miercuri, octombrie 31, 2012

Asculta. Simte. Cunoaste. Paseste. Indrazneste. Atinge. Razi.


Postat Maria
Exista experiente care va asteapta, aventuri marete ale sufletului si ale spiritului, pe care numai voi insiva le puteti trai, intrucat sunt unice si individuale; ele sunt asa cum numai voi insiva le puteti trai.
Si astfel, in mod natural, va asteapta dincolo de ceea ce v-au spus ceilalti. Si, intr-adevar, cum ar putea oricine altcineva sa va spuna cum sa va urmati calea, de vreme ce strabate o jungla in care nimeni nu a mai intrat, de vreme ce traverseaza un desert presarat cu oaze pe care nimeni nu le-a mai descoperit, de vreme ce duce la muntele pe care nimeni nu l-a mai urcat pana acum?
Calea ta este cea care ti se deschide inainte, luminata de numai una sau doua urme de pasi ce licaresc auriu in fata ta. Pasesti inainte in acea stralucire si mai apar una sau doua urme de pasi. Pasesti in jungla si zaresti un simbol luminos sculptat pe un arbore, ce pare sa-ti spuna, „Pe Aici”.Si aceasta este asadar calea ta.
Este invaluita in mister. Este numai a ta. Este posibil ca o alta persoana, in fata aceluiasi copac, sa nu zareasca nimic, sau poate o sageata indicand directia opusa. Intrucat calatoria ta este numai a ta.
De ce este important sa stii asta? Pentru ca ti se cere sa ai deplina incredere in propriile tale instincte, in acea voce mititica sugerandu-ti ca, ceea ce spune altcineva, s-ar putea sa nu fie tocmai potrivit pentru tine; in acea framantare din care razbate idea ca ceremonia pe care o oficiaza altcineva ar fi usor diferita, daca tu ti-ai urma propriile instincte. Toate acestea, imboldurile, vocile si presimtirile, nu sunt din exterior. Ele vin din centrul fiintei tale. Sunt, de fapt, ceea ce conteaza cu adevarat.
Asta, deoarece, odata ce te eliberezi de directivele celorlalti, odata ce devii discipol al propriei invataturi interioare, lucrurile vor deveni mai limpezi. Odata ce vei incepe sa preiei de la altii numai ceea ce isi gaseste profund rasunet in tine insuti si nu vei lua in seama restul, atunci propria-ti voce launtrica va deveni din ce in ce mai limpede. Si atunci, cu aceasta limpezime, vocea ta interioara va deveni clar audibila, iar tu vei fi capabil sa inmuguresti si sa traiesti fascinante aventuri ale sufletului, cu deplina credinta ca savarsesti exact ce ti-a fost harazit.
Asculta. Simte. Cunoaste. Paseste. Indrazneste. Atinge. Razi.
Ce aventura este aceasta viata. Cat de norocosi sunteti, cat de binecuvantati, cat de patrunsi de Gratie.
Bucurati-va!Quado

2 comentarii:

Anonim spunea...

As mentioned, Bitcoins are generated by users through the official program.
Profit margins are suffering in the meantime and there is a
long list of companies battling rising costs of the commodities.
An estimated 80% of Americans between the ages of 33 and 44 use the internet as a tool for research, shopping and banking.

my weblog check this out

Anonim spunea...

The Palestinian leader Mahmoud Abbas' recent drastic reorganization of the national security is one sign to this effect. This is a growing and profitable market with the increase in ability for all types of business- large or small - to do business in an international platform and other is National Newspaper Networks combine newspapers from several States within the USA. He quickly became a well known activist for Islamic revivalism calling for the ouster of pro-western governments using violent means if necessary. Newspapers act as the ideal method of public relations due to its strength as the best way of communication. I want them to be thrilled by the idea that each of us is capable of running into high adventure on every street corner and in every friendship.

Check out my homepage :: click here

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...