vineri, iunie 07, 2013

Si vrei sa te desprinzi de Tot!


Postat Maria
Esti obosit Omule ? Esti scurs si satul de tot si toate? Te-ai saturat sa obosesti si parca totul ajunge sa te sufoce? Da? Imi raspunzi cu da? Bine, te inteleg, chiar te inteleg. Simti ca nu te mai poti alinia la nimic si ca nimic nu se mai aliniaza la tine. Te transformi in altceva, in altcineva, nu mai esti la fel. Ce este diferit in tine? De ce de data asta simti ca ai nevoie sa fii inteles si acceptat altfel? Ce se intampla cu tine?

Poate ca te simti din alta lume, sau poate ca in lumea asta nu te mai regasesti, nu te mai simti ca fiind de aici. Incepe totul sa ti se para strain, simti ca nu mai apartii si de data asta esti sigur ca nimic nu-ti apartine. Este prima data cand esti sigur de asta, constientizezi ca esti un trecator si atat. Doar un trecator. Sunt multi ca tine, sunt multi si uite ca din nou afli ca nu esti singur. Da, nu esti singur, nu mai esti singur. Se schimba ceva in tine, te metamorfozezi, sau poate ca te intorci la tine, la cel vechi. Si asta pentru ca nu este nimic nou in tine, cred ca este vorba de o renastere. Este vorba de o reinviere a ta, te regasesti in acel Ceva care parca iti lipsea. Nu mai suporti nimic, nu mai vrei sa vorbesti atat de mult, nu mai vezi rostul multor lucruri, nu mai ai obiceiuri, nu mai ai tabieturi. Nu te mai intereseaza daca este zi sau noapte, nu mai vrei sa auzi de nimeni si de nimic si nu mai suporti norme si reguli.

Pana acum ai trait in norme si reguli, te-ai stresat de atatea si atatea lucruri pe care ai fost nevoit sa le faci, te-ai dat pe tine la o parte numai ca sa le faci pentru ca asa era necesar. Acum, acest “trebuie” este ceva ce iti este total strain, nu-ti mai apartine, nu te mai ghideaza. Stii ca este importiva ta sa faci ceva ce nu simti, este importiva ta sa crezi in ceva ce nu te patrunde, vrei doar sa fii. Iti este bine doar sa fii? Cum iti este? Parca te simti liber, te simti descatusat, iti cresc cumva aripi si inveti sa zbori. Iti mai spun inca o data: NU ESTI SINGUR, NU ESTI SINGURUL!

Sigur, iti este strain ceea ce ti se intampla si iti este dificil sa vorbesti despre asta. Nu este necesar sa vorbesti, este suficient faptul ca simti. Cei ca tine simt si ei la fel, te recunosc pe tine ca “fiind din acelasi film”! Credeai ca ai innebunit? Credeai ca ai o problema de personalitate sau ca ai luat-o razna? Esti bine, esti bine Omule, OM-ul meu drag, nu esti tulburat, abia acum esti bine. Acum cand faci numai ceea ce simti, acum cand toata fiintarea ta este doar pentru si intru tine, acum cand toate non-sensurile se transforma in singurul sens ce are sens. Sensul de A FI si atat! Esti in A FI, esti in prezent si iti este suficient. Iti esti suficient, nu mai ai nevoie de nimic. Nu trebuie sa mai fii un rebel, nu mai esti in afara regulilor. Si asta pentru ca a fi rebel este starea ta de normalitate continua iar toate acele reguli obositoare au disparut, nu mai exista. Esti doar tu cu tine. Acum te simti mai bine? Sunt sigur ca iti este mult mai bine, esti Tu, esti unit cu Dumnezeu si Dumnezeu este unit cu tine. Ai toata admiratia mea Omule si Simti bine; Te iubesc OM, RAMAI OM, iti e Suficient sa fiintezi Fericirea OM-ului!

1 comentarii:

oferta spunea...

toate cele de mai sus le simt din pacate si ma chinui sa ies din situatia asta .

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...