marți, iulie 30, 2013

Este destul de problematic sa va gasiti locul, in aceste vremuri de tranzitie, deoarece va mai acomodati inca cu toate piesele care cad in jurul vostru. Aici este punctul in care va cerem sa va conectati unii cu ceilalti, pentru sprijin. Grupul

Postat Maria
E timpul sa incep sa dezvalui cate ceva din ce va asteapta pe voi toti, cei care ati pasit de buna voie si veseli, in acest viitor. V-ati asteptat la cele mai mari posibilitati si ati trait toate incercarile necesare pentru a curata energia si a face acest pas. Acum va uitati in jur, incercand sa va prindeti imaginea reflectata – si asta este foarte dificil. Lumea s-a schimbat. Si, dupa cum descoperiti si voi, v-ati schimbat in acelasi timp. In acest moment va ancorati energia. Nu mai conteaza ce daruri aveti si nu mai sunteti pasionati de aceleasi lucruri ca si pana acum. Aceste lucruri nu va mai intorc energia pe care obisnuiati sa o investiti in ele, pentru ca lumea s-a schimbat… literalmente. Cel mai simplu mod de a percepe asta, este sa recunoasteti ca ati intrat pe deplin in cea de-a cincea dimensiune. In orice caz, voi mai incercati inca sa folositi cele trei dimensiuni limitate, in realitatea celei de-a cincea dimensiuni. Va treziti dimineata si vedeti lucrurile exact asa cum le-ati lasat la culcare, cautandu-va pasiunea si locul vostru in univers. Dar nu il vedeti. Ce se intampla acum, da nastere la panica pe planeta Pamant. Este o panica foarte tacuta, care inca nu a ajuns pe primele pagini ale ziarelor – dar efectul ei face pe toata lumea sa se indoiasca putin de sine.

Asta este exact ceea ce trebuie sa se intample, pentru ca, ceea ce voi descoperiti pe tacute este ca lumea s-a schimbat. S-a transformat foarte drastic si acum incepeti sa capatati o noua perceptie asupra voastra. In orice caz, ca si in cazul celei de-a treia dimensiuni, aveti o viziune limitata. Ganditi-va la exprimarea simpla a inaltimii, latimii si adancimii, care, de fapt, reprezinta realitatea tri-dimensionala. Dintr-odata, ati adaugat dimensiunile timpului si spatiului, ceea ce va permite sa aveti o vedere de ansamblu a lucrurilor – poate pentru prima data. Este ceea ce se intampla cu adevarat, atunci cand fiintele se misca intre dimensiuni, dar trebuie sa intelegeti si ca asta s-a intamplat foarte, foarte rar, oriunde altundeva in univers. Nu aceasta este regula – regula este sa dispara 99% din formele de viata si sa o ia de la capat, dupa o foarte lunga perioada de timp.

Acum v-ati trezit din acest vis. In acest moment, va uitati in jur si intelegeti ca este ceva diferit. Unii dintre voi s-ar putea sa traiasca acea minunata panica umana, pe care ne place sa o vedem, deoarece aceasta energie este cea care deseori va aduce, pentru o clipa, Acasa. Incepeti sa cautati raspunsuri, lucru pe care il gasim interesant si la care ne face mare placere sa participam. Ce se intampla este ca incepeti sa va ancorati intr-un mod nou, in aceasta lume noua. In trecut, mare parte a impamantarii voastre a fost legata de corpul fizic, deoarece el este elementul de Pamant, tarana in care voi ati suflat viata, prin spiritul vostru.


A trai in epoca Fara Secrete!

Lumea s-a schimbat si voi va adaptati atat pe plan individual, cat si colectiv. Toate colectivele din care faceti parte – fie ca va ganditi la grupul de prieteni, la o corporatie, o religie sau un guvern – trebuie sa treaca prin aceste schimbari. Modul in care colectivele se ancoreaza in acest nou element, va determina modul in care vor evolua lucrurile, pentru ca multi nu vor putea sa se ancoreze pe deplin. Daca exista probleme de integritate, legate de vibratiile interioare, acestea vor iesi la suprafata foarte rapid. Problemele care, inainte, ar fi luat ani sa se dezvolte intr-un colectiv, vor iesi acum la suprafata, imediat. Va fi aproape ca si cum ar fi foarte putin timp pentru adaptare. Da, anumite colective se vor destrama, ele nu vor reusi sa faca tranzitia, dar altele o vor face. Cu totii veti invata secretul de a va vedea intr-un fel nou – pentru ca acesta este aspectul pe care il invatati acum. Pentru multi, va fi destul de greu sa invete sa traiasca in epoca Fara Secrete.

