sâmbătă, martie 16, 2013

CINE AI FI TU FARA POVESTEA TA


Postat Maria
Dragii mei, dupa cum stiti deja, din tot ceea ce am citit impreuna, traim niste vremuri cruciale, in care ni se cere sa facem ceva, in primul rand PENTRU NOI INSINE. De ce? Pentru ca nu mai putem merge inainte - realmente, NU MAI PUTEM - cu tot bagajul pe care il aducem din trecut: frustrari, obiceiuri, convingeri, credinte, mod de a gandi, sentimente nocive, lipsa de iubire etc.
Iisus Christos a spus clar: nu puteti pune vin nou, in butoaie vechi. Intreaga noastra fiinta trebuie curatata, pentru a deveni un recipient nou in care sa putem pune ceea ce este nou, curat si iubitor. Altfel, toate acestea nu au loc, noi fiind plini de tot ce tine de vechea energie. Nu e usor de facut acest lucru, pentru ca egoul si tot ceea ce am considerat ca este persoana noastra, cu bun si cu rele, se impotriveste, gasind tot felul de argumente. Va rog mult sa priviti acest video. Dureaza o ora, dar daca acceptati sa-l urmariti cu ingaduinta, fara sa va enervati, fara sa va lasati mintea, orgoliul si toate celelalte sa va opreasca, va garantez ca veti fi un alt om, la sfarsitul acestui interval de timp. Credeti-ma!
Este vorba despre o doamna, psiholog, care a scris mai multe carti despre metoda de introspectie pe care a descoperit-o si pe care a numit-o LUCRAREA (The Work). Ea se numeste Byron Katie si de foarte multi ani vindeca, folosind aceasta metoda, care este descrisa in mai multe carti, dintre care LUCRAREA, publicata de Editura Elena Francis si CINE AI FI TU FARA POVESTEA TA, publicata de Editura FOR YOU http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=publicatii&autor=108.
Va doresc saa veti putere sa vizionati filmul pana la capat si sa-l lasati sa produca o curatare a fiintei dumneavoastra. In fond, sunteti singurii care beneficiati de efectele filmului - IAR BENEFICIILE SUNT URIASE! Nu stiu daca pot intra in competitie cu mintea si egoul dumneavoastra, ca sa va conving, dar imi doresc foarte mult sa o pot face.

Cu mult drag, Monica
sursa
 

2 comentarii:

Rosa spunea...

Iti , Multumesc Monica !Am avut multe de invatat ...

anunturi gratuite spunea...

Nu mai avem rabdare, timp, intelegere.... din pacate. Felicitari pentru articol!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...