Bine !...Niciodata nu am fost atat de ,,rasfatata ,, ... Fara nici un efort :) am gasit raspuns la atatea intrebari pe care mi le-am pus in ultima perioada ...Pentru mine apele au inceput sa devina limpezi ,Totul este proaspat , Nou ...in Iubire ,Siguranta si Unitate ... E multa Lumina , Pace si Recunostinta in sufletul meu . Multumesc ! Maria Te imbratisez cu drag !

MARIA spunea...

E ok. Bucura-te. Te imbratisez.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...