De ce s-au schimbat lucrurile, atat de drastic? Care sunt aspectele care nu se mai simt la fel? A existat o energie pe Pamant, in care voi toti v-ati ancorat inimile – si acesta este elementul care a fost eliberat. Voi ati facut-o! Nu a fost ceva facut pentru voi, a fost ceva facut de VOI. A fost facut cu permisunea voastra si la cererea voastra. Ce s-a intamplat a fost ca toate lucrurile carora le-ati dat putere pana acum, nu vor mai reflecta aceasta putere ca si pana acum. Unele dintre ele pot fi sisteme de credinte sau relatii sau poate fi vorba despre felul in care va vedeti exprimarea in lume, prin intermediul serviciului sau a orice faceti voi. Toate aceste pasiuni trebuie sa fie, in acest punct, re-evaluate. V-ati dat puterea atat de multor lucruri. Sunteti fiinte creatoare, dar nu puteti vedea asta, din cauza unei parti de voal care va impiedica sa vedeti totul. Acea energie a creatiei s-a amplificat in voi toti, dar nu ati putut inca sa o ancorati si toate lucrurile par la fel. Intelegeti ca s-au scurs numai cinci luni de la tranzitia prin care ati trecut. Este destul de problematic sa va gasiti locul, in aceste vremuri de tranzitie, deoarece va mai acomodati inca cu toate piesele care cad in jurul vostru. Aici este punctul in care va cerem sa va conectati unii cu ceilalti, pentru sprijin. Vom lucra si noi cu problema asta, o vreme.

Au existat campuri de energie pe planeta Pamant, care au fost activate de-a lungul timpului – multe din ele fiind create, initial, de catre piramidele insele. Piramidele sunt niste generatoare, dar nu „active” in felul in care v-ati gandi voi, ca in cazul generarii curentului electric, ci prin metode pe care le-am considera, mai degraba, primitive. Energia este pretutindeni in jurul vostru, in fiecare clipa si ea trebuie pur si simplu transmutata, intr-o forma utilizabila. Asta au facut multa vreme piramidele, deoarece scopul lor era acela de a crea o retea energetica, menita sa hraneasca Pamantul, inclusiv oamenii, cu energia fortei vietii. Astfel, a fost creata o energie activa si infloritoare, cu care se hraneau toti si toate. In plus, aceasta retea a protejat Pamantul de comete si asteroizi, mult mai mult decat stiti, permitandu-i vietii sa evolueze pana in starea sa prezenta. Multe locuri in care vedeti astazi piramide, pot parea oarecum aride. In orice caz, atunci cand generatorul era in plina activitate, el prelua energia fortei vietii de pe Pamant si o distribuia intr-o retea frumoasa, care le permitea tuturor de pe planeta sa se branseze la ea. Da, desigur, energia era mai puternica in jurul bazei, ceea ce insemna ca acolo era un loc bun pentru cultivarea hranei. Chiar daca majoritatea oamenilor se simteau reintineriti si multi veneau acolo, exact pentru asta, putini traiau in imediata apropiere, deoarece energia era prea puternica pentru a se putea trai acolo, in mod obisnuit. Aceasta energie era atat de frumoasa, deoarece aducea cu sine esenta Gaiei insasi. Chiar daca aceasta forta a fost oprita acum, intr-o oarecare masura, reteaua este inca la locul ei si asta este partea frumoasa. Vom lucra impreuna la conectarea inimilor noastre prin aceeasi retea care inainte proteja Pamantul. Doar energia s-a schimbat, reteaua de pe Pamant a fost inchisa cu ceva timp in urma, ramanand numai o retea slaba, dar totusi eficienta, de protectie, care a existat pana recent. Astazi, omenirea a atins punctul in care nu mai are nevoie de reteaua de protectie, asa ca aceasta nu s-a mai reconectat, dupa trecerea prin portal. Fara reteaua de protectie este posibil ca Pamantul sa fie re-insamantat.



