marți, octombrie 23, 2012

Multi dintre voi experimentati ceea ce numiti dificultati sau provocari si toate acestea au de a face cu propria voastra poveste.Grupul-important


Postat Maria
 Salutari de Acasa !
Noi va vorbim in aceasta zi, asa cum stati pe marginea unei prapastii ; voi santeti la marginea unui val de energie care va schimba fiecare viata de pe Pamant. Voi ati fost constienti de sosirea sa si ati creat oportunitatile de a experimenta noua lumina care vine acum pe planeta. Valul este aici ca rezulotat al dorintei voastre de a-l vedea.
Incepeti sa creati o noua realitate pentru voi insiva de a deveni mai imputernicit, de a trai in modul in care santeti cu adevarat atunci cand va aflati Acasa. Aceasta este una din calatoriile pe care fiecare dintre voi incepe sa o faca acum. Deja a inceput - voi santeti in proces.
CREAND POVESTEA NOASTRA
Noi am vorbit despre aceasta in trecut pentru a planta cateva seminte. Acum acele seminte au crescut, au fost imprastiate si produc fructele proprii. Deci, noi va vom duce catre alt nivel si va vom explica conditia de a pretinde ca santeti umani. Cand v-ati nascut, fiecare dintre voi a purtat aducerile aminte de Acasa, amintiri vii a cine santeti voi cu adevarat si ce cale a sufletului vostru sa urmati. V-ati amintit propriile voastre planuri pe care le-ati stabilit pentru voi insiva , chiar daca le-ati uitat repede odata ce ati pretins ca santeti umani. Aceasta a fost slujba voastra ca si copii, de a privi in jur si a imita pe oricine care era mai in varsta decat voi. Facand asta, voi ati creat prima versiune a povestii voastre.Va amintiti ca noi am vorbit despre povestea voastra? Fiecare dintre voi are propria poveste personala si noi dorim sa vi-o aducem spre atentie astazi. Aceasta este viziunea voastra care creeaza aceasta poveste si nu ii place sa se schimbe. Deci, aceasta este povestea voastra care poate sa
experimenteze dureri de crestere, asa cum va mutati de la un nivel la urmatorul. Ce este povestea voastra si ce inseamna aceasta? Va displace sa aveti reguli in viata voastra, totusi noi va spunem ca fiecare dintre voi are propriul set de reguli despre ceea ce asteptati de la lumea din jurul vostru. Voi aveti reguli pentru oamenii care intra in viata voastra , despre prieteni, familie si colegi. Cum arata acele reguli? Ei bine, daca unul din acesti oameni vine la voi si va da o palma peste fata fara nici un motiv, v-ar incalca regulile. Ce asteptati de la oameni? La acest lucru am dori sa priviti. Cand deschideti ochii, la ce va uitati si ce v-ar permite sa fiti la fel de liberi ca si copilul care ati fost odata?
V-ati construit povestea, ceea ce a fost foarte important pentru voi, pentru a va construi increderea. Noi stim ca umanii invata prin repetitie, totusi de multe ori repetitia devine propria lor capcana. Chiar daca succesul se repeta, cateodata aceasta repetitie va retine de la a vedea succese si mai mari care sant chiar dincolo de scopul propriilor sisteme de credinta.
VALUL SI POVESTEA
Acum valul de energie soseste si curata planeta Pamant si pe fiecare spirit de aici. Deodata veti afla ca nu veti mai avea nevoie de poveste in modul in care ati facut-o in trecut. Noi speram sa deveniti constienti de povestea voastra, pentru ca de acest lucru are nevoie orice creator - sa devina constient si treaz. Cea mai mare provocare pe care o aveti pe Pamant este ca aveti liber arbitru total, deci aveti abilitatea de a va indoi de voi insiva.

Ce set de reguli interesant pentru planeta Pamant- un creator care isi poate palmui propriile creatii si se indoieste de el insusi. Cat de interesant este acest lucru? Noi nu ne-am gandit niciodata sa facem o regula ca aceasta, dar voi da. Acum, care sant celelalte reguli din viata voastra? Ce asteptati de la oameni? Amintiti-va, nu este gresit sa aveti aceste reguli. Noi va rugam pur si simplu sa deveniti constienti de propria voastra poveste si de reguli. Multe din aceste reguli sau din circumstantele povestii voastre se vor schimba, asa cum va mutati de la un nivel la urmatorul.
