sâmbătă, martie 02, 2013

Meditatie in vibratii de lumina.


Postat Maria
A fi în prezenta unui Aethos inseamna a fi elevat la starea de non-dualitate.

Experienta voastra de a fi cu un Aethos va fi diferita de experienta altei persoane, pe baza nivelului vostru de evolutie si a problemelor de dualitate cu care va confruntati.

Dar indiferent cat de complexe sau dificile ar putea fi problemele voastre personale, faptul de a fi în prezenta unui Aethos va va inalta sufleteste, iar acesta e motivul pentru care va impartasim acum aceste informatii.

Pentru unii dintre voi care sunt deosebit de avansati, simpla auzire a numelui de Aethos si intelegerea naturii lui non-duale le va fi suficient ca sa intre în comuniune cu non-dualitatea, pe aceasta cale.

Multi oameni vor considera insa ca o astfel de cale sau metoda este dificila ca atare. Asa ca va oferim o bijuterie acustica care sa va ajute. Aceasta Meditatie acustica este un ecou al taramurilor de lumina în care se afla Aethos-ul.

Aethos-ul emite vibratii de lumina, iar aceste vibratii pot fi reduse progresiv, pana la gama audibila a auzului uman. Asadar, ceea ce veti auzi atunci cand veti asculta Meditatia acustica Aethos/The Aethos Sound Meditation, reprezinta o convertire a luminii, în sunet. Este esenta armonica a Aethosului, asa cum se manifesta ea în dimensiunea a 10-a.

Va sugeram sa faceti experiente cu audierea acestei bijuterii acustice unice, în diverse maniere. Prima ar fi sa o ascultati concentrandu-va intreaga atentie asupra sunetului. Lasati ca sunetul sa fie principala tinta a atentiei voastre, iar atunci cand mintea va hoinareste readuceti-o la sunet.

A doua maniera de a o asculta ar fi cu atentia concentranta pe chakra inimii, în centrul pieptului vostru.

Apoi ascultati-o avand atentia concentrata in chakra gatului.

În continuare, ascultati-o avand atentia concentrata în al treilea ochi (Ajna), aflat intre ochi, la radacina nasului.

Si, în final, ascultati Meditatia acustica Aethos avand atentia concentrata în chakra coroanei, în varful capului.

Simtiti si percepeti diferentele ce apar atunci cand ascultati Meditatia acustica Aethos, din aceste chakre distincte. Cei mai multi dintre voi vor constata ca este mult mai natural sa asculte Meditatia acustica Aethos concentrandu-si atentia în una dintre chakre. Aceasta chakra este punctul in care va sugeram sa va concentrati atentia atunci cand ascultati meditatii.sursa



3 comentarii:

frigider spunea...

Oau, superba poza, interesant si articolul

Carucioare copii spunea...

Felicitari pentru articol!

Anonim spunea...

Hi, i think that i saw you visited my website so i came to
“return the favor”.I'm attempting to find things to enhance my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

Here is my blog :: diet that works

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...