Rezervorul Lemurian de energie

In curand vom arata ca puteti folosi aceasta retea deconectata, pentru energia inimii voastre. De fapt, exista multe aspecte ale acesteia, pe care le puteti folosi. Va vom impartasi povestea spusa cu multa vreme in urma, dragilor. Este despre ceva cunoscut sub numele de Rezervor Lemurian de energie. Este un concept foarte simplu si, daca il folositi, puteti toti face asta, in fiecare zi a vietii. Este vorba despre un spatiu foarte sacru, care chiar daca nu exista in dimensiunea voastra, stocheaza perfect energia. Cei mai multi dintre voi se vor gandi la stocarea energiei in baterii si condensatoare. Este o energie oarecum similara, dar foarte mare si care a fost folosita de multe fiinte din intregul univers. Singura data cand a fost folosita pe planeta Pamant, a fost in zilele Lemuriei, cand oamenii stiau cum sa o ancoreze si sa o foloseasca in mod constient. Astazi, omenirea trece intr-o epoca in care nu mai exista secrete si care este un sistem ce, prin autocorectare, va conduce spre epoca Imputernicirii.

Este vorba despre un loc in care absolut fiecare dintre voi isi poate echilibra propria energie indivduala, atunci cand intrati in contact cu ea, in timpul meditatiilor voastre. Veti gasi acest spatiu, la fel ca pe reprezentarile spatiilor similare, din cadrul lumii voastre fizice. Cu alte cuvinte, este un loc pe care il simtiti ca fiind recomnfortant si cu adevarat bun cu voi. Nu conteaza unde se afla – poate fi un spatiu sacru, un coltisor al unei camere sau chiar baia – atata timp cat va intinereste. Gasiti acele spatii pe care le puteti folosi. Iata cheia: toti oamenii au variatii de energie, care va sunt foarte dificil de controlat. La un moment dat, veti descoperi toata aceasta energie ce vine si pe care nu o puteti ancora, deoarece energia trebuie, pur si simplu, sa treaca prin voi, spre altceva. Asadar, iata ce puteti face, atunci cand sunteti plini de energie – practic, stralucind de atata energie, aproape ca si cum v-ar tasni scantei prin ochi. Ganditi-va, pentru o clipa, la acel spatiu sacru si apoi trimiteti energia pe care o aveti in plus, in Rezervorul Lemurian de Energie, unde ea va fi pastrata pentru voi si pentru toata lumea care isi depoziteaza acolo energia. Exista, desigur, toate acele momente omenesti pe care le cunoasteti. Momentele in care stiti ca vi se terminat energia sau in care aveti ceea ce voi numiti simplu, o zi proasta. O da, v-am urmarit. Puteti avea cate zile proaste doriti, dragilor, pentru ca asta reprezinta o experienta omeneasca minunata, din punctul nostru de vedere. Noi nu judecam daca este buna sau rea; este, pur si simplu, o frumoasa experienta umana. Va rugam sa intelegeti ca in acele momente in care va nu va simtiti bine in corpul fizic, din cauza lipsei de energie, puteti sa va alimentati din acest rezervor. Intoarceti-va in spatiul sacru, daca aveti nevoie, sau vizualizati-l in minte si trageti energie din rezervor. Va functiona ca si electricitatea care este stocata temporar in baterii, pe Pamant. Puteti face acelasi lucru cu energiile fizice, pe mai multe nivele diferite. In urmatoarele cateva luni, vom construi cu totii o retea de energie, in care sa putem folosi cadrul deja existent.

