vineri, octombrie 26, 2012

Exercitiu detasare -eliberare-Bashar


Postat Maria
Doresc sa imi definesc dedicatia pentru detasare.
Aceasta afirmatie se rosteste de 4 ori, cu voce tare, la inceputul exercitiului.Priviti foaia din punctul si de la distanta de la care puteti vizualiza spirala in forma unui cub tridimensional care nu are trasate toate liniile. Unele linii trebuie sa vi le imaginati acolo pentru a putea vizualiza aceasta figura in spatiu, intr-un mod tridimensional. Distanta la care imaginea poate fi vizualizata ca o figura geometrica in spatiu este distanta corecta si eficienta de vizualizare. Aceasta trecere a vizualizarii de la figura geometrica spiralata bidimensionala la o figura geometrica in spatiu activeaza acele aspecte neuronale care interpreteaza ideea de dimensionalitate, de trecere dintr-o dimensiune in alta. Acea zona din creier care se ocupa de trecerea de la vizualizarea imaginii din 2D in 3D este zona din creier in care vreti sa va aflati in momentul in care faceti trecerea din 3D in 4D sau din 4D in 5D, samd.Urmariti linia spiralei de sus si pana in centu, mentinand ideea de vizualizare a unui cub tridimensional.Cand ajungeti in centru, urmariti inapoi linia pana in varf. Aceasta este miscarea de baza.

Pasul 1: Fiti deschisi si porniti exercitiul avand dorinta de a explora si de a descoperi mai multe aspecte si fatete ale voastre. Urmariti linia de sus si pana in centru. Cand ati ajuns in centru ramaneti acolo putin si fiti atenti daca primiti ceva, un mesaj, un miros, un sunet, o atingere, o imagine, o idee. E posibil sa nu simtiti nimic. Chiar si in cazul acela, va veni un moment in care veti simti ca ati stat in centru suficient timp. In acel moment, urmariti linia inapoi pana sus, luand cu voi orice informatie ati primit in centru.
Pasul 2: Luati cu voi orice ati primit la primul pas si faceti al doilea drum de-a lungul spiralei cautand definitii si inspiratii referitoare la voi, la sistemul vostru de credinte si pareri. Iarasi, ramaneti in centru un timp si vedeti daca primiti informatii sau senzatii aditionale. Dupa ce simtiti ca ati stat suficient, porniti inapoi pe spirala, luand cu voi orice ati primit in centru.
Pasul 3: Adaugati tot ce ati primit la pasul 1 si 2 la ideea de dedicatie. Va dedicati intentiei de a primi mai
multe informatii, care sa clarifice viziunile pe care le-ati avut la pasii anteriori. Iarasi, ramaneti o vreme in
centru si apoi porniti inapoi, luand cu voi orice alte informatii primite.
Pasul 4: Luati tot ce ati primit pana acum si porniti inca o data de-a lungul spiralei cu intentia de a va detasa
de orice nu va foloseste. SI de data aceasta, ramaneti o vreme in centru si apoi porniti inapoi, luand cu voi orice alte informatii primite.Faceti acest ciclu de 4 ori. Dupa ce ati terminat, enunatati, cu voce tare urmatoarea afirmatie de incheiere:Din interiorul fiintei, prin vaz, sunet, atingere si sentiment se manifesta calea, ferestrele si usile spre necunoscut, care intotdeauna conduc inapoi la fiinta interioara.Pasul urmator este sa va faceti un jurnal in care sa notati in fiecare zi orice sincronicitati sau evenimente care vi se par relevante sau care se manifesta mai puternic decat inainte. Deasemeni, fiti atenti la visele pe care le aveti si incepeti sa vi le notati se pe acestea.Acest exercitiu se face o singura data pe zi.

Bashar ne sugereaza sa repetam acest exercitiu o data pe zi,in fiecare zi, timp de 30-90 de zile. Facand acest exercitiu in fiecare zi vom observa o crestere a sincronicitatilor ("coincidentelor") in viata noastra de zi cu zi si o crestere a informatiilor referitoare la sistemul vostru interior de credinte si modalitati prin care puteti modifica acest sitem de credinte in spre beneficul vostru. Veti putea astfel sa va transformati realitatea in modul in care v-ati dori sa fie. Este un exercitiu foarte puternic si Bashar garanteaza ca lucruri se vor intampla cu siguranta. Ideea este de a-ti dori cu adevarat sa te schimbi si de a fi sincer si consecvent.
sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...