vineri, februarie 22, 2013

Maria -Ma lepad de portretul memorat


Postat Maria
Iarna este in toi , fara zapada , frigul inca isi face de cap, insa este o dimineata luminoasa. La capatul digului , marea si cerul se contopesc , au aceeasi culoare – un albastru azuriu, doar din cand in cand un val tremura dand impresia de miraj. 
Imi place marea , cand valurile se sparg de tarm si spala nisipul. Pacea invaluia deopotriva cerul, marea , valurile ritmice, sufletul meu. Sunt impacata cu mine , cu toate , si totusi o lacrima se rostogolea pe obrazul meu, o frantura de materie lichida se nascuse in trupul care astepta ceva sa se petreaca. Cine era femeia care plange in apropierea marii? Cine picura lacrimi cand pacea staruia , eu cea prezenta sau cea de un minut mai devreme? Fiecare clipa transforma emotia , si renunt la intrebari. 
Descopar trupul si vantul rece  ma atinge , dar  nu mi-e frig. Marea ma atrage , nu ma simt vulnerabila cu trupul gol. Simt un fel de fraternitate cu mine insumi , impart cu mine trupul, hainele , respiratia , parasesc armura dintre mine si mine, comun ramane visul . 




Intunericul incepea sa se inchege. Dar stelele vibrau incet si inviau cerul si inima mea. Masca este un fel de memorare . Ma lepad de masca , da , ma lepad de acea falsa obisnuire , ma lepad de portretul memorat al meu. O dau spre incinerare stelei mele.
 Am ramas eu, Maria.
Maria

2 comentarii:

obat kanker tulang alami spunea...

thank for the information,
http://goo.gl/hi5xK

autocolant spunea...

Frumos realizat! Felicitari

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...