miercuri, aprilie 03, 2013

Sunteti in pragul unei evolutii colective, iar presiunile se acumuleaza. Mesaj Hathori


Postat Maria
Si asa se face ca Pamantul vostru a intrat intr-o alta etapa de transformare planetara.

Lucrul despre care dorim sa vorbim in acest moment, este aspectul interdimensional a ceea ce pare sa se iveasca la suprafata constiintei societatii voastre globale.

Ceea ce pare sa se intample reprezinta doar un joc de umbre al fortelor aflate in straturile mai profunde ale constiintei. Are loc o batalie interdimensionala – daca doriti sa folositi aceasta metafora – sau o lupta – daca preferati un cuvant mai bland – intre fortele care vor sa elibereze constiinta umana, pentru stadiul ei urmator de evolutie superioara [dezvoltarea constiintei superioare. N.tr.] si acele forte care doresc sa o ingradeasca.

Sunteti in pragul unei evolutii colective, iar presiunile se acumuleaza. Ele sunt simtite de oameni, de cei aflati in relatii, de toate aspectele societatii voastre – si de politica voastra mondiala. Puterile economice care controleaza economia mondiala manipuleaza presa si sistemele de informare de pe planeta voastra, pentru a starni frica. Frica este o metoda antica de manipulare a constiintei umane. In momentul in care un om se teme, actiunile acestuia sunt guvernate de circuitul reptilian din creierul sau. Acest lucru duce la un acces mai redus la centri superiori din creier, la o scadere a ratiunii si la incapacitatea de a sesiza noi optiuni. Puterile economice mondiale au interesul sa va mentina, pe voi si societatea in general, intr-o stare redusa de evolutie. Aici lucrurile devin foarte complexe, iar a incerca sa le simplificam, inseamna sa intram in ape foarte tulburi, ca sa spunem asa. Vom incerca insa sa facem exact acest lucru, intrucat a venit timpul.

Tinand cont de pozitia financiara pe care o detine puterea mondiala, cei care sunt la putere vor sa ramana la putere. Ei inteleg ca era informatiei urmeaza sa scoata centrul de control din mainile lor – si fac tot ce le sta in putinta, ca sa opreasca acest lucru.

Unii dintre cei ce detin controlul economic al planetei voastre nu sunt cine par a fi. Oricat de absurd le-ar putea parea unora, acest Pamant este un punct de intersectare pentru multa inteligenta galactica si intergalactica. Ceea ce se intampla pe Pamantul vostru va determina multe lucruri, multe evenimente viitoare si planuri de actiuni – nu doar in galaxia voastra, ci si in alte galaxii si chiar si in alte universuri.

Daca, la nivel colectiv, treceti peste acest prag, pastrandu-va intacta libertatea umana de a evolua, ca rasa, veti duce la bun sfarsit lucruri marete. Daca sunteti impiedicati sa evoluati, de catre cei aflati la putere si de structurile religioase, sociale si politice ale societatii voastre, rasa voastra va fi intemnitata, intr-un sens foarte real. Nu prin intermediul tribunalelor, ci prin inchiderea canalelor de perceptie. In cele din urma, va veti elibera de sub aceasta tiranie, insa, in aceasta perioada de timp, aveti o sansa de a inclina balanta in favoarea libertatii umane si de a inaugura o era de pace si renastere planetara, cum nu ati mai vazut vreodata.


Si acum, un alt nivel al intrigii: din perspectiva evolutiva, intrebarea fundamentala este daca planeta voastra va deveni un centru al cooperarii si compasiunii – sau va fi un centru al tiraniei si limitarii.

Din perspectiva noastra, unele dintre inteligentele intergalactice – cum am putea formula asta – care interfereaza cu cursul evenimentelor de pe Pamantul vostru, sunt interesate de tiranie. Ele au ceva de castigat din limitarea constiintei umane si a sufletului omenesc. Alte inteligente galactice, la fel ca si noi, cred si mentin viziunea unui destin superior pentru rasa omeneasca. Noi suntem, prin natura si decret, incapabili sa ne amestecam in treburile voastre. Pentru a va ajuta, putem doar sa va oferim perspectiva si energiile noastre.

Este ironic sa folosim o metafora militarista, dar „arma” voastra cea mai grozava, impotriva fortelor tiraniei, e activata prin intermediul energiilor armonice ale inimii voastre – si anume, ale inimii voastre deschise. Tiparele de interferenta ale fricii, manipulate de cei aflati la putere, sunt desemnate sa va mentina la o limita inferioara de evolutie. Sentimentele pozitive – acele lucruri pe care le numiti iubire, apreciere, compasiune – va aduc foarte rapid la un nivel mai inalt de evolutie. Cu cat mai multi oameni aleg aptitudinile emotionale superioare ale naturii umane, cu atat mai putin eficienta va fi interferenta fricii, asupra colectivitatii voastre.