Voi le-ati vazut deja intamplandu-se, deoarece cateva ajustari au fost facute si acum santeti la inceputul acestui val de energie. Voi ati creat o magnitudine a valului care este dincolo de ceea ce ati asteptat initial. Aceasta este din cauza ca atat de multi dintre voi se trezesc din vis. Da, s-a sugerat mai devreme ca doar 5% dintre umanii de pe planeta cred acum in calea pe care santeti voi, dar noi va spunem ca nu sant nici macar pe aproape.Mai mult de 80% dintre umani impartasesc ceea ce credeti voi , intr-o anumita masura. Voi santeti mult mai uniti ca fiinte umane decat veti sti vreodata. Doar povestile voastre sant cele care va despart. Povestile voastre va fac sa pretindeti ca santeti separati si ca aveti argumente pentru voi insiva. Acestea joaca un rol pe ecranul larg al Pamantului si sfarsesc ca un razboi in care nimeni nu stie cu adevarat de ce va luptati. Se intampla din nou si din nou. Acum aveti o sarcina si santeti responsabili. Acest lucru va rugam sa-l luati in considerare: faceti-va noul vostru set de reguli in rescrierea povestii voastre pentru a fi un uman imputernicit.
FOLOSIND REZONANATA ARMONICA
Noi am lucrat cu armoniape aceasta planeta si multi dintre voi veti gasi ca arta rezonantei armonice va fi foarte folositoare in viitor. Rezonanta armonica este un concept foarte simplu : armonia este o extensie a voastra si va permite sa ajungeti departe in universul din jurul vostru. Povestile voastre cauzeaza adesea dizarmonii si va fac sa pierdeti rezonanta armonica cu universul din jurul vostru. Aceasta se intampla cand lumea voastra devine foarte mica si pentru ca aceasta nu se prea potriveste cu asteptarile voastre, voi aveti dificultati de comunicare cu fiintele de Acasa. Voi aveti doua fiinte in corpul vostru chiar acum. Aveti Spiritul de Acasacare este absolut pur, partea din Dumnezeu pe care o detineti, care este expresia voastra unica si responsabilitatea de a o folosi. Dar aveti de asemenea partea pe care o purtati din copilarie, povestea voastra sau ideea a cine credeti ca santeti. Cunoasteti ca povestea este o componenta necesara pe planeta Pamant, pentru ca nimeni dintre voi nu a avut incredere sa pasesca in fata sau sa se ridice cu partea voastra din puzzle,fara aceasta poveste. Chiar si acele unelte care v-au dus atat de departe au nevoie acum de cateva ajustari, asa cum pasiticatre urmatorul nivel. Acestea au fost acolo pentru a va da incredere, energie si sustinerea de care ati avut nevoie energetic in jurul vostru pentru a va juca partea voastra. Acest lucru se intampla acum si multi dintre voi spuneti :" Eu inca nu stiu ce trebuie sa fac. Cred ca sant doar o persoana normala care traieste obisnuit. Nu cred ca am vreun rol important". Nu puteti fi mai departe de adevar, dragii nostri.Acesta este un puzzle foarte mare al re-crearii a ceea ce numiti cer si a ceea ce noi numim
Acasa. Acesta nu exista acum pe Pmant ,cu exceptia amintirilor din spiritele voastre. Nu ar fi uimitor daca acest pas urmator al umanitatii si aceasta evolutie ar putea incorpora fiecare parte a fiintei voastre , in loc de singura parte pe care credeti ca trebuie sa o scoateti in relief? Ei bine, sa explicam.
CARE SANT REGULILE POVESTII VOASTRE?
Nu va treziti in fiecare dimineata? Nu mergeti in fata oglinzii si va aranjati parul, va machiati, va dati cu deodorant si faceti alte pregatiri pentru a juca jocul de a pretinde ca santeti un uman...fata de alt uman? Nu este aceasta o parte din regulile voastre pe care le jucati in fiecare zi? Plecati de acasa fara sa va machiati uneori? Bine.
