duminică, octombrie 21, 2012

Noul sistem de operare vibrational


Postat Maria

Noul Sistem de Operare este în esenţă o bază cu vibraţie mai înaltă de a avea o experienţă umană fizică pe această planetă. De exemplu, noul SO acceptă conştiinţa deplină spre deosebire de vălul de uitare. De asemenea, acceptă auto-împuternicirea individuală în contrast cu cedarea propriei puteri şi autorităţi în favoarea unei alte persoane sau organizaţii. Acestea sunt doar două din noua gamă de experienţe pe care le putem avea în noua paradigmă.

Acest nou SO este inclus în ADN-ul nostru care este afectat în mod direct de limba noastră scrisă şi vorbită.

Modul în care folosim limba, cuvintele pe care le folosim şi acţiunea de a deveni conştienţi de vibraţia şi înţelesul din spatele cuvintelor, toate acestea fac parte din activarea noului SO.




O modalitate practică prin care putem sprijini noi înşine noul SO şi pe cei din jurul nostru este, de exemplu, să nu ne mai plângem. Dacă o persoană nu vă poate ajuta cu ceva ce s-a întâmplat, nu vă plângeţi acelei persoane despre situaţia respectivă. De asemenea, foarte important este faptul de a răspunde în loc de a reacţiona faţă de situaţii, vibraţii şi persoane. Această ultimă modalitate practică este oferă extrem de multă putere atât pentru noi cât şi pentru celelalte persoane implicate.

Şi desigur, statul pur şi simplu în linişte în timp ce ne scăldăm în noua vibraţie pe care am făcut-o mai accesibilă pentru restul planetei este de asemenea foarte important. Acordaţi-vă timp zilnic pur şi simplu pentru a vă bucura de noua vibraţie!


3 comentarii:

Anonim spunea...

De ce nu se mai afiseaza calendarul maya? s-a defectat?

MARIA spunea...

Cred ca da. Era de pe alt site. Imi pare rau. Insa , poate e un semn ca nu se termina timpul. Cine stie/

Anonim spunea...

=))))))),amuzant raspunsul

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...