Sugestia noastra practica este urmatoarea: invatati sa traiti in iubire, in apreciere si compasiune unii fata de altii. Oricare ar fi lucrul pe care il aflati din mass-media, traiti-l in viata voastra de zi cu zi, cat mai bine cu putinta si invatati sa va cultivati viata cu aceste emotii, ca facand parte din identitatea pe care ati ales-o. Acest lucru va avea doua efecte – unul in plan personal, iar celalalt, in plan colectiv. Va veti aduce contributia la atmosfera colectiva, ce va contrabalansa tiparele de interferenta ale fricii. Efectul personal este un efect de echilibrare asupra corpului vostru emotional, care va va aduce mai multa sanatate si progrese evolutive importante, indiferent de ce se intampla cu colectivitatea.

Dorim sa fim foarte bine intelesi in aceasta privinta. Calea maestrului spiritual impune alegerea caii superioare, chiar daca colectivitatea se indreapta in jos. Si, indiferent ca recunoasteti sau nu ca sunteti un maestru spiritual, chiar sunteti un maestru spiritual – cel putin din perspectiva noastra. Intrucat voi ati ales sa va intrupati in aceste vremuri de evolutie extraordinara. Sunteti in primele linii. Sunteti cei care au avut curajul sa fie aici. Si ne inclinam in fata voastra. Chestiunea nu e daca va traiti sau nu va traiti viata asa cum va doriti ca ea sa fie. Faptul ca sunteti in viata, intr-un trup localizat in timp si spatiu, in aceste vremuri de presiune enorma de a evolua, va arata calitatea de maestru. Caci doar un maestru ar indrazni sa-si asume o astfel de sarcina.

Si mai intelegeti ca aceia pe care i-ati putea numi tirani sunt si ei maestri. Iar intr-un sens foarte real, ceea ce se intampla pe Pamant in acest moment, este o confruntare intre maestrii vietii (prin viata vrem sa spunem evolutie nelimitata) si maestrii mortii (prin moarte intelegem evolutie limitata). Conflictul dintre cei care traiesc si lupta pentru destinul uman superior si cei care traiesc si lupta pentru limitarea si intemnitarea rasei umane este un factor de evolutie.

Este important sa intelegeti acest lucru, astfel incat sa nu ii demonizati pe cei care incearca sa va limiteze spiritul, pentru ca, daca ii demonizati, atunci ati cazut in mainile lor; ati devenit victima lor. Privit din perspectiva aspectelor dimensionale mai inalte ale constiintei, „raul” aparent este un stimul evolutiv, intrucat in lumea dualitatii in care traiti, atunci cand aveti lumina exista intuneric, umbra.

Pe masura ce fiecare dintre voi se inalta spre o expresie mai deplina a maiestriei sale spirituale, va veti simti capabili sa fiti in armonicele sincere ale iubirii, aprecierii si compasiunii, chiar si fata de acei tirani. Iar atunci voi ati invins. Sa nu o interpretati gresit, caci capacitatea umana de a iubi, de a aprecia este una dintre cele mai puternice forte din acest univers.

V-am spus mai devreme ca acest lucru e foarte complex si, ca sa marim doza, iata un alt element. E ceea ce ati putea numi factor imprevizibil. Acest factor imprevizibil vine sub forma copiilor vostri. Puteti spune ca sunt cateva tipuri de suflete care s-au intrupat si continua sa se intrupeze pe aceasta planeta. Multe dintre ele au ceva diferit. Ele isi pastreaza sensibilitatea din copilarie si la varsta de adult tanar [20-40 de ani. N.tr.]. Unii dintre acesti copii sunt deosebit de evoluati, in timp ce majoritatea celorlalti nu sunt cu mult mai avansati decat restul omenirii.

Multi dintre acesti copii manifesta probleme ciudate – atentie deficitara crescuta, incapacitate de-a invata. Ca de obicei, societatea voastra cauta raspunsurile in locul nepotrivit; si anume, ea cerceteaza cum poate castiga bani din aceasta situatie. Insa problema este de fapt o consecinta a deconectarii de Pamant – un loc de vid energetic, care este un rezultat direct al atitudinilor voastre religioase si sociale, fata de planeta voastra.

Este ca si cum acesti copii nu ar avea cablul de legare la pamant, pentru sistemele lor electrice. Ne referim la acest aspect, in sens metaforic. Prin comportamentul lor, ei exprima marele disconfort cultural si deconectarea de Pamantul in sine. Contrar asteptarilor, va exista un val de interes din partea multora din generatia noua, pentru domeniul ecologiei, deoarece ei vor simti in intelepciunea sufletului lor, ce anume lipseste: o reconectare cu Pamantul. Iar pe masura ce acesti copii se maturizeaza, ei nu vor tolera ca puterea economica mondiala sa le distruga planeta.