Noi speram sa va schimbati regulile, dar acestea sant regulile voastre si ele nu sant gresite, dragii nostri. Acestea sant pur si simplu ale voastre, deci noi va rugam sa deveniti constienti de ele , deoarece acestea v-au format vietile mai mult decat veti sti vreodata. Deveniti constienti de aceste reguli si de ceea ce asteptati cand deschideti ochii. Voi descoperiti ca santeti creatori pe multe nivele pe care nu le-ati inteles inainte.Cand deschideti ochii voi creati tot ceea ce vedeti in fata voastra, intr-un anumit sens. Ceea ce vedeti este in multe feluripropria voastra reflectie minunata. Voi nu le creati dar acestea se supun atentiei cand sant observate si voi le puteti chema si atunci va armonizati cu ele. Este similar cu acordarea unui radio la o singura statie. Toate statiile sant prezente ca posibilitati, totusi voi va armonizati cu una dintre acestea cand va acordati la ea. Deci, care este cea mai mare armonie pe care o puteti include in noile voastre povesti? Mai intai, va rugam sa priviti in interior pentru a vedea energiile discordante sau dezechilibrate si apoi sa aveti in vedere fiecare oportunitate pentru a privi la originile acestora, ceea ce noi numim un obstacol al energiei. Cum arata acesta? Ei bine, raspundeti la telefon si cineva este la celalalt capat.Aveti o conversatie dar nu prea va place, deci inchideti si apoi aveti un obstacol energetic. Ceva nu era chiar complet acolo. Examinati-l in functie de asteptarile voastre si vedeti cum se potriveste in povestea voastra. Care din asteptarile mele nu au fost indeplinite in acea conversatie? Ce asteptam si nu s-a intamplat si cum se potriveste aceasta in sistemul meu de credinte? Stiti ce se intampla cand un creator isi examineaza sistemele de credinta? El incepe sa creeze per toate nivelele noi ca si creator constient.
TREZIND COPILUL
Acest lucru va rugam sa-l faceti deoarece santeti intr-o conjunctura foarte critica. Voi aveti optiuni in
legatura cu modul in care acest val de energie va fi acceptat. Multi dintre voi ati simtit deja schimbarile care se intampla acum pentru voi in diferite domenii.Multi dintre voi ati fost dati afara din slujbele voastre despre care credeati ca erau sigure si confortabile, doar pentru a incepe o noua viata. Cativa dintre voi v-ati aflat fata in fata cu propriile voastre invataturi si abilitati de vindecare, chiar daca niciodata nu v-ati gandit ca le-ati avea. Incepeti sa va treziti dintr-un vis al constiintei de masa, dragii nostri. Veti face cateva ajustari in sistemele voastre de credinta si reguli, in legatura cu modul in care acestea vor fi indeplinite si cum se va simti acest lucru. Recent a existat un channel despre a fugi dezbracat care a agitat o parte a copilului din fiecare dintre voi, deoarece acest lucru inseamna a fi total liber. Nu existau sisteme de credinta sau asteptari la acel punct, pentru ca voi doar existati. Va puteti intoarce la acea atitudine a copilului si nu trebuie sa va pierdeti cunoasterea de a fi inocent ca un copil. Exista o parte a voastra care devine incredibil de entuziasta cand spiritul vine prin voi cand trebuie sa faceti ceva creativ, ceva ce va place. Acesta este spiritul care canalizeaza prin voi si noi va spunem ca exista miliarde de spirite asteptand sa sara la prima oportunitate. Voi faceti acele alegeri , dar va miscati cu viteza iubirii care este substantial mai rapida decat viteza luminii. Toata umanitatea evolueaza cu o rata incredibila in acest moment. Este foarte frumos sa privim si amuzant. Asadar, Multi dintre voi experimentati ceea ce numiti dificultati sau provocari si toate acestea au de a face cu propria voastra poveste.Ceea ce va rugam sa faceti este sa recunoasteti si sa va maiestriti propria poveste. Nu incercati sa o judecati ca pe o carte pe care o cititi si care a fost scrisa de altcineva ; aceasta este povestea voastra si este prea apropiata de voi ca sa o judecati. Dumnezeu nu se judeca pe el/ea insasi. Pur si simplu fiti, pentru ca acesta este punctul de la care va rugam sa pasiti inainte. Noi stiam inainte ca voi sa va nasteti ca aveti o foarte importanta raza de lumina de purtat pe Pamant , necontand ce intampinati in calea voastra si aceasta a fost misiunea spiritului vostru in timp ce santeti aici. Voi santeti chiar pe marginea acesteia si cativa dintre voi deja stiti unde este raza voastra de lumina. Voi deja o folositi prin invataturi sau in diferite moduri. Cativa dintre voi gandesc ca nu sant invatatori si ca santeti pur si simplu aici pentru a mentine recipientul energiei intr-un mod diferit. Noi va spunem dragii nostri ca ati ales acest loc in lume in acord cu increderea voastra si cu cine credeti ca santeti cu adevarat. Noi va rugam sa va examinati sistemul de credinte , asa cum va miscati inainte.Toata umanitatea face acesti pasi urmatori si acestia vor fi uriasi pentru fiecare dintre voi.