Dragilor, aceasta retea energetica a protejat de multa vreme, Pamantul vostru. Acesta este unul dintre motivele pentru care ati avut o evolutie atat de indelungata. Exista multi meteori si comete, care are putea sa apara si sa determine resetari ale planetei Pamant. Cateodata, acestia au sters majoritatea formelor de viata de pe suprafata Pamantului, astfel incat acesta sa se reseteze si sa porneasca din nou. A urmat apoi o perioada in care ati putut fi protejati – perioada din care vin piramidele. A fost initial o retea energetica, dar sigur ca nu a aparut toata deodata, ci a fost construita de-a lungul unor perioade indelungate de timp. Chiar daca instructiunile initiale s-au pierdut, piramidele construite mai tarziu au fost destul de aproape, unele chiar putand sa interactioneze cu reteaua originala. Asadar, timp de mii de ani dupa constructia piramidelor originale, a existat o retea care v-a protejat, permitandu-le, in acelasi timp, Pamantului si vietii de pe aceasta planeta, sa evolueze din multe puncte de vedere. Apoi au venit vremurile in care fiintele care v-au ajutat sa creati reteaua, au plecat. Va rugam sa intelegeti ca au facut asta din cea mai mare iubire. Evident ca aceasta tehnologie este dincolo de orice ati experimentat pe Pamant. Ne place faptul ca voi, oamenii, va ganditi intotdeauna ca sunteti varful spiralei evolutive. Este o iluzie frumoasa, pe care oamenii o extind intotdeauna – si ne place, pentru ca este perfecta pentru voi. Se potriveste, ca sa spunem asa.

Prin Portal

Sigur ca exista fiinte, in intreg universul. Si mai sunt si fiinte pe Pamant, despre care nu stiti nimic, cu dimensiuni ale timpului si spatiului care exista si ele. Exista unitati microbiologice, pe care inca nu le-ati descoperit si care vor ajunge toate pe Pamant, in diferite moduri. Cel mai important element in toate astea sunteti voi – pentru ca voi sunteti cei care poarta majoritatea spiritului de Acasa. Asta, chiar daca puteti privi in fata un caine, o pisica sau orice alt animal si sa vedeti un spirit; deoarece constiinta este reprezentata in toate formele de viata – chiar si in gandacii de bucatarie, care cutreiera pamantul. Nu v-a placut partea asta, nu? V-am plasat in aceeasi categorie cu gandacii de bucatarie si nu va place. Dar, ideea este urmatoarea: evolutia. Voi ati reusit! Nu a trebuit sa muriti de data aceasta si nu faceti parte din cei 1% care au ramas, pentru ca ati reusit cu totii si ati pasit intr-o anumita directie, in mod constient. Nu va asteptati sa fie la fel cu celelalte cicluri evolutive ale voastre. Va fi, cu siguranta, ceva mai direct. Ati pasit intr-o noua dimensiune, cu ochii larg deschisi. Nu puteti intelege inca ce vedeti, dar sunteti foarte aproape de asta. Tot ce va cerem este sa va pastrati mintea deschisa, pentru ca mintile omenesti sunt asemenea capcanelor. Le place sa apuce lucruri si sa le puna in cutiute cu numele si data trecute pe ele, pentru a le aseza apoi intr-un cadru temporal si a le depozita undeva in frumosul vostru creier. Va cerem sa aveti rabdare cu asta, deoarece mare parte din ceea ce incepeti sa intelegeti, se afla inca intr-un ciclu evolutiv. In numai cateva zile, veti vedea probabil lucrurile putin diferit decat acum. Este timpul schimbarii de care v-ati temut cu totii – dar pe care, totusi, ati asteptat-o. Ati reusit – dar ce faceti de acum inainte? Aceasta este intrebarea. Cum va ancorati spiritul in aici si acum?