Mai exista un alt factor imprevizibil in aceasta afacere, ca sa spunem asa. Si el are de-a face cu Pamantul, insa intr-o armonica diferita. Unii il numesc „intoarcerea Mamei Cosmice”. Dar noi il numim echilibrarea Soarelui si Lunii – Soarele simbolizand energia masculina expansiva, care se manifesta in mod predominant in prezent, in societatea patriarhala de pe Pamant. In sens metaforic, Luna reprezinta conexiunea feminina, receptiva si intuitiva, atat cu Pamantul, cat si cu cosmosul. Se produce o transformare evolutiva, ce va duce la echilibrarea acestor doua aspecte, intr-o noua maniera, iar Clubul Good Old Boys* va avea, in final, tot mai putini membri.

[*Good Old Boys Club se refera la discriminarea barbatilor la adresa femeilor. Barbati care refuza sa vorbeasca, sa faca afaceri sau sa lucreze cu femeile. De obicei, acestia sunt barbati in varsta, grasi, de rasa alba, care considera ca femeile ar trebui doar vazute si nu ascultate. Ei mai cred ca locul femeilor este în bucatarie, oferindu-le barbatilor tot ce ei au nevoie. N.tr.]

Acestea sunt doar cateva dintre elementele unei drame evolutive complexe, ce se desfasoara pe planeta voastra. Sunteti actorii si regizorii, insa scenariul are o vechime de multe zeci de mii de ani. Vor domni din nou pe Pamant, viata si libertatea de evolutie? Va veti implini destinul vostru genetic cel mai inalt? Sau veti fi impiedicati de cei care aleg sa profite de pe urma limitarii voastre?

Aceste complexitati ii pot parea coplesitoare individului, dar noi va spunem ca in interiorul vostru se afla forta voastra cea mai extraordinara. Ea este o forta care, la nivel colectiv, poate schimba in favoarea voastra, curentul de evolutie. Dar, indiferent de modul in care omenirea merge mai departe, acest curent vă va inalta spre niveluri superioare ale iluminarii. Aceasta putere este puterea de a iubi, de a aprecia si de a ierta. Faceti din ele o parte integranta a vietii voastre cotidiene. Am folosit mai devreme expresia „cultivati-va viata” cu aceste atitudini. Este interesant sa va imaginati faptul de „a cultiva o viata”, insa este exact ceea ce faceti, in fiecare clipa a fiecarei zile; chiar si atunci cand dormiti si sunteti in faza de visare. Va creati si va cultivati viata, în permanenta, prin atitudinile voastre fata de ea si fata de voi insiva.

In Templele Hathor, noi tinem uneori o cutie imaginara. Ne imaginam ca ea contine ceva pretios si de o valoare extraordinara. Spunem ca ea contine viitorul rasei umane si incercam sa ne imaginam care ar putea fi acesta, dar nu il putem ghici – nici macar cei mai intelepti dintre ai nostri nu il stiu. Doar voi puteti sti care este el. Insa nici voi nu puteti sti cu certitudine, pentru ca este viitorul vostru. Iar viitorul vostru nu e predeterminat. El este un ansamblu turbionar de incertitudine si posibilitati inimaginabile, pana in clipa in care faceti o alegere si urmati un plan de actiune. Atunci, fortele cosmosului se aliniaza cu voi, caci trebuie sa se alinieze cu voi, intrucat voi sunteti cu adevarat dumnezei si dumnezeite creatoare. Aflati ca voi va creati acum viitorul – atat la nivel individual, cat si colectiv. Va rugam staruitor sa va preluati rolurile de maestri spirituali si sa faceti alegerea de a va misca ascendent, peste pragul evolutiv. Va rugam staruitor sa faceti aceasta alegere, indiferent de felul in care omenirea alege sa se miste. Pe aceasta planeta sunt indeajuns de multi dintre voi, pentru a inclina balanta. O lume fermecatoare, de noi posibilitati este in asteptarea voastra.
— Hathorii
sursa 

2 comentarii:

Unknown spunea...

Am citit ... pe nerasuflate ...si am aflat ..ca sunt pe Drumul Cel Bun...Multumesc pentru Calauzire si... Multa Recunostinta din partea mea ...Astept cu nerabdare urmatoarele mesaje...

Anonim spunea...

Un material foarte incurajator. E foarte placut sa auzim ca suntem creatorii realitatii noastre si pot confirma din anumite ex. e perfect adevaratsi placut cind te descoperi ca creator.Dumnezeu binecuvinteze rasa umana.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...