EVOLUTIA CONSTIENTA - ACASA CU UN "A" CAPITAL
Au existat multe planete care au evoluat ca si Pamantul, totusi nici una nu a facut-o constient. Voi nu va parasiti corpurile pentru a face acest pas urmator.Il faceti chiar aici, ceea ce inseamna schimbari majore pentru multi dintre voi, dincolo de ceea ce intelegeti la acest moment. Cunoasteti ca santeti pregatiti pentru acest pas;umanitatea este pregatita si aceasta este partea care nu a existat inainte aici. Nu cu mult timp in urmaa venit aceasta mare schimbare a energiei si a incercat sa se ancoreze pe planeta Pamant creand in val urias de frica. Frica este adesea rezultatul cand adevarul este inaintea ei. Umanii reactioneaza de obicei cu frica la lucruri pe care nu le inteleg, aceasta intamplandu-se in jurul anului 2000. Este magic sa vedem ce faceti voi si noi speram ca voi puteti vedea de asemenea. Daca voi includeti aceasta magie in sistemele voastre de credinta a ceea ce asteptati sa vedeti cand deschideti ochii, atunci veti crea exact acest lucru. Voi creati Acasa cu un "A" capital chiar acum si acest lucru nu a mai fost facut niciodata inainte in acest mod. Stradania tuturor timpurilor este aici si Inregistrarile Akashice sant scrise in fiecare moment al fiecarui detaliu al vietii voastre si totusi, voi ati crezut ca va ascundeti si ca nimeni nu v-ar putea vedea. Acest lucru a fost documentat, dragii nostri, despre cum s-a facut aceasta pe planeta Pamant. Acest lucru nu s-a mai intamplat niciodata pe planeta Pamant, in acest mod, inainte. Cum va uitati la sistemele de credinte si la povestile voastre, cunoasteti ca le-ati facut sa aiba loc in acest timp magic. Voi ati avut o foarte definita rezervare de a fi aici chiar acum si noi santem fericiti ca ati facut-o. Acum, ce veti face cu aceasta? Mai intai, noi va rugam sa nu mai ganditi si sa incepeti sa simtiti. Intorceti-va la sinele vostru inocent si lasati asteptarile copilului sa determine ce veti vedea. Puterea voastra ca si copil este mult mai mareata decat ca adult.Aceasta are de a face cu faptul ca sistemele voastre de credinta va blocheaza puterea, dar acest lucru se poate schimba chiar acum.
Concentrarea voastra a fost intotdeauna pe:" Cum sa devin un bun uman? Cum sa obtin o slujba buna? Cum sa fac banii mei? Cum sa fac toate lucrurile pe care trebuie sa le fac ca uman?". Daca va schimbati concentrarea pe :" Cum sa evoluez ca spirit?", atuncicare sant asteptarile voastre cand deschideti ochii? Ce asteptati sa vedeti? Asteptati cu adevarat sa vedeti un miracol? Asteptati sa va vedeti avand o viata miraculoasa a sincronicitatilor, in care totul se aseaza in ultimul minut fara efort? Si asa este...daca puteti mentine aceasta credinta pentru cateva secunde, atunci este a voastra. Un gand pur pentru cateva secunde este al vostru in orice forma doriti sa-l detineti, dar stiti ce greu este sa mentii un gand atat de mult timp? Voi numarati 5,6,7...nu, nu merge asa ! Este foarte dificil sa mentii o vibratie ca aceasta sau asa a fost pana acum. Acum voi veti afla ca acest lucru se va intampla oricum, cu mai putin efort ,prin folosirea Rezonantei Armonice.Concentrarea voastra se va imbunatati , abilitatile voastre mentale si acuitatea vor incepe sa faca salturi impreuna cu impulsurile blande ale tehnologiei. Provocarea este ca voi nu stiti de ce. Nu intelegeti, asa ca nu stiti ce se intampla. Literalmente, dragii nostri, veti deveni mai destepti in propria voastra definitie a cuvantului, in foarte scurt timp, asa cum fiecare dintre voi va incepe sa vada lucrurile dintr-o perspectiva mult mai larga. Aceasta