Fiecare dintre voi va gasi diverse modalitati de a o face. Veti avea indrumare si veti afla ca inima voastra a purtat toata viata o pasiune, in tot felul de domenii, dar mai mult pentru noi, decat pentru voi. Acesta este scopul vostru directionat pe Pamant si ceea ce ati convenit sa traiti. Asadar, atunci cand unii dintre voi va intalniti pasiunea si spuneti „O, e prea distractiv. Trebuie sa mai si muncesc, nu numai sa ma distrez”, noi va spunem ca ati consumat atata energie sa ajungeti la pasiunea voastra – si acum vreti sa faceti altceva. Imbratisati-o, dragilor. Nu mai trebuie sa va separati energia muncii, de energia pasiunii. Sunteti fiinte marete, ce traiesc in a cincea dimensiune. Puteti avea totul si puteti avea totul, acum. Da, stim ca multi dintre voi au probleme. Voi v-ati stabilit telurile si ati facut un pas dupa celalalt, in directia atingerii lor. Apoi, dintr-o data, totul s-a schimbat si telurile voastre sunt intr-o directie, iar impulsul in alta. Puterea nu a fost niodata telul vostru – dar puterea a stat in pasul pe care l-ati facut catre acesta. Puteti oricand schimba directia, in orice moment. Este planeta liberului arbitru si acest lucru nu va va fi luat niciodata, dragilor. Dar, odata ce pasiti inainte, noi va vom lua in serios si vom pune vantul in spate, astfel incat sa puteti implini tot ce ati venit sa faceti. Acum e momentul: lumea s-a schimbat si voi v-ati trezit din vis.

Ma voi da deoparte o clipa, pentru a-i face loc zapacitului de frate-meu. Nu ma lasa, pur si simplu, sa termin fara sa intervina, asa ca ii cedez locul.

Eu sunt Pastratorul Timpului.
____________________________________

Iata-va (stergandu-se la ochi). Eu sunt Elrah si voi ma stiti. Am venit sa va aduc unul dintre maretele mele zambete. Iata. Nu-i bun? Asta este destul de bun. Cei mai multi dintre voi mi-ati zambit inapoi – si asta este partea cea mai importanta. V-am atins inima, stiti asta? Atunci cand zambiti larg, cu adevarat, inima vi se aprinde si asta este partea frumoasa. Nu incerc sa adaug nimic altceva mesajului pe care l-ati primit, decat acest element important. Ori de cate ori va rataciti si nu va mai amintiti exact cine sunteti, zambiti-va calea inapoi spre Acasa. Inima voastra stie calea si va va proteja intotdeauna. Voi jucati un joc frumos. Este aproape ca si cum v-am lasat sa va jucati in curte si nu aveti cum sa va faceti rau acolo – toate au fost aranjate pentru voi, asa ca nu aveti altceva de facut, decat sa mergeti la joaca. Sigur, sunt lucruri pe care am vrea sa nu le faceti. Dar noi stim ca sunteti oameni si stim ca le veti face oricum – asa ca, dati-i drumul! Singurul lucru pe care il vom cere este sa nu va judecati, pentru ca este ca si cum l-ati plezni pe Dumnezeu peste fata. Ganditi-va la asta, cu grija. Vi se transmit toate aceste mesaje si apoi, in momentul in care spuneti: „Nu cred ca pot face asta. Nu cred ca sunt destul de bun”, atunci toata energia necesara pentru a va transmite acest mesaj frumos este pierduta si e nevoie sa fie adunata din nou. Voi vreti sa vorbiti despre energiile intunecate si despre negativitatea de pe planeta Pamant? Alegeti sa nu o faceti, pentru ca este la fel de daunatoare ca si indoiala de sine. Tot ce incercam noi sa facem este sa va dam un pic de incredere spirituala, astfel incat sa o puteti folosi si sa indrazniti sa faceti greseli. Nu trebuie sa fiti perfecti, pentru ca sunteti pe planeta! Puteti fi perfecti, atunci cand va intoarceti Acasa, asa ca nu va mai faceti griji pentru asta. Iesiti si faceti o multime de greseli bune, pentru ca stam noi mai tarziu de vorba si ni le povestiti, bine?

Ne face o mare onoare sa va putem impartasi astfel lucrurile. Va cerem sa va tratati unii pe ceilalti cu cel mai mare respect, deoarece priviti in ochii lui Dumnezeu. Cealalta rugaminte este sa va amintiti ca jucati un joc complet nou. Il puteti face sa fie cum vreti voi. Jucati-va frumos impreuna.

Espavo, dragilor.

Sunt Elrah din Serviciul Ritmic.

Espavo. Grupul

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...