este ceea ce cauzeaza toata frustrarea de pe planeta Pamant. Chiar acum exista o eruptie in Orientul Mijlociu datorita acestei frustrari.Nu cu mult timp in urma acelasi sentiment a fost exprimat pe Wall Street , intru-cat oamenii au dorit sa doarma in corturi peste tot in lume pentru a-si exprima frustrarea. Nimeni nu stie exact de ce sant atat de frustrati, ei sant frustrati pentru ca nu pot fi copiii care stiu ca sant. Sistemele lor de credinta nu lucreaza cand ei deschid ochii deoarece vad altceva Este timpul sa ne intoarcem la cine santem noi cu
adevarat...noi toti.Noi stim ca va confruntati cu furia pe planeta pamant ; voi ati fost o planeta polarizata. Voi veniti dintr-un camp al dualitatii unde ati vazut totul ca si contrarii: lumina si intunericul - finalul spectrului si acum incepeti sa vedeti intreaga raza de lumina intr-un mod diferit. Acceptati-o. Lasati-o sa va umple intreaga fiinta - cea mai mare lumina pe care o puteti detine. In acele momente cand incepeti sa va indoiti de voi insiva, exista o unealta pe care vi-o daruim. Dati-va o palma peste fata pentru ca nu se cade sa va indoiti de Dumnezeu.Acesta este un cerc vicios in care intra multi oameni. Daca exista o piesa pe care vi-o puteam darui, aceasta ar fi fost increderea. Acest lucru este ceva ce fiecare dintre voi trebuie sa castigati si noi santem bucurosi sa va dam un ghiont bland pentru a va arata ce urmeaza. Noi nu va invatam nimic. Noi va ajutam sa va reamintiti ceea ce deja stiti si cine santeti deja. Multi dintre voi vor simti presiunea, asa cum faceti pasii urmatori , dar cunoasteti ca acele presiuni sant datorita sistemelor voastre de credinte si a energiei pe care o detineti. Deci, mai intai mentineti bucuria. Indrazniti sa priviti in ochii persoanei pe care o intalniti si gasiti bucurie inainte de a deschide gura sa spuneti " Salut". Indrazniti sa transmiteti bucurie si pasiune in orice faceti.Nu va ganditi cumva ca este ca o reclama sau este prea mult despre voi. Aceasta este pasiunea voastra si ar trebui sa va faca fiinta sa infloresca complet in fiecare moment. Si pentru acei dintre voi care nu-si pot gasi pasiunea sau nu au fost capabili sa ancoreze sau sa conecteze cu aceasta intr-un mod care sa va completeze pe aceasta parte de voal, cunoasteti ca va vom aduce Acasa, daca trebuie si va vom arata pasiunea voastra. Pentru ca acum este posibil sa facem chiar si acest lucru. Fiecare diontre voi ca spirit are o pasiune pe care niciodata nu ati putea sa o desconsiderati. Voi aveti un scop al vietii, ca spirit. Acum incercati sa va potriviti in acest scop al vietii printr-un corp fizic si sa-l creati in timpul in care santeti in corpul fizic. Bravo ! Buna treaba ! Pasiti inainte, pentru ca este timpul. Noi vom aseza vantul pe aripile voastre , dar voi trebuie sa vi le deschideti cand este timpul. Trebuie sa indrazniti sa fiti voi - adevaratii voi - pentru ca acest lucru l-ati adus de Acasa si noi va cunoastem.
Noi vedem spiritele voastre ca pe fratii si surorile noastre care santeti. Voi faceti o uriasa diferenta pe aceasta planeta - o inima o data. Voi va apropiati de Acasa si trageti toata umanitatea dupa voi. Cu cea mai mare onoare noi va amintim sa va tratati unii pe altii cu respect . Hraniti-va unii pe altii si deschideti fiecare usa unul pentru altul , pentru ca va ajutati pe voi insiva. Acesta este un nou joc pe care il jucati. Jucati-l bine impreuna. ESPAVO.
Sursa: www.lightworker.com/beacons

Multumim Alexandrei http://alessandragrigorescu.blogspot.ro/

__._,